Carane Njaluk Tiket Nyopir Ceroboh Dibuwang ing Florida

Foto penulis
Ditulis dening Berkah Okoro

 

Nyebar katresnan

Kepiye carane sampeyan tetep rekor nyopir sing resik minangka penduduk Florida? Jawaban sing gampang sampeyan mesthine yaiku sampeyan nyopir kanthi ati-ati supaya ora nyopir tiket. Nanging, ora asring kedadeyan kaya sing dikarepake.

Kacilakan lalu lintas kedadeyan! Lan umume, bisa uga ora salah sampeyan ana ing kahanan kasebut. Nanging petugas polisi sing muncul luwih dhisik ing adegan mesthi ora peduli sapa sing salah lan menehi tiket nyopir.

iklan

Dadi, pitakonan isih, kepiye carane sampeyan tetep rekor nyopir sing resik nganggo tiket nyopir iki? Yen sampeyan diwenehi tiket nyopir ceroboh, ngerti yen kabeh ora ilang lan cathetan nyopir sampeyan bisa tetep bebas saka nilai poin sing menehi tandha pelanggaran lalu lintas. Karcis nyopir sing ora sopan nduweni bobot sing padha karo karcis sing nyepetake, lan bisa uga dibuwang.

LANGKAH-LANGKAH CARA MENDUKUNG TIKET NYOMBOR sing ora cermat ing FLORIDA

1. Aja Mbayar Tiket Sing!

Mung ana siji aturan umum sing kudu digatekake - aja mbayar tiket kasebut. Mangkene carane njaluk tiket nyopir sing ora peduli ing Florida.

Biasane, wong cenderung nganggep luwih becik mung mbayar denda lan nerusake. Nanging babagan pilihan sing paling awon babagan carane njaluk tiket nyopir ceroboh ing Florida amarga tumindak iki bisa nyebabake sawetara akibat ing mangsa ngarep sing bakal nggawe sampeyan frustasi. Mbayar denda uga bisa ditafsirake minangka ngakoni kaluputan amarga kacilakan kasebut lan kudu dianggep kaya ngono.

Saiki, kajaba kasunyatan kasebut, ana telung (3) alasan liyane kenapa sampeyan kudu berjuang mbayar tiket.

1. Petugas polisi mbokmenawa ora weruh kacilakan kasebut

Nggambarake skenario kacilakan saka wiwitan, sampeyan bakal ngerti yen sampeyan mung entuk tiket nyopir sing ceroboh sawise kacilakan kasebut kedadeyan. Iki nuduhake manawa petugas polisi ora nyekseni kacilakan kasebut lan ora ngerti sapa sing salah, mula dheweke ora bisa menehi kesaksian ing pengadilan. Iki ndadekke kita kanggo alesan kapindho: iku saiki loro tembung marang siji liyane.

2. Tembung sampeyan marang wong liya (dudu polisi)

Paling kamungkinan, sampeyan mung loro sing ana nalika kedadeyan kasebut. Kadhangkala, bisa uga ana wong sing ndeleng kacilakan kasebut. Nanging carane akeh sing tetep kanggo menehi statement? Paling asring, ora ana. Dadi, ya, yen menyang pengadilan, mesthi bakal dadi tembung sampeyan nglawan wong liya.

3. Ing Florida, laporan kacilakan ora bisa ditampa ing pengadilan.

Ayo ngomong laporan kacilakan digawa menyang pengadilan kanggo nggawe paukuman. Penting kanggo ngerti iki: laporan kacilakan ora bisa ditampa ing pengadilan ing Florida.

statute Florida 316.066 nyatakake yen Laporan Kacilakan Lalu Lintas Florida "ora bisa digunakake minangka bukti ing uji coba apa wae," apa iku pengadilan sipil (kayata uji coba kanggo pelanggaran lalu lintas sipil, utawa malah tuntutan hukum kanggo ciloko pribadi) utawa pengadilan pidana (kayata DUI). Iki minangka alasan sampeyan butuh pengacara lalu lintas sing berpengalaman: kanggo kasugihan kawruh sing bisa diwenehake.

Nanging sampeyan kudu menyang pengadilan sadurunge sampeyan bisa njaluk tiket nyopir ceroboh?

Sampeyan ora perlu mbantah tiket nyopir sing ora sopan ing pengadilan supaya bisa ditolak. Ana sawetara cara sing bisa dicoba supaya tiket dibubarake sadurunge menyang pengadilan. Sanajan nyewa pengacara lalu lintas ngluwihi kabeh, iki sawetara perkara liyane sing bisa sampeyan coba.

1. Deleng sikap sampeyan lan takon kanthi sopan.

Iku muni absurd, nanging ora bisa dibuwang. Umume wong ora ngerti manawa kesempatan kanggo ngilangi tiket nyopir sing ora sopan biasane diwiwiti saka titik sing didhawuhi mundur.

Interaksi positif sampeyan karo perwira polisi nalika sampeyan mandheg dadi luwih tenang. Lagi manungsa, sawise kabeh, lan paling mesthi bisa ndeleng alesan yen sampeyan sopan nerangake kahanan.

Nanging yen iki ora koyone kanggo ngasilaken asil sing dikarepake, sampeyan bisa njupuk iku luwih kanthi takon apa padha gelem nahan adjudication. Paling ora, iki bakal nyegah sampeyan nglumpukake poin ing cathetan sampeyan. Yen padha ngomong ora, sampeyan isih bisa njaluk leniency padha saka hakim.

2. Muter kertu pertahanan kabutuhan.

Sampeyan bisa muter kertu pertahanan kabutuhan nalika nerangake dhewe menyang petugas polisi sadurunge nerbitake tiket nyopir. Elinga, tumindak kanthi sopan.

Nanging bagean iki mung bisa migunani yen sampeyan ngalami kahanan sing ora bisa dikontrol. Umpamane, yen sampeyan kudu nggawa pasien darurat menyang rumah sakit utawa yen sampeyan menehi kendharaan darurat, nyopir sing ora ati-ati ing kahanan kasebut katon ala.

3. Njaluk Pengacara Lalu Lintas

iklan

LANJUT MACA ING ngisor iki

iklan

Yen loro pendekatan gagal, sampeyan ngerti wektune njaluk pengacara lalu lintas kanggo nglawan sampeyan. Pengacara lalu lintas minangka ahli pertahanan lalu lintas sing bisa ndeleng manawa sampeyan ora entuk poin ing lisensi nyopir, ora ana pengadilan, lan ora ana sekolah nyopir.

Apa ora luwih becik yen ana wong ing sisih sampeyan ing wektu iki? Utamane yen dudu salah sampeyan ing wiwitan. Kanggo macem-macem alasan, pengacara lalu lintas diarani ahli pertahanan lalu lintas. Sing pertama yaiku profesional sing ngerti dhasar tuduhan sing ditudingake marang sampeyan lan apa sing bakal ditindakake.

Kapindho bakal menehi kesaksian ing pengadilan ora gampang kaya sing katon, lan bisa dadi pengalaman sing nyenengake kanggo sawetara. Mula, luwih becik supaya para ahli nindakake. Alesan liya bisa uga sampeyan ora ngerti lan ngerti informasi tartamtu sing bisa uga kritis kanggo kasus kasebut.

Nanging, duwe pengacara lalu lintas sing berpengalaman ngomongake atas jenenge sampeyan bakal dadi cara sing paling apik kanggo nyopir kanthi ceroboh kanthi cepet.

4. Njupuk kursus nyopir pertahanan.

Langkah iki bisa uga dibutuhake nalika sampeyan nyoba nglawan tiket nyopir sing ceroboh ing pengadilan. Hakim bisa mutusake yen sampeyan kudu melu kursus safety nyopir lan entuk sertifikat. Sertifikasi iki banjur bakal digunakake minangka basis kanggo ngilangi tiket nyopir.

iklan

iklan

Ana sekolah nyopir pertahanan sing bisa entuk sertifikasi iki. Nanging DefensiveDriving.com teka ing pikiran nalika ngomong babagan program online sing fleksibel. Durasi kursus nyopir pertahanan mesthi beda-beda gumantung saka kursus sing sampeyan pilih.

Bisa bertahan antara 4 nganti 12 jam. Nanging, kursus online menehi pilihan supaya bisa mlaku kanthi cepet. Kajaba tiket nyopir sing ceroboh ditolak, bisa uga ana sebab liyane sing kudu sampeyan nimbang njupuk kursus nyopir defensif.

  • Yen sampeyan pengin mbusak poin demerit saka cathetan nyopir, elinga kepiye kita ngomong babagan rekaman nyopir sing resik?
  • Yen sampeyan durung ngrampungake kursus sekolah lalu lintas online ing Florida sajrone 12 wulan kepungkur.

Kesimpulan

Nyopir kanthi ati-ati tetep dadi cara sing paling efektif kanggo njaga cathetan nyopir. Nanging nalika urip kelakon lan sampeyan nemokake dhewe ing kahanan apes kanggo njupuk tiket nyopir careless, elinga langkah iki.

Iki carane njaluk tiket nyopir careless mecat ing Florida. Amarga yen sampeyan mbayar tiket nyopir sing ora peduli, sampeyan bakal entuk poin ing lisensi sing bisa uga angel dicopot yen wis diproses. Wis ngerti iki, iku uga saranake kanggo duwe kontak saka pengacara lalu lintas pengalaman Handy, supaya sampeyan bisa tansah njaluk bantuan cepet nalika ngadhepi karo kahanan kuwi.


Nyebar katresnan

Ninggalake Komentar