Daftar Kabeh Lagu 2Face 

Foto penulis
Ditulis dening Oluwaseun Ayo

 

Nyebar katresnan

Yen sampeyan nggoleki lagu sing direkam dening 2Face ing karir musike, kiriman iki nduweni daftar lengkap kabeh lagu 2Face. 

Cathetan: jeneng panggung saiki yaiku 2Baba, lan dheweke bakal dibahas utamane ing artikel iki. 

iklan

2Baba, penyanyi, penulis lagu, produser, filantropis, kamanungsan, lan pengusaha Nigeria sing produktif, duwe jeneng asline Innocent Ujah Idibia. Dheweke lair tanggal 18 September 1975, lan kalebu musisi paling sugih ing Nigeria. 

Nyatane, 2Baba dikenal minangka salah sawijining musisi sing paling apik ing Nigeria. Musike nggawa anyar ing musik pop Nigeria. Uga, rilis "Ratu Afrika" dadi sensasi ora mung ing Nigeria nanging ing Afrika lan wilayah liyane. 

Innocent Idibia resmi ngganti jeneng panggung saka 2face (Tuface) dadi 2Baba ing 2016. 

Daftar Kabeh Lagu 2Face

Daftar Kabeh Lagu 2Face

Lagu-lagu kasebut kadhaptar ing saben album sing dirilis. 

Album kasebut kalebu:  

1. Pasuryan 2 Pasuryan (2004)

Iki minangka album debut 2 pasuryan, lan dirilis ing taun 2004. 

Tanggal rilis: 15 Mei 2004

Album Lagu: 

  • Nfana Ibaga (Ora Masalah)
  • Ole (Thief) ft. Gaya Bebas
  • Neng kene
  • U Ora Pass Suci
  • Ratu Afrika
  • Keep On Rockin' ft. Natives & Lil Seal 
  • Matur nuwun Gusti
  • Odi Ya ft. Blackface

2. Grass 2 Grace (2006)

Iki minangka album kapindho 2face Idibia, lan dheweke wis menang akeh penghargaan. 

Tanggal rilis: 8 Desember 2006

Album Lagu: 

  • Siji Cinta
  • Ora Goyang
  • Aku Ngrasa Kaya
  • Ndeleng Aku Dadi
  • EB Like Say ft. Soul E 
  • True Love
  • 4 Kayata 
  • Yen Katresnan Iku Kadurjanan
  • OCHO
  • My Love ft. VIP (Abdul Hamidu “Lazzy” Ibrahim, Emmanuel “Promzy” Ababio, Joseph Nana “Prodigal” Ofori, Innocent Ujah Idibia

3. The Unstoppable (2008)

2Baba Idibia nindakake maneh karo album kaping telune mung rong taun sawise ngrilis album kapindho. 

Terbitan: 2008

iklan

LANJUT MACA ING ngisor iki

iklan

Album lagu:

  • Ketik Panggonan ft Swara Sultan
  • Take It Back ft. Cartier
  • Outside
  • Ora Bisa Apa Tanpa Sampeyan ft. Melissa Briggs
  • Free ft. Lil Ehi Idibia
  • Pako
  • So Proud (Remix) ft. Chaka Demus & Pliers
  • Flex ft. R. Kelly lan Natz
  • Oh Papa
  • Go Down There ft. Sway
  • Ngapunten Dhik
  • Ngajeni kuwi
  • Jungle Don Mature
  • Aku Sing
  • Waca Iku Rawuh ft. Wyre
  • fly

4. The Unstoppable International Edition (2010)

Nanging, ing dhaptar kabeh lagu 2Face, The Unstoppable International Edition minangka album kaping papat saka 2Baba. 

Tanggal rilis: 27 Juni 2010

Album Lagu:

  • Udan Pelat
  • Ndek kono o
  • Take it Back ft. Cartier
  • Aku Sing
  • Free ft. Ehi Idibia
  • Ketik Panggonan ft Swara Sultan
  • mbek
  • Emosi
  • Mung Aku
  • Outside
  • Be There (Remix) ft. MI
  • fly
  • Ngajeni kuwi
  • Power of Naija ft. Cobhams & Omawumi

5. Away and Beyond (2012)

Iki album kaping lima saka superstar sing menang penghargaan. Iki dirilis ing taun 2012.

iklan

iklan

Lagu Album:

  • Higher (Healing Spiritual) ft Huma Lara
  • Tari ing Udan
  • Pelangi Kula
  • Keganggu Sampeyan ft. rejuvenated lan nyengsemaken Terry Tha Rapman.
  • Ing Mripat Sampeyan
  • Mantap Mantap
  • Lantai Karawitan
  • Ejaan Diikat
  • Terus Push
  • Ihe Neme
  • Bad Man, Bad Girl nampilaken Becca
  • Reaksi Kimia nampilake Naeto C
  • Omo No Dulling (nampilake seniman HyperTek Dammy Krane lan Rock Steady)
  • Omo T'osan
Daftar Kabeh Lagu 2Face

6. The Ascension (2014)

Iki minangka album studio kaping enem dening penyanyi Nigeria sing misuwur.

Tanggal rilis: 21 Juli 2014

Lagu Album:

  • Go ft. Machel Montano
  • Aproko
  • Holiday 
  • Ora Bisa Krungu ft. Vector
  • The Best Aku Bisa ft. Iceberg Slim lan Rocksteady
  • Let Somebody Love You ft Bridget Kelly
  • Kiss of Life
  • Sengit Apa Sampeyan Nggawe Aku
  • Confessions ft. Rocksteady lan Dammy Krane
  • Cedhak Ing Endi Sampeyan
  • International Loving ft. Kim Almarcha
  • Boulay Boulay ft. Shurwayne Winchester
  • Diaspora Woman ft.Fally Ipupa
  • Jeje
  • Lesse Passe ft. Sir Victor Uwaifo
  • Ife Dinma (karo Tony Oneweek)
  • Ora A Surprise

7. Warriors (2020)

Ing kene kita duwe album kapitu dening 2Baba. 

Tanggal Rilis: 28 Februari 2020

Lagu Album:

  • Warriors
  • We Must Groove ft. Burna Boy
  • penting
  • Angkut Dey Go
  • Kitty Kat
  • Opo ft. Wizkid
  • Amaka ft. Peruzzi
  • Tresnaku, Tresnaku
  • Ginger ft. Tiwa Savage
  • Target Sampeyan ft. Syemca
  • Oyi ft. HI Idibia
  • Aku Dey Krungu Kabeh ft. Olamide 
  • Yen Ora Dadi Kowe ft AJ

Kesimpulan: Daftar Kabeh Lagu 2Face

Saiki sampeyan duwe dhaptar kabeh lagu 2Face. Kita rinci album nalika dirilis lan lagu ing saben album.

iklan

Yen sampeyan uga pengin ngerti babagan lagu D'banj, sampeyan bisa ngakses dhaftar kabeh lagu kang kene

iklan

LANJUT MACA ING ngisor iki


Nyebar katresnan

Ninggalake Komentar