Dhaptar lengkap proyek pamrentah sing mbayar paling dhuwur ing Nigeria.

Foto penulis
Ditulis dening Godfrey

 

Nyebar katresnan

Nigeria nduwe udakara 167 yuta jiwa. Akeh wong Nigeria sing dadi wirausaha lan akeh sing kerja ing pamrentah Nigeria. Iki dadi pitakonan, apa proyek pemerintah sing paling dhuwur ing Nigeria?

Sampeyan uga kudu krungu lowongan kerja swasta wis dadi ora bisa dipercaya lan malah nganti mungkasi janjian sampeyan kanthi tiba-tiba, nggawe proyek pemerintah luwih nguntungake. Utawa Mungkin sampeyan mung ora malah pengin keganggu dhewe karo bisnis amarga bisnis sef, banget hard ing Nigeria.

iklan

Artikel iki fokus ing dhaptar proyek pemerintah sing mbayar paling dhuwur ing Nigeria lan gajine supaya sampeyan bisa ngetrapake prioritas lan ngerti sing kudu ditindakake.

Ayo miwiti:

web: KENAPA MAJOR IN FINANCE? KENAPA SAmpeyan kudu UTAMA FINANCE?

Proyek pamrentah sing mbayar paling dhuwur ing Nigeria

 1. Personil militèr

Personil militèr dumadi saka Angkatan Bersenjata, Angkatan Udara, lan Angkatan Laut. Iku mbukak kawruh sing ana rangking ing militèr. Wong sing direkrut ing militer entuk paling sethithik sepuluh ewu naira (10,000) saben wulan. Pribadi entuk patang puluh sanga ewu naira (49,000) saben wulan lan kopral entuk seket wolu ewu naira (58,000). Sersan dibayar sewidak telu ewu naira (63,000) saben wulan. Posisi sing paling dibayar yaiku posisi sing paling dhuwur. Ing Angkatan Udara, Wakil-Marshall Udara entuk kira-kira siji yuta, telung atus pitung puluh nem ewu naira (1,376,000) saben wulan. Laksamana Muda entuk kira-kira Rolas yuta naira (12,000,000) saben wulan, dene Wakil Laksamana entuk Telulas yuta naira (13,000,000) saben wulan.

Prajurit Nigerian

2. Komisi Minyak Nasional Nigeria (NNPC)

Nigeria sarat karo petroleum lan NNPC minangka salah sawijining sektor Minyak lan Gas utama ing Nigeria. Dheweke uga minangka salah sawijining sektor mbayar paling dhuwur ing Nigeria.

web:  Carane Miwiti garis lipstik lan break menyang Industri kosmetik

Manajer penjualan ing NNPC dibayar ing rong atus wolung puluh nem ewu (286,000) nganti telung atus sepuluh ewu (310,000) saben wulan. Ekonom entuk rong atus sangang puluh lima ewu (294,000) nganti telung atus wolulas ewu naira (318,000) saben wulan. Dheweke uga duwe sawetara insinyur wiwit saka insinyur petroleum, insinyur mekanik lan insinyur kimia. Gajiné saka satus wolung puluh pitu ewu (187,000) nganti limang atus telulikur ewu naira (523,000) saben wulan.

anak perusahaan NNPC

3. Sektor perbankan

Nalika sawetara bank diduweni pribadi ing Nigeria, Bank Sentral Nigeria minangka juragan tenaga kerja lan minangka salah sawijining proyek sing mbayar paling dhuwur ing Nigeria.

Staff entry-level Bank Sentral entuk patang puluh telu ewu naira (43,000) saben sasi lan teller ing bank dibayar antarane (sewidak ewu naira) 60,000 nganti wolung puluh ewu naira (80,000). Petugas utang dibayar limang atus pitung puluh telu ewu naira (573,000) saben wulan lan nem atus patang puluh pitu ewu naira (647,000) kanggo analis kredit. Akuntan entuk kira-kira siji yuta patang atus telu ewu naira (1,423,723). Ekonom ing level entry entuk kira-kira satus rong puluh ewu naira (120,000). Kanthi wektu, dheweke bisa entuk nganti satus sewidak pitung ewu naira (167,000) nganti satus wolung puluh papat ewu naira (184,000) saben wulan.

NNPC minangka proyek pemerintah sing paling dhuwur ing Nigeria

4. Sektor medis

Sektor medis Nigeria duwe gaji paling dhuwur ing Nigeria. Nanging, padha dibayar, miturut kader lan tingkat. Sampeyan uga penting kanggo dicathet yen sektor iki ditrapake kanggo dokter profesional, perawat, lan kursus sekutu medis liyane.

Petugas omah, sing dadi dokter lulusan utawa dokter tingkat entri entuk sekitar satus pitung puluh ewu naira (170,000) saben wulan. Petugas medis entuk antara satus wolung puluh ewu naira (180,000) nganti limang atus ewu naira (500,000) saben wulan. Dokter residen entuk antara satus sangang puluh ewu naira (190,000) lan rong atus wolung puluh ewu naira (280,000). Konsultan, sing minangka tingkat kualifikasi paling dhuwur, entuk kira-kira pitung atus ewu naira (700,000) nganti wolung atus ewu naira (800,000) saben wulan.

web:  Pandhuan Singkat babagan Njaluk Visa Siswa Kanada kanthi Izin Kerja

web: Struktur Gaji Bank Fidelity; Pira Entuk Staf Bank Fidelity?

Perawat sing mumpuni uga dibayar kanthi apik ing Nigeria. Bayarane gumantung saka pengalaman taun-taun sing wis ana ing njaba sekolah perawat. Perawat kanthi pengalaman rong taun bisa entuk nganti wolung puluh ewu naira (80,000) nganti satus seket ewu naira (150,000) saben wulan ing rumah sakit pemerintah. Perawat sing duwe pengalaman luwih saka rong taun entuk gaji kira-kira satus ewu naira (100,000) nganti satus wolung puluh ewu naira (180,000) saben wulan. Kanggo sing wis luwih saka 5 taun ing profesi perawat, gajine nganti rong atus seket ewu naira (250,000). Matron ing rumah sakit lan institusi federal entuk nganti patang atus ewu naira (400,000) saben wulan.

Proyek pamrentah sing mbayar paling dhuwur ing Nigeria

Apoteker kerja ing apotek ing rumah sakit. Apoteker tingkat wiwitan dibayar kira-kira satus ewu naira (100,000) saben wulan.

5. Pilot

Pilot minangka individu sing ngontrol penerbangan pesawat. Pesawat kasebut bisa dadi helikopter, pesawat utawa luwih. Akeh sing kerja karo perusahaan swasta. Sing kerja karo pemerintah entuk kira-kira patang atus ewu naira (400,000) nganti limang atus ewu naira (500,000) saben wulan.

iklan

LANJUT MACA ING ngisor iki

iklan

Sawetara parastatal pemerintah dikenal minangka salah sawijining proyek sing paling dibayar ing Nigeria. Sawetara wong kalebu.

Pilot minangka salah sawijining proyek pamrentahan paling dhuwur ing Nigeria

6. Komisi Pensiun Nasional (PENCOM).

PENCOM minangka salah sawijining proyek pemerintah sing paling dhuwur ing Nigeria. Staf tingkat wolu dibayar kira-kira satus wolung puluh ewu naira (180,000). Dheweke uga njupuk sangu ngarep cedhak yuta naira saben-saben.

web:  KENAPA MAJOR IN FINANCE? KENAPA SAmpeyan kudu UTAMA FINANCE?

7. Bank Perindustrian

Bank Industri minangka salah sawijining proyek pamrentahan paling dhuwur ing Nigeria. Sawetara karyawan bank entuk meh limang atus ewu naira saben wulan.

8. Federal Inland Revenue Services

Parastatal iki minangka salah sawijining proyek pamrentahan paling dhuwur ing Nigeria. Padha saddled karo tanggung jawab ngumpulake tax saka warga Nigeria.

Staf FIRS tingkat wolung entuk antara satus seket ewu (150,000) nganti satus wolung puluh ewu naira (180,000) saben wulan.

iklan

iklan

Uga Waca: Cara Miwiti Bisnis Laboratorium Medis ing Nigeria & Tips Sukses

9. Otoritas Pelabuhan Nigeria

Kadet tingkat energi ing Otoritas Pelabuhan Nigeria entuk nganti sangang puluh ewu naira (90 000) saben wulan. Manajer IT utawa e-bisnis entuk nganti nem atus ewu naira (600) ing setahun.

Otoritas Pelabuhan Nigeria

Kesimpulan ing dhaptar proyek pemerintah sing paling dhuwur ing Nigeria

Ana sawetara proyek pemerintah sing mbayar dhuwur ing Nigeria. Siji-sijine kekurangan yaiku kompetisi sing angel ditindakake nalika nyoba entuk pakaryan kasebut. Iki wis nggawe akeh wong Nigerian dadi wirausaha sing uga dadi lapangan sing nguntungake. Rintangan liyane sing dadi dalan kanggo ngakses proyek sing berkualitas iki yaiku kualifikasi profesional. Sawetara proyek mbutuhake kualifikasi profesional sadurunge sampeyan bisa entuk. Iki ora kanggo dadi pencegah. Sawise kabeh, yen sampeyan ngarahake rembulan, sampeyan bisa mencet lintang.


Nyebar katresnan

2 pikirane ing "Dhaptar lengkap proyek pamrentah sing mbayar paling dhuwur ing Nigeria."

Ninggalake Komentar