Hotels in Abu Dhabi: Best of Arab Hospitality lan kemewahan 

Foto penulis
Ditulis dening Paul

 

Nyebar katresnan

 Apa sampeyan wong sing seneng lelungan utawa lelungan lan nginep ing hotel kanthi kabeh fasilitas sing menehi pengalaman sing nyenengake? Yen jawaban sampeyan YA, mesthine sampeyan ana ing kaca sing bener.

Amarga artikel iki bakal menehi sampeyan nginep sing paling mewah, nyenengake, lan ora stres karo hostel sing ora ana noda ing ibukutha Dubai, ABU DHABI. Sakdurunge ngrembug luwih dhisik, ayo dirembug kepriye nggolongake hotel mewah apa ora.

iklan

Hotel mewah yaiku kabeh fasilitas sing sampeyan ora butuh layanan liyane ing njaba sing wis diwenehake. Umumé, hotel 4-star utawa 5-star dianggep minangka "mewah".

Dadi, ayo nyilem lan ndeleng apa sing disedhiyakake Abu Dhabi kanggo sampeyan kanggo "liburan" sing apik lan apik. Wangsulan: Bab ingkang paling sampeyan bisa nindakake iku kanggo nggunakake app booking hotel paling apik kanggo njaluk tawaran paling apik ing Tetep ing hotel mewah iki. 

Iki minangka hotel paling apik sing sampeyan ora pengin ketinggalan yen sampeyan lelungan menyang kutha Abu Dhabi sing humungous. 

1. Conrad Abu Dhabi EithadTowers:- 

Yen ana spektakuler ing antarane lelungan gourmet sing paling apik, iki panggonan iki. Kanthi tampilan apik banget ing negara teluk, Conrad iki bakal dadi pilihan sing paling apik.

Nalika nerangake Hospitality, serves sampeyan karo kiat out-of-the-donya layanan- dirancang istimewa Suite lan panggonan. Fasilitas dining nawakake 12 macem-macem restoran lan bar sing nyiapake sampeyan kanggo wisata donya sing bisa teka saka Meksiko menyang Argentina menyang Tokyo nganti Tuscany lan liya-liyane.

Nah, yen sampeyan mikir iki, ora. Panggonan uga minangka papan sing cocog kanggo nganakake rapat perusahaan, pameran, lan liya-liyane sing ndadekake fakultas konferensi paling gedhe ing Abu Dhabi. 

2. Pulau Gurun Anantara-

 Yen preian minangka perkara sing sampeyan pengin uwal saka kasunyatan sing angel, mula iki minangka papan sing cocog kanggo sampeyan. Kanthi pemandangan segara sing nggumunake, papan iki menehi katentreman lan serendipity kanggo jiwa lan pikiran.

Iki uga nyedhiyakake vila-vila sing terpencil kanggo sampeyan santai. Anantara Spa uga minangka papan sing cocog kanggo sampeyan santai. Dumunung ing Pulau Yas, papan iki nawakake akeh pengaruh media sosial kanggo kampanye iki ing hotel bintang 5 paling dhuwur.

Ora mung iki, lelungan suaka satwa lan macem-macem kegiatan kayata tenis, lan nglangi minangka sawetara pilihan liyane sing sampeyan duwe.

3. W Abu Dhabi- Pulau Yas -

Kanthi gradasi kamar gratis, iki uga nawakake fasilitas liyane. Arsitektur mripat-popping nampani sampeyan karo fitur striking liyane. Meja sing bentuke gulung lenga menehi ide babagan apa sing disedhiyakake ing papan iki kanggo sampeyan.

Saben pojok duwe sing ditawakake kanthi tampilan sing canggih lan narik ati. Mangan ing Garasi karo gourmet panganan lan panganan mewah. Kajaba iku, keramahan sing disedhiyakake paling dhuwur.

4. Fairmont Bab Al Bahr -

 Dumunung ing jejere kanal, Fairmont dianggep minangka papan wisata sing paling spektakuler kanthi arsitektur sing apik. Sing paling apik saka papan iki yaiku masjid Agung Sheik Zayed sing apik banget lan nggumunake.

Fitur liyane saka hotel iki yaiku pantai pribadi ing pinggir banyu, area fitness lan bak spa sing adhem. Lha, kepiye carane bisa lali babagan PANGAN! Hotel iki nduweni akeh masakan sing bisa sampeyan nikmati ing teras ing pinggir pantai ing Marco Pierre White house. Staff grapyak, mbiyantu punika Cherry ing jajan yen siji tetanduran kanggo ngunjungi.

5. Ritz Calton Abu Dhabi, Grand Canal -

 Diilhami dening Renaissance, bangunan hotel minangka tampilan sing nyenengake. Hotel kemewahan bintang 5 iki nduweni pantai pribadi sing nyiyapake alesan liyane kanggo Book panggonan iki kanggo liburan ngimpi.

iklan

LANJUT MACA ING ngisor iki

iklan

Inggih, yen sampeyan mikir yen sampeyan kudu pindhah menyang mung siji restoran, sampeyan bisa uga salah. Nah, yen aku ngomong, staycation gedhe iki duwe 8 restoran gedhe sing nyedhiyakake jutaan pilihan ing piring sampeyan. 

6. Shangri La Qaryat Al Beri -

 karo layanan kepileh sawijining, Shangri pilihan pisanan wong nalika padha ngomong hotel kemewahan lan apa ora. Iki menehi sampeyan kabeh sing perlu kanggo preian apik. Furnitur kasebut nduweni sentuhan Arab sing nuduhake kasugihan, keanggunan lan kepribadian Arab.

Sampeyan bisa ndeleng sisih Teluk Arab saka loteng utawa teras kamar lan fitur extinguish iki ndadekake sampeyan pengin tetep kene malah luwih. Spa iki diilhami dening budaya Asia sing menehi ketenangan alam saka kesibukan urip.

Staff anget lan grapyak tansah njaga sampeyan ing mriksa yen sampeyan perlu apa-apa. Apa sing paling apik yaiku sampeyan entuk wektu kanggo nyoba aktivitas ekstra lan klub sing nggawe sampeyan tetep luwih apik.

7. Istana Emirates -

 Iki 5 - star Emirate kraton kepileh ora kurang saka kraton kang menehi Hospitality finest. Dumunung ing sisih Teluk Arab, kabeh sing sampeyan butuhake. Nah, sanajan sampeyan ora pengin tetep, entri kanggo ndeleng struktur ayu iki gratis.

iklan

iklan

Kabeh lelungan lan turis, sanajan sampeyan ora bisa mbayar, kudu mriksa papan iki. Yen ora saiki banjur kapan? Kamar nyaman lan Suites karo layanan kamar lan opsi paling apik ing menu menehi Tetep sayah. 

Saka dhaptar ing ndhuwur, aku yakin yen sampeyan ora sabar ngenteni kabeh fantasi sampeyan sing manggon ing properti mewah hotel Abu Dhabi. Saka selebriti gedhe kaya Jennifer Lopez, Kim Kardashian, lan Kendall Jenner nganti Bollywood misuwur Ekta kapoor lan Akshay Kumar lan sing ora pengin tetep ing "celebs go to place" iki. Mulane, hotel-hotel kasebut minangka hotel sing paling disenengi kabeh wong. 

Abu Dhabi dhewe dikenal kanthi akeh fasilitas lan urip sing mewah. Hotel-hotel sing anget lan apik iki, nanging tetep adoh saka wong akeh. Yen sampeyan arep ngunjungi papan kasebut, dhaptar iki menehi sampeyan keramahan lan kemewahan sing paling apik ing papan sing padha. Yen sampeyan arep ngunjungi Abu Dhabi, aja lali kanggo ndeleng ing hotel. 


Nyebar katresnan

Ninggalake Komentar