DHL Nigeria nomer telpon lan alamat kontak

Foto penulis
Ditulis dening Berkah Okoro

 

Nyebar katresnan

Ing artikel iki, kita wis kasebut kanthi teliti, kadhaptar nomer telpon kontak DHL Nigeria beda lan alamat amarga kita ngerti carane penting iku kanggo duwe Handy.

Yen sampeyan duwe bisnis utawa asring mbutuhake layanan kurir, sampeyan bakal ngerti pentinge duwe informasi iki.

iklan

DHL minangka salah sawijining perusahaan logistik kurir paling apik ing Nigeria. Layanan lan solusi kasebut ndadekake gampang nindakake bisnis ing Nigeria, lan sajrone pirang-pirang taun, wis mbantu hubungan antarane individu. 

Iku bakal apik kanggo duwe nomer telpon kontak lan alamat Handy, supaya sampeyan bisa duwe wektu luwih gampang tekan nalika sampeyan perlu. Nanging, sadurunge mlebu dhaptar, ayo goleki latar mburi babagan DHL Nigeria lan cara ngirim layanan kurir lan logistik.

DHL Nigeria nomer telpon lan alamat kontak

TENTANG DHL

DHL Nigeria minangka cabang saka perusahaan logistik global Jerman DHL lan perusahaan logistik Jerman divisi Deutsche Post. Jeneng iki asalé saka inisial jeneng mburi pendiri: Adrian Dalsey, Larry Hillblom, lan Robert Lynn.

Deutsche Post didegaké ing San Francisco, California, ing 1969. Iki diadegaké kanggo tujuan wiwitan ngangkut dokumen pabean kanthi udhara supaya wektu sing ditindakake kanggo ngolah pengiriman barang dening pabean wis suda. Nanging, layanan kasebut wis berkembang sajrone pirang-pirang taun.

Kanthi ekspansi, DHL saiki nyedhiyakake layanan pengiriman lan kurir internasional. Saiki ana ing luwih saka 220 negara lan wilayah, lan Nigeria minangka salah sawijining negara kasebut.

Kaya perusahaan induke, DHL Nigeria minangka jaringan sing bisa dipercaya sing mbantu nyederhanakake manajemen rantai pasokan. Mulane, individu lan bisnis gumantung marang solusi kanggo layanan logistik kurir sing lancar ing jero lan njaba Nigeria.

Perusahaan interkoneksi iki wis mbantu bisnis nglintasi wates, mlebu pasar anyar, lan tuwuh bisnis. 

Divisi DHL

DHL kalebu limang divisi utama: DHL Express, DHL Global Forwarding, DHL Freight, DHL Supply Chain, lan DHL eCommerce Solutions. Kabeh sing dituduhake ing Nigeria kajaba DHL eCommerce Solutions.

DHL Express

Iki minangka salah sawijining solusi sing nawakake akeh kaluwihan. DHL Express minangka layanan terpadu sing nyedhiyakake macem-macem layanan paket lan paket ekspres, uga solusi pengiriman lan pelacakan sing cocog karo kabutuhan individu lan bisnis.

web:  11 Top Holiday Paket Company in Nigeria

Kanthi DHL Express, sampeyan bisa ngirit dhuwit kanggo pengiriman sing kerep lan isih bisa netepi peraturan bea cukai.

DHL Global Forwarding

Yen sampeyan ana ing ekspor utawa impor, iki divisi sing sampeyan tindakake. DHL Global Forwarding nyedhiyakake macem-macem solusi logistik sing disesuaikan kanggo mbantu sampeyan nambah efisiensi lan efektifitas biaya rantai pasokan sampeyan.

Apa nimbang transportasi udhara, pengiriman segara, utawa transportasi dalan, sampeyan yakin bakal duwe pengalaman ngresiki lan nerusake sing dipercaya lan bebas masalah.

Bantuan babagan reresik pabean nyuda kerumitan, keterlambatan, lan paukuman sing khas ing bisnis penerusan kliring. 

Dheweke uga nyedhiyakake layanan broker lan konsultasi sing komprehensif kanggo nuntun sampeyan babagan kerumitan sing ana. Dheweke nawakake layanan tambahan lan macem-macem kecepatan pangiriman sing bisa sampeyan gunakake kanggo menehi keluwesan kanggo nyukupi syarat logistik khusus lan nyepetake proses pangiriman.

Angkutan DHL

iklan

LANJUT MACA ING ngisor iki

iklan

DHL Freight minangka divisi sing nangani transportasi darat. Apa bagean utawa muatan truk lengkap, kiriman domestik utawa internasional, divisi iki mbantu nggampangake perdagangan internasional. Tujuane yaiku ngetrapake operasi klien lan nggedhekake kesempatan.

Chain Supply DHL

Rantai Pasokan DHL fokus ing nyedhiyakake macem-macem layanan rantai pasokan khusus sing bisa nambah nilai menyang rantai pasokan sampeyan ing skala global.

DHL eCommerce Solutions

DHL eCommerce Solutions minangka divisi sing ngurus logistik e-commerce, nyambungake penjual lan panuku ing saindenging jagad. Nanging kaya sing wis dingerteni sadurunge, divisi iki durung operasional minangka bagean saka DHL Nigeria minangka layanan.

Kanthi divisi lan operasi kasebut, DHL wis nggawe gampang banget kanggo ngekspor utawa ngimpor menyang negara, manawa sampeyan ngirim bingkisan utawa kargo gedhe. Sampeyan bisa kanthi gampang ngirim lan nampa barang ing negara liwat layanan kurir.

DHL Nigeria mbukak lan mbukak saben dina ing saindhenging taun, kajaba preian nasional. Jam kerja Senin nganti Jumuah, jam 7:00 nganti 6:00 sore

iklan

iklan

Nomer telpon resmi DHL Nigeria kanggo layanan customer sing 08039077000 lan 01-2700908.

DHL Nigeria duwe markas ing Lagos, Nigeria. Nanging ana kantor cabang liyane ing macem-macem wilayah Nigeria sing bisa dibukak kanggo ngrampungake bisnis. Ayo ndeleng dhaptar nomer telpon lan alamat kontak DHL Nigeria.

DHL Nigeria nomer telpon lan alamat kontak

1. KANTOR DHL ING ABUJA

  • DHL International Limited

Alamat: 8, Jalan Pabrik, Abuja

  • DHL International Limited

Alamat: 63, Adetokunbo Ademola Crescent, Wuse Zone 2

  • DHL International Nigeria Limited

Alamat: 1291, Owerri Street, Area 7, Garki, Abuja.

web:  Cara Entuk Bukti Dana ing Nigeria kanggo Lelungan. Ndhuwur Bukti Penyedhiya Dana

Alamat: DHL International Nigeria Limited

911 Mall, Gana Street, Maitama

  • DHL International Nigeria 

iklan

Alamat: Service point, Aminu Kano, Aminu Kano Crescent, Opposite Emab Plaza, Wuse 2, Abuja.

iklan

LANJUT MACA ING ngisor iki

iklan

LANJUT MACA ING ngisor iki

iklan

Telpon: 0803 951 9345

2. KANTOR DHL NEGARA ANAMBRA

DHL International Limited.

Alamat: Jalan Pasar Lama 75, Onitsha.

iklan

3. KANTOR DHL ing negara delta

iklan

LANJUT MACA ING ngisor iki

Alamat: 49, Effurun Sapele Road, Warri

4. KANTOR DHL ING NEGERI EDO

DHL International Limited.

Alamat: 62 Airport Road, Benin.

iklan

5. KANTOR DHL NEGARA ENUGU

iklan

LANJUT MACA ING ngisor iki

DHL International Nigeria Limited.

Alamat: 69, Ogui Road, Enugu.

6. KANTOR DHL ING IBADAN

DHL International Nigeria Limited.

iklan

Alamat Ibadan yaiku 47 Ring Road.

iklan

LANJUT MACA ING ngisor iki

7. KANTOR DHL IN LAGOS 

  • Kantor Dinas Perhubungan DHL.

Toko No.. 44, Obalende Road, Ikoyi, Lagos

  • Kantor Layanan Surat DHL
  • DHL Express

Alamat Pulo Lagos yaiku 30 Broad Street.

  • DHL Express

Elephant House Car Park 2, Marina Road, Lagos Island

  • Kurir DHL

iklan

370 Muri Okunola Street, Victoria Island, Lagos, Nigeria

iklan

LANJUT MACA ING ngisor iki

Telpon: 0802 584 3564

  • DHL Express Lekki

Alamat: Nelle Mall, Admiralty Way, Lekki, Lagos.

Telpon: 0818 058 6416

  • Kurir DHL

Alamat: 1302b Akin Adesola St, Victoria Island, Lagos, 106104

iklan

Telpon: 0803 907 7000

iklan

LANJUT MACA ING ngisor iki

  • Layanan Kurir DHL

72 Kudirat Abiola Way, Oregun 101233, Ikeja, Nigeria.

Telpon: 0803 477 3017

  • Kantor Layanan Pengiriman DHL

Iyana Ipaja, Lagos, 5, Abeokuta Expressway

  • Pusat Layanan Logistik DHL

DHL Express

DHL Nigeria nomer telpon lan alamat kontak

iklan

Plot 13a, Lekki, Admiralty Way, Lagos, Opposite

iklan

LANJUT MACA ING ngisor iki

Nomer Telpon kanggo Cabang: 0909 358 1089

DHL Express

Cowbell Road, Isolo, Lagos, Nigeria

Telpon: 1 (462) 5200

  • Kantor Layanan Kurir DHL

iklan

DHL Express

iklan

LANJUT MACA ING ngisor iki

Alamat: 32 Awolowo Rd, Ikoyi, Lagos, 106104

01 270 0908 iku nomer telpon.

  • DHL International Nigeria Limited

FC46+66G, Isolo St, Dolphine Estate, Lagos, 106104

Telpon: 0807 058 4817

  • DHL Express

iklan

6 Egbe Rd, Oshodi-Isolo, Lagos, ing jejere halte bis gerbang Ecobank Jakande, Ejigbo

iklan

LANJUT MACA ING ngisor iki

telpon: 0809 660 7907

  • Titik Layanan DHL

Plot 13A, Blok 12 Admiralty Way, Lekki Phase 1, Lagos.

Telpon: 01270 0908

  • DHL Express

Plot 22, Idowu Taylor St, Victoria Island, Lagos 106104

iklan

Telpon: 0806 491 3079

iklan

LANJUT MACA ING ngisor iki

  • Layanan Kurir DHL

Alamat: 58 Freeman St, Isale, Lagos 101223.

Telpon: 0907 401 1100

  • Layanan Kurir DHL

8/10 Itapeju Street, Apapa 100001, Lagos

  • Titik Layanan DHL.

Alamat: 15 Adeniran Ogunsanya Street, Surulere, Lagos 101241.

iklan

Telpon: 01270 0908

iklan

LANJUT MACA ING ngisor iki

  • Titik Layanan DHL (IT Touch 1)

SHOP 3 Omission Court, Etti Drive, Bisola Durosinmi Lekki Phase 1, Lagos, Nigeria

Telpon: 01270 0908

  • DHL Express

Alamat: 6 Adeniran Ogunsanya Street, Surulere, Lagos 101241.

Telpon: 815 362 2402

iklan

Lokasi kantor DHL tambahan ing Lagos State

iklan

LANJUT MACA ING ngisor iki

3A, Isaac John Street, Ikeja

41, Allen Avenue, Ikeja

web:  20 Cara kanggo Ndeteksi Agen Perjalanan Palsu ing 2022

167, Hebert Macaulay Road, Yaba

167, Ikorodu Road, Onipanu

iklan

Funsho Williams Avenue, Ojuelegba

iklan

LANJUT MACA ING ngisor iki

127, Olojo Drive, Ojo

8. KANTOR DHL NEGERI KADUNA

DHL International Nigeria Limited.

Alamat: 16, Ahmadu Bello Way, Kaduna.

iklan

9. KANTOR DHL NEGARA KANO

iklan

LANJUT MACA ING ngisor iki

DHL International Nigeria Limited.

Alamat: 139, Muritala Mohammed Way, Kano,

10. KANTOR DHL NEGARA DAERAH

DHL International Nigeria Limited.

iklan

Alamat: 22, Rwang Pam Street, Jos

iklan

LANJUT MACA ING ngisor iki

11. KANTOR DHL ing NEGERI RIVER

DHL International Nigeria Limited.

Trans Amadi Layout 82, Ellah Estate, Port Harcourt

SERVICES kasedhiya ing DHL NIGERIA

  • Pangiriman drop-off lan koleksi
  • Pengiriman internasional lan domestik
  • Layanan Logistik
  • Layanan Kurir

Apa Sampeyan Bisa Kirim Liwat DHL Nigeria

iklan

Sampeyan bisa ngirim barang utawa produk menyang macem-macem lokasi ing saindenging jagad nggunakake DHL. Apa bingkisan cilik utawa kargo gedhe, paket kasebut dikirim kanthi transportasi sing dibutuhake kanggo kapentingan sampeyan.

iklan

LANJUT MACA ING ngisor iki

Individu utawa bisnis bisa nggunakake layanan logistik DHL kanggo nggampangake proses pangiriman sing lancar.

DHL NIGERIA SHIPPING lan PROSES pangiriman

Nggunakake DHL Nigeria, proses pengiriman lan pangiriman sampeyan diwiwiti kanthi nemokake layanan teladan. Sampeyan bisa ngunjungi kantor cabang sing paling cedhak karo sampeyan kanggo takon babagan layanan sing cocog kanggo ngirim barang sing sampeyan duwe. Deleng dhaptar ing ndhuwur kanggo nemokake kantor cabang DHL sing paling cedhak.

Utawa, sadurunge ngunjungi kantor, sampeyan bisa nelpon nomer layanan pelanggan resmi utawa nomer telpon lan alamat kontak DHL Nigeria sing kasedhiya ing ndhuwur.

Cara liya yaiku mlebu menyang situs web lan klik tombol "Kirim saiki" kanggo milih layanan teladan sing cocog kanggo paket sing pengin dikirim lan tindakake proses kasebut. 

iklan

Sawise sampeyan wis kasil ngirim paket, iku wektu kanggo nelusuri. Nelusuri status bingkisan utawa kargo sing dikirim minangka aspek penting saka proses pengiriman lan pangiriman.

iklan

LANJUT MACA ING ngisor iki

DHL mangertos iki, supaya padha nyedhiyani ID nelusuri kanggo saben paket dijadwal kanggo kapal. ID pelacakan minangka senar huruf lan angka sing unik kanggo saben kiriman.

 Kantor DHL ing ngendi sampeyan miwiti proses pengiriman bakal ngirim email kabar kiriman sing ngemot link ID pelacak kanggo mbantu sampeyan ngetutake kemajuan pangiriman. Dadi, sampeyan bisa nglacak status bingkisan utawa kargo liwat portal online utawa situs web perusahaan.

Kanggo ngirim paket, DHL nggunakke layanan kurir kanggo nggampangake pangiriman lawang menyang lawang ing Nigeria. Nanging yen sampeyan ngekspor produk, mitra kolaborasi perusahaan bakal nggawe pangiriman. Nanging elinga yen jinis produk lan tujuan biasane nemtokake wektu pangiriman.


Nyebar katresnan

Ninggalake Komentar