Cara Transfer Airtime ing MTN Cepet (2 Cara Gampang)

Foto penulis
Ditulis dening Soliu

 

Nyebar katresnan

Apa sampeyan pangguna MTN nanging ora ngerti carane nransfer airtime ing MTN? Apa sampeyan pengin nuduhake airtime ing MTN kertu SIM nanging ora ngerti carane nindakake? Yen ya, please maca ing.

Ana sawetara cara lan pilihan sing kasedhiya ing layanan MTN kanggo transfer airtime saka siji kertu SIM MTN menyang liyane.

Opsi iki menehi kemewahan kanggo nuduhake kredit airtime karo sapa wae sing dipilih nganti saiki, kertu Sim sing dituju yaiku MTN.

Elinga yen ana luwih saka 60 yuta pelanggan MTN ing Nigeria dadi jaringan telekomunikasi sing paling gedhe lan paling disponsori ing negara kasebut.

Iki kirim blog mulane bakal enlighten sampeyan liyane babagan carane nransfer airtime ing baris MTN lan menehi pandhuan lengkap ing opsi kasedhiya kanggo nindakaken dhewe.

Sing Penting Ngerti Babagan Transfer Airtime MTN

Ing ngisor iki minangka informasi umum lan paling penting sampeyan kudu ngerti babagan layanan transfer airtime MTN.

AtlanticRide
  • Pelanggan MTN mung bisa nransfer NGN100,000.00 (maksimum) menyang siji pelanggan utawa sawetara pangguna MTN saben dina.
  • Ora ana nomer tetep utawa watesan kanggo jumlah transfer airtime sing bisa ditindakake pangguna MTN saben dina.
  • Transfer jumlah apa wae sing luwih akeh tinimbang imbangan akun prabayar MTN utawa yen sampeyan ora duwe imbangan sing cukup kanggo transfer, transaksi kasebut ora bakal rampung lan kanthi mangkono, sampeyan bakal entuk pesen kesalahan.
  • Transfer airtime kanthi jumlah apa wae bakal entuk ragad.
  • Uga, paling dhuwur sing bisa dikenani biaya ing MTN kanggo transfer airtime yaiku N10 saben transaksi.
  • Jumlah minimal airtime sing bisa ditransfer yaiku N50.
  • Kredit ekstra utawa transfer airtime mung bisa rampung yen pangirim minangka pelanggan MTN lan panrima uga nggunakake jalur MTN.
  • Sampeyan kudu nggawe PIN transfer sadurunge ngakses layanan Share 'n' Sell.
  • Pin transfer standar mesthi 0000 lan sampeyan kudu ngganti menyang kode sing disenengi
  • Pelanggan MTN mung bisa nransfer airtime kanthi jumlah sing padha karo jumlah Naira lan ora kobo, yaiku sampeyan mung bisa ngirim NGN80.00 nanging ora NGN80.99.
  • Sampeyan bisa nuduhake kanca utawa kulawarga antarane N50.00 - N5,000.00 ing siji transaksi.
  • Minangka pelanggan pascabayar MTN, transfer airtime mung bisa ditindakake yen sampeyan duwe kredit sing cukup ing telpon.
  • Transfer wektu udhara ora mungkin yen ora ana kredit ing telpon utawa sampeyan nyilih dhuwit saka MTN. Iku yen akun sampeyan N-500.00.

Cara Nuduhake Kredit Airtime ing MTN Line

Wektu udhara utawa kredit (kaya sing diarani umum) yaiku jumlah total dhuwit sing diisi ulang utawa ditambahake menyang imbangan akun kanggo nelpon, ngirim pesen, lan dadi data kanggo browsing seluler.

Dadi, yen sampeyan pengin 'hadiah' utawa 'nyilih' kanca wektu siaran ekstra ing jalur MTN, sampeyan mung bisa nindakake liwat layanan transfer airtime MTN.

Dadi kanthi tarif 'share n sell' MTN, sampeyan bisa nransfer airtime ing jalur MTN menyang kulawarga lan kanca-kanca nggunakake kertu Sim MTN.

Mangkene apa sing bakal dijlentrehake ing artikel iki, paling cepet. Nanging sadurunge iku, iku penting kita nerangake carane generate PIN transfer MTN.

Carane Nggawe MTN Transfer Pin

Kanggo ngrampungake transfer wektu tayang ing kertu SIM MTN, perlu PIN transfer kanggo otentikasi transaksi kasebut. Tanpa iku, 'Share 'n' Sell' ora bakal bisa.

Ing cathetan iki, penting kanggo nyatakake yen ana rong cara kanggo entuk kode PIN transfer ing MTN. Iki rong cara bakal dianggep minangka nderek:

  • Liwat Pesen Teks

Kanggo entuk pin transfer MTN nggunakake pilihan pesen teks, tututi pandhuan ing ngisor iki:

  • Pindhah menyang pesen
  • Klik ing nggawe pesen
  • Tulis pin standar, tinggalake spasi, banjur tulis pin anyar, tinggalake spasi, pin anyar lan kirim menyang 777.

Contone: yen PIN transfer sing disenengi yaiku 4422, banjur ketik; 0000 4422 4422, banjur kirim menyang 777.

  • Liwat Code USSD

Sampeyan ora perlu mbuwang akeh wektu ing kene, mung nelpon *600*Pin Default*Pin anyar*Pin anyar# banjur tekan send.

Contone: yen pin sing disenengi yaiku 4422 banjur pencet *600* 0000 *4422*4422# ing telpon telpon banjur pencet send.

Iku kabeh sampeyan kudu ngerti carane nggawe kode pin transfer ing jaringan telekomunikasi MTN. Sawise PIN transfer wis kasil digawe, banjur nerusake menyang langkah sabanjure.

Cara Transfer Airtime ing Mtn Line menyang MTN Liyane

Ana rong cara kanggo mindhah airtime ing MTN menyang pelanggan MTN liyane. Rong cara kasebut bisa digunakake bebarengan, lan biaya sing padha ditrapake.

Cara nransfer airtime ing MTN

Ora preduli, rong cara kasebut bakal dijlentrehake kanthi jelas ing ngisor iki lan mula, gunakake wektu kanggo sinau loro-lorone lan pilih sing paling disenengi.

1. Liwat Pesen Teks

Mesthine, pilihan pisanan babagan nuduhake wektu udhara ing kertu SIM MTN yaiku liwat pesen teks. Cara iki prasaja lan bisa ditindakake dening sapa wae kapan wae.

Kanggo nindakake iki, pindhah menyang galeri pesen telpon, banjur klik nggawe pesen anyar kanggo ngirim transfer Airtime.

Sawise iku, gunakake format ing ngisor iki kanggo mbenerake transaksi kasebut; transfer [spasi] Nomer telpon panampa [spasi] Jumlah airtime [spasi] Transfer pin.

Contone: yen sampeyan bakal nransfer wektu udhara N500 menyang jalur MTN, cathet nomer lan pin sing disenengi. Sawisé iku, ketik kaya iki;

Transfer *0803xxxxxxx*500*4422# banjur kirim pesen menyang 777. Elinga yen sampeyan kudu ngetik tembung "transfer" sadurunge nomer telpon sawise jumlah lan pin transfer bakal tindakake.

Sawise ngirim pesen menyang 777, sampeyan bakal nampa SMS sing ngandhani konfirmasi transfer kanthi mbales pesen sing ditampa kanthi YES.

Nalika dikonfirmasi, wektu udhara regane N500 bakal dikurangi saka saldo akun prabayar MTN lan bakal ditransfer menyang panampa.

Maca uga: 3 Cara Gampang Cara migrasi menyang MTN Pulse

2. Nggunakake Kode USSD

Kajaba iku, sampeyan bisa mindhah airtime ing MTN menyang baris liyane kanthi mencet kode USSD standar MTN.

Kanggo nindakake iki, mung pencet *600*No. telpon panampa* Airtime jumlah*pin transfer#

Misale:*600* 08123456789 *500*2938# banjur kirim.

kesimpulan

Kajaba saka rong pilihan sing wis dibahas ing ndhuwur, ora ana cara utawa cara liya kanggo mindhah Airtime ing MTN kanthi luwih cepet.


Nyebar katresnan

Ninggalake Komentar