Gagasan Isi kanggo Sukses Bisnis

Nyebar katresnan

Punika sing review long-toothed, karo siji caveat.

Ide Isi Rahasia: Pitakonan dhisik. Sadurunge miwiti nggoleki ide konten kanggo digunakake minangka konten web, luwih becik sampeyan kudu takon pitakon sing relevan dhisik. Sampeyan nyoba ngrampungake pitakonan sampeyan dhewe lan mangsuli pitakon target pamirsa babagan niche sampeyan.

Iki bisa ditindakake kanthi nggunakake alat kayata Google utawa AOL. Utawa, mesthine, sampeyan bisa ngentekake pirang-pirang jam kanggo nggoleki dhaptar tembung kunci lan lembar kategorisasi situs web, nyoba nggawe ide konten sing pantes kanggo publikasi. Akeh pemasar internet wis ngentekake pirang-pirang jam kanggo nggoleki puluhan ewu dhaptar, ora nate nugget emas. Ora ana peluru ajaib kanggo nemokake ide konten anyar. Nanging, takon pitakonan sing bener, bisa mbantu entuk ide konten menyang kaca ngarep YouTube utawa paling ora menyang sawetara kaca sing kurang dibukak. Ing gawdo.com siji bisa entuk cara paling apik kanggo nggawe konten kanggo bisnis.

Masalah paling gedhe yaiku nalika wong nggoleki gagasan konten anyar kanthi online, dheweke khusus nggoleki jawaban kanggo pitakonan, solusi kanggo masalah, lan informasi "carane". Iki tegese wong sing paling kerep nemokake jawaban kasebut yaiku wong-wong sing nggoleki instruksi langkah-langkah sing konkrit kanggo mbantu dheweke ngrampungake apa wae saka omahe dhewe.

Sampeyan bisa uga mikir yen mbantah manawa wong bakal golek ide anyar kanggo mbantu nggawe dhuwit saka omah sing kepenak. Sawise kabeh, apa ora kabeh wong? Coba pikirake wektu pungkasan sampeyan tuku barang saka situs web utawa toko online. Kemungkinan, yen sampeyan takon wong carane nggawe dhuwit, ana kasempatan apik sing bakal krungu resounding ya.

Sampeyan bisa ndeleng iki ing tumindak saben wong nggoleki saran SEO ing Google. Wong ora nggoleki jawaban khusus kanggo masalahe, nanging trik SEO sing bisa mbantu pasar situs web kanthi luwih efektif. Tinimbang nggoleki jawaban "Kepiye carane nggawe dhuwit" nanging "trik SEO kanggo ngarahake lalu lintas menyang situsku," wong nggoleki tips SEO. Mesin telusur, Nanging, ngenali iki minangka pitakonan sing sah lan sing pantes. Mangkono, mesin telusur menehi pertimbangan serius marang bagean komentar sing nampilake gagasan konten anyar sing dikirim dening para pemasar.

Ngomong, contone, sampeyan wis nulis postingan blog sing menarik babagan nggawe situs web sampeyan dhewe. Yen sampeyan ninggalake postingan blog iki nganti rong sasi tanpa nggawe modifikasi, sampeyan bisa kanthi gampang ngetung luwih saka 5 yuta tampilan mung sajrone rong wulan! Iku kasunyatan cantik luar biasa! Kasunyatan iki, Nanging, ora bakal duwe pengaruh marang kemampuan sampeyan kanggo entuk dodolan.

Nanging, yen sampeyan duwe sistem konten video sing nggumunake, kayata video produk utawa seri tutorial sing nuduhake carane gampang nggawe produk sampeyan dhewe, nyatane yen nuduhake ide sampeyan ing wektu nyata bakal bisa ngyakinake wong. manawa ide sampeyan kudu ditelusuri luwih lanjut. YouTube lan situs jejaring sosial liyane saiki wis nggawe sarana nggawe marketing viral liwat nggunakake konten video. YouTube mbokmenawa minangka conto sing paling misuwur babagan iki, amarga akeh pemasar internet wis bisa nggawe konten video virus sing wis dadi virus lan digunakake kanthi macem-macem cara kanggo narik akeh iklan lan dodolan gratis.

Ide-ide marketing konten kaya iki pancen kerjane lan dadi luwih umum ing antarane para pemasar. Nyatane, jumlah blog lan artikel sing ngemot jinis-jinis ide kasebut minangka staples sejatine tuwuh kanthi cepet. Kenging punapa? Alesan kenapa amarga jagad pemasaran online saya ganti kanthi cepet. Ora ana papan kanggo gagasan lawas sing padha. Dina iki, sampeyan kudu sinau cara mikir kanthi beda supaya bisa sukses online.

Contone, yen sampeyan ndeleng jagad media cetak, sampeyan bakal cepet ngerti manawa akeh sing wis ditindakake kanggo narik kawigaten para pamaca lan konsumen mung minangka variasi saka ide sing padha sing wis digunakake pirang-pirang taun. Iki nyebabake kegagalan konsisten ing akeh bisnis. Sing lucu, akeh kegagalan ing media cetak amarga para pengusaha sing miwiti duwe gagasan yen industrie bakal diganti karo teknologi sing luwih murah lan luwih efektif. Iki diarani kompetisi lan yen sampeyan ora ngerti keagungan ide sampeyan, sampeyan bisa nemokake dhewe ing bisnis gagal sing meh mesthi bakal melu. Ing sisih liya, yen sampeyan ngerti prinsip dhasar pemasaran online lan media sosial, sampeyan meh bisa ngetung supaya bisa sukses minangka pengusaha.


Nyebar katresnan

Ninggalake Komentar