DS-160: Kabeh Sampeyan Kudu Ngerti

Foto penulis
Ditulis dening John

 

Nyebar katresnan

DS-160: Kabeh Sampeyan Kudu Ngerti

Yen sampeyan ngelingi lelungan kanggo wektu cendhak lan sampeyan mbutuhake panuntun dhumateng lan informasi ing aplikasi visa lan carane pindhah babagan, Aku nang sampeyan bakal nemokake artikel iki banget enlightening.

Apa DS-160

DS-160 minangka formulir aplikasi elektronik visa NON-IMIGRAN anyar.

iklan

Iki minangka aplikasi online, sing digunakake kanggo ngisi informasi sing dibutuhake dening individu sing lelungan menyang Amerika Serikat kanthi sementara lan golek visa non imigran lan visa K (tunangan / tunangan).

Iki dikirim menyang situs web Departemen negara, lan informasi kasebut digunakake dening pejabat Konsuler kanggo ngolah Visa.

ds-160

Sapa sing Perlu ngisi formulir DS-160?

Saben uwong sing pengin ngunjungi AS kanggo sementara lan lelungan nganggo visa sementara.

Saben uwong teka ing AS kanggo nikah utawa teka karo visa K-1.

Wigati dimangerteni manawa sapa wae sing luwih enom saka 16 utawa ora bisa ngisi formulir kasebut dhewe bisa dibantu dening pihak katelu. Yen kulawarga lelungan bebarengan, saben wong kudu ngisi formulir individu.

Requirements

Kanggo ngisi formulir DS-160. sampeyan kudu

  • Komputer kanthi browser sing cocog karo kritéria ing ngisor iki

   1. Dhukungan enkripsi 128-dicokot

   2. JavaScript kudu diaktifake

   3. Transport Layer Security (TLS) kudu diaktifake.

   4. Situs web iki paling apik didhukung dening Internet Explorer 11 utawa luwih dhuwur lan Google Chrome 58 utawa luwih dhuwur. Safari ora didhukung.

  • Foto warna/gambar digital saka foto sampeyan.

    Iki kudu duwe fitur ing ngisor iki

  1.     Latar mburi putih
  2.     Ora kaca tingal
  3.     Dijupuk sajrone nem sasi
  4.   Ora ana bayangan utawa sudhut peteng.
  5. Paspor lan paspor sing sah sing diterbitake sajrone 10 taun kepungkur.

Carane Isi Formulir DS-160

1. Kanggo miwiti sirah kanggo departemen US negara Aplikasi Visa Nonimigran (DS-160) kaca.

2. Isi kolom sing dituduhake kanthi bener.

3. . Klik ing MULAI APLIKASI yen sampeyan miwiti aplikasi DS-160 anyar.

    Iki bakal ngasilake ID aplikasi sing kudu dicathet. Iku bakal mbantu njupuk maneh aplikasi.

Pengisian Formulir

 Ana macem-macem subbagian ing wangun DS-160. Padha kalebu;

1. Informasi pribadhi.

Informasi ing ngisor iki kudu dadi sukarelawan ing bagean iki.

  • Jeneng kulawarga (kudu cocog karo jeneng ing paspor)
  • Jeneng liyane (kaya sing kasebut ing paspor)
  • Apa sampeyan wis nggunakake jeneng liya? (iki kalebu jeneng prawan, alias, gelar profesional, gelar agama, lsp)
  • Jinis (nuduhake lanang utawa wadon)
  • Status perkawinan (Pilih saka macem-macem pilihan- Tunggal, nikah. Pegatan, pisah kanthi sah, randha, serikat domestik, perkawinan hukum umum, lsp.
  • Tanggal lan panggonan lair.

Ketik kanggo

  •    Tanggal (tanggal lair)
  •    Kutha (kutha sampeyan lair)
  • Negara (negara sampeyan lair)
  • Negara/wilayah. (Negara sampeyan lair)
  • Negara Asal (Kewarganegaraan)
  • Apa sampeyan duwe utawa duwe kewarganegaraan liyane tinimbang sing kasebut ing ndhuwur babagan kewarganegaraan? (Tuduhake sing cocog)
  • Apa sampeyan penduduk permanen ing negara/wilayah liyane saka negara/wilayah asal (kewarganegaraan) sing kasebut ing ndhuwur? (Tandhani yen sampeyan duwe ijin panggonan permanen ing negara liya)
  • Nomer identifikasi nasional (yen negara sampeyan duwe)

2. Alamat Lan Nomer Telpon

  • Alamat omah
  •  Alamat Jalan (Ketik alamat dalan omahmu)
  • Alamat Jalan (alamat jalan tambahan)
  • Kutha (Ketik kutha sampeyan)
  • Negara / Propinsi (Kunci ing negara bagian / provinsi sampeyan)
  • Zona Pos / Kode Pos
  • Negara/Wilayah (Pilih negara sampeyan)
  • Alamat surat
  •  Telpon
  •   Nomer Telpon Utama.
  •   Nomer Telpon Sekunder.
  •   Nomer Telpon Kerja..
  • Alamat Email (Ketik Email ing ngendi konsulat bisa tekan sampeyan)

3. passport.

  •    Jinis Paspor/Dokumen Perjalanan.
  •    Nomer Paspor/Dokumen Perjalanan.
  • Negara/Otoritas sing Menerbitake Paspor/Dokumen Perjalanan..
  • Ngendi Paspor / Dokumen Perjalanan Diterbitake?
  •         City
  •         State / Province
  •         Negara / Wilayah
  • Tanggal Penerbitan
  • mati Tanggal

4. Travel

  • Tujuan Trip to US
  • Apa sampeyan wis nggawe rencana perjalanan tartamtu.
  • Dimaksud Tanggal Rawuh.
  • Length of Stay in US
  • Alamat Ing Endi Sampeyan Bakal Tetep ing AS (Ketik alamat sing sampeyan arep nginep ing AS (hotel, kanca, sedulur, lsp)]
  •      Street Address
  •      City
  •      State
  •      Kode Pos (yen dikenal)
  • Wong/Entitas Mbayar kanggo Trip Panjenengan.

5. Sahabat Travel

  • Wong lelungan karo sampeyan
  • Data wong sing lelungan karo sampeyan.

6. Sadurunge Travel US

  • Apa sampeyan wis tau menyang AS?

  Isi kanggo suwene nginep, tanggal teka, yen wis duwe lisensi AS)

  • Apa sampeyan wis ditanggepi a visa AS?
  • Apa sampeyan tau ditolak visa AS?

7. Kontak AS

  • Hubungi wong utawa organisasi ing AS (isi data sing dibutuhake)
  • Hubungan karo sampeyan. (Sederek, bojo lsp)
  • Alamat lan nomer telpon titik kontak.

8. Family

  • Jeneng lengkap bapak lan tanggal lair.
  • Jeneng lengkap ibu lan tanggal lair.
  • Apa sampeyan duwe sederek ing AS.
  • Garwa

9. Pendidikan lan Pelatihan Kerja

  • Pakaryan Utama
  • Jeneng majikan/sekolah saiki
  • Saiki alamat majikan / sekolah
  • Tanggal wiwitan
  • Pendapatan saben wulan ing mata uang lokal
  • Sebutna tugasmu kanthi ringkes.
  • Pakaryan sadurunge

   10.  Keamanan / Latar mburi

  • Iki ana hubungane karo informasi kesehatan lan keamanan.
  • Pitakonan kaya "Apa sampeyan duwe penyakit?
  • Apa sampeyan wis dikunjara sadurunge?
  • Apa sampeyan nggunakake obat keras?

11. Photo

  • Ing kene sampeyan bisa ngunggah foto digital ukuran paspor.

12. review

  • Ing bagean iki, sampeyan bisa mriksa kabeh data sing dilebokake ing kabeh bagean lan nggawe koreksi yen perlu.

    13.   Tandha lan Kirim

  • Ketik rincian sing dibutuhake
  • Mlebu lan ngirim.

14.    konfirmasi

  • Sampeyan bisa nyithak lan ngirim aplikasi menyang email dhewe.

Validity

Wangun DS-160 sah anggere data sing dilebokake tetep valid.

biaya

Ngisi formulir gratis. Biaya mung ditampa nalika ngumpulake Visa.

Suwene wektu kanggo Isi Formulir

Antarane 25-40 menit yen sampeyan wis ngerti prosedur kasebut.

Sawetara Pitakonan sing Kedadean

  • Apa sing kedadeyan nalika sesi DS-160 metu?
  • Sampeyan bisa ngisi maneh kaca lan njupuk informasi sampeyan.
  • Sampeyan bisa ngganti informasi ing DS-160 sawise pengajuan?
  •    Ora. Sampeyan ora bisa ngganti informasi. Mulane penting kanggo ngisi formulir kanthi ati-ati banget.
  • Apa kabeh lapangan perlu?
  • Ora kabeh lapangan. Sawetara kolom ditandhani opsional.
  • Bisa nggunakake siji formulir kanggo kabeh kulawarga lelungan karo kula
  •   Ora, sampeyan ora bisa. Dheweke kudu duwe formulir individu.
  • Apa aku kudu nggawa kabeh aplikasi kanggo wawancara visa?
  • Ora perlu. Kaca konfirmasi bakal ditindakake.
  • Kepiye carane entuk foto digital?
  • Sampeyan bisa nggunakake gambar ing telpon anggere cocog karo standar foto digital.

kesimpulan

Wangun DS-160 bisa dadi rada rumit utamane yen sampeyan ora ngerti proses kasebut. Cukup ngleksanani sabar lan bakal lancar. Kanggo informasi tambahan riko kene.

cathetan: Basa sing kudu diisi yaiku basa Inggris.


Nyebar katresnan

Ninggalake Komentar