Cryptocurrency vs Forex vs Saham - Opsi Endi sing Paling Apik kanggo Pamula?

Foto penulis
Ditulis dening Paul

 

Nyebar katresnan

Ngerti apa sing bakal nandur modal minangka investor anyar bisa dadi angel lan mbingungake. Ana macem-macem macem-macem produk lan pendekatan sing bisa ditindakake, lan bisa uga angel kanggo nemtokake manawa sing paling cocog karo kabutuhan lan tujuan sampeyan.

Sawetara opsi sing paling populer sing diwenehake kanggo pamula kalebu pasar saham, ijol-ijolan manca, lan cryptocurrencies. Kabeh opsi kasebut pancen apik kanggo wong sing lagi miwiti, nanging duwe kekhususan sing kudu digatekake dhisik. Ayo goleki kaluwihan lan kekurangan saben pilihan lan deleng endi sing paling apik kanggo sampeyan.

AtlanticRide

Pros lan Cons saka Forex kanggo Pemula

Ayo miwiti karo ijol-ijolan manca amarga asring dituduhake minangka pilihan nomer siji kanggo pamula. Salah sawijining alasan kenapa forex bisa luwih gampang dingerteni kanggo wong anyar yaiku sampeyan bakal dagang barang sing wis dingerteni kabeh wong. Sapa wae sing kudu ijol-ijolan dhuwit wis melu dagang forex lan ngerti sawetara prinsip forex bisa uga luwih gampang dipahami.

Alesan liya kenapa dagang forex bisa digunakake kanggo pamula yaiku tingkat aksesibilitas lan likuiditas sing dhuwur. Lan ngerteni faktor sing bisa mindhah pasar rada kurang rumit tinimbang ngerteni apa sing ngobahake kaya pasar saham.

Kanthi ujar manawa, golek dhuwit ing forex, utamane minangka pamula, ora gampang. Sampeyan butuh strategi sing kuat amarga sampeyan bakal entuk kapitalisasi obahe mikroskopik ing prices itungan. Iki tegese sampeyan kudu bener akeh kanggo nggawe bathi substansial, lan sampeyan bakal paling kamungkinan kudu nggunakake pengaruh, kang bisa dadi trap kanggo wiwitan. Dadi aja nganggep yen sampeyan bakal bisa ndeleng warta lan entuk dhuwit kanthi tangan forex sewengi.

Pros lan Cons saka Cryptocurrency Investasi kanggo Pamula

Cryptocurrency duwe akeh keuntungan saka forex kaya aksesibilitas dhuwur lan likuiditas sing apik. Cryptocurrencies uga bisa padha karo mata uang fiat nanging ora kaya.

Cryptocurrencies kaya hibrida antarane mata uang fiat lan saham. Nalika sampeyan duwe dhuwit recehan kaya Bitcoin lan Litecoin sing digawe minangka mata uang, sampeyan uga duwe cryptos kaya Ether sing digawe kanggo bisa digunakake ing ekosistem lan aplikasi daya. Dadi, nalika sawetara cryptos bakal ditindakake utamane kanggo pasukan pasokan lan panjaluk, koin kaya Ether uga bakal dipengaruhi dening owah-owahan ing pamrentahan, proyek anyar sing diluncurake, utawa owah-owahan protokol.

Mulane penting banget yen sampeyan ora mung ndeleng cryptos minangka monolit kaya wong akeh, lan ndeleng rega dhuwit recehan khusus kanthi individu. Yen sampeyan mikir nandur modal ing ETH, okx.com iku panggonan kang apik kanggo mriksa metu rega.

Tantangan paling gedhe karo crypto yaiku ngatur volatilitas. Mulane biasane disaranake sampeyan mung nyelehake 20% kabeh aset sampeyan ing crypto. Volatility dhuwur uga tegese, Nanging, ana luwih potensial kanggo munggah karo wong-wong mau. Iki tegese sampeyan bisa entuk dhuwit kanthi cepet, sanajan minangka pamula.

Pros lan Cons Investasi Saham kanggo Pemula

Saham ora mesthi dianggep minangka pilihan dagang sing paling ramah pemula, lan umume wong bakal setuju. Yen tujuan sampeyan kanggo perdagangan saham individu, mula iki bakal dadi perang sing angel amarga pedagang sing paling berpengalaman bakal ngalami masalah golek dhuwit kanthi terus-terusan.

Cara sing paling umum kanggo pemula kanggo nandur modal ing saham yaiku nggunakake ETF. ETF minangka keranjang dana sing digabungake dening manajer utawa algoritma. Iki ETFs banjur bisa perdagangan liwat pasar mbukak kaya saham. Iki bisa menehi sawetara pangentukan andhap asor lan pilihan luwih aman saka nandur modal saham individu.

Yen sampeyan pengin entuk dhuwit kanthi cepet, saham dudu pilihan sing paling apik, utamane kanggo pemula. Kasempatan sampeyan mung yen sampeyan duwe bakat banget lan nggunakake teknik kaya adol singkat kanthi pengaruh. Nanging iki arang banget beboyo lan ora soko sing dianjurake kanggo paling anyar. Dadi, yen sampeyan ok rada ngalahake inflasi kanthi investasi sing aman, saham bisa digunakake, nanging lali yen sampeyan bakal bisa miwiti dagang dina nganti jutaan.

Sembarang opsi investasi iki bisa digunakake kanggo investor kabeh tingkat. Pilihan pungkasan sampeyan bakal gumantung ing apa sing sampeyan coba entuk, sepira risiko sing bisa ditindakake, lan kepiye sampeyan pengin melu.


Nyebar katresnan

Ninggalake Komentar