Carane Njaluk Tiket Driving Careless Dibuwang ing NJ

Foto penulis
Ditulis dening Oluwaseun Ayo

 

Nyebar katresnan

Ing kirim iki, aku bakal nuntun sampeyan carane njaluk tiket nyopir ceroboh ing New Jersey (NJ).

Pelanggaran nyopir sing ora ati-ati minangka salah sawijining pelanggaran lalu lintas sing paling kerep nggawe pengadilan kotamadya sibuk. Iku ora nyopir sembrono dadi aja kuwatir, sampeyan bisa nglawan kasus sampeyan kanthi sukses.

iklan

Ayo dadi miwiti! Nanging luwih dhisik, ayo goleki bedane nyopir sing ceroboh lan nyopir sing sembrono.

Nyopir Ceroboh Vs Nyopir Ceroboh

Careless Driving ora padha karo sembrono nyopir.

Akeh pembalap nggunakake padha interchangeably nanging padha beda ing syarat-syarat definisi lan biaya ditempelake. 

Nyopir sing ora ati-ati mung panguwasa sing ujar, "Sampeyan ora sengaja, nanging minangka sopir sing nggunakake papan umum, sampeyan kudu ngerti manawa mbebayani lan mula sampeyan bakal dikenani biaya supaya sampeyan bisa luwih eling."

Conto khas saka kegiatan sing ana hubungane yaiku ngobrol ing ponsel genggam, giliran sing ora bener, pelanggaran kursi bocah, sms, utawa tiket sabuk pengaman.

Ing sisih liya, biaya nyopir sing sembrono dileksanakake nalika sopir kanthi sengaja nglanggar aturan lalu lintas. Tuladhane ora manut lampu lalu lintas.

Carane Njaluk Tiket Driving Careless Dibuwang ing NJ

Alesan kanggo Careless Driving Tiket 

Karcis driving careless ora mung ditanggepi adhedhasar karsa bebas saka perwira polisi ing New Jersey. Tumindak kasebut nduweni panyengkuyung hukum lan katrangan babagan pelanggaran kasebut bisa ditemokake ing Bagean 39:4-97 saka New Jersey Statutes. Cukup, hukum kasebut nyatakake:

Wong sing nyopir kendharaan kanthi ceroboh, utawa tanpa ati-ati lan ati-ati, kanthi cara sing bisa mbebayani, utawa bisa mbebayani, wong utawa properti, bakal kaluputan amarga nyopir kanthi ceroboh.

Sawise sampeyan nglanggar hukum ing ndhuwur, sampeyan bakal tanggung jawab kanggo ngadhepi akibat sing dilampirake. 

Pedoman Pemecatan Tiket Nyopir Ceroboh

Sadurunge kita ngrembug babagan carane njaluk tiket nyopir careless mecat ing NJ, please ngerti sing kasempatan njupuk tiket driving mecat mung layak yen sampeyan pisanan netepake tanggal nyoba kanggo ketemu karo jaksa ing pengadilan.

Priksa tiket kanggo konfirmasi apa tanggal pengadilan ana utawa ora. Yen katon, nyiapake kanthi cukup kanggo mbantah tuduhan marang sampeyan. Yen ora ana ing tiket, terusake lan tindakake langkah-langkah sing dibutuhake kanggo entuk tanggal uji coba.

Sadurunge katon ing pengadilan:

  • Priksa manawa sampeyan ngerti definisi legal nyopir sing ora sopan.
  • Ngenali rincian tartamtu saka kedadean kanggo drive ngarep titik.
  • Entuk salinan laporan polisi, analisa pernyataan sing digawe dening perwira polisi lan tuduhake apa sing ora bener utawa sing ora kalebu.
  • Temokake saksi sing sampeyan yakin bisa menehi kesaksian kanggo sampeyan.
  • Panjaluk video kedadean sing bisa uga dijupuk dening peralatan pengawasan video lan analisa. Nanging priksa manawa ndhukung argumentasi sampeyan.
  • Siapke pitakonan sing dipikirake kanthi teliti, nylametake diri sadurunge.

Kanthi ngandika, ayo pindhah menyang menehi hasil nyata saka kiriman iki. Apa kita kudu?

Carane Njaluk Tiket Driving Careless Dibuwang ing NJ

Kanggo ngilangi tiket, ana rong cara:

1. Bisa karo Jaksa Lalu Lintas

Ing kabeh candor, langkah pisanan sing disaranake yaiku nggunakake keahlian pengacara sing, kanthi pengalaman, bisa ngatur kasus sampeyan kanthi bener lan nyatakake fakta.

iklan

LANJUT MACA ING ngisor iki

iklan

Kanggo informasi sampeyan, upaya kanggo ngrampungake kasus pemecatan tiket dhewe bisa uga ora ana gunane. Dadi, langkah pertama sing paling apik kanggo ngilangi kahanan sing frustasi iki yaiku ketemu karo pengacara.

Ing kahanan sing khas, pelanggaran sampeyan bisa uga amarga ora ngerti babagan hukum lalu lintas New Jersey. Iki bisa dadi alesan sing bisa ditrapake kanggo pengacara kanggo tender nanging sampeyan bisa uga ora ngerti.

Contone, nggunakake ponsel genggam nalika nyopir minangka pelanggaran ing New Jersey lan 16 negara liyane ing AS nanging ora ing sawetara negara kaya Alabama, Maine, Oklahoma, lan Louisiana, sanajan papat negara pisanan mbatesi panggunaan ponsel genggam kanggo wong anyar. sopir lan sopir kendaraan negara. 

Ing konteks sing padha, tulisan nalika nyopir ora diidini ing 48 negara ing AS kalebu New Jersey, nanging ora ana watesan ing Missouri lan Montana, sanajan Missouri nglarang pembalap anyar kanggo ngirim tulisan. 

Perlu dikandhakake: yen sampeyan nggunakake layanan pengacara, sampeyan kudu siyap kanggo implikasi finansial. Yen pancen pantes, sampeyan bisa nerusake nanging yen sampeyan nganggep ora perlu, sampeyan bisa nyoba nampilake kasus sampeyan dhewe lan iki bakal nggawa kita menyang pendekatan kaping pindho.

iklan

iklan

Dadi, kanggo nggawe pertahanan sing kuat, pengacara bakal ngrusak rincian kahanan sampeyan supaya kasus adhedhasar bukti bisa ditampilake. Yen sukses, biaya sampeyan bakal dibatalake utawa diturunake. 

2. Rembugan karo Jaksa 

Ana peculiarity Luwih penake ing hukum lalu lintas New Jersey. 

Nalika kecerobohan katon nyebabake sawetara kacilakan, ora kabeh kacilakan kedadeyan amarga sopir ora ceroboh. Mulane, ing kahanan sing kacilakan ora ana hubungane karo nyopir sing ceroboh sawise diselidiki, ora ana biaya sing ditanggepi lan tiket ditolak. 

Contone, kacilakan bisa kedadeyan amarga cuaca sing ala. Yen sampeyan kanthi ati-ati nampilake kasus sampeyan kanthi bukti cuaca sing ora becik, pemecatan bisa uga dianggep. 

Kajaba iku, sampeyan bakal bebas mbayar biaya layanan tanpa anggaran marang pengacara. 

Kaya sing wis kasebut sadurunge, yen sampeyan mikir apa sampeyan bisa entuk dhewe, jawabane, kemungkinan kurang nanging kemampuan sampeyan kanggo rembugan karo jaksa penuntut sing tanggung jawab kanggo kotamadya ing ngendi tiket ditanggepi bakal nylametake sampeyan kanthi lengkap. biaya sing bakal teka.

3. Njupuk pawulangan nyopir

Ana siji opsi pungkasan sing katon wis makarya kanggo akèh wong. Ya, sampeyan bisa njaluk ijin saka pengadilan lan njupuk pelajaran nyopir. Sampeyan bisa nindakake iki kanthi online lan sertifikat bakal dikirim menyang sampeyan. Ing wektu iki, sampeyan mung kudu mlebu sertifikat lan sampeyan bebas lunga.

Nanging ana nyekel sanadyan, sampeyan kudu njupuk pawulangan driving saka instruktur sing NJ State disetujoni. Ora mung wong lanang sing ngarak ing dalan utawa internet. DefensiveDriving.com iku salah siji sing disaranake. Dheweke wis bisa ngilangi 100% karcis kanggo nyopir sing ceroboh sajrone pirang-pirang taun (informasi saka situs web) lan duwe review kanggo mbuktekake.

iklan

Padha njamin sing padha bisa ngilangi tiket anggere sampeyan manggon ing NJ dening njupuk mesthi. Kenging punapa? Amarga sing mesthi 100 persen NJ negara-disetujoni kanggo nyopir buyaran tiket lan discounts ing biaya insurance. Kanggo entuk diskon $10, gunakake link kita ing kene ndhaftar ing situs.

iklan

LANJUT MACA ING ngisor iki

iklan

LANJUT MACA ING ngisor iki

iklan

Aku menehi saran supaya sampeyan mriksa lan ndeleng kepiye cocog karo kabutuhan sampeyan.

Apa nyopir sing ora sopan minangka pelanggaran utama ing New Jersey?

Ora, ora. Nyopir sing ora sopan dianggep minangka pelanggaran lalu lintas tinimbang pelanggaran serius ing New Jersey. Nanging, nyopir sembrono minangka pelanggaran pidana amarga tumindak sing disengaja lan mbebayani.

Akibat saka Careless Driving Ticket

Sawise tiket nyopir ditanggepi kanggo sampeyan, ing ngisor iki biasane asil:

1. Pembayaran Denda

Mesthi, saben tiket sing ditanggepi kanggo terdakwa duwe implikasi finansial dhewe. Nanging, jumlah sing kudu dibayar biasane antarane $50 lan $200 gumantung saka keruwetan kahanan.

2. Tambahan Poin ing Lisensi Panjenengan

iklan

Ora, sampeyan ora pengin iki, lan iki alesan ...

iklan

LANJUT MACA ING ngisor iki

Jumlah sing sampeyan bayar bisa uga kurang signifikan ing imbangan kredit sampeyan nanging entuk sawetara poin ing lisensi tegese sampeyan wis kelangan lisensi. Lan sampeyan ora pengin, ta?

3. Tambah ing Biaya Asuransi Mobil

Mangkene kasunyatane - ing antarane faktor penting liyane, biaya asuransi mobil uga ana gandhengane karo riwayat nyopir.

Yen cathetan sampeyan nuduhake yen sampeyan nglanggar aturan lalu lintas, perusahaan asuransi bakal nganggep sampeyan luwih beresiko. Sing luwih resik sampeyan, luwih akeh sampeyan bakal mbayar layanan kasebut.  

4. Penundaan Lisensi

Yen sampeyan entuk enem poin utawa luwih sajrone telung taun, sampeyan kudu mbayar biaya tambahan. Saiki, yen sampeyan entuk rolas poin utawa luwih, lisensi sampeyan bakal ditundha.

5. Pakunjaran

iklan

Gumantung ing kerumitan kahanan, kasus defaulter bisa njamin mbuwang ora kurang saka 15 dina ing kunjara.

iklan

LANJUT MACA ING ngisor iki

NJ Careless Driving Tickets

Yen guilty saka pelanggaran nyopir ceroboh dituntut marang sampeyan, TCTerms 2 bakal ditambahake menyang New Jersey State Driving Record.

Carane Ngurangi Poin ing Lisensi

Sing paling apik sing bisa sampeyan lakoni yaiku supaya ora entuk poin ing kabeh biaya nanging yen sampeyan wis duwe sawetara poin ing cathetan sampeyan, aja kuwatir.

Ana macem-macem cara kuat sampeyan bisa nyuda poin sampeyan. Ayo dirembug kanthi ringkes:

1. Nyingkiri Pelanggaran ing Setaun

Yen sampeyan nindakake sing paling apik kanggo ngindhari pelanggaran aturan lalu lintas lan penundaan lisensi ing setahun, telung poin bakal dikurangi.

2. Ngidini Pengacara

iklan

Kaya sing wis dibahas sadurunge, nggarap pengacara minangka pilihan sing apik kanggo dipikirake. Profesionalisme bisa nyegah sampeyan ora duwe titik ing cathetan sampeyan.

iklan

LANJUT MACA ING ngisor iki

3. Njupuk Kursus Nyopir Kualifikasi

Salah sawijining cara paling apik kanggo nyuda poin sampeyan yaiku njupuk kursus nyopir.

Pancen, sawetara kursus bisa luwih ngajari sampeyan babagan strategi nyopir, tren nyopir, aturan ing dalan, carane prédhiksi bebaya, lan teknik nyopir liyane.

"Endi aku bisa ndhaptar kursus nyopir?" Sampeyan bisa uga takon.

Platform sing apik kanggo njupuk kursus nyopir sing disetujoni yaiku Nyopir Defensif. Kajaba kasunyatan manawa pelajaran kasebut dikirim menyang sampeyan kanthi online, kursus kasebut disetujoni negara lan pengadilan kanggo nyopir tiket lan diskon biaya asuransi.

Babak Babak: Carane Njaluk Careless Driving Ticket mecat ing NJ

iklan

Mesthi, sampeyan bisa nglawan tiket nyopir sing ora peduli. Sampeyan bisa uga tiket sampeyan dibubarake utawa biaya sampeyan mudhun. Pendekatan kanggo nggayuh iki wis dibahas ing kirim iki.

iklan

LANJUT MACA ING ngisor iki

Tindakake proses sing digarisake supaya biaya sampeyan dikurangi utawa lunga tanpa mbukak dompet kanggo denda lan duwe poin lisensi ing cathetan sampeyan.  


Nyebar katresnan

Ninggalake Komentar