10 rumah sakit paling apik ing Nigeria lan biaya

Foto penulis
Ditulis dening Soliu

 

Nyebar katresnan

Apa penyakit primitif utawa maju, penyakit sing sejatine nggawe kita ngerti nilai pusat kesehatan. Mula, kita bakal ngrembug babagan rumah sakit paling apik ing Nigeria saiki.

Kaya klise lawas "Health is wealth", nanging nyatane, rumah sakit sing dituju yen kondisi kesehatan ora normal lan dudu bank.

iklan

Iki minangka papan sing paling apik lan mung siji-sijine kanggo dipriksa, diagnosa, lan perawatan sing tepat. Dadi, perlu ngerti pusat kesehatan sing paling apik ing negara kasebut.

Rumah Sakit paling apik ing Nigeria lan biaya

Dimaklumi manawa dhaptar rumah sakit paling apik ing Nigeria iki disusun kanthi nimbang sawetara faktor penting.

Faktor kayata fasilitas modern lan canggih, tim dokter lan ahli bedah, perawat, jumlah riset sing ditindakake, jinis operasi sing ditindakake, lan liya-liyane.

Rumah sakit paling apik ing Nigeria

Tanpa menehi penekanan babagan hirarki, ing ngisor iki minangka rumah sakit paling apik ing Nigeria saiki sing bisa dipercaya karo kesehatan, kesejahteraan, lan kesejahteraan.

1. Rumah Sakit Luwuk

The Rumah Sakit Lagoon dumunung ing Lagos lan didegaké ing 1986 dening Hygeia Group kanthi tujuan utama nyedhiyakake layanan klinis standar lan internasional.

Pusat medis iki minangka salah sawijining panyedhiya layanan kesehatan swasta ing Nigeria saiki. Kanthi pengalaman luwih saka 30 taun, rumah sakit wis nandur modal lan nganyari katrampilan lan teknologi.

Minangka pusat kesehatan pisanan ing wilayah sub-Saharan, rumah sakit Lagoon diakoni minangka salah sawijining panyedhiya perawatan tersier paling apik ing Nigeria.

Rumah sakit kasebut wis akreditasi lan diakreditasi maneh dening Joint Commission International (JCI), sing menehi sertifikasi manawa rumah sakit kasebut menehi layanan kualitatif.

2. Rumah Sakit Primus Super Specialty

Kajaba iku, Rumah Sakit Spesialisasi Super Internasional Primus, Karu minangka rumah sakit utama lan ndhuwur liyane ing Nigeria sing bisa digoleki.

Pusat medis kasebut minangka institusi kesehatan sing misuwur ing Nigeria lan diadegake dening Rumah Sakit Primus Super Specialty, India.

Rumah sakit minangka pusat kaunggulan lan kecemerlangan kanggo Bedah Khusus. Perawatan kesehatan duwe kapasitas 120 kasur kanthi infrastruktur modern.

Kabeh digawe lan dijaga kanthi nggunakake standar internasional. Rumah sakit kasebut uga dilengkapi karo teknologi canggih lan canggih.

3. Rumah Sakit Universitas Ibadan

Rumah sakit kuliah Universitas utawa rumah sakit piwulang Universitas Ibadan, Ibadan sing diarani akeh wong minangka salah sawijining rumah sakit paling apik ing Nigeria.

Rumah sakit iki diadegake ing taun 1948 lan suwe-suwe, rumah sakit pamulangan perdana (pisanan) wis berkembang lan berkembang dadi pusat kesehatan sing apik lan modern.

iklan

LANJUT MACA ING ngisor iki

iklan

UCH duwe fasilitas ultra-modern kanggo perawatan kanker kayata radioterapi, kemoterapi lan onkologi.

Nyatane, rumah sakit piwulang Universitas Ibadan nduwe jumlah paling gedhe - luwih saka rumah sakit piwulang liyane - spesialis medis ing Nigeria.

UCH duwe ICU sing dilengkapi kanthi apik, layanan ambulans aktif, operasi transplantasi, teknologi reproduksi sing dibantu, operasi jantung terbuka, lan liya-liyane.

4. Rumah Sakit EKO

Kajaba iku, ana Rumah Sakit Eneli Kuku Obiora (EKO) lan minangka salah sawijining pusat kesehatan sing unggul lan paling apik ing Nigeria.

Rumah sakit EKO dumunung ing Ikeja lan diadegaké ing taun 1982. Pusat medis swasta duwé udakara 130 fasilitas bedded sing nyedhiyakake ton layanan kesehatan.

iklan

iklan

Rumah sakit uga duwe macem-macem fasilitas lan cabang bisa ditemokake ing Ikeja, Ikoyi, Central Lagos, Surulere.

Rumah sakit EKO nawakake macem-macem layanan kuratif lan diagnostik liwat seri spesialisasi ing tingkat regional lan nasional, sing ditindakake dening profesional medis sing terlatih lan trampil.

5. Rumah Sakit St. Nicholas

Sabanjure ing dhaptar rumah sakit paling dhuwur ing Nigeria yaiku St. Rumah sakit iki minangka pusat medis multi-khusus sing nawakake layanan kesehatan kanggo pasien ing fasilitas rawat rawat, rawat inap lan darurat.

Rumah sakit St. Nicholas nawakake perawatan kesehatan sing sampurna ing fasilitas modern lan canggih sing duwe infrastruktur kontemporer uga tim profesional sing terlatih.

Kajaba iku, St. Nicholas minangka salah sawijining rumah sakit swasta pisanan ing Afrika sing nggawe unit dialisis lan transplantasi ginjel.

Kajaba iku, pusat kesehatan kasebut diakoni lan misuwur amarga nindakake transplantasi ginjel pediatrik pisanan ing saindenging Afrika Kulon.

Rumah sakit sing nggumunake iki, nanging bangga lan seneng ngumumake manawa pusat Transplantasi wis pirang-pirang taun, nindakake 160 operasi sing sukses.

6. First Consultants Medical Center (FCMC)

Rumah sakit ndhuwur liyane ing Nigeria sing ana ing Lagos. First Consultants Medical Center (FCMC) minangka rumah sakit swasta lan multi-disiplin sing misuwur.

iklan

Iki diadegake dening Dr Benjamin Nnamdi Ohiaeri ing taun 1982. FCMC wis disetel lan darmabakti kanggo nawakake layanan kesehatan ing macem-macem spesialisasi.

iklan

LANJUT MACA ING ngisor iki

iklan

LANJUT MACA ING ngisor iki

iklan

Nalika nerangake ginekologi lan obstetrik, obat internal lan operasi umum, pediatrik lan neonatologi, FCMC paling apik.

7. Rumah Sakit Reddington

Kajaba iku, rumah sakit Reddington wis nindakake kanthi apik ing industri kesehatan Nigeria.

Rumah sakit Reddington duwe afiliasi karo Rumah Sakit Cromwell sing apik banget, London. Pusat kesehatan iki dadi pionir suite Katerisasi Jantung Digital lan Angiografi pertama ing Nigeria.

Iki minangka spesialisasi sing apik babagan perawatan jantung. Rumah sakit iki ora nggawe dhaptar iki ing piring emas, sejatine duwe staf medis sing berkualitas, motivasi, terlatih lan profesional.

8. Zenith Medical Center

iklan

Patut disebutake ing dhaptar rumah sakit paling apik ing Nigeria yaiku Zenith Medical Center, Abuja. Rumah sakit nduweni fasilitas sing paling dhuwur.

iklan

LANJUT MACA ING ngisor iki

Pusat Medis Zenith wis berkembang dadi rumah sakit sing misuwur lan misuwur ing Nigeria amarga keahliane babagan prosedur genitourinary (urologi) lan eksploitasi ing transplantasi ginjal.

Kajaba iku, rumah sakit wis nandur modal ing fasilitas medis sing paling anyar, khusus, terlatih, profesional lan staf medis sing trampil.

Nanging, Pusat Medis Zenith, crita sukses Abuja lan kerja keras ing transplantasi ginjel wis pantes disebutake ing publikasi iki.

9. Rumah Sakit Neuropsikiatri, Abeokuta

Ngomong babagan pusat medis sing paling apik lan unggul ing Nigeria, Rumah Sakit Neuropsychiatric, Sekitar Abeokuta ora bisa ditekanake.

iklan

Institusi kesehatan iki diduweni lan dikelola dening Pamrentah Federal Nigeria lan duwe fasilitas kesehatan mental 537-amben.

iklan

LANJUT MACA ING ngisor iki

Kajaba iku, institusi perawatan kesehatan sing misuwur iki minangka rumah sakit kejiwaan pertama sing dibangun kanthi tujuan ing Nigeria. Lan wis ninggalake jeneng wiwit ngadeg.

10. Rumah Sakit Anak Noma Sokoto

Mulane, Rumah Sakit Anak Noma, Sokoto minangka rumah sakit spesialis liyane ing Nigeria sing dumunung ing sisih lor Nigeria.

Sing nggumunake, rumah sakit khusus iki minangka rumah sakit referensi Organisasi Kesehatan Dunia (WHO), lan khusus dibangun kanggo operasi plastik lan rekonstruktif.

Tegese, tujuane kanggo ngobati Noma lan wong-wong sing ala utawa cacat sing biasane digawa menyang pasien sing bisa urip.

Biaya rumah sakit paling apik ing Nigeria

iklan

Dadi jujur, meh ora bisa menehi informasi sing rinci lan akurat babagan biaya medis kanggo golek perawatan medis ing salah sawijining rumah sakit ing ndhuwur.

iklan

LANJUT MACA ING ngisor iki

Nalika sawetara minangka institusi sing diduweni pemerintah, liyane diprivatisasi, nanging biaya layanan sing ditindakake ora bisa dingerteni kanthi tliti.

Nanging, kanggo informasi sing akurat babagan biaya rumah sakit paling apik ing Nigeria sing wis kasebut ing ndhuwur, luwih becik sampeyan ngunjungi rumah sakit utawa situs web resmi.


Nyebar katresnan

1 mikir babagan "10 rumah sakit paling apik ing Nigeria lan biaya"

Ninggalake Komentar