Dhaptar perusahaan konstruksi ing Nigeria

Foto penulis
Ditulis dening Soliu

 

Nyebar katresnan

Kanggo miwiti, sampeyan kudu nyathet yen ana ton perusahaan konstruksi ing Nigeria sing apik, mula, ora diwatesi karo sing bakal sampeyan deleng ing publikasi iki.

Sampeyan bakal setuju karo kula sing construction saka bangunan, kreteg, dalan, olahraga lan pusat rekreasi lan sembarang jenis prasarana iku sawijining karya penting ing Nigeria.

iklan

Mangkono, ana akeh perusahaan konstruksi sing nawakake layanan kasebut lan nindakake kanthi apik ing 36 negara ing Nigeria.

Nyatane, ana sing wis ana wiwit biyen, lan nganti saiki isih katon apik lan isih ana sing lagi dadi pusat perhatian.

Tanpa ado luwih, paling perusahaan construction iki ing Nigeria wis nyumbang immensely kanggo wutah saka bangunan lan construction industri ing negara.

Top 10 perusahaan konstruksi ing Nigeria saiki

Tanpa recourse kanggo hirarki utawa urutan, ngisor iki dhaftar panjarwa perusahaan construction ing Nigeria sing bisa Count ing apa karya kanggo sampeyan.

1. Kontraktor Arab (AC)

Saiki, Kontraktor Arab minangka salah sawijining perusahaan konstruksi utama ing Nigeria lan Afrika, sing bisa dipercaya karo proyek konstruksi.

Perusahaan iki khusus ing macem-macem portofolio ing antarane yaiku: mbangun omah, jembatan, dalan, terowongan, bandara, terowongan, pabrik limbah, bangunan olahraga, lsp.

Kantor ing Nigeria dumunung ing Ajose Adeogun Street, Victoria Island, Lagos. Sawetara karya sing misuwur kalebu: rekonstruksi Owerri-Elele Road lan sanitasi karya sing bisa diombe ing wilayah Woi Abuja.

2. China Civil Engineering Construction Company (CCECC)

CCECC minangka perusahaan konstruksi liyane sing misuwur ing Nigeria sing apik. Kantor pusat ing Nigeria ana ing 46 Nnamdi Azikwe Drive, Ebute Metta, Lagos.

Perusahaan saiki tanggung jawab kanggo proyek Lagos Light Rail sing apik banget.

Secara historis, CCECC Nigeria minangka anak perusahaan saka perusahaan sing misuwur ing China sing didegake ing 1979 ing Daratan China.

Nanging, perusahaan kasebut banjur berkembang dadi kontraktor internasional sing dikarepake kanthi proyek modal ing luwih saka 40 negara.

Uga, Perusahaan Konstruksi Teknik Sipil China tanggung jawab kanggo proyek konstruksi dalan Ikorodu sing apik banget, lan ngluwihi saka Calabar nganti Uyo, Aba, Port Harcourt, Yenagoa, Otuoke, Ughelli, Warri, Sapele, lsp.

3. Schwartz Kristoffel (SK)

SK bisa uga salah sawijining perusahaan teknik paling apik ing Nigeria kanthi portofolio sing nggodho. Iki diadegaké ing taun 1987.

Perusahaan konstruksi iki nggunakake akses menyang teknologi kanthi apik saengga wis ngowahi bisnis saka perusahaan teknik bahan dadi solusi pengadaan lan konstruksi lengkap.

4. Julius Berger Nigeria

iklan

LANJUT MACA ING ngisor iki

iklan

Tanpa mangu-mangu, Julius Berger wis dadi jeneng kluwarga ing sawetara kutha ing Nigeria. Perusahaan iki minangka salah sawijining perusahaan konstruksi sing luar biasa ing Nigeria saiki.

Dadi anak perusahaan saka perusahaan konstruksi Jerman, Bilfinger Berger. Dadi, anak perusahaan Julius Berger Nigeria minangka perusahaan sing mbangun Jembatan Eko sing misuwur.

5. Monier Construction Company (Nigeria) Limited

Kajaba iku, perusahaan Monier Construction wis ana ing radar luwih saka 5 dekade saiki lan ora katon kesel utawa lawas sajrone aktifitas ing industri kasebut.

Perusahaan konstruksi Monier digabungake ing 1957, lan minangka anggota aktif saka Federasi Kontraktor Bangunan lan Teknik Sipil ing Nigeria.

Kantor pusate ana ing Mile 7, Rumuigbo, Ikwerre Road, Port Harcourt, Rivers State.

iklan

6. Adold Engineering Company LTD.

iklan

Maneh, Adold Engineering uga minangka salah sawijining perusahaan teknik lan konstruksi paling tuwa ing Nigeria. Iku luwih saka 40 taun karo 250+ proyek sukses.

Perusahaan iki diadegake ing taun 1976 lan wis pirang-pirang taun nawakake macem-macem layanan ing manajemen konstruksi lan teknik.

Sawetara karya perusahaan Adold kalebu, konstruksi Shell Petroleum Development Company, UBA Plc, Globacom Plc, ARM, Universitas Ajayi Crowther, Bank Sentral Nigeria, lsp.

7. Netkonstruksi

Kajaba iku, Netconstruct minangka perusahaan konstruksi liyane sing misuwur ing Lagos, Nigeria.

Perusahaan kasebut dadi sorotan ing taun 2011 lan wiwit saiki, wis sukses ngirim luwih saka 2000 omah menyang klien musiman lan reguler.

8. Reynolds Construction Company

Anak perusahaan saka SBI International Holdings AG, sing kantor pusaté ana ing Swiss.

Reynolds Construction Company (Nigeria) Limited digabungake ing 1956, lan wis pirang-pirang taun ngrampungake sawetara proyek ing Nigeria. Salah sijine yaiku dalan Umeze-Anam-Mmiata.

9. Setraco Nigeria Limited

Perusahaan konstruksi teknik liyane sing pantes disebutake ing Nigeria yaiku Setraco Nigeria Limited.

iklan

Perusahaan konstruksi duwe pengalaman layanan luwih saka patang puluh taun kanggo menehi proyek infrastruktur lan sipil kanthi nilai tambah.

iklan

LANJUT MACA ING ngisor iki

iklan

LANJUT MACA ING ngisor iki

iklan

Apa maneh, Setraco wis nglakokake proyek, kanthi sukses, ing luwih saka 20 negara ing Nigeria.

10. Saidi Nigeria Ltd

MORE SO, Saidi Nigeria Ltd digabungake ing 1997 lan wis berkembang dadi salah sawijining perusahaan konstruksi paling dhuwur ing negara kasebut wiwit saiki.

Perusahaan konstruksi lan teknik digawe saka tim insinyur sing mumpuni lan unik sing dadi pemain tim khusus.

Perusahaan iki fokus lan ditemtokake kanggo ngembangake kapasitas para pekerja lan iki nerangake kenapa perusahaan konstruksi Saidi seneng nganakake lokakarya lan seminar kanggo nglatih lan njaga para insinyur.

Perusahaan konstruksi lan teknik top liyane ing Nigeria

iklan

Ing ngisor iki dhaptar perusahaan rekayasa lan konstruksi liyane ing Nigeria sing bisa lan bisa.

iklan

LANJUT MACA ING ngisor iki

Perusahaan Konstruksi Ing Nigeria
  • Apave Nigeria
  • Perusahaan Konstruksi Elalan
  • Mixta Nigeria
  • Costain Afrika Kulon
  • Perusahaan Konstruksi Brunelli (NIGERIA) Limited
  • Dantata and Sawoe Construction Company (NIGERIA) Limited
  • Sujimoto

Kesimpulan

Jujur, mbangun apa wae mbutuhake keahlian teknis lan kawruh teknis. Sampeyan bisa kanthi gampang mlebu ing dalan sing salah yen nggunakake perusahaan sing salah nalika nindakake proyek.

Ing liyane kanggo nyimpen dhewe alangan saka kelangan dhuwit, kita wis nyawiji dhaftar lengkap perusahaan construction ndhuwur ing Nigeria.

Perusahaan-perusahaan kasebut sah lan dihormati, mayoritas perusahaan kasebut duwe rekor perusahaan konstruksi lan teknik sing paling akeh digunakake lan direksa ing Nigeria saiki.

Mula, apa sampeyan bakal mbangun jembatan utawa bioskop, institusi finansial utawa universitas, perusahaan konstruksi sing kasebut ing ndhuwur minangka tawaran nyata kanggo proyek kasebut.

iklan

.

iklan

LANJUT MACA ING ngisor iki


Nyebar katresnan

Ninggalake Komentar