Daftar Semua Lagu D'banj

Foto penulis
Ditulis dening Oluwaseun Ayo

 

Nyebar katresnan

Kiriman iki mbukak dhaptar kabeh lagu D'banj nganti saiki. Dhaptar kasebut kalebu album studio, album kompilasi, singel, lan penampilan tamu. 

Oladapo Daniel Oyebanjo yaiku penyanyi lan rapper Nigeria sing dikenal kanthi jeneng panggung D'banj. D'banj minangka penyanyi sing misuwur sing wis misuwur ing pirang-pirang taun lan menang sawetara penghargaan musik ing Nigeria, Afrika, lan ing njaba Afrika. 

Daftar Semua Lagu D'banj

iklan

Album Studio dening D'banj 

D'Banj saiki duwe limang album studio kanggo jenenge, lan bagean iki nuduhake jeneng saben album, taun saben album dirilis, label rekaman saben album, lan lagu. 

1. Ora Long

Ngeculake: 2005

Label: Mo'Hits Records

Album Lagu:

  • tongolo
  • Socor
  • Pendeta (Skit)
  • Kabeh Da Way
  • Iya Mi
  • Pak Olopa
  • Wiches (Skit)
  • Mobolowowon
  • Ika O Da
  • Ask Me ft. Kween
  • Lie ft. Nova & Raga Remi

2. RunDown Funk U Up

Ngeculake: 2006

Label: Mo'Hits Records

Album Lagu:

  • Kowe seneng karo Koko? (Tongolo Remix)
  • Kenapa Aku
  • Run Down (Funk U Up)
  • Loke
  • Tono Sibe
  • Kepiye Cara 2?
  • Ngabdi marang Gusti (Bonus Track)
  • Run Down F**KU Up
  • tongolo
  • soco
  • Kabeh dalan
  • Pak Olopa
  • Iya Mi
  • Aja Takon Aku
  • Mo Bo Lowo Won
  • Ika O Da
  • Na Lie

3. Penghibur

Diterbitake: 11 September 2008

Label: Mo'Hits Records

Album Lagu:

  • Gbono Feli Feli
  • kimon
  • Celebrate ft. Wande Coal)
  • Olorun Maje 
  • dumadakan
  • Tiba ing Katresnan 
  • Gbelo Gbelo ft Special Kid
  • Igwe
  • If U Dey Crase ft. Kayswitch 'D Produkt'
  • Entertainer 

4. Raja Don Teka

Ngeculake: 2017

Label: DKM Inc/Prioritas Records/Capitol Records

Album Lagu:

  • Iku Ora Ngapusi 
  • Karo karo kowe
  • aku butuh kowe
  • El Chapo
  • Nalika Aku Dey Go
  • Turun Kanggo Apa (Fokus)
  • Egweji
  • Sing Apa Maksudku
  • Ntswempu
  • darurat
  • Oliver Twist
  • kudune

5. Bebas Stress, Bab 1

iklan

LANJUT MACA ING ngisor iki

iklan

Ngeculake: 2021

Label: DB Records

Album Lagu:

  • Banga
  • Bebas Stress
  • Sugeng rawuh ing Lagos 
  • Zombie 
  • Getaran gedhe 
  • Ikebe 
  • Bukak Payon 

Album Kompilasi dening D'banj 

1. Curriculum Vitae

Ngeculake: 2007

Label: Mo' Hits Records

iklan

iklan

Album Lagu:

  • Pindhah Awak ft D'banj lan Wande Coal
  • Be Close to You ft. D'banj, Wande Coal, Dr SID, lan D'Prince
  • What You Want Do To Me ft. D'banj, Wande Coal, Don Jazzy
  • Why Me (Remix) ft. D'banj, Wande Coal, Don Jazzy
  • Ololufe ft Wande Coal
  • Igbe Mi (My S***t) ft. D'Prince and D'banj
  • Masquerade ft. D'banj, Wande Coal, lan Don Jazzy
  • Hey Girl ft. Wande Coal, Don Jazzy, Dr SID, lan D'Prince
  • Pere ft D'banj lan Wande Coal
  • Jasi ft. D'banj, Wande Coal, and Don Jazzy
  • No Long thing ft Dr SID and D'banj
  • Oh No” ft. Wande Coal, Dr SID, K-Switch, D'Prince, and D'banj
  • Anaconda ft. D'banj and Wande Coal)
  • Booty Call ft. D'banj, Wande Coal, Dr SID, D'Prince, and K-Switch
  • Stop the Violence ft. D'banj, Wande Coal, Dr SID, and D'Prince
  • My Grind ft. Wande Coal, D'Prince, Dr SID, lan K-Switch
  • Ten Ten ft. Wande Coal, Dr SID, K-Switch, lan D'Prince
Daftar Semua Lagu D'banj

2. D'Kings Men

Isih fokus ing dhaptar kabeh lagu D'banj, iki album rekaman kapindho D'banj.

Diterbitake: 24 Juni 2013

Label: DB Records / GOOD Music / Sony Music

Album Lagu:

  • DKM Intro (Do U Feel)
  • Cashflow ft. Kay Switch
  • Blame It On the Money ft Big Sean lan Snoop Lion
  • Contone ft Kayswitch
  • Ibadie (Bounce) ft. Jason Jermaine Lopez, Kay Switch, Durella, lan Olamide
  • Ojo Ngomong Omong kosong ft. D'banj
  • Nous Les Meilleurs (We the Best) ft. Fally Ipupa
  • Oliver Twist
  • Obimo (My Heart) ft. Kay Switch
  • Ndhuwur Donya
  • Money On My Mind ft. D'banj, lan J.Sol
  • Scape Goat (The Fix) ft. Kanye West
  • Apa Sampeyan Tresna Aku
  • Sarjana 
  • Akhire 
  • Trance ft. Naeto C
  • Ka Wo Soke (Hands Up) ft. Ikechukwu, and Olamide
  • Suster Caro ft. Kayswitch
  • First of All (Remix) ft. Olamide
  • Tampilake Logo Kula ft Kay Ngalih
  • Oyato
  • Cashflow (Remix) ft. Kayswitch
  • Oliver Twist Remix ft. Pitbull
  • Oliver Twist Remix ft. D'banj

Singles dening D'banj

  • Tongolo ft. Tola HU
  • Socor
  • Mobolowowon
  • Run Down (Funk U Up)
  • RunDown Funk U Up
  • Kenapa Aku
  • Tonggo Remix
  • kimon
  • dumadakan
  • Gbono Feli Feli
  • Entertainer
  • dumadakan
  • Tiba ing Katresnan
  • Igwe
  • kambing hitam 
  • Mr Endowed (Remix) ft. Snoop Dogg
  • Oliver Twist
  • Sarjana 
  • Arus Kas (D'banj ft. Kay Switch) 
  • Sister Caro (Kay Switch featuring D'banj) 
  • Aja Ngomong Omong kosong 
  • Ndhuwur Donya
  • Akhire
  • Rasane Ni*ga
  • Feeling a Nikka (Remix) (with Akon)
  • Luar biasa
  • Frosh ft Akon
  • darurat
  • fokus
  • Iku Ora Ngapusi
  • El Chapo
  • Agidi
  • Tindakan
  • Senrere
  • Issa Banger
  • kudune
  • Tindakan
  • Shake It ft. Tiwa Savage
  • Something For Something ft. Casper Nyovest & Tiwa Savage
  • Baecation ft. 2 Baba
  • Face Show ft. Skiibii & HollyHood Bay Bay

Penampilan Tamu

"The Morning" dening Kanye West ft. Raekwon, Pusha T, Common, 2 Chainz, Cyhi the Prynce, Kid Cudi lan D'banj

Kesimpulan: Daftar kabeh Lagu D'banj

Kene sampeyan duwe! Daftar kabeh lagu D'banj. Kita nutupi album studio, kompilasi, single, lan penampilan tamu. Nganti saiki, kabeh lagu sing wis direkam utawa ditampilake ana ing kategori kasebut. 


Nyebar katresnan

Ninggalake Komentar