London, Inggris: 11 Gratis sing kudu ditindakake ing Camden Town

Foto penulis
Ditulis dening Godfrey

 

Nyebar katresnan

Yen sampeyan nemokake dhewe ing Camden, sampeyan minangka warga negara utawa pengunjung. Ing kasus apa wae, sampeyan kudu ngerti cara kerja kutha. Apa sampeyan tau mikir kanggo seneng-seneng gratis ing kutha sing wis dibukak? Iki gratis sing kudu ditindakake ing kutha Camden bakal entuk manfaat. Inggih, sanajan padha ora nyenengake kanggo sampeyan; padha isih free supaya, sampeyan ora duwe apa-apa kanggo ilang.

Ana wong sing ora seneng kelangan barang gratis lan ora ana sing ala, sawise kabeh, sampeyan mbayar kanthi wektu sampeyan.

iklan

Ya, umume ngerti yen London minangka kutha musik lan budaya bal-balan sing luar biasa. Nduweni warisan budaya sing sugih banget lan minangka negara bunder.

free iku do in Camden London

Kanggo sing ngerti, Camden babagan ibukutha musik ing Inggris. Spesialisasi yaiku musik rock lan punk. Aku bisa pitutur marang kowe sing ana dadi akeh free iku ing Camden lan iku umume wilayah funky. Sampeyan bakal nemokake luwih akeh babagan iki ing kene.

Kutha iki minangka kutha sing apik kanggo mangan, nonton wong, pesta lan ngrungokake musik sing apik banget. Sampeyan kudu pancen mriksa metu.

Aku kudu jujur ​​karo sampeyan, London pancen larang. Ora nggumunake wong-wong sing ora duwe omah ing kutha. Nanging, kutha Camden minangka alternatif sing apik lan cukup populer ing kalangan siswa.

Alasan kanggo iki ora adoh; iku salah siji saka (yen ora paling murah) boroughs ing London, iku cukup apik, iku banget cedhak London tengah, mung bab 35 menit kanggo Oxford street lan iku banget disambungake.

Saliyane kasunyatan manawa ana barang gratis sing kudu ditindakake ing kutha Camden, sampeyan kudu ngelingi manawa barang-barang kasebut cukup murah ing kutha kasebut yen dibandhingake karo sawetara kutha liyane. Nanging, isih larang yen dibandhingake karo standar internasional.

Kita ngerti Camden duwe akeh perkara kanggo menehi sampeyan kanthi sethithik utawa ora ana biaya nanging sampeyan kudu ngerti apa sing diduweni. Kita bakal ndeleng sawetara perkara gratis sing kudu ditindakake ing kutha Camden, nanging sadurunge, kita kudu menehi katrangan babagan sejarah lan demografi kutha kasebut. Aku pracaya sampeyan bakal seneng sing.

Sampeyan bisa uga seneng: Ngalahake Depresi: Kepiye Lelungan minangka Kunci Terbukti

A Little Background Informasi ing Camden Town

Camden minangka istilah sing makili kabeh borough lan dumunung ing Northwest London, Inggris. Ing Rencana London, Camden diidentifikasi minangka ing antarane 34 pusat sing nggawe London Raya. Sampeyan bakal kepengin weruh manawa Camden minangka pusat administratif London Borough of Camden.

Kutha Camden dadi misuwur sajrone pangembangan ril sepur lan ana ing papan sing apik jaringan kanal London. Iki minangka distrik omah sing ditata ing taun 1791 lan minangka bagean saka kutha Kentish. Uga dikenal minangka basis ekonomi industri nanging umume diganti dening industri layanan (hiburan, ritel, pariwisata). Iku pusat pasar werna lan wis panggonan music sing afiliasi karo musik alternatif.

Kutha iki dijenengi miturut Charles Pratt. Dheweke dadi 1st Earl of Camden lan pengacara lan politisi ing 18th abad. Iku Earldom kang dadi kutha Camden. Dumunung ing cedhak karo Chislehurst ing Kent. Saiki ngadeg ing wiwitane manor ing Kentish Town.

web:  (2022) Dhaptar negara lan ibukutha Afrika, mata uang, presiden & PDB

Ana Pasar Camden sing diwiwiti ing 1973 lan wis dadi gedhe banget wiwit iku. Dheweke narik akeh pengunjung. Ora nggumunake yen akeh pengunjung lan warga sing teka bebarengan golek bandha ing pasar-pasar kasebut, uga mlaku liwat Terusan Bupati, mriksa panganan saka sak ndonya lan njupuk wektu kanggo ngrungokake musik live sing apik. Iku ngarep kanggo akeh wong misuwur.

Sawetara panggonan misuwur ing kutha Camden kalebu; Seni jalanan sing cedhak karo Pasar Camden, cedhak banget karo ballroom listrik yaiku Punks lan omah Ambedkar. Kunjungan menyang Roundhouse sing minangka omah mesin lokomotif biyen lan dibangun ing taun 1847.

Iki dibangun kanggo London & North Western Railway. Gréja lawas St Pancras, gréja St Michael, Greater London House, museum Yahudi, Arlington House etc sawetara panggonan liyane sing bisa dibukak.

iklan

LANJUT MACA ING ngisor iki

iklan

Sampeyan uga bakal nemokake pasar dalan Camden lan ana akeh sing bisa digunakake. Ana ing Pasar Inverness Street, pasar Camden Lock, Pasar Jalanan, Pasar Stables, desa Camden Lock lan siji pasar njero ruangan sing ana ing ruang dansa listrik.

Pungkasan, sampeyan bakal nemokake akeh alat transportasi ing kutha Camden. Sampeyan bakal duwe opsi kanggo milih saka adhedhasar rute sing arep njupuk. Transportasi lemah bakal ndeleng sampeyan njelajah stasiun tabung kutha Camden lan cedhak karo pasar. Sampeyan uga bisa nggunakake transportasi sepur, transportasi dalan, lan Terusan Bupati

Kaya sing sampeyan ngerteni, kita fokus ing barang gratis ing kutha Camden lan umume informasi ing ndhuwur ora kudu ujar babagan iki. Iku ora repot. Kabeh ora gratis lan ana wektu sampeyan pengin entuk barang utawa layanan tartamtu lan sampeyan kudu ngerti persis apa sing sampeyan lakoni.

Kita bakal musataken upaya saiki ing bab gratis sing kudu ditindakake ing kutha Camden. Sampeyan bisa uga ora seneng sawetara, nanging kudu ana pasangan sing bakal nyenengake sampeyan. Nanging, aku pengin sampeyan ngerti manawa sawetara bisa uga ora gratis. Sawetara bakal mbutuhake sampeyan mbayar token nanging isih dianggep gratis amarga regane adoh saka sing kudune.

Ing ngono sampeyan nyoba kanggo njaluk menyang London utawa sampeyan wis ana lan sampeyan duwe Camden Town ing atine, Aku suggest sing njaluk liwat dhaftar iki. Iki khusus apik kanggo siswa lan sing duwe anggaran. Mulane, yen sampeyan duwe dhuwit kanggo nglampahi, luwih apik, amarga bakal ana liyane kanggo gain lan Camden isih receptive lan bakal nggawa sampeyan menyang panggonan owahan fun.

iklan

iklan

Uga maca: Preian Luxury On Budget

Prakara Gratis Ing London

1. Sampeyan bisa seneng seni werna

Aku seneng seni. Aku ora ngerti babagan sampeyan. Minangka mahasiswa, hobiku ngunjungi jurusan Seni Rupa lan Terapan. Aku pancene ora ngerti yen sampeyan uga tresna nanging aku bisa ngomong yen akeh wong. London apik banget lan seni katon ing kabeh dalan ing London.

Sampeyan bisa uga wis krungu babagan keajaiban seni ing London Timur utamane, ing selokan Shore. Sawetara malah nyebutake minangka pusat seni jalanan. Ya, iki ora ateges mung siji-sijine papan sing bisa ditemokake seni ing London. Aku yakin manawa Camden pantes diajeni amarga seni jalanan.

Aku bakal pitutur marang kowe kok. Ing kutha Camden, sampeyan bakal nemokake karya babi mata telu sing ana ing ndhuwur. Babi mripat telu! Sing muni kaya soko tengen? Ora mung kuwi. Ana seniman gedhe jenenge Bansky lan sapa wae sing seneng seni kudu ngerti jeneng kasebut. Karya-karyane kabeh kasebar ing kutha Camden.

web:  20 Negara Eropa Gampang Imigrasi Saka Nigeria

Yen sampeyan bakal aran kaya sampeyan pengin free apa ing Camden, sampeyan bisa njupuk sawetara wektu kanggo mriksa metu karya gedhe iki tanpa biaya ekstra. Mungkin mung ongkos transportasi sampeyan.

2. Dolan maring Galeri Seni

Seni bisa katon ing dalan nanging ora kabeh ana ing dalan. Iki minangka alasan kanggo nduwe galeri ing ngendi seni bisa ditampilake. Ngunjungi galeri seni bakal biaya sethithik utawa ora ana. Iki minangka salah sawijining perkara gratis sing sampeyan lakoni ing kutha Camden.

Nalika sampeyan ngunjungi pasar Kunci, sampeyan kudu ngunjungi Proud. Bangga minangka galeri seni ing wayah awan lan dadi klub wengi ing wayah wengi. Maneh, sampeyan bisa nyoba metu Pusat Kesenian Camden kang babar blas free. Sing luwih penting, sampeyan bisa melu bengkel yen sampeyan seneng seni lan gratis.

3. Cyberdog ana kanggo dibukak

 Yen sampeyan ora ngunjungi galeri seni utawa mlaku-mlaku ngubengi seni jalanan, sampeyan bisa mriksa Cyberdog. Pengalaman sing nunggu sampeyan ora bisa digambarake. Wayahe mbukak lawang ijo-tinted, sampeyan bakal weruh apik tenan sing nunggu sampeyan. Sampeyan diijini ngubengi lan ndeleng keajaiban ing kana kanthi gratis utawa sampeyan bisa milih siji utawa rong barang kanthi biaya sing sithik.

iklan

Iku sadean akèh iku apik tenan. Busana neon rave, pewarna rambut utamane pewarna rambut Manic Panic, pembuat es (sing bentuk tengkorak), lan sawetara barang liyane bisa ditemokake ing toko. Sampeyan bakal nemokake penjaga toko sing nganggo busana kaya saka mangsa ngarep. Lelungan menyang papan kasebut bakal ngyakinake sampeyan.

iklan

LANJUT MACA ING ngisor iki

4. Coba deleng wong

iklan

LANJUT MACA ING ngisor iki

iklan

Sawetara wong duwe hobi ndeleng-ndeleng utamane amarga prihatin nonton wong lan kutha Camden kebak akeh wong sing menarik. Ana akeh Aneh ing kutha. Bayangake yen sampeyan mung njagong nang endi wae lan nonton wong sing disenengi lan sampeyan ora kudu mbayar dhuwit kanggo nindakake.

Ing Camden Town, sampeyan bakal ngelingi yen iku pusat saka kabeh alternatif. Wong-wong sing manggon ing kono terus njaga kanthi cara sing nyenengake lan ora bisa dilalekake.

Sampeyan bakal weruh turis nengsemake nganggo kaos kaki lan sandal, Goths uga bakal teka lan sampeyan bakal weruh hippies. Secara teknis, sampeyan bakal bisa ndeleng kabeh jinis subkultur kajaba hipster. Sampeyan bisa pindhah menyang Hackney yen sampeyan pengin golek.

5. Sampeyan bisa mangan munggah

Ana pilihan mangan panganan kanthi sithik utawa tanpa biaya. Iki minangka salah sawijining acara gratis ing kutha Camden. Punika menehi hasil; sampeyan bakal mangerteni sing ana liwat 100 warung pangan ing kutha lan padha kabeh saingan kanggo pelanggan.

iklan

Strategi sing ditindakake kabeh yaiku bengok-bengok kanthi terbuka kanggo njaluk pelanggan lan menehi conto. Bayangake yen sampeyan kudu ujar ya kanggo kabeh wong sing njaluk sampeyan ngrasakake apa sing didol, sampeyan bakal cukup mangan sedina. Iku bab fun lan ora amarga keluwen. Sampeyan mung bisa mlaku-mlaku yen sampeyan seneng.

iklan

LANJUT MACA ING ngisor iki

6. Coba metu gym lan njaluk fit gratis

Akeh wong sing wedi pindhah menyang gedung olahraga ora amarga ora pengin fit nanging amarga ora bisa mbayar. Iki cukup umum ing antarane siswa. Dheweke mung jogging lan latihan njero ruangan lan ruangan liyane sing ora mbutuhake dana.

Kabar apik kanggo wong-wong ing kutha Camden lan looking for free iku do a ing Camden iku padha bisa duwe kabeh sing gym bisa kurban. Iku biaya banget sethitik utawa ora duwe Go ing gym ruangan lokal ing Camden. Sampeyan ora kudu mbayar ragad keanggotaan kanggo dadi bagean saka pengaturan iki. Iku cara sing apik kanggo njaluk fit yen sampeyan ana ing budget.

web:  20 Cara kanggo Ndeteksi Agen Perjalanan Palsu ing 2022

Yen sampeyan pengin ndeleng gyms ruangan lokal ing kutha Camden, sampeyan bisa mriksa kene.

Related Artikel: Rong Minggu Ing Prancis - Liburan Keluarga Sampurna

7. Sampeyan bisa dadi bagéan saka grup mlaku

iklan

Kita ora bisa kabeh seneng gym ruangan lan iku mung bebener prasaja. Nanging sing ora kudu mungkasi saka seneng iku free do a ing kutha Camden. Salah sijine yaiku melu grup sing mlaku. Iku bakal menarik banget kanggo nindakake iku.

iklan

LANJUT MACA ING ngisor iki

Begjanipun, ana akeh kelompok mlaku ing kutha. Sampeyan bisa gabung karo macem-macem inisiatif ing kutha sing menehi kelas gratis kanggo pamula. Tuladhane yaiku Mornington Chasers. Kajaba iku, sampeyan bisa dadi bagean saka klub mlaku lan salah sijine yaiku ParkRun. Parkrun nganakake sesi gratis kanggo para pelari ing saindenging kutha.

8. Dadi bagean saka kebon masyarakat

Kanggo sing seneng ijo, iki kanggo sampeyan. Ana akeh klompok kebon komunitas ing kutha Camden lan sampeyan bisa dadi salah siji. Mangkono, sampeyan bisa mbantu kutha katon luwih apik lan ngasilake woh-wohan lan sayuran sing luwih apik. Aku ora perlu nandheske sing iku babar blas free . Ing sawetara kasus, ana uga keuntungan finansial sing sithik, nanging ora mesthi.

Elinga yen sampeyan nggoleki barang gratis sing kudu ditindakake ing kutha Camden lan iki pancen salah sijine kanthi insentif cilik. Sampeyan bisa gabung ing Proyek Calthorpe utawa proyek Bring Back The Butterflies lan mbantu masyarakat dadi luwih apik. Tuwuh sawetara driji ijo ora bakal ala saiki, ta?

9. Dolan maring kamar maca koleksi sambutan lan ngendhokke

Aku seneng maca. Iku kapentingan lan enlightens pikiran. Kanggo sampeyan, aku ora ngerti apa sing sampeyan tresnani, nanging yen maca minangka salah sawijining, mula sampeyan bakal seneng amarga iku salah sawijining perkara gratis sing bisa ditindakake ing kutha Camden. Aku ngerti sampeyan kepingin weruh kenapa kudu nggawe dhaptar nanging sampeyan ngerti manawa larang banget kanggo ngakses buku online lan offline.

iklan

Kunjungan menyang koleksi sambutan menehi kesempatan kanggo manggon ing lingkungan sing sepi kanthi akeh buku. Sampeyan bakal diwenehi katalog digital lan sampeyan bisa ngakses buku apa wae sing disenengi kanthi gratis nalika mlebu buku tamu. Nanging bakal diwatesi sethithik lan sampeyan bisa entuk sumber daya tanpa wates nalika entuk anggota.

iklan

LANJUT MACA ING ngisor iki

Sing luwih penting, sampeyan bisa nggunakake WiFi gratis lan nyetak uga diidini. Nalika sampeyan ngunjungi kaca ngarep saka Wellcome Collection ing Love Camden, sampeyan bakal weruh gambaran apik saka tawaran sing.

10. Nekani ceramah ing kuliah jam makan siang UCL

Saliyane maca buku, sampeyan uga bisa nambah kawruh kanthi melu ceramah. Ing Camden, nekani kuliah jam nedha awan minangka salah sawijining kegiatan gratis ing kutha Camden. Salah sijine panyedhiya kuliah yaiku UCL. Ana macem-macem riset sing luar biasa sing ditindakake ing UCL lan menehi sampeyan cara sing apik kanggo nandur modal nalika mangan nedha awan.

Fungsi ing kawitan-teka-pisanan-nglayani basis lan padha nyedhiyani sampeyan karo cara sing apik kanggo duwe wektu kualitas nalika seneng-seneng. Sampeyan bakal nggawe nedha awan cukup impactful lan sampeyan uga bisa mriksa metu opsi liyane lan wektu bakal count lan sampeyan ora mbayar kanggo iku malah luwih apik. Kuliah Makan Siang UCL cukup impact, sampeyan kudu nyoba metu.

11. Dolan maring lan njupuk buku saka perpustakaan lokal

Yen sampeyan ora bisa ngunjungi Wellcome Collection, sampeyan bisa ngunjungi perpustakaan lokal lan golek sawetara buku sing menarik sing bisa diwaca utawa digawa mulih. Sampeyan kudu dadi anggota sadurunge bisa njupuk sawetara buku. Apa atimu keprungu? Tenang man, keanggotaan gratis.

iklan

Ing perpustakaan lokal sampeyan, ana akeh sing ana ing meja. Sampeyan bakal entuk buku, koran, majalah, WiFi gratis lan sing luwih penting, goleki pameran sing kedadeyan ing Swiss Cottage Library. Sampeyan bakal weruh sing paling cedhak karo sampeyan ing kene.

iklan

LANJUT MACA ING ngisor iki

kesimpulan

free iku do in Camden kaya window shopping ing pasar

Intine sampeyan ora kudu sugih kanggo nikmati kesenengan sing kedadeyan ing sekitar sampeyan. Dadi sugih iku sing paling apik amarga sampeyan entuk akeh sing dikarepake. Minangka mahasiswa, sampeyan bisa uga ora sugih, mula aja ngrasa ora enak. Dadi, munggah bokong, pindhah-pindhah lan nikmati apa sing sampeyan bisa, amarga nalika sampeyan dadi sugih, sampeyan bakal pengin sampeyan njupuk kesempatan.


Nyebar katresnan

2 pikirane ing "London, Inggris: 11 Perkara Gratis sing Bisa Ditindakake Ing Kutha Camden"

  1. Matur nuwun kanggo komentar ing blogku. Kanggo kolaborasi luwih lanjut, kirim email utawa gunakake kaca kontak kita. Aku seneng ngobrol karo sampeyan. Matur nuwun

    Reply

Ninggalake Komentar