Daftar Semua Lagu Burna Boy

Foto penulis
Ditulis dening Oluwaseun Ayo

 

Nyebar katresnan

Kiriman iki fokus ing dhaptar kabeh Lagu Burna Boy. 

Burna Boy, jeneng asline Damini Ebunoluwa Ogulu, lair tanggal 2 Juli 1991. 

iklan

Penyanyi, penulis lagu, lan produser rekaman Nigeria wis ngrilis akeh album lan single lan ditampilake ing sawetara lagu dening seniman liyane. 

Akibaté, dheweke entuk akeh penghargaan lokal lan internasional. Sing misuwur yaiku penghargaan Grammy sing dimenangake ing taun 2021. 

Secara khusus, album kaping lima, 'Twice as Tall,' menangake Album Musik Dunia Paling Apik ing Penghargaan Grammy Tahunan kaping 63.

Daftar Semua Lagu Burna Boy

Daftar Album lan Lagu Burna Boy

Ing ngisor iki album Burna Boy lan dhaptar lagu ing saben album. 

Uga, penting kanggo dicathet yen sadurunge rilis sawetara album, Burna Boy ngrilis sawetara singel. Dadi, kita uga bakal rinci babagan single lan tanggal rilis. 

Album kasebut kalebu:

1. URIP (Ninggalake Dampak kanggo Kalanggengan)

Iki minangka album studio pisanan dening Burna Boy. 

Tanggal rilis: 12 Agustus 2013

Album singel: 

  • "Like to Party" dirilis ing 30 Mei 2012
  • "Tonight" dirilis ing September 24, 2012
  • "Always Love You" dirilis tanggal 6 Maret 2013
  • "Run My Race" dirilis tanggal 11 Maret 2013
  • "Yawa Dey" dirilis tanggal 5 Agustus 2013

Lagu Album 

  • Intro: uripku
  • Ora Mbak
  • Ngomong Dadi
  • Abeg Abeg (Remix) ft. 2face Idibia lan Timaya
  • Na So E Upaminipun
  • Run My Race
  • Boom Boom
  • Yawa Dey
  • Motto Ma Loda Ma
  • Bengi
  • Suka Pesta
  • Sailing Gamelan
  • Aja Run ft. Reminisce lan Olamide
  • Jahs Love Is True ft. Wizkid
  • Outro: Elingi Aku
  • Wombolombo Soko
  • Tansah tresna sampeyan
  • Tangisku ft. MI
  • Pituduh
  • Dem Ora Ngerti

2. Ing Spaceship

Iki minangka album studio kapindho Burna Boy. 

Dirilis ing 2015

Album Lagu: 

  • Oluwa Burna
  • Sing Nyata
  • Mine Tonight ft. Nyanda 
  • Ring Ring
  • Single ft. WizKid 
  • Sampudi
  • As E Be (Skit)
  • Rizzla
  • butarepan
  • Duro Ni Be ft. Phyno
  • Siji liyane
  • Sadurunge ft. Roso
  • Trance
  • On A Very Good Day ft. Wande Coal
  • Birthday ft. AKA, Da Les & Kid X 
  • ical
  • Mi O Ni Gba
  • Yen Wong Kudu Mati
  • Soke

3. Ing njaba 

Ing kene kita duwe album katelu dening Burna Boy

iklan

LANJUT MACA ING ngisor iki

iklan

Tanggal dirilis; 26 Januari 2018

singles:

  • "Rock Your Body" - dirilis ing April 28, 2017
  • "Streets of Africa" ​​- dirilis ing November 24, 2017
  • "Koni Baje" - dirilis ing Desember 8, 2017
  • "Sekkle Down" - dirilis ing Desember 11, 2017
  • "Heaven's Gate" - dirilis ing 19 Januari 2018
  • "Ye" - dirilis ing Agustus 6, 2018

Album Lagu:

  • Urip Liyane 
  • Ph Kutha Getaran
  • Joni Baje 
  • Sekkle Down ft. J Hus
  • Aku saka ngendi 
  • Gerbang Swarga ft. Lily Allen
  • Ye
  • Giddem
  • Lurung-lurung ing Afrika
  • Rock Awakmu
  • Sétan ing California
  • Tenang
  • Njaba ft. Mabel
Daftar Semua Lagu Burna Boy

4. Raksasa Afrika

Iki minangka album kaping papat dening Burna Boy

Tanggal rilis: 26 Juli 2019

iklan

iklan

Single: 

  • "Gbona" ​​dirilis ing September 27, 2018
  • "On the Low" dirilis ing November 16, 2018
  • "Killin Dem" dirilis tanggal 3 Januari 2019
  • "Dangote" dirilis tanggal 1 Maret 2019
  • "Sapa wae" dirilis ing 14 Juni 2019
  • "Pull Up" dirilis ing Juli 22, 2019
  • "Omo" dirilis tanggal 6 November 2019
  • "Rahasia" dirilis ing 24 Januari 2020

Album Lagu:

  • Buta Afrika 
  • sopo wae 
  • Wetin Man Go Do
  • Dangote 
  • Gum Body ft. Jorja Smith
  • Killin Dem karo Zlatan
  • Omo
  • Secret ft Jeremih and Serani
  • Karusakan tambahan
  • Story liyane ft. M.anifest
  • Narik munggah
  • Blak Ryno (Skit)
  • Destiny
  • Beda ft Damian Marley lan Angélique Kidjo
  • Gbona 
  • On the low 
  • Show & Tell ft. Future
  • This Side ft. YG
  • Spiritual

5. Kaping pindho minangka Dhuwur

Saiki kita duwe album kaping lima Burna Boy

Tanggal rilis: 14 Agustus 2020

Singles saka Twice minangka Dhuwur:

  • "Wonderful" dirilis tanggal 26 Juni 2020
  • "Monsters You Made" dirilis tanggal 14 Agustus 2020
  • "Real Life" dirilis ing 14 Agustus 2020

Album Lagu:

  • Level Up ft. Youssou N'Dour
  • Jam weker
  • Wayahe Gedhe
  • Aku ngombe 
  • apik
  • Onyeka 
  • Naughty by Nature ft. Nakal dening Nature
  • Komma 
  • Ora Fit Vex 
  • 23
  • Wektu Flies ft. Sauti Sol
  • Monsters Sampeyan Digawe ft Chris Martin
  • Wetin Dey Sup
  • Urip Nyata ft Stormzy
  • Bank Ing

6. Tresna, Damini

Daftar Semua Lagu Burna Boy

Punika album studio kaping enem dening Burna Boy

Tanggal rilis: 8 Juli 2022

iklan

Singles saka Love, Damini:

iklan

LANJUT MACA ING ngisor iki

  • "Kilometer" dirilis tanggal 29 April 2021
  • "Last Last" dirilis tanggal 13 Mei 2022

iklan

LANJUT MACA ING ngisor iki

iklan

Album Lagu:

  • Kamulyan ft Ladysmith Black Mambazo
  • Ilmu
  • Cloak & Dagger ft. J Hus
  • Kilometer
  • Jagele 
  • Wiski
  • Pungkasan
  • Beda Ukuran ft. Vict0ny
  • Iku Kathah
  • Rahasia reged
  • Toni-Ann Singh ft. Popcaan
  • Solid ft. Blxst lan Kehlani
  • Kanggo Tanganku ft. Ed Sheeran
  • Rollercoaster ft. J Balvin
  • vanilla
  • Wong umum
  • "Impen Liar ft. Khalid
  • Carane Bad Bisa Dadi
  • Tresna, Damini ft Ladysmith Black Mambazo

kesimpulan

Kaya sing dikarepake, ing ndhuwur minangka dhaptar kabeh Lagu Burna Boy. Ora mung dhaptar lagu ing kirim iki, nanging uga nyebutake album, tanggal dirilis, lan singel dening Burna Boy. 


Nyebar katresnan

Ninggalake Komentar