Smile Vs Spectranet: A review lengkap

Foto penulis
Ditulis dening Soliu

 

Nyebar katresnan

Argumentasi babagan panyedhiya layanan internet paling apik ing Nigeria saiki bakal dilebokake sawise sampeyan rampung maca review panyedhiya internet Smile vs Spectranet iki.

Sampeyan bakal bisa nyimpulake dhewe, ing jangka panjang, endi sing luwih apik babagan kacepetan, sambungan sing kuwat, jangkoan, dipercaya lan larang regane.

iklan

Saliyane panyedhiya layanan internet Smile lan Spectranet, ana akeh perusahaan telekomunikasi layanan internet sing diakoni lan dilisensi ing Nigeria.

Nanging panyedhiya layanan internet utama sing saingan kanggo keunggulan lan standarisasi ing bidang Telekomunikasi yaiku Spectranet, Smile, lan Swift Networks sing apik banget.

Nalika diskusi kita dina iki bakal adhedhasar debat Smile vs Spectranet, sampeyan kudu eling yen kabeh telung jaringan merek sing nyedhiyakake broadband 4G-LTE wis ana ing cara utawa liyane ngalami diskusi keunggulan.

Perjuangan antarane layanan broadband iki nyata amarga ora gampang kanggo nemtokake sing luwih unggul utawa luwih apik tinimbang liyane. Tanpa akeh ado, ayo mriksa latar mburi ringkes babagan loro kasebut.

Sajarah Brief saka Spectranet Internet Service ing Nigeria

Penyedhiya layanan broadband Spectranet minangka ISP pisanan sing ngluncurake jaringan 4G LTE sing apik banget ing Nigeria, lan entuk Lisensi operasi saka Komisi Komunikasi Nigeria (NCC) ing 2009.

Spectranet nyedhiyakake layanan internet broadband sing terjangkau, cepet, lan dipercaya kanggo individu, kulawarga, siswa, profesional, perusahaan bisnis, lan sapiturute, kanthi rega sing luar biasa.

Dadi ISP pisanan ing negara kasebut, slogan Spectranet yaiku "bayar entheng kanggo ndownload abot". Saiki, layanan kasebut kasedhiya ing Lagos, Abuja, Port Harcourt, lan Ibadan.

panyedhiya jaringan internet Spectranet

Priksa latar mburi ringkes ing Jaringan Internet Smile

Smile Communications nyedhiyakake layanan broadband seluler 4G LTE ing sawetara negara Afrika. Tujuane, lan tujuane tetep dadi panyedhiya broadband paling apik ing Afrika.

Iki uga ngarahake nyedhiyakake layanan internet broadband seluler SuperFast lan layanan swara SuperClear ing saben negara operasi.

Lan mesthi, Smile wis munggah lan nindakake nyedhiyakake layanan internet broadband sing berkualitas, terjangkau, lan dipercaya kanggo nyepetake nggawe kasugihan lan pangembangan komunitas ing Nigeria.

Panyedhiya Layanan Internet Smile vs Spectranet: Endi sing Luwih Apik?

Tanpa mangu-mangu, Smile muncul 6 taun sawise Spectranet, nanging loro panyedhiya layanan internet (ISP) wis dadi terkenal ing pasar Telekomunikasi.

Spectranet nggawe jeneng sing apik kanggo awake dhewe kanthi nggawe terrain kepuasan pelanggan lan, dadi ISP pemain utama ing Lagos lan umume bagean Nigeria.

Ing sisih liya, Smile Networks mlebu ing jagad telekomunikasi Nigeria sing terus berkembang ing 2014, lan wis rampung kanthi apik kanthi ngembangake jangkoan jaringan ing kutha-kutha utama, lan kanthi cepet njaga posisine minangka pemain kunci ing Nigeria.

Kita nganakake seri tes kanggo loro Jaringan sing nganalisa kacepetan, jangkoan, konektivitas, lan linuwih nggunakake piranti Mifi sing padha sing diprodhuksi dening Huawei.

iklan

LANJUT MACA ING ngisor iki

iklan

Dadi, ayo njupuk perbandingan ringkes babagan panyedhiya Internet Smile lan Spectranet nggunakake asil sing diklumpukake saka tes sing ditindakake.

1. Jangkoan

Sajrone tes jangkoan, kita nggunakake Berger, Ikeja, Yaba, Lekki, Pulau Victoria, lan Ajah (kabeh ing Negara Bagian Lagos) minangka studi kasus.

Nalika Penyedhiya Jaringan Internet Smile lan Spectranet nyathet jangkoan jaringan sing nyenengake ing kabeh enem panggonan, Smile 4g-LTE ngalami gangguan layanan sing luwih sithik.

Ora mung kuwi, uga ngrekam bar jaringan sing luwih kuwat tinimbang Spectranet ing piranti MIFI sing digunakake sajrone nyopir tes.

Uga, nalika nerangake jangkoan Nasional, Smile isih dadi pemenang. Sampeyan bisa nemokake Smile Networks ing kabeh negara utama ing Nigeria.

iklan

iklan

Nyatane, mung ing Lagos, ana sawetara papan sing ora ana jaringan internet broadband kajaba jaringan Smile.

2. Kacepetan

Ing istilah Kacepetan, kita nganakake akeh tes kacepetan ing antarane Smile Networks lan Spectranet Internet Provider, lan Smile nduweni kecepatan paling utawa paling dhuwur.

Ing kabeh enem panggonan, kita tur sak loro tes ISPs lan Assessment, Smile dianggo banget. Kacepetan kasebut dhuwur banget lan luwih konsisten dibandhingake karo Spectranet.

3. Reliability

Ngomong saka pengalaman pribadi, loro Jaringan Smile lan layanan Spectranet Jaringan LTE bisa dipercaya nalika nerangake layanan sing kasedhiya utawa pangiriman jaringan.

4. Dhukungan pelanggan

Ing babagan dhukungan pelanggan online adhedhasar masalah sing ana gandhengane karo internet, loro Jaringan kasebut katon rada mlarat amarga ora menehi tips liwat telpon.

Wakil Smile lan Spectranet tansah ngeyel yen sing ngeluh kudu ngunjungi pusat layanan kanggo ngirim pengadu.

Sawise iku, dheweke isih bakal nawarake kanggo ngirim pejabat teknis kanggo ngatasi masalah kasebut ing tanggal mengko sanajan tip cilik sing bakal ditindakake.

5. Rega piranti

Panyedhiya layanan internet Spectranet nawakake pilihan bundle sing luwih murah ing piranti Multiuser lan Mifi dibandhingake karo sing ditawakake Smile.

iklan

Piranti Multiuser ing Spectranet wis dimuat karo data 120gb whooping ing tingkat N27,500 lan pilihan piranti MIFI saka 70gb ing tingkat N23,500.

iklan

LANJUT MACA ING ngisor iki

6. Rencana langganan

iklan

LANJUT MACA ING ngisor iki

iklan

Kabeh merek loro kasebut nawakake macem-macem rencana langganan. Sampeyan bisa entuk minimal rencana langganan N500 saben minggu lan entuk uga rencana langganan saben wulan N30,000.

Loro ISP kasebut uga nawakake rencana Dina, rencana wengi (6 pm - 7 am), rencana tanpa wates 24/7 uga rencana tanpa watesan mung wengi.

Rencana langganan sing paling misuwur ing jaringan Spectranet yaiku bundel Nilai Mega 30Gb sing nawakake browsing wengi tanpa watesan kanthi data 25GB kanggo N10,235.

Smile Networks nawakake rencana data sing paling populer lan paling disenengi yaiku regane 30GB sing didol kanthi rega N8,000.

iklan

Garis ing ngisor

iklan

LANJUT MACA ING ngisor iki

Kesimpulane, Smile lan Spectranet isih tetep dadi loro layanan internet sing paling akeh digunakake lan paling gedhe ing Nigeria sing nggawe konektivitas internet sing penting.

Loro-lorone portabel, trep banget, lan dipercaya kanggo digunakake ing njero ruangan. Nalika sawetara pangguna seneng nggunakake siji-sijine, sampeyan kudu eling yen iki mung pilihan.

Nanging, penting kanggo dicathet yen merek Smile Networks lan Spectranet tetep kompetitif, isih perlu supaya bisa nambah supaya tetep relevan.

Mulane, sing Smile vs Spectranet debat panyedhiya layanan internet lan argumentasi sing luwih apik dudu sing penting, apa sing dadi loro sing apik kanggo sampeyan?


Nyebar katresnan

Ninggalake Komentar