11 Kiropraktor paling apik ing Kokomo, Indiana

Foto penulis
Ditulis dening Berkah Okoro

 

Nyebar katresnan

Apa sampeyan lara ing sendi lan otot lan sampeyan manggon ing Kokomo, Indiana?

Sampeyan ora kudu nanggung lan ngatur rasa lara maneh. Kabeh sing dibutuhake yaiku salah sawijining kiropraktor paling apik ing Kokomo kanggo mriksa sampeyan.

iklan

Kiropraktor minangka profesional sing dilatih sing bisa mbantu nyuda rasa nyeri nggunakake manipulasi spinal. Dadi, mbayangno yen sampeyan diurus dening sing paling apik ing wilayah sampeyan, ujare babagan perawatan sing bakal ditampa.

Kiropraktor paling apik ing Kokomo

Chiropractors ing Kokomo, Indiana

Sadurunge njelajah dhaptar kanggo ndeleng endi kiropraktor sing paling cocog karo kabutuhan sampeyan, ana sing kudu dingerteni. Sampeyan ora kudu duwe sendi lan otot sing ora bisa dirasakake kanggo ndeleng chiropractor. Kiropraktor ora mung dilatih kanggo nambani lara; padha uga dilatih kanggo mbantu sampeyan nyegah.

Apa ora luwih apik yen sampeyan urip kanthi kualitas lan luwih sehat tinimbang urip sing ora kepenak?

Chiropractors bisa mbantu sampeyan entuk. Kanthi regimen sing tepat, kesehatan sakabèhé bisa luwih apik. Apa sampeyan wis mutusake kanthi sengaja ningkatake kesejahteraan fisik lan emosional kanthi kawruh sing saiki sampeyan duwe?

Ing ngisor iki sawetara pratandha sing kudu diwaspadai supaya sampeyan kudu ndeleng chiropractor.

1. Sakit sirah sing terus-terusan

Yen sampeyan duwe sirah terus-terusan, ndeleng chiropractor bakal nggawe sampeyan apik. Sakit sirah minangka pratondho sing ngandhani awak yen otak ora nampa jumlah oksigen sing dibutuhake.

Mula, sampeyan butuh kursus terapi sing bakal mbantu ngatasi. Kiropraktor minangka ahli sing nyedhiyakake obat kasebut, bisa mbantu ningkatake aliran getih lan nambah pasokan oksigen menyang otak.

2. Nyeri otot utawa sendi

Mbesuk yen sampeyan ngrasakake nyeri sing terus-terusan ing sendi utawa otot, aja ngombe aspirin. Iki wektu kanggo ndeleng chiropractor. Kenging punapa? Amarga sampeyan kudu ngerti apa sing sampeyan tindakake.

Yen nyeri terus-terusan, sampeyan bisa uga ngalami masalah keselarasan muskuloskeletal. Lan mung chiropractors ngerti carane ndandani.

3. Lungguh suwe

Yen proyek mbutuhake sampeyan njagong suwe, iki minangka indikasi yen sampeyan kudu ndhaptar karo chiropractor. Sampeyan ora perlu ngenteni lara punggung, nyeri gulu, nyeri ing sikil utawa jinis nyeri liyane kanggo ndeleng. Sampeyan bisa nelusuri dhaptar ing ngisor iki kanggo ndeleng salah sawijining kiropraktor paling apik ing Kokomo sing nawakake latihan korektif.

Apa sampeyan melu kacilakan anyar? Iki minangka alasan liyane kanggo langsung ndeleng chiropractor sing berpengalaman. Apa sampeyan olahragawan aktif? A chiropractor bisa mbantu njaga awak supaya bisa terus urip kanthi gaya urip aktif sing disenengi.

Saiki, ayo miwiti dhaptar Kiropraktor Paling Apik ing Kokomo

Artikel iki nyebataken 11 chiropractors paling apik ing Kokomo sing wis nawarake layanan regane marem saka wektu lan ketoke kanggo mencet tandha ing taksiran umum.

1. Dr. Joseph Hicks

Dr Joseph Hicks minangka profesional kiropraktik ing Kokomo Chiropractic sing mbantu pasien kanthi penyesuaian otot lan balung mburi lan perawatan ekstensif yen dibutuhake.

Kokomo Chiropractic iki dumunung ing 824 Belvedere District, Kokomo IN 46901, cedhak Kokomo's Walmart. Dheweke spesialis ing layanan kiropraktik ing ngisor iki:

  • Pijat / Rehab / X-ray
  • Cedera Disc
  • Nyeri Punggung/Gulu
  • Nyeri Bahu / Siku / Pergelangan tangan
  • Nyeri Pinggul / Lutut / Ankle
  • Mati rasa / kesemutan
  • Cilaka Otomatis
  • Perawatan Pra / Pasca Bedah
  • Saraf Sciatic / Nyeri Kaki
  • Migrain / Stress Sakit Kepala
  • Konseling Nutrisi
  • Biofreeze / Vitamin / Supplies

Pasien disaranake ngisi formulir pasien kanthi online supaya bisa dirawuhi kanthi cepet nalika ngunjungi. Ana uga dhaptar asuransi sing ditampa pusat Kokomo Chiropractic.

Pusat Chiropractic Kokomo mbukak saka Senin-Jumat nanging ora kasedhiya ing dina Minggu. Dina Senin, 8:30 am-6:00 pm, Selasa - Kamis, 8:30 am -5:00 pm, Jum'at, 8:30 am-12:00 pm lan ing dina Setu, dheweke mung nemoni pasien sing wis dijadwalake. janjian. Telpon (765) 457 2273 kanggo gawe jadwal janjian.

2. Dr. Cheri Brown

Dr. Cheri Brown praktik minangka chiropractor ing pusat kesehatan, Moving Toward Balance, LLC. Dheweke minangka salah sawijining kiropraktor paling apik ing Kokomo.

Apa sampeyan nggoleki pusat manajemen lan perawatan nyeri? Moving Towards Balance, LLC minangka pusat kesehatan sing nawakake layanan sing luar biasa babagan kasebut. Dumunung ing 1620 W Defenbaugh Street, Kokomo, IN 46902. Layanan Moving Towards Balance LLC kalebu:

  • Chiropractic Care
  • Terapi Sakral Kranial
  • Sistem BodyTalk™
  • Terapi K-Laser®
  • Terapi dekompresi
  • Pendidikan Nutrisi & Detoks
  • Terapi Cahya Tingkat Rendah (Laser Dingin) Terapi Ultrasonik
  • Teknik Ambegan
  • Suplemen Diet & Homeopati
  • Terapi Stimulasi Listrik
  • Teknik Graston
  • Therapeutic Exercise
  • Teknik Stretching
  • Somato Rilis Emosional
  • Acupuncture
  • Kinesio-Taping
  • Massage
  • Terapi Myofascial / Scar Release
  • Trigger Point Techniques lan
  • Haloterapi

Dheweke mbukak dina Senin, Selasa, Kamis, lan Jumuah saka jam 8 am-5:00 sore. Minangka bagéan saka program kesehatan, dheweke uga ngatur kelas lan acara ing saindhenging taun sing mbantu nyuda stres mental lan ngatasi sawetara tantangan sing teka.

Pasien disaranake nggawe jadwal janjian kanthi nelpon (765) 450 8398 sadurunge ngunjungi.
Ndaftar karo wong-wong mau kanggo miwiti lelungan marasake awakmu.

11 Kiropraktor paling apik ing Kokomo, Indiana

3. Dr. Amanda Jones

Dr. Amanda Jones minangka profesional Chiropractic kanthi pengalaman luwih saka 10 taun. Dheweke praktek minangka chiropractor ing pusat Kiropraktik lan Hydromassage Unlimited sing dumunung ing 200 N Washington Street, Kokomo IN 46901.

Apa sing ndadekake pusat kiropraktik iki dadi favorit yaiku ora ana janjian sing dibutuhake, ora ana asuransi sing dibutuhake, lan dheweke nampa awis, kertu, cek, HSA, lan mbuwang fleksibel, lan uga menehi layanan sing luar biasa. Dheweke ahli terapi float lan hydromassage.

Pusat Chiropractic lan Hydromassage Unlimited mbukak Senin nganti Minggu, 10:00 am nganti 6:00 pm, lan sampeyan bisa ngunjungi jam kasebut. Sampeyan uga bisa gawe jadwal janjian yen pengin. Telpon (765) 244 8163

4. Dr. Wayne Ladd

Dr Wayne Ladd minangka salah sawijining kiropraktor paling apik ing Kokomo. Dheweke minangka dokter chiropractic ing Pusat Chiropractic Regional Inc.

Pusat Chiropractic Regional Inc dumunung ing 2136 N Cooper Street Kokomo, IN 46901. Dheweke wis nulungi pasien sing mbutuhake perawatan Chiropractic kanthi layanan ing ngisor iki:

  • Perawatan kiropraktik
  • Saran Kesehatan
  • Terapi dekompresi
  • Latihan korektif

Padha kasedhiya ing Senin lan Selasa, 9:00 am -5:30 pm, Wednesdays, 9:00 am-6:30 pm lan Jum'at, 9:00 am-5:30 pm. Padha ditutup ing Kamis, Setu lan Minggu. Padha uga ditutup antarane 1 pm-2 pm kanggo nedha awan.

Kanggo penak, sampeyan uga bisa gawe jadwal janjian. Telpon (765) 452 0888

5. Dr. Trisha Oliba

Dr Trisha Oliba praktek minangka dokter chiropractic ing PC Chiropractic sisih Kulon. Iki minangka pusat Chiropractic ing 808 S Berkely Road, Kokomo IN 46901.

Liwat praktik lan sawetara layanan, dheweke mbantu mulihake kesehatan pasien. Dheweke nyedhiyakake perawatan sing berkualitas liwat rencana nutrisi, pijet, lan rehabilitasi.

Bukak dina Senin-Sabtu nanging dina Minggu ditutup. Nanging, ana dening Janjian. Telpon (765) 457 0099 kanggo jadwal janjian.

6. Dr. James Dillman

Dr James Dillman minangka salah sawijining chiropractors paling apik ing Kokomo amarga cara kerjane. Nalika dheweke nekani pasien, dheweke miwiti kanthi nemokake panyebab saka rasa lara sadurunge menehi rekomendasi langkah kuratif sing cocog kanggo ngatasi masalah kasebut.

Pusat perawatan Chiropractic sing terjangkau, Dillman Chiropractic minangka pilihan sing luar biasa yen sampeyan pengin nampa perawatan sing luar biasa kanthi biaya sing cukup. Dumunung ing 2616 E Markland Avenue, Kokomo, IN 46901. Nanging, kunjungan menyang pusat kiropraktik iki pancen kanthi janjian. Jadwal janjian ing (765) 453-5730.

7. Dr. Steven Seele

Dr. Steven minangka dhokter Chiropractic sing nduweni bakat ing disiplin iki. Dheweke minangka salah sawijining kiropraktor paling apik ing Kokomo.

Dheweke duwe pusat sing diarani Seele Chiropractic center sing duwe spesialisasi ing seni penyembuhan iki. Sampeyan bisa nemokake pusat iki ing 2705 S Berkely Street 1b, Kokomo, IN 46902. Jadwal janjian ing (765) 455 2361.

8. Dr. Christian Whiteman

Dr. Christian Whiteman minangka dokter kiropraktik ing Kokomo. Dheweke praktek ing Whiteman Family Chiropractic sing ana ing 1315 Home Avenue Ste B, Kokomo IN 46902.

Sampeyan bisa gawe jadwal janjian ing nomer iki (765) 868 2300

9. Dr. John Sharpless

Dr John Sharpless minangka dokter Chiropractor liyane ing Kokomo. Dheweke minangka kontak utama ing pusat Sharpless Chiropractic. Pusat kasebut ana ing 1813 DOGWOOD DR, Kokomo IN 46902.

Sampeyan bisa gawe jadwal janjian ing nomer iki (765) 459 4575

Loro liyane ing ngisor iki minangka pasangan ing disiplin Chiropractic. Loro-lorone minangka dokter Chiropractic sing sukses kanthi bener.

10. Dr. Melissa Stout

Melissa Stout minangka dhokter Chiropractic ing Kokomo. Dheweke dadi pendiri Stout Chiropractic.
Stout Chiropractic dumunung ing 1781 E Lincoln Road, Kokomo IN 46902.

11. Dr. Benjamin Stout

Dr Benjamin Stout uga dokter Chiropractic ing Kokomo. Dheweke ngedegake Stout Chiropractic karo partner Dr Melissa Stout. Dheweke mbukak Senin nganti Setu ing jam sing beda-beda nanging ditutup ing dina Minggu.

Kunjungan sing strictly dening janjian. Kanggo gawe jadwal janjian, nelpon (765) 455 2014.

kesimpulan

Ing antarane Chiropractors paling apik ing Kokomo ing dhaptar, sampeyan mikir sing cocog kanggo kabutuhan sampeyan? Nggawe pilihan lan miwiti proses marasake awakmu saiki!


Nyebar katresnan

Ninggalake Komentar