Apa kursus Udemy layak? Tinjauan Jujur

Nyebar katresnan

Kiriman iki bakal nliti Udemy lan njelajah babagan apa situs iki, kursus apa sing ditawakake ing Udemy, lan apa kursus kasebut cocog. Ana akeh panemu ing njaba, kita bakal ngupayakake supaya bisa objektif.

Apa Udemy?

Udemy minangka platform sinau online ing ngendi sapa wae bisa mulang utawa njupuk kursus. Ora ana proses aplikasi, sampeyan mung ndhaptar lan upload video ceramah babagan topik apa wae sing pengin diwulangake.

Sampeyan nyetel rega kanggo kursus sing biasane antarane $10-100 nanging bisa uga gratis (gumantung yen ana bahan liyane sing dibutuhake). Siswa tuku akses menyang kursus nggunakake kertu kredit utawa akun PayPal lan entuk akses seumur hidup menyang konten kasebut.

Ana rong jinis guru ing Udemy. Ana sing duwe pengalaman profesional ing lapangan lan pengin nuduhake apa sing dikawruhi karo jagad iki, banjur ana guru sing nomer loro. Sing pengin mulang katrampilan sing dikuasai liwat trial and error lan pengin nuduhake suksese karo wong liya.

Iki apik amarga nawakake luwih saka mung instruktur, nanging instruktur sing ngerti apa sing diomongake.

Ana jinis katelu saka guru ing udemy sanadyan, iki sing gedhe-gedhe sing wis njupuk kauntungan saka Udemy dening dadi instruktur kanggo iku padha ora ahli ing kaya sawetara wong mulang ngandika Spanyol sing malah ora bisa ngomong.

Dadi apa Udemy worth iku? Kita bakal njelajah luwih.

Apa kursus Udemy layak?

Priksa situs web Udemy ing kene

Apa Titik Udemy?

Intine Udemy yaiku nggayuh pamirsa global lan nuduhake kepiye cara urip ing sisih liya. Bisa migunani kanggo wong sing kepengin sinau basa utawa coding. Contone, ana wong lanang ing Udemy sing mulang basa Jepang kanthi nggunakake Anime lan manga Jepang minangka conto.

Apa Udemy worth iku? Jawaban kanggo pitakonan iki bakal gumantung ing kursus sing arep ditindakake. Ana kursus sing worth iku lan ana kursus sing ora. Ana kursus sing sampeyan ora bisa sinau liwat internet banjur ana kursus ing Udemy sing sampeyan bisa.

Apa Udemy Worth It?

Jawaban kanggo pitakonan iki yaiku "Ya" lan "Ora". Sampeyan ndeleng, kabeh gumantung saka kursus sing pengin ditindakake lan efektifitas instruktur / guru kasebut. Contone, ana siji instruktur, utamane, aku ketemu sing promosi buku sing ditulis. Dheweke duwe studio dhewe nanging dheweke ora tau ngomong babagan iki, nanging dheweke terus ngomong babagan carane bukune apik kanggo sinau basa Prancis. Wah bukune mambu...

Dadi, apa udemy worth iku? Saben wong duwe kabutuhan sing beda-beda nalika sinau saka wong liya, apa ing kelas utawa instruktur ing Udemy. Ana sawetara wong sing seneng sentuhan pribadi lan ana sing luwih seneng bisa ngembangake awake dhewe kanthi cepet. Dadi kabeh bakal gumantung ing kursus sing sampeyan tindakake lan sepira pentinge rong faktor kasebut kanggo sampeyan.

Nanging apa Udemy Legit?

Ya, Udemy sah.
Nanging ana kursus ing Udemy sing ora cocog karo wektu sampeyan. Nyatane, ana kursus sing mulang sampeyan golek dhuwit kanthi online kanthi promosi kursus kasebut. Dadi sampeyan entuk titik.

Dadi, kepiye sampeyan ngerti kursus sing bener kanggo tuku?

Priksa jumlah review babagan kursus sing pengin dituku. Ana kursus karo ewu review lan kursus karo mung sawetara rolas. Contone, ana iki analisis data kursus kita dideleng lan padha apik tenan. Padha pancen worth iku.

Yen sampeyan arep njupuk kursus, sampeyan bisa maca sawetara review babagan topik kasebut utawa ing sawetara kasus, njupuk kuis gratis kanggo ndeleng yen sampeyan seneng.  

Uga, yen sampeyan wis tuku kursus, maca review saka siswa sing sadurunge wis tuku kursus tartamtu lan ndeleng apa padha mikir bab iku sadurunge njupuk kursus kanggo dhewe.

Iki minangka langkah penting amarga sawetara instruktur ora mulang topik tartamtu kanthi apik utawa gagal nyedhiyakake konten sing berkualitas. Nanging ana uga instruktur sing menehi nilai apik kanggo dhuwit, nanging liyane ora.

Sampeyan ndeleng, yen sampeyan njupuk kursus online, sampeyan uga kudu siyap yen ana endhog sing ala. Dadi priksa manawa sampeyan nindakake riset lan maca sawetara review sadurunge tuku kursus saka Udemy.

Apa Jinis Kursus sing kasedhiya ing Udemy?

Kajaba saka kursus basa lan kursus pemrograman, sing paling populer ing udemy saiki, ana uga jinis kursus liyane sing kasedhiya.
Udemy duwe kursus babagan kabeh sing sampeyan pikirake.

Saka pemrograman PHP nganti basa Spanyol, saka Teori Musik nganti basa Thai, lan liya-liyane. Pilihan kursus kasebut akeh banget lan yen sampeyan katon cukup angel, mesthine sampeyan bisa nemokake kursus sing cocog karo kabutuhan sampeyan. Sawetara kursus mung nyopot kursus kuliah / universitas sing nyata nanging strukture meh padha.

Sampeyan ora bakal nemokake gelar resmi saka Udemy, mung sertifikat saka instruktur sing ujar manawa sampeyan lulus ujian (yen ana).

Apa Mupangate Njupuk Kursus Udemy?

Sampeyan bisa sinau sing anyar. Iki minangka sebab utama kenapa wong-wong njupuk kursus ing Udemy. Sampeyan sinau bab sing sampeyan kasengsem utawa sampeyan sinau carane nindakake sing luwih apik utawa luwih cepet. Yen sampeyan pengin sinau sawetara basa pamrograman, sampeyan mesthi bisa nemokake ing Udemy.

Yen sampeyan pengin ngerti luwih akeh babagan basa liyane kayata Spanyol utawa Prancis, ana uga akeh, bener. Sejatine, mesthi ana ewonan lan ewonan kursus sing bisa nulungi sapa wae ing uripe yen dheweke duwe kepinginan lan kekarepan kanggo nindakake.

Bisa sijine Udemy ing resume?

Apa sertifikat Udemy worth iku

Nempatake Udemy sertifikat udemy ing resume sampeyan dudu ide sing ala. Sampeyan ndeleng, cara paling apik kanggo nuduhake katrampilan sampeyan yaiku nuduhake asil saka apa wae sing sampeyan coba sinau. Yen sampeyan wis njupuk kursus Udemy, mesthine sampeyan bisa nggawe serep karo sertifikat Udemy.

Sertifikat Udemy sampeyan asring diselehake ing resume kanthi format "Sertifikat Udemy". Dadi, dianggep minangka aset nalika wong ndeleng resume sampeyan lan pengin nyewa sampeyan utawa pengin promosi sampeyan. Aku wis ndeleng akeh wong sing sukses ing pakaryan kanthi nglebokake sertifikat udemy ing resume uga lan disewakake menyang perusahaan sing beda amarga iku.

Ing pungkasan dina, iki minangka sertifikat lan ora bakal ngrusak kemungkinan sampeyan bakal direkrut. Sampeyan bisa uga ora nyurung sampeyan liwat lawang, nanging aku mangu-mangu bakal ngalangi sampeyan.
Paling ora, iki bakal nuduhake yen sampeyan aktif sinau lan nyoba dadi luwih apik. Lan iki minangka rong sipat sing paling disenengi kanggo calon majikan, mula iki pancen apik kanggo ditindakake.

Aku wong sing certificate Udemy katon apik ing resume lan aku uga wis digunakake dhewe.

Apa profesional nggunakake Udemy?

Profesional nggunakake Udemy, ya.

Aku wis ndeleng iki ing wong, lan aku ngerti sawetara profesional sing nggunakake kursus iki minangka bagéan saka latihan sing. Nyatane, sawetara perusahaan tuku kursus udemy kanggo karyawan minangka bagian saka latihan. Dadi ya, Udemy bisa digunakake ing urip pribadi lan profesional.

Sing paling apik babagan Udemy yaiku menehi sampeyan kesempatan kanggo sinau saka wong sing paling apik ing donya nalika nerangake topik tartamtu. Ana topik tartamtu sing instruktur unggul, lan sampeyan duwe kesempatan kanggo sinau saka wong-wong mau ing basis siji-siji.

Apa udemy terakreditasi?

Ora, Udemy ora akreditasi.

Nanging iki ora ateges ora apik. Nyatane, ana akeh wong sing entuk manfaat saka Udemy lan dheweke seneng banget. Nanging yen sampeyan nggoleki institusi sinau sing akreditasi, Udemy dudu kanggo sampeyan. Iku mung ora. Supaya sampeyan bisa mandheg maca iki saiki lan pindhah menyang situs web universitas sampeyan bakal nemokake apa sing sampeyan goleki.

Nanging, yen sampeyan mung pengin sinau sing anyar, mula iki minangka papan sing cocog kanggo nindakake. Aku wis pengalaman apik lan ala karo instruktur ing udemy. Aku wis ndeleng sawetara sing apik tenan ing pakaryan lan aku wis ndeleng liyane sing ora bisa mulang cara metu saka tas kertas.

Ana kursus ing Udemy sing dipikirake kanthi apik lan diwulang dening para profesional ing bidang sinau. Sampeyan uga bakal nemokake kursus sing ora dibangun lan diwulangake dening wong sing ora nduweni kualifikasi. Aku nyaranake sampeyan nindakake riset sadurunge tuku kursus apa wae ing udemy.

Priksa situs web Udemy ing kene

kesimpulan

Saiki sampeyan ngerti kabeh sing kudu ditimbang nalika tuku kursus Udemy, muga-muga sampeyan bakal nimbang njupuk kursus Udemy. Udemy minangka sumber informasi lan sinau sing bisa dipercaya. Ana ewonan kursus lan ewonan instruktur supaya ana apa-apa kanggo kabeh wong ing kana.

Secara pribadi, aku wis nggunakake Udemy kanggo sinau sawetara basa pamrograman lan aku nemokake iku banget mbiyantu kanggo pertumbuhan karirku.

Udemy bisa dadi batu loncatan kanggo luwih dhuwur ing karir utawa bisa mbantu nambah hobi sing wis pirang-pirang taun. Dadi, yen sampeyan kepengin melu kursus ing Udemy, banjur maju. Mangga tinggalake komentar ing ngisor iki yen sampeyan seneng karo artikel iki utawa duwe pitakon.


Nyebar katresnan

Ninggalake Komentar