2022 Dhaptar Perusahaan Investasi Forex Legit ing Nigeria

Foto penulis
Ditulis dening Godfrey

 

Nyebar katresnan

DAFTAR PERUSAHAAN INVESTASI FOREX LEGIT ING NIGERIA

Investasi Forex utawa dagang Forex ing Nigeria dudu anyar, nanging entuk perusahaan investasi Forex sing sah ing Nigeria sing bisa sampeyan nandur modal dhuwit minangka tugas sing angel banget.

Ing artikel iki, kita duwe dhaptar sing dipilih kanthi ati-ati saka sawetara perusahaan investasi forex sing sah lan dipercaya sing bisa sampeyan nandur modal dhuwit hard-entuk kanggo perdagangan forex.

Sampeyan bisa nimbang perusahaan kasebut sawetara makelar forex paling apik ing Nigeria. Antarane ndhuwur iki makelar forex ing Nigeria, kita duwe OctaFX, Pepperstone forex, lan investasi efx antara liya. Wacanen.

1. OctaFX

OctaFX minangka salah sawijining makelar STP Forex sing paling apik lan sah sing didegake ing Juli 2011. Iki sejatine situs investasi forex paling apik amarga mbantu para pedagang Forex nemokake kahanan dagang sing paling apik ing pasar Forex.

Dheweke uga nggawe pengalaman dagang sing larang regane ing ngendi pedagang Forex, pedagang forex anyar lan profesional, bisa entuk luwih akeh kanthi investasi sing padha.

OctaFX minangka perusahaan investasi forex terkemuka sing uga bisa dipercaya. Wiwit diadegaké, wis ngalami wutah banget uga crita sukses. Dheweke wis nampa 28 penghargaan industri forex, kanthi luwih saka 1.5 yuta akun dagang sing kadhaptar, luwih saka 288 yuta perdagangan sing ditindakake, lan uga wis nutupi 100 negara ing saindenging jagad.

Dheweke duwe sing diarani dagang salinan. Iki tegese nyalin perdagangan pedagang sing sukses lan entuk dhuwit. Iki tegese sampeyan ora perlu ngerti akeh babagan dagang, sampeyan mung kudu milih perdagangan pedagang sing sukses lan nyalin kanthi mung klik lan miwiti nggawe dhuwit. Kanggo melu dagang salinan OctaFX, klik ing kene lan ndhaftar. Penawaran iki mung mbukak kanggo wektu winates.

Dheweke uga duwe akademi karo macan dagang sing dakkarepake supaya sampeyan ndhaptar. Akademi kasebut gratis, tanpa biaya sing didhelikake. Iku bakal mbantu sampeyan sinau luwih saka mung dhasar dagang, nanging carane nglakokake dagang sing sukses. Sampeyan ora bakal kelangan apa-apa dening enrollment iki, mung sinau gratis, banjur sawise iku, sampeyan bisa miwiti mikir kanggo nandur modal dhuwit utawa ora.

Kanggo mbukak akun karo OctaFX, gunakake link iki ing kene.

Keuntungan liyane sing sampeyan nikmati nalika ndhaptar lan nandur modal karo OctaFX kalebu

  • Panyebaran Nyenyet: Kanthi panyebaran paling murah ing industri Forex sampeyan duwe kesempatan kanggo entuk 25% luwih akeh tinimbang karo makelar Forex liyane. Iki bakal ngidini sampeyan nggedhekake keuntungan saka saben perdagangan sing digawe ing platform kasebut.
  • Bonus simpenan 50%: sampeyan entuk bonus simpenan 50% ing OctaFX sing menehi kauntungan kanggo mbukak posisi kanthi volume sing luwih dhuwur lan ndhukung perdagangan sampeyan kanthi bonus 50%. Sisih menarik iku sampeyan uga bisa mbatalake bonus sawise ketemu syarat volume.
  • Kesetiaan sing menehi ganjaran mbuktekake: OctaFX nawakake program sing dikenal minangka "Program Trade & Win" ing platforme, sing ngidini sampeyan entuk manfaat luwih akeh. Ie, sampeyan entuk akeh kanggo menang hadiah kanggo dagang karo wong-wong mau lan sampeyan bisa ngganti hadiah akeh kanggo gadget lan barang dagangan.
  • Simpenan lan mundur cepet: karo OctaFX, sampeyan seneng sistem simpenan lan mundur total. Sampeyan bisa miwiti dagang langsung sawise nggawe simpenan sukses lan sampeyan uga bisa mbatalake bathi ing ora Tim
  • Ora ana komisi celengan: ing OctaFX, sampeyan ora seneng komisi kanggo celengan lan penarikan lan salah sawijining kurs paling apik ing antarane makelar forex, sing mesthi ana ing layanan sampeyan nalika dagang karo OctaFX.

Sing paling aku seneng babagan OctaFX

Saliyane dadi salah sawijining platform paling apik ing kana, dheweke duwe 2 fitur apik tenan sing nggawe dheweke paling apik

  1. Akademi gratis sing mulang sampeyan forex. Ora ana komitmen apa wae.
  2. Copy Trading. Iki mbokmenawa minangka bagéan paling penting saka dagang. Nyalin diijini. Deleng ing grafik lan nyalin wong sing terus-terusan dikenal ngerti apa sing ditindakake.

Gabung OctaFX kene.

2. Batu Lada

Pepperstone minangka perusahaan investasi forex sing menang penghargaan. Dheweke minangka salah sawijining perusahaan investasi forex sing paling sah ing Nigeria lan wis menangake pirang-pirang penghargaan bergengsi saka Trends Investasi, Deloitte, lan Compare Forex Brokers lan bangga bisa diakoni kanggo layanan pelanggan sing luar biasa, kahanan dagang sing apik, lan menehi rega dhuwit. .

Pepperstone minangka broker forex sing diakoni ing saindenging jagad, sampeyan bisa nandur modal, dipercaya luwih saka 57,000 pedagang ing saindenging jagad. Pepperstone didegake ing 2010 ing Melbourne, Australia dening tim pedagang sing berpengalaman kanthi komitmen bareng kanggo nambah jagad dagang online.

Frustasi amarga telat eksekusi, rega larang, lan dhukungan pelanggan sing ora apik, dheweke miwiti nyedhiyakake para pedagang ing saindenging jagad kanthi teknologi sing unggul, panyebaran murah, lan komitmen asli kanggo mbantu dheweke nguwasani perdagangan kasebut. Pepperstone minangka broker forex sing diakoni ing saindenging jagad, uga kasedhiya ing Nigeria.

Top 10 Platform Dagang Forex Paling Apik (2020) - Infopedia Nigeria

Pepperstone nawakake antarmuka panganggo sing prasaja lan pangguna-loropaken, nggawe cepet lan gampang diwiwiti. Aplikasi mung sawetara menit kanthi proses aplikasi sing prasaja sing wis ditindakake. Pepperstone ngaku menehi sampeyan kabeh sing perlu kanggo njupuk ing pasar global kanthi yakin.

Dheweke nawakake klien akun demo sing bisa digunakake kanggo latihan lan kenal karo platform kasebut lan ngerti cara kerjane. Dheweke uga nawakake kanggo klien akun langsung sing bisa didanai saka endi wae ing jagad nganggo kertu Mesin Teller Otomatis (ATM), kanggo miwiti dagang lan entuk bathi yen sampeyan wis sinau situs web kasebut lan entuk katrampilan lan kapercayan sing dibutuhake. miwiti dagang.

Kanggo miwiti ngunjungi; https://www.pepperstone.com

web: 14 Cara Wong Nigeria Bisa Nggawe Dhuwit Ing Facebook Saiki

3. Pasar IC

Perusahaan investasi forex liyane sing sah ing Nigeria yaiku IC Markets lan minangka Penyedia CFD Forex sing diatur. IC Markets ngisi longkangan antarane pedagang eceran lan institusi, nggawe donya luwih tradable kanggo kabeh wong.

IC Markets minangka salah sawijining panyedhiya CFD Forex sing paling misuwur. Dheweke nawakake solusi dagang kanggo pedagang dina aktif lan scalper uga pedagang sing anyar ing pasar forex. IC Markets nawakake klien platform dagang sing canggih, konektivitas latensi sing sithik, lan likuiditas sing unggul.

IC Markets ngrevolusi dagang forex online. Pedagang saiki bisa entuk akses menyang rega sing sadurunge mung kasedhiya kanggo bank investasi lan individu kanthi regane dhuwur.

IC Markets digabungake dening tim profesional ing industri layanan finansial sing dadi instrumental kanggo sukses salah sawijining panyedhiya CFD sing diatur paling gedhe.

Misi kasebut yaiku nggawe pengalaman dagang sing paling apik lan paling transparan kanggo klien ritel lan institusional sing ngidini para pedagang luwih fokus ing dagang. Dibangun dening pedagang kanggo pedagang IC Markets darmabakti kanggo nawakake panyebaran, eksekusi, lan layanan sing unggul. Dheweke nggawe dagang forex ing Nigeria katon gampang.

IC Markets ngupaya kanggo nyepetake jurang antarane klien ritel lan institusi sing nawakake solusi dagang sing sadurunge mung kasedhiya kanggo bank investasi lan individu kanthi regane dhuwur. IC Markets Raw Spread Connectivity lair, nyedhiyakake teknologi eksekusi sing unggul, panyebaran sing luwih murah, lan likuiditas sing ora ana tandhingane.

IC Markets darmabakti kanggo inovasi, perbaikan terus-terusan, lan nggunakake teknologi canggih sing sadurunge ora kasedhiya.

Dheweke uga nawakake akun demo gratis ing ngendi sampeyan bisa latihan lan kenal karo portal dagang lan akun urip sing bisa ditemokake saka endi wae ing jagad iki.

Dadi yen sampeyan pengin nindakake investasi forex, sampeyan bisa nimbang.

Kanggo miwiti, bukak https://www.icmarkets.com

4. WAKTU FOREX (FXTM)

Forextime sing uga dikenal minangka FXTM diadegake ing 2011, merek FXTM minangka pimpinan global ing dagang online, nggawa kesempatan pasar finansial menyang pamirsa global, ing ngendi wae lan apa wae ambisi finansial. Iku perusahaan investasi forex paling sah ing Nigeria

Dheweke spesialis ing dagang leveraged, menehi potensial kanggo ngasilake bathi finansial babagan rega sing mundhak lan mudhun ing FX, indeks, komoditas, saham, lan mata uang kripto. Apa sampeyan sudagar sing berpengalaman utawa anyar, kita kene kanggo mbantu sampeyan nemokake kebebasan ing pasar finansial.

Jaringan kantor lan peraturan global grup kasebut ngliwati Eropa, Afrika, Asia, lan Amerika Latin, lan wis narik luwih saka 3 yuta klien ing 180 negara kalebu Nigeria.

Kanthi dagang ing platform FXTM, sampeyan bakal entuk akeh keuntungan kayata;

  • Ngoperasikake akun sing cocog karo pedagang sampeyan.
  • Biaya dagang sing murah lan eksekusi perdagangan super cepet - (Sampeyan bisa mriksa kertu skor kinerja)
  • Platform dagang sing paling populer ing donya - pilih MT4 utawa MT5 ing seluler, desktop, utawa web
  • Kursus lan pandhuan pendidikan forex gratis kanggo mbantu sampeyan miwiti utawa mbangun katrampilan dagang sampeyan
  • Temokake luwih saka 5,000 pedagang kanggo disalin, kanthi program dagang salinan sing inovatif. FXTM Investasi. lsp.
  • Sampeyan entuk akses menyang akun demo gratis sing didanai kanggo nyoba platform lan katrampilan dagang sampeyan lan uga akun langsung sing bisa didanai saka endi wae ing jagad iki kanggo perdagangan nalika sampeyan siyap.

Kanggo miwiti, bukak situs web, https://www.forextime.com

5. FXCM

Klien duwe kauntungan saka dagang seluler, eksekusi pesenan siji-klik, lan dagang saka grafik wektu nyata. Kajaba iku, FXCM nawakake kursus pendidikan babagan dagang Forex lan nyedhiyakake alat dagang, data kepemilikan, lan sumber daya premium kanggo para klien.

FXCM uga nawakake sawetara paket liyane kanggo klien sing kalebu macem-macem fitur sing bakal mbantu lan uga gampang pengalaman dagang. Sawetara paket kasebut kalebu;

FXCM PRO sing nyedhiyakake makelar ritel, dana pager cilik lan bank-bank pasar berkembang akses menyang eksekusi lan likuiditas grosir nalika nyedhiyakake akses dana frekuensi dhuwur lan medium menyang layanan broker utama liwat FXCM Prime. lsp.

FXCM minangka Perusahaan Leucadia, ing Januari 2015, liwat serangkaian transaksi, Leucadia Investments wis dadi pemilik ekonomi mayoritas FXCM. Leucadia Investments minangka bagéan saka lengen banking merchant saka Jefferies Financial Group.

FXCM wis entuk manfaat saka skala lan ambane kulawarga perusahaan Jefferies. Teguh komitmen kanggo sukses FXCM, Leucadia/Jefferies Managing Director, Jimmy Hallac, minangka Ketua FXCM Group, nalika Rich Handler lan Brian Friedman, CEO lan Presiden Jefferies, loro-lorone njagong ing Dewan Direksi FXCM.

Nanging iki wis nyumbang kanggo wutah lan sukses FXCM. Dagang forex ing Nigeria wis digawe luwih gampang.

Komitmen kanggo mbangun broker sing luwih apik kanggo para pedagang, lan tujuane yaiku menehi sampeyan pengalaman dagang sing paling apik. Dheweke terus-terusan golek solusi teknologi inovatif, rega kualitas, lan eksekusi transparan sing bakal mbantu para pedagang navigasi lan perdagangan pasar finansial.

FXCM uga nawakake dhukungan pelanggan 24/5 khusus, kanthi kantor global ing London, New York, Hong Kong, Sydney, Berlin, lan liya-liyane. Dadi platform global, warga Nigeria uga duwe akses kanggo perdagangan kanthi gampang ing platform kasebut.

Kanggo miwiti FXCM, bukak situs web: https://www.fxcm.com

6. MBA Trades

MBA Trades wis lempitan lan entuk dana rakyat. Aja nyelehake dhuwit ing kene. Aku ngomong saka pengalaman pribadi.

Sampeyan bisa uga seneng maca: Bisnis Sampeyan Bisa Miwiti Kanthi 50K utawa Kurang

7. AVATRADE

AvaTrade wis dadi pionir inovatif ing dagang online wiwit 2006. Dheweke wis dadi perusahaan investasi forex sing biso dipercoyo ing Nigeria kanggo investasi forex.

Perusahaan iki digawe minangka upaya gabungan para profesional finansial lan ahli ing perdagangan web kanthi tujuan nyempurnakake pengalaman online kanggo pedagang eceran.

AvaTrade darmabakti kanggo sakumpulan nilai inti sing diarani nemtokake hubungane karo pelanggan lan mitra lan nuntun saben keputusan sing ditindakake.

Padha ngandika setya nguatake wong kanggo nandur modal lan perdagangan, kanthi kapercayan, ing lingkungan sing inovatif lan dipercaya; didhukung dening layanan pribadi paling apik ing kelas lan integritas tanpa kompromi.

AvaTrade wis dadi pionir inovatif ing dagang online wiwit 2006.

Perusahaan iki digawe minangka upaya gabungan para profesional finansial lan ahli ing perdagangan web kanthi tujuan nyempurnakake pengalaman online kanggo pedagang eceran.

Ing sawetara taun cendhak, sawise didegaké, AvaTrade wis nggedhekake banget, karo 200,000 pelanggan kadhaptar global nindakake luwih saka rong yuta (2) perdagangan saben sasi.

Sampeyan bisa uga seneng: 16 Situs Investasi Bitcoin Sampeyan Kudu Investasi Saiki.

Volume dagang total perusahaan ngluwihi $60 milyar saben wulan. Perspektif berorientasi pangguna AvaTrade, digabungake karo dhukungan finansial sing kuat, unik ing bidang dagang online. Saka meja dhukungan multibasa 24 jam nganti platform lan layanan sing akeh, AvaTrade wis nggawe lingkungan dagang sing optimal kanggo saben level pedagang.

Ruang lingkup AvaTrade kalebu spektrum lengkap instrumen dagang kalebu, dagang forex, saham, komoditas, lan indeks.

AvaTrade minangka perusahaan multinasional kanthi kantor regional lan pusat penjualan ing Paris, Dublin, Milan, Tokyo, lan Sydney. Kantor pusat administratif perusahaan ana ing Dublin, Irlandia.

Apa sampeyan minangka pedagang sing berpengalaman utawa wong anyar, platform lan layanan dagang AvaTrade sing bisa adaptasi nyedhiyakake keseimbangan kesederhanaan lan kecanggihan sing tepat. Ora nggumunake yen Ava wis entuk sangang penghargaan industri wiwit taun 2009

AvaTrade minangka platform investasi forex ing saindenging jagad, uga nampa warga Nigeria lan uga minangka papan sing apik kanggo nandur modal.

Kanggo miwiti AvaTrade, bukak https://www.avatrade.ng/

8. ALPARI

Alpari minangka salah sawijining merek forex paling gedhe ing sekitar, lan ing Alpari International, dheweke kerja keras kanggo mesthekake para klien nggawe keputusan dagang lan investasi sing paling apik. Dheweke minangka salah sawijining makelar forex paling apik kanggo ngurmati industri forex Nigeria. Layanan sing akeh ngidini sampeyan entuk pandhuan, saran, lan sumber daya sing paling apik kanggo mbangun masa depan sing luwih sugih nalika sampeyan nandur modal.

Yen sampeyan milih Alpari International, sampeyan lagi dagang karo broker global sing ora ana liya. Dheweke kerja kanthi konsisten kanggo nggawe lan nyengkuyung lingkungan dagang forex sing mbantu kabeh wong duwe akses menyang pasar. Mulai saka pisanan-timer kanggo wong-wong sing wis pengalaman n dagang forex lan wis nguripake forex dagang menyang karir utawa minangka proyek sisih.

Sajrone pirang-pirang taun, Alpari International wis sukses banget. Dheweke wis ana kira-kira rong puluh (20) taun kepungkur ing industri forex, kanthi kira-kira rong yuta (2,000,000) pedagang sing milih Alpari minangka broker, dheweke uga nutupi sekitar rong puluh (20) lokasi global ing telung bawana lan uga nggawe. dagang gampang kanggo klien kanthi nyedhiyakake luwih saka rong atus seket (250) instrumen dagang.

Alpari International kanggo njamin keamanan ing platform kasebut, dheweke njamin kabeh data dienkripsi lan uga menehi transparansi ing ngendi wae, kanthi netepi standar finansial sing ketat.

Sampeyan uga duwe akses menyang akun demo ing ngendi sampeyan bisa laku dagang snd kenal karo platform lan uga akun langsung ing ngendi sampeyan bisa miwiti nandur modal ing forex kanthi dagang.

Kanggo miwiti, bukak situs web https://www.alpari.org

9. ExpertOption

ExpertOption didegake ing 2014 kanthi visi nggawe pengalaman dagang transparan 100% kanggo para klien.

Dheweke nyedhiyakake platform dagang sing gampang digunakake lan uga duwe komitmen kanggo nyedhiyakake pendhidhikan forex lan finansial kanggo para pelanggan.

Nilai inti;

  • Nyedhiyakake layanan pelanggan sing paling apik kanggo ngrampungake macem-macem kabutuhan pelanggan kanggo njamin pengalaman pangguna sing lancar
  • Reliabilitas: ExpertOption minangka salah sawijining pimpinan industri, dheweke nyedhiyakake soliditas ekstra kanggo para klien.
  • Kesederhanaan: ExpertOption kanggo njamin pengalaman pelanggan sing apik, dheweke nyedhiyakake platform dagang sing gampang digunakake kanggo para pelanggan, ExpertOption kasedhiya ing kabeh platform modern: Web, Windows, MacOS, iPhone, iPad, lan Android
  • Kacepetan: nyedhiyakake dagang paling cepet kanthi nggunakake teknologi canggih. Ora telat ing executions supaya lan lags antarmuka panganggo.

Saka 2014, sing didegake nganti saiki, ExpertOption duwe luwih saka 30 yuta akun sing dibukak karo dheweke lan ujar manawa duwe rekor luwih saka 30 yuta transaksi saben wulan.

ExpertOption kaya, perusahaan investasi forex liyane sing kadhaptar ing ndhuwur, uga menehi pelanggan akses menyang akun demo sing bisa praktek dagang lan kenal karo portal dagang sadurunge pindhah menyang akun langsung kanggo dagang.

Kanggo miwiti ExpertOption, bukak situs web ing https://www.expertoption.com

PS: Priksa manawa sampeyan maca syarat lan kahanan platform sing sampeyan pilih kanggo nandur modal dhuwit, lan uga sinau macem-macem paket sing ditawakake klien kanggo ngerti paket sing cocog karo sampeyan sadurunge nandur modal.

PSS: Sampeyan ora kudu duwe transaksi langsung karo makelar forex sadurunge bisa entuk dhuwit. Yen sampeyan ora duwe katrampilan dagang sing dibutuhake, sampeyan bisa nandur modal karo pedagang forex lokal sing dipercaya ing cedhak sampeyan, sing ahli ing perdagangan kasebut.

Umume pedagang forex uga mbukak skema investasi sing bisa sampeyan nandur modal kanthi Return on investment sing disepakati sawise wektu tartamtu, biasane telung puluh (30) dina.


Nyebar katresnan

23 pikirane babagan "2022 Dhaptar Perusahaan Investasi Forex Sah ing Nigeria"

  1. Pak apa ana jeneng perusahaan investasi dagang Forex, dheweke ngaku mbayar maneh 2x dhuwit sampeyan sajrone 45 menit, aku ora ngerti sapa sing nambahake aku ing grup WhatsApp, aku ngirim pesen takon carane nandur modal karo dheweke, saiki dheweke sing nelpon kula karo nomer telpon beda, please padha nyata utawa ora.

    Reply
  2. Yen sampeyan perlu bantuan karo bali dhuwit saka makelar iman ala, hubungi hacker One Standard Finance. Dheweke nulungi aku karo kanca lan kulawarga sing diarani dheweke, tekan berita utama

    Reply
  3. Aku ora duwe kawruh babagan dagang forex nanging pengin nandur modal ing Skema investasi forex kanthi ROI sing apik. Sembarang gagasan / saran ing kuwi.

    Reply
  4. Mangga, apa masa depan perdagangan MBA? Apa nganyari babagan dheweke? Dheweke ujar manawa bakal mbalekake maneh ibukutha investor ing utawa sadurunge tanggal 31 Agustus 2021, Sawise CBN bisa nyimpulake penyelidikan babagan kegiatane.

    Reply
  5. tulung aku pengin ngerti yen sampeyan duwe ide babagan perusahaan dagang alas addy flex ing Nigeria. Lan yen iku perusahaan legit kanggo dagang alas. matur nuwun

    Reply
    • Ora saiki, kita durung krungu babagan dheweke. Bener, ana akeh perusahaan investasi forex sing disiyapake saben dina lan mulane kita ora bisa njamin kabeh, nanging iki ora ateges kabeh ala. Kita menehi saran supaya sampeyan ati-ati.

      Reply
  6. Kepiye babagan Platform Cash Forex sing dagang ing bitcoin, ana perusahaan sing kaya ngono ing Nigeria sing ndhaptar nomer akun 0609227843 akun GT Bank kanthi jeneng akun platform CashFx?

    Reply

Ninggalake Komentar