Cara Njaluk Visa Singapura Saka Nigeria

Foto penulis
Ditulis dening George

 

Nyebar katresnan

Cara Njaluk Visa Singapura Saka Nigeria

Mbuwang wektu ing negara Eurasia Singapura mesthi dadi impen sampeyan nganti pirang-pirang taun, nanging sampeyan ora ngerti carane njaluk Visa utawa sampeyan ora ngerti prosedur njupuk visa Singapura.

Singapura minangka negara pulo ing sisih kidul Malaysia sing dadi pusat finansial Asia, amarga uga minangka pusat konvensi kanggo kabeh negara ing Asia.

Pusat sing apik iki sampurna kanggo pariwisata lan liburan kulawarga. Dikenal minangka papan skydiving njero ruangan paling gedhe ing donya.

Ing artikel iki, aku bakal nuntun sampeyan babagan proses aplikasi visa. Proses kabeh bakal gampang yen sampeyan tindakake pandhuan sing bakal dakwenehake ing ngisor iki. Sampeyan kudu nglamar ing Konsulat Jenderal Republik Singapura ing Lagos.

Persyaratan Aplikasi Visa Singapura.

  • Formulir 14A sing wis rampung yaiku kudu diisi lan ditandatangani dening sampeyan.
  • Loro foto ukuran paspor sing mentas dijupuk (35mm x 45mm, dijupuk ing telung sasi pungkasan, kanthi cahya malah)
  • Paspor Nasional sampeyan (kanthi validitas paling ora nem wulan wiwit tanggal mlebu menyang Singapura)
  • Salinan kaca biodata paspor sampeyan
  • Sertifikat reresik polisi: Iki kanggo nuduhake sampeyan ora duwe rekaman pidana
  • Sertifikat reresik pajak: Iki nuduhake yen sampeyan warga negara sing apik sing uga dadi pembayar pajak ing negara asal sampeyan.
  • Pernyataan akun bank suwene nem sasi pungkasan, ditandatangani dening bank sampeyan: Iki bakal nuduhake status lan kekuwatan finansial sampeyan.
  • Bukti akomodasi utawa pesenan, nuduhake lokasi lan tanggal rawuh
  • Bukti pesenan penerbangan sing nuduhake tanggal budhal lan tekane
  • Bukti tunjangan lelungan dhasar kanggo nutupi kabeh tetep ing Singapura
  • Surat introduksi saka majikan sampeyan (nyatakake posisi sampeyan lan tanggal cuti sampeyan): Kedutaan Besar bakal njaluk iki amarga dheweke prihatin ing ngendi sampeyan kerja lan apa sing sampeyan lakoni.
  • KTP perusahaan sampeyan
  • A rampung Formulir V39A (iki minangka layang pambuka kanggo aplikasi visa)

Konsulat Singapura ing Nigeria

Konsulat Singapura dumunung ing 81-A, Younis Bashorun Street, ing Ajose Adeogun Street, Victoria Island, Lagos, Nigeria. Nanging, sampeyan bisa ngirim surat menyang konsulat: [email dilindhungi] utawa ngunjungi homepage Kementerian Luar Negeri: .

Carane Aplikasi

  1. Siapke dokumen lan foto sampeyan
    Rampungake loro formulir
  2. Nerusake ngirim dokumen menyang Kehormatan-Konsulat Jenderal Republik Singapura ing Pulo Victoria, Lagos.
  3. Mbayar biaya Aplikasi.

Biaya Aplikasi Visa

Sejatine, biaya Visa yaiku ₦ 7,910. Konsulat nampa awis, utawa pembayaran liwat kertu MasterCard utawa Visa.
Pembayaran mung bisa ditindakake kanthi online dening kontak lokal ing Singapura utawa agen kadhaptar sing disetujoni dening konsuler Singapura.


Elinga Informasi Tambahan Iki:
Priksa manawa kabeh dokumen wis diisi lan ditandatangani kanthi bener, nanging priksa manawa kabeh dokumen kasebut utuh, dipasang kanthi rapi lan disimpen ing file.

Kirimake dokumen sampeyan ing kedutaan.
Tetep sesambungan: tansah bukak situs web: kanggo informasi sing luwih penting.

Siapke laporan rekening bank lan rincian sawetara dina sadurunge nerusake menyang kedutaan.

Visa Singapura dudu pass imigrasi. Pas imigrasi bakal ditanggepi dening petugas nalika mlebu ing negara kasebut.

Elinga yen biaya Visa ora bakal dibalekake yen Visa ditolak.


Nyebar katresnan

Ninggalake Komentar