Contact Us

Yen sampeyan duwe pitakon utawa masalah karo salah sawijining layanan; kirim email menyang [email dilindhungi] kanthi rinci sabisa. We njupuk layanan customer banget akeh lan kita bakal bali menyang sampeyan sanalika bisa. Panjaluk dhukungan sing dikirim nalika akhir minggu utawa preian umum bakal diproses dina Senin utawa dina sabanjure.

Alamat

Toko D27 Emab Plaza Aminu Kano Crescent, Wuse II,
FCT, Abuja, Nigeria.

email:


Hotline:
Aplikasi apa Mung: +23490 6171 4064

Kirimi pesen kanthi nggunakake url iki: https://wa.me/message/6GNMC2NRMJ7AO1

Pindai kode ing ngisor iki kanggo miwiti ngobrol.