Daftar Kabeh Lagu Olamide 

Foto penulis
Ditulis dening Oluwaseun Ayo

 

Nyebar katresnan

Sampeyan ana ing kaca sing bener yen sampeyan kasengsem ing dhaptar lengkap kabeh lagu Olamide. Olamide minangka pasukan sing bisa dianggep ing musik Nigerian, lan iku salah siji saka musisi paling sugih ing Nigeria.

Ing kene, kita wis ngatur kabeh lagu ing macem-macem kategori, kalebu singel, album, lan taun dirilis. Pungkasan, kita njlentrehake lagu-lagu sing dibintangi dening seniman liyane. 

iklan

Tanpa mbuwang wektu, ayo langsung menyang bisnis.  

Daftar Kabeh Lagu Olamide

Daftar Kabeh Lagu Olamide 

Ing bagean iki, kita miwiti karo singel sadurunge nerusake menyang album lan lagu ing saben album.

Olamide kang Singles

  • Ibebe (2014)
  • Toriomo (2015)
  • Sebee (2015)
  • Indomie (2015)
  • Reggae Blues (2015)
  • Oya Dab (2016)

Album Olamide 

Saiki ayo nyilem album Olamide lan dhaptar lagu ing saben album. 

1. Rapsodi (2011)

Rapsodi minangka album pisanan Olamide.

Lagu Album:

  • Aku Going In ft. Pheelz
  • Apa Ti Jabo ft. iD Cabasa
  • Emi Lo Mi ft. 2Phat
  • Eni Duro
  • Gapa
  • Tanggung Jawab ft. Adol
  • Jara On Top ft. Ab1
  • Woman ft. Jumoke
  • Kelegbe ft. Lord of Ajasa
  • Dirty Rock ft. B-Rank
  • Soundtrack of My Life ft Soul Joe
  • Angkat Panjenenganipun Dhuwur ft. ID Cabasa
  • Legendary Hustlers ft. 9ice lan Reminisce
  • Omo Toh Shan ft. Wizkid
  • Fori Fori
  • Boys Are Not Smiling ft. Terry Da Rapman

2. YBNL (Yahoo Boy Ora Ana Laptop) | 2012

Album kapindho iki minangka salah sawijining hits paling gedhe saka Olamide. 

Album Lagu:

  • Money
  • F * cking karo Iblis
  • Lampu Ing Air ft Buckwyla
  • Jale
  • Suara Jalanan
  • Panumo ft. Davido
  • Street Love ft. Minus 2
  • Gambar
  • Owotabua
  • Fuji House ft. Dammy Krane
  • Ilefo Illuminati
  • Elingi ft. Kay Switch
  • Nyarinya
  • Ewo Idi
  • Katresnan Bodho
  • Jesu O Kola
  • Emosional Blackmail ft. Kidakudz
  • International Local ft. Tiwa Savage
  • Kaping Kabeh
  • Industreet ft. Reminisce and Base 1

3. Baddest Guy Ever Liveth (2013)

Album Lagu: 

  • Esu Pofo
  • Rep Augbo ft. Buckwyala
  • Anifowose
  • Skammer
  • Eleda Mi
  • Baddo Love
  • Posisi dhewe
  • Skit ft. Ketchup
  • Gbadun Arawa
  • Motivasi ft. Pangeran Es, Endia, Pepenazi
  • Gereja ft. Viktoh
  • Lungguh Ing Dhampar
  • Mu Emu ft. B Banks
  • Nguripake
  • Prabu Syi
  • Durosoke
  • Dhuwit Dhuwit
  • Yemi Kekasihku
  • Rayban Abah
  • Luwih dhuwur ft. Bez

4. Jalan OT (2014)

The street OT minangka album studio kaping 4 Olamide. 

Album Lagu:

  • Oga Nla ft. Pasuma, Lil Kesh
  • Zero Joy
  • Money Sang
  • Ya Wa
  • Rap Kab
  • MVP Sejati
  • Up In The Club ft. Viktoh
  • Skelemba ft. Don Jazzy
  • Pandonga Kanggo Klien
  • Batifeori
  • Bang ft. Chinko Ekun & Lil Kesh
  • Goons Mi
  • 1999
  • Falila Ketan
  • Ing Lingkaran Kula ft. Phyno
  • Alaaru
  • 100 Kanggo Million ft. Viktoh, Chinko Ekun
  • Kisah Para Dewa
  • Hustle Loyalty Respect ft. Reminisce
  • Bisa ft. B Banks
  • Usain Bolt P ft. Lil Kesh, Chuka, Pepenazi, Chinko Ekun
  • Eni Sunan

5. 2 Raja (April 2015)

Album studio kaping lima Olamide kanthi irah-irahan 2 Kings 

Album Lagu: 

  • Cypher
  • Koba Koba
  • Ora ana sing salah
  • Ladi ft. Lil Kesh
  • Gusti Allah Nunggil Kita
  • a
  • Nyata Ni**a
  • Confam Ni ft. Wizkid
  • Carry Me Go ft. Stormrex
  • Kanggo kuthaku

6. Eyan Mayweather (November 2015)

Iki minangka album studio kaping 6 Olamide.

Album Lagu:

  • Eyan Mayweather
  • Komplek inferioritas
  • Aja Stop
  • Wong endi?
  • Pitik Igara
  • Boom Boom
  • Ball
  • Akara
  • Ngomong Soko
  • Aja seneng
  • Kana Rampung
  • Aku rapopo
  • Perkara Timbul
  • Lanang Lagos
  • Mbak mi
  • Melu Melu
  • Sold Out
  • Bobo
  • Toriomo
  • Jega
  • OG Wahedee

7. The Glory (2016)

iklan

LANJUT MACA ING ngisor iki

iklan

Album kapitu Olamide kanthi irah-irahan "The Glory."

Album Lagu: 

  • Kamulyan (Intro)
  • Layang Kanggo Milli
  • Journey saka ewu Miles
  • Underground ft Akuchi
  • Pepper Dem Gang ft Davolee
  • Lori Titi Yi
  • Grind ft Dadi.Lara
  • woyo
  • Dadi Kula
  • Oluwa Lori Kamulyan
  • Omo Wobe Anthem ft Burna Boy
  • Owoh Blow
  • Simbol Pangarep-arep
  • Sapa Kowe Epp ft Wande Coal & Phyno
Daftar Kabeh Lagu Olamide

8. Lagos Nawa (2017)

Lan ing kene kita duwe album Olamide sing bener. 

Album Lagu:

  • Jalan Fe Nu Shey
  • Radio Lagos
  • Yagaga
  • Siji
  • Oro Paw Paw
  • Bend It Over ft. Timaya and Reminisce
  • Shine
  • Ngomong Maley
  • Sampeyan iki
  • Lagos Nawa
  • Saben dina ora Natal.
  • On a Must Buzz ft. Phyno
  • Bayi Shanko
  • Fine Fine Girls ft. Tiwa Savage
  • woy!!!
  • Enimimomi
  • Wo Spiritual

9. Keluarga Mafia (2018)

Setaun sawise album kaping wolu dirilis, album kaping sanga dirilis, lan entuk kolaborasi karo akeh seniman liyane. 

iklan

iklan

Album Lagu: 

  • Olamide - Sugeng rawuh
  • Olamide - Oke Suna
  • Picazzo – Macaroni ft. Olamide
  • Olamide - Motigbana
  • Fireboy DML – Cemburu
  • Yomi Blaze – Ika ft. Olamide
  • DJ Enimoney x LK Kuddy x Kizz Daniel x Olamide x Kranium - Kirim Dhuwit Dheweke
  • Fireboy DML - Aku Bakal Ono
  • Olamide - Poverty Die
  • Fireboy DML - Fire Down ft. Picazzo Rhap
  • Lil Kesh – Le Le Yi ft. Fireboy DML
  • Limerick & Olamide - Lie
  • Temmie Ovwasa x Fireboy DML - Akhire

Dhaptar Lagu Olamide minangka Artis Unggulan

  • "Buate" dening KING STUNNA (2012) 
  • "Rapper Lokal" dening Reminisce (2015)
  • "Standing Ovation" dening Tiwa Savage (2016)
  • "Fine Girls" dening Wale (2017)
  • "Fada Fada" dening Phyno (2018)
  • "Onyeoma" dening Phyno (2018)
  • "Piom Piom" dening DJ Prince and Phyno (2019)
  • "Pim Pim" dening Dice Ailes (2020)
  • "Zazoo Zeh" dening Portable & Poco Lee (2021)

kesimpulan

Saiki sampeyan duwe dhaptar kabeh lagu Olamide sing kasedhiya. Seneng saben dicokot. 


Nyebar katresnan

Ninggalake Komentar