Daftar Kabeh Lagu Wizkid

Foto penulis
Ditulis dening Oluwaseun Ayo

 

Nyebar katresnan

Iki dhaptar kabeh lagu Wizkid, nanging luwih dhisik, ayo deleng ringkesan babagan dheweke lan karir musike. 

Ayodeji Ibrahim Balogun, sing misuwur kanthi jeneng Wizkid, yaiku penyanyi lan penulis lagu Nigeria sing bakat sing wiwit nyanyi nalika umur 11 taun.   

iklan

Dheweke dadi pusat perhatian sawise ngluncurake lagu sing misuwur, "Holla at Your Boy," lan wiwit iku, dheweke dadi pasukan sing kudu dianggep ing industri musik Nigeria. 

Kajaba iku, musike ngethok macem-macem genre, kalebu afrobeat, reggae, dancehall, R&B, hip hop, lan pop.

Wizkid punika CEO saka Star Boy Music Record Label lan wis luwih saka 50 trek kanggo jenenge. Dheweke uga wis ngrilis 4 album wiwit wiwitan karir musik profesional. 

Kajaba iku, dheweke ora diwatesi kanggo ngeculake album lan single. Dheweke uga nampilake trek sing dirilis dening seniman Nigeria lan internasional. Ing kasunyatan, iku salah siji saka musisi paling sugih ing Nigeria.

Daftar Kabeh Lagu Wizkid: Album Wizkid

Kita wis ngatur lagu-lagu ing ngisor album sing dirilis, yaiku:

1. Superstar (2011)

Sawise single "Holla At Your Boy" entuk pangenalan gedhe, Wizkid ngrilis album pisanane ing taun 2011. Ing ngisor iki lagu-lagu ing album iki:

  • Sebut jenengku
  • Ora Lele
  • Nyebar Lantai
  • Pakurumo
  • Slow Whine ft. Banky W
  • Tresno karo bayiku
  • Gidi Prawan
  • Oluwa Lo Ni
  • Aja Dul
  • Nggoda Aku / Wong ala
  • EME Boyz ft. Skales & Banky W
  • Apa Sampeyan Pengin
  • Kanggo Aku ft Wande Coal
  • Holla Ing Boy Panjenengan
  • Wad Up ft. D'Prince
  • Bengok-bengok
Daftar Kabeh Lagu Wizkid

2. Ayo (2014)

Ayo tegese 'Joy' ing basa Inggris, lan album iki minangka karya pisanan saka label rekaman musik - StarBoy Record Label. 

Album Lagu:

  • Jaiye Jaiye
  • Ing Ndhuwur Masalah Sampeyan
  • Siji Pitakon
  • Joy
  • Bombay
  • Tampilake Dhuwit Sampeyan

3. Sounds from the Other Side (2017)

Iki minangka album katelu Wizkid, dirilis tanggal 14 Juli 2017. Ing ngisor iki album lagu-lagune:

  • Katresnan Manis
  • Ayo nyedhaki ft. Drake
  • Nakal Ride ft Major Lazer
  • African Bad Gyal ft. Chris Brown
  • Daddy Yo ft. Efya
  • Siji kanggo Aku ft Ty Dolla Sign
  • Ora
  • seksi
  • Kabeh kanggo katresnan ft. Bucie
  • Dirty Wine ft Ty Dolla Sign
  • Gbese ft Trey Songz

4. Made in Lagos (2020)

Album iki diluncurake ing taun 2020, lan ing ngisor iki minangka album lagu:

  • Ginger 
  • Ora Stress 
  • Smile 
  • pet 
  • Rahayu 
  • sembrono
  • Longtime
  • True Love 
  • Sing Manis 
  • Piece saka kula 
  • Sing Kuwasa 
  • Girat 
  • Grace 
  • Roma 
Daftar Kabeh Lagu Wizkid

Singles dening Wizkid

Single dheweke sajrone pirang-pirang taun kalebu:

  • Ojuelegba
  • Ing Tempat Tidurku
  • Pesta Wiz
  • Mbah Mi
  • Eledumare
  • Azonto
  • Larang Sh*t
  • Kind Love
  • Ngalahake Urip
  • Nyelehake
  • Gadis Ala Afrika
  • final
  • Baba Nla
  • Manya
  • Yapa (Remix)
  • Kedokteran
  • Odoo
  • Obat (Remix) ft. Rasa
  • Katresnan Manis
  • Ayo nyedhaki ft. Drake
  • African Bad Gyal & Chris Brown
  • Bapak Yo
  • Siji Kanggo Aku ft Ty Dolla $ign
  • Ora
  • Gambar Sampurna
  • seksi
  • Kabeh Kanggo Tresna ft. Bucie
  • Reged Wine ft Ty Dolla $ign
  • Gbese ft. Trey Songz
  • Nakal Ride ft Major Lazer
  • African Bad Gyal ft. Chris Brown
  • Ora Percaya ft. Ty Dolla
  • Pemuda Ghetto
  • Ayo nyedhaki ft. Drake
  • Body Hot (Remix) Ft. Praiz
  • Katresnan Manis
  • Wine To Di Top (Remix)
  • Shabba ft Chris Brown, Trey Songz
  • Soco Instrumental
  • Lowkey
  • Juri
  • Coklat Kulit Coklat
  • Totori
  • Kana Low
  • Nuduhake Dhuwit
  • Fibadi
  • Iki Cinta 
  • Aku seneng 
  • G tresna 
  • danger 
  • Listrik
  • Matur suwun
  • Bloe
  • Kelangan Aku
  • Oppo
  • Dhiskusi 

Tracks Wizkid minangka Artis Unggulan

  • DJ Pet Fake Love ft. Wizkid
  • Kowe Ora Ngerti – Justine ft. Wizkid
  • One Dance – Drake ft. Wizkid & Kyla
  • PAMI ft. Wizkid, Adekunle Gold & Omah Lay

kesimpulan

Yen sampeyan pengin ndeleng dhaptar kabeh lagu Wizkid, ing kene sampeyan duwe. Ing kirim iki, kita ngatur lagu ing kategori, kalebu album, singel dening Wizkid, lan trek artis liyane sing nampilake dheweke.


Nyebar katresnan

Ninggalake Komentar