Carane Njaluk Proyek Jauh ing Luar Negeri saka Nigeria 

Foto penulis
Ditulis dening Berkah Okoro

 

Nyebar katresnan

Apa sampeyan pengin ngerti kepiye golek kerja adoh ing luar negeri saka Nigeria? Yen mangkono, artikel iki bakal menehi sawetara informasi sing migunani kanggo mbantu sampeyan miwiti.

Ing artikel iki, sampeyan bakal ngerti persis apa proyek remot, ing ngendi sampeyan bisa nemokake, lan carane golek sing cocog kanggo sampeyan. Dadi, ayo miwiti saka ndhuwur!

Apa Proyek Jarak Jauh?

iklan

Proyek remot minangka proyek sing ora mbutuhake sampeyan ngunjungi kantor sing ditunjuk sadurunge bisa ditindakake. Iki tegese yen sampeyan duwe proyek remot, tugas sing ditugasake bisa rampung saka ngendi wae; apa ing omah utawa panggonan liyane sing disenengi, sampeyan mung mbutuhake komputer kanggo nindakake. Wong sing kerja adoh gumantung marang teknologi kanggo ngrampungake tugas lan proyek.

Kerja jarak jauh migunani kanggo sawetara perkara. Kauntungan sing paling dhuwur yaiku ora ana lungo lan kauntungan saka gangguan sing luwih sithik. Mupangat kasebut nggawe kerja remot dadi menarik. Lan tetep dadi tambah akeh sajrone pirang-pirang taun.

Carane Njaluk Proyek Jauh ing Luar Negeri saka Nigeria

Siji aspek menarik saka proyek remot yaiku keluwesan sing ditawakake. Umume pakaryan sing adoh nawakake fleksibilitas cairan supaya wong bisa duwe peran kerja aktif normal bebarengan karo pakaryan sing adoh lan isih bisa juggle kanthi efektif. Ing skenario iki, proyek remot dadi sumber penghasilan tambahan kanggo wong-wong mau. 

Duwe kerja sing adoh ing luar negeri minangka wong Nigeria minangka salah sawijining cara sing apik kanggo miwiti bab anyar lan makmur. Apa wae sing sampeyan deleng, iki minangka kesempatan sing ora gampang sampeyan lakoni amarga mbukak prospek sing apik, saka entuk luwih akeh nganti maju karir.

Dadi, yen sampeyan pengin entuk luwih akeh tinimbang sing sampeyan lakoni ing Nigeria, utawa sampeyan pengin nambah resume, entuk kerja sing adoh ing luar negeri bisa uga sampeyan kudu entuk. 

web:  34 Negara Gratis Visa Sing Bisa Dituju Wong Nigeria Gratis

Nanging, penting kanggo dicathet yen, kaya peran aktif, proyek remot beda-beda. Bisa uga sementara utawa permanen, gumantung saka macem-macem faktor. Yen ora ana tanggal pungkasan Employment ditetepake, iku posisi permanen, nanging yen Employment tanggal pungkasan kasebut, iku posisi sementara. Posisi kerja jarak jauh sementara diarani "pekerjaan kontrak." Dadi, sadurunge sampeyan nindakake pakaryan adoh ing luar negeri, sampeyan kudu mriksa kanggo nemtokake jinis posisi kasebut.

Carane Njaluk Proyek Jauh ing Luar Negeri saka Nigeria 

1. Nggawe rencana sadurunge

Sadurunge miwiti golek proyek remot, sampeyan kudu ngrancang. Sampeyan kudu mesthekake yen entuk kerja sing adoh yaiku sing pengin ditindakake. Apa sampeyan nimbang juggling proyek remot karo peran aktif biasa sampeyan duwe kene ing Nigeria, utawa sampeyan pengin minangka mung karya sampeyan nindakake, sampeyan kudu disiapake emosional, psikologis, lan praktis.

Yen sampeyan pengin nggabungake peran kerja sing aktif karo proyek sing adoh, mula penting kanggo nimbang kanthi objektif apa sampeyan bakal kuwat kanthi emosional lan psikologis kanggo nangani tekanan saka loro proyek kasebut. Iki uga wektu kanggo netepake dhewe lan weruh yen sampeyan duwe katrampilan sing dibutuhake kanggo peran proyek remot sing sampeyan goleki. 

Sampeyan uga kudu nimbang yen jadwal lan panjaluk proyek remot bisa pas karo kabeh sing wis arep ing. Sawise ngati-ati lan disengaja babagan kabeh iki, sampeyan bisa mutusake apa arep nggoleki proyek remot utawa ora.

2. Nduwe skill sing bisa dipasarake

Sawise sampeyan mutusake kanggo entuk proyek remot, sampeyan kudu nggawe manawa katrampilan sampeyan duwe katrampilan sing bisa dipasarake. Panelusuran sampeyan babagan carane entuk kerja adoh ing luar negeri saka Nigeria dadi luwih gampang yen sampeyan duwe katrampilan sing bisa dipasarake. 

A skill marketable punika skill dhuwur dikarepake sing bisa mbantu entuk dhuwit liyane lan regane kanggo juragan. Conto katrampilan sing bisa dipasarake yaiku katrampilan desain grafis. Iku bisa dipasarake amarga merek lan bisnis mbutuhake desainer grafis kanggo mbantu komunikasi pesen kanthi visual. 

Dadi, yen sampeyan seneng seni lan desain, utawa sampeyan mung pengin nggawe, sampeyan bisa sinau desain grafis supaya duwe katrampilan sing bisa dipasarake. Ora ngerti ngendi arep miwiti sinau? miwiti karo sembarang kursus Udemy kanggo desain grafis.

web:  Kepiye cara golek kerja ing luar negeri sadurunge pindhah lan tanpa pengalaman?

3. Entuk pengalaman sing cukup

Sabanjure ing dhaptar sing kudu ditindakake yaiku nglumpukake pengalaman sing cukup. Yen sampeyan kudu njaluk proyek remot sing mbayar dhuwur, sampeyan ora duwe pilihan kajaba ngerti katrampilan sampeyan mundur lan maju. Penting banget kanggo dadi ahli babagan apa sing sampeyan lakoni amarga, karo wong manca, ora ana omah separo. Iku salah siji sing apik ing utawa sampeyan ora.

Saiki kepiye sampeyan nglumpukake pengalaman? Kaping pisanan, kanthi nglatih katrampilan yen sampeyan lagi sinau. Nanging yen sampeyan wis nyempurnakake katrampilan kanthi latihan kanthi rutin, penting kanggo nggarap katrampilan sing sampeyan entuk sacara lokal supaya sampeyan bisa entuk pengalaman kerja kanggo mbangun portofolio. Yen sampeyan duwe pengalaman kerja sing akeh, sampeyan bakal katon minangka profesional, lan iki nggawe kesempatan sing luar biasa kanggo sampeyan njelajah pilihan sing duwe bathi.

4. nggawe yportofolio kita

iklan

LANJUT MACA ING ngisor iki

iklan

Kanggo proyek remot, sampeyan butuh portofolio sing pasar sampeyan lan nandheske poin sing kuat minangka profesional ing lapangan sampeyan. Iki penting amarga portofolio sampeyan ngandhani majikan babagan saben katrampilan utawa layanan sing sampeyan tawakake. Iki minangka bukti nyata sing bisa ngyakinake yen sampeyan bisa nindakake apa sing sampeyan ucapake bisa ditindakake.

Sampeyan ora duwe siji? Ana sawetara template online gratis sing bisa digunakake minangka pandhuan kanggo nggawe portofolio unik sing bakal narik kawigaten para majikan. Nanging, yen sampeyan wis duwe, iki wektu kanggo mriksa apa sing anyar sadurunge miwiti panelusuran.

5. Dadi pakar babagan nggunakake alat sing nambah komunikasi

Elinga nalika kita ujar manawa wong sing kerja adoh gumantung karo teknologi kanggo ngrampungake tugas lan proyek? Iki minangka salah sawijining aspek sing kita deleng. 

Sawetara alat konferensi video kaya Skype lan Google Meet migunani kanggo komunikasi nalika kerja adoh ing luar negeri, dadi sampeyan kudu nguwasani cara nggunakake kanthi efektif. 

6. Miwiti panelusuran kanggo proyek remot

Sawise sampeyan wis ngurutake portofolio lan nguwasani panggunaan alat konferensi video sing populer, sampeyan bisa miwiti panelusuran.

iklan

iklan

Iki minangka dhaptar situs kerja terpencil sing paling populer ing ngendi sampeyan bisa nemokake peran remot khusus kanggo set katrampilan sampeyan.

  1. Remote OK
  2. Crossover
  3. Pangian
  4. Flexjobs
  5. Remot.co
  6. Panggilan Virtual
  7. Remotif
  8. Upwork
  9. Fiverr
  10. Situs web
web:  Proyek ing Kanada Sing Gampang Digayuh

Ndaftar ing salah sawijining platform kerja remot iki kanggo nemokake proyek remot sing cocog kanggo sampeyan.

7. Golek pitulungan

Apa sampeyan angel golek peran remot sing cocog kanggo sampeyan? Golek pitulungan profesional. Sampeyan bisa uga ketemu wong sing ngerti seluk beluk iki lan njaluk bantuan. Dheweke bisa nulungi sampeyan apa wae sing sampeyan kudu ngerti kanggo entuk peran sing dikarepake. 

8. Nindakake riset proyek

Sawise sampeyan nemokake proyek remot sing cocog kanggo sampeyan, sampeyan kudu nliti peran remot. Penting kanggo ngerteni sepira sampeyan bakal dibayar kanggo proyek kasebut, hak istimewa kerja sing ana gandhengane karo peran kasebut, syarat kanggo peran kasebut, lan informasi liyane sing kudu sampeyan duwe, kalebu posisi permanen utawa sementara. .

Sampeyan ora pengin ngerti sawise sampeyan nglamar kanggo proyek sing dudu apa sing dikarepake. Mula, sampeyan kudu mriksa rincian sadurunge nglamar.

9. Coba keuntungan

Iki minangka langkah tindak lanjut sawise riset sampeyan ditindakake. Punapa mawon peran remot sing nglamar, sampeyan kudu mesthekake yen keuntungan pembangunan profesional ing pangertèn sing menehi a sinau pribadi lan pengalaman wutah kanggo sampeyan. Yen ora menehi keuntungan iki bebarengan karo pangentukan dhuwur, banjur iku mbokmenawa ora worth iku. 

10. Ngasah katrampilan sampeyan

Sawise sampeyan entuk proyek remot sing dikarepake, sampeyan bisa uga bakal bungah babagan penghasilan sing dikarepake, nanging durung. Kenging punapa? Amarga sampeyan kudu rencana ing panggonan kanggo upscale. 

Kanthi persaingan sengit ing pasar kerja saiki, sampeyan kudu golek cara kanggo nganyarke katrampilan supaya tetep aji.

iklan

kesimpulan

iklan

LANJUT MACA ING ngisor iki

iklan

LANJUT MACA ING ngisor iki

iklan

A remot proyek luar negeri saka Nigeria punika salah siji cara sing sah kanggo nggawe dhuwit liyane dina iki. Sanadyan proses nemokake siji bisa uga gampang utawa angel gumantung saka macem-macem faktor, iku worth gaweyan.

Mula, ringkesan, kepiye entuk kerja adoh ing luar negeri saka Nigeria mung persiapan sing cukup. Sawise sampeyan wis dijamin, nalika ana kesempatan, sampeyan wis siyap. 


Nyebar katresnan

Ninggalake Komentar