Cara Njaluk Visa Jepang saka Nigeria

Foto penulis
Ditulis dening wong lanang

 

Nyebar katresnan

Apa sampeyan arep menyang Jepang ing tur, lelungan bisnis utawa luwih sinau saka Nigeria, aplikasi visa proses bisa dadi tugas banget tedious; ing kasunyatan, iku tugas tedious. Disarujuki uga ora mesthi lancar. Nanging, proses sing cocog bisa nggawe persetujuan lancar kanggo sampeyan.

Kanthi kutha paling gedhe minangka Tokyo, sing dadi pusat pencakar langit paling dhuwur ing donya, Jepang minangka negara sing nduweni akeh akomodasi kanggo pengunjung manca saka sak donya kalebu warga Nigeria.

Njaluk visa Jepang

iklan

Iki misuwur kanthi pemandangan sing apik kayata pusat sejarah lan budaya, kraton kekaisaran, omah fashion sing misuwur kanthi kimono; Perusahaan Hi-Tech sing ngasilake elektronik paling apik, kuil ibadah, lan pagoda. Uga dianggep minangka salah sawijining negara paling industri.

Ing artikel iki, kita bakal nuntun sampeyan babagan proses serius aplikasi Visa Jepang. Impen sampeyan lelungan menyang kutha paling gedhe ing donya bakal dadi kasunyatan yen sampeyan tindakake prosedur ing ngisor iki.

Requirements Travel dhasar kanggo Nigerians Nglamar Jepang

  1. Identitas Nigerian sing diverifikasi: khusus, paspor Nigeria sing kudu sah paling ora nem sasi saka tanggal tekan sing dituju, lan kudu duwe rong kaca kemul kanggo cap visa.
  2. Wis rampung lan ditandatangani formulir aplikasi visa. (Formulir PDF no. 00124528.)
  3. Yen pelamar bocah ing umur 18 taun, wong tuwa utawa wali sing sah kudu mlebu formulir kasebut.
  4. Foto paspor (45mm x 35mm) dijupuk nganggo latar mburi putih.
  5. Rincian bank lan laporan akun bank babagan transaksi lan status finansial saka nem sasi sing ditandatangani dening bank sing sah.
  6. Bukti akomodasi
  7. Salinan tiket penerbangan bali
  8. Laporan polisi sing nuduhake pelamar dudu mantan narapidana utawa duwe rekaman pidana.
  9. Dokumentasi sing nuduhake tujuan lelungan
  10. Salinan itinerary perjalanan
Visa Jepang

Jinis Visa Jepang

Sejatine, ana patang jinis visa Jepang sing bisa sampeyan gunakake, kanthi masing-masing duwe wektu pangolahan tartamtu, biaya, lan durasi tetep yen disetujoni. Yaiku:

web:  Cara Njaluk Visa Singapura Saka Nigeria
  1. Wisata Wisata Visa: Iki biasane kanggo wong-wong sing arep lelungan menyang Jepang kanggo duwe pengalaman budaya, sejarah, lan fashion lan gaya urip warga. Wektu prosesi biasane 5 dina kerja, lan suwene 3 wulan dadi turis.
  2. Kerja Visa: Iki biasane mbutuhake 15 dina kerja kanggo diproses lan setaun tetep kanggo sapa wae sing nglamar kerja ing Jepang.
  3. Visa Siswa: Iki minangka salah sawijining visa sing paling digoleki sing dikarepake dening wong Nigeria. Iki kanggo wong sing pengin luwih sinau lan entuk gelar universitas ing Jepang. Butuh 4-15 dina lan suwene manggon biasane 3-4 taun gumantung saka disiplin sinau.
  4. Visa Transit: Iki kanggo wong-wong sing arep menyang negara liya liwat Jepang. Biasane mampir ing Jepang ora luwih saka 24 jam nganti telung dina sadurunge mangkat menyang tujuan pungkasan.

Visa Turis: Kelayakan lan Syarat kanggo Nglamar Jepang visa.

  1. Warga Nigeria sing ngunjungi Jepang kanggo lelungan, tujuan lan pengalaman petualangan, lan pengalaman budaya, lan liya-liyane bisa nglamar visa turis Jepang.
  2. Visa asring dianggep minangka visa jangka pendek. Iki ngidini turis ngunjungi Jepang kanggo tujuan nyawang, nekani rapat bisnis lan konferensi, melu kursus jangka pendek utawa ngunjungi kanca utawa sedulur.
  3. Visa turis menyang Jepang sah kanggo periode 90 dina sing padha karo 3 sasi.
  4. Ragad aplikasi sampeyan ora bakal dibalekake yen aplikasi sampeyan ditolak kanthi alasan apa wae.
  5. Ing kahanan nalika sampeyan kudu tetep luwih suwe ing Jepang tinimbang wektu wiwitan sing diwenehake visa, sampeyan kudu nglamar Tay ing kantor imigrasi sing paling cedhak, sing kudu sampeyan bayar.
  6. Mata uang sing padha karo ¥1,000,000 utawa ndhuwur dibutuhake kanggo deklarasi nalika mlebu ing negara kasebut.
  7. Petugas imigrasi Jepang bisa nolak sampeyan mlebu ing negara kasebut yen sampeyan katon ora duwe dhukungan sing katon.
  8. Gunakake ati-ati, tliti, lan ati-ati nalika lelungan ing distrik hiburan lan hiburan malam.
  9. Overstay ilegal utawa makarya ilegal bisa mimpin kanggo dendo sawetara ewu dolar, lan ing sawetara kasus, larangan maneh entri bisa nganti sepuluh taun utawa moho kanggo nerak tamba.
  10. Jepang duwe sistem asuransi kesehatan nasional sing mung kasedhiya kanggo visa jangka panjang.
web:  Jinis visa sing kasedhiya kanggo wong Ghana sing pengin ngunjungi Inggris

Visa Transit: Kelayakan lan Syarat.

  1. Visa transit Jepang ditanggepi kanggo lelungan sing pengin nerusake menyang negara liya liwat Jepang.
  2. Itinerary penerbangan rinci sing diterbitake dening perusahaan maskapai dibutuhake.
  3. Visa menyang tujuan sabanjure kudu diajukake bebarengan karo paspor sing sah.
  4. Pelamar diijini tetep 24 jam.
  5. Yen tetep ngluwihi 24 jam, dheweke kudu ngirim surat jaminan saka penduduk ing Jepang utawa bukti dana sing cukup kanggo tetep ing Jepang sajrone wektu sing cendhak.
  6. Maskapai penerbangan ing Jepang bisa nolak sampeyan mlebu transit yen sampeyan ora duwe dokumen perjalanan sing dibutuhake kanggo tujuan maju ing Asia utawa yen paspor sampeyan ora duwe sisa nem sasi.
  7. Pelamar ora diidini lelungan nganggo visa iki.

Visa Kerja: Kelayakan lan Syarat.

  1. Visa kerja Jepang ditanggepi menyang Nigeria sing lelungan menyang Jepang kanggo tujuan kerja. Visa kerja dianggep minangka visa tetep jangka panjang lan nutupi jinis karya sing mbutuhake kawruh utawa katrampilan profesional tingkat dhuwur
  1. Visa iki sah kanggo 1-3 taun.
  2. Visa kerja layak kanggo wong ing ngisor iki: Insinyur, Spesialis Kamanungsan, Insinyur Layanan Internasional- Insinyur lan Spesialis Kamanungsan kudu duwe gelar universitas ing bidang sing cocog utawa pengalaman profesional 10 taun. Insinyur Layanan Internasional kudu duwe pengalaman profesional 3 taun ing lapangan.
  3. Intra-company Transferee- Status iki ditrapake kanggo ekspatriat perusahaan asing utawa anak perusahaan perusahaan Jepang sing ana ing jaban rangkah sing wis kerja luwih saka setahun ing kantor kasebut ing jaban rangkah.
  4. Tenaga Kerja Terampil- Pakaryan sing nglibatake masak manca, arsitektur utawa karakteristik teknik sipil ing negara manca, latihan kewan, instruksi olahraga, sommelier, ngolah watu larang regane bakal dadi status iki. Wajib duwe pengalaman profesional paling ora 3 taun ing lapangan.
  5. Manajer Bisnis- Sing arep miwiti bisnis utawa nandur modal ing bisnis ing Jepang bisa nglamar visa Jepang miturut jinis visa iki. Iki uga ditrapake kanggo sing ngatur bisnis atas jenenge investor.
  6. Profesional Highly-Skilled- Visa iki nduweni tujuan kanggo narik kawigaten para pekerja sing bisa menehi kontribusi marang ekonomi Jepang.
  7. Aplikasi kanggo visa iki mbutuhake kerjasama saka perusahaan sing bakal makaryakke pelamar.
  8. Perusahaan tenaga kerja dadi sponsor kanggo pelamar. Mula, perusahaan kudu menehi surat sing nyatakake posisi sing dikarepake lan gaji sing dikarepake bakal dibayar.
  9. Perusahaan kasebut uga ngarepake manawa pelamar ditanggepi Certificate of Eligibility (COE) amarga iki minangka bagean penting saka proses aplikasi.
  10. COE ditanggepi dening biro imigrasi ing yurisdiksi Kementerian Kehakiman Jepang. Fotokopi sertifikat kudu digawa bebarengan karo asline.
  11. Pelamar diwajibake njupuk surat kerja lan kontrak kerja menyang kedutaan kanggo aplikasi.
  12. Kanggo pelamar kerja, CV sing ngemot bukti pengalaman kerja sadurunge kudu diajukake bebarengan karo surat kontrak.
  13. Pelamar uga kudu njaluk ijin panggonan lan kerja.
web:  Syarat Visa Malaysia: 2022 Pandhuan Lengkap

carane Siswa bisa nglamar Visa Jepang: Kelayakan lan Syarat.

  1. Visa mahasiswa ditanggepi kanggo wong Nigeria sing duwe niat sinau ing Jepang.
  2. Pelamar visa iki kudu entuk Certificate of Eligibility (COE) sing diterbitake dening Kementerian Kehakiman saka institusi utawa sekolah sing diakoni.
  3. Salinan sertifikat utawa transkrip ninggalake sekolah pungkasan pelamar perlu banget kanggo proses aplikasi visa.
  4. Dokumen sing nuduhake yen pelamar bisa ndhukung awake dhewe utawa disponsori kudu diwenehake. Kanggo pelamar sing disponsori dhewe kudu duwe ¥3,000,000 utawa padha karo dolar.
  5. Kanggo siswa sing disponsori, kudu nggawa laporan penghasilan sponsor bebarengan karo laporan bank lan surat penghargaan beasiswa.
  6. Yen sponsor pelamar manggon ing Jepang, dheweke kudu ngirim bukti residensi ing Jepang.
  7. Ana uga kudu ana laporan bank paling sethithik 6 sasi.
  8. Visa pelajar ngidini sampeyan tetep ing Jepang nganti 4 taun. Nanging, iki kanthi syarat sampeyan wis mlebu sekolah ing Jepang.

Biaya Visa Jepang

Pelamar Nigerian kanggo visa Jepang kudu mbayar 8,350 biaya Visa. Nanging, yen visa ditolak, ora bakal dikenani biaya.

Njupuk Wigati ing ngisor iki

  1. Ora ana janjian sing dibutuhake kanggo ngirim formulir aplikasi visa sing wis rampung.
  2. Pelamar disaranake ngirim formulir aplikasi visa 2 minggu kerja sadurunge lelungan sing dijadwalake.
  3. Priksa manawa kabeh dokumen sing dikirim asli, lengkap lan paling anyar.
  4. Sampeyan kudu nggunakake visa sajrone telung sasi sawise diterbitake.
  5. Non-pemanfaatan ing 3 sasi entails nglamar kanggo visa liyane.
  6. Visa sauntara Jepang ngidini sing duwe kanggo tetep ing Jepang maksimal 90 dina.

Nyebar katresnan

1 mikir babagan "Cara Nglamar Visa Jepang saka Nigeria"

  1. Jenengku david ishaku aku saka nigeria, amarga wis suwe aku metu saka negara kasebut nanging aku bisa nggawe, katrampilan ana ing kana, kepriye carane aku bisa dadi nyata kanggo aku, bisa ana sing nulungi aku , iki nomer telpon 08132294469.

    Reply

Ninggalake Komentar