Kepiye Cara Njaluk Bitcoin minangka Pembayaran?

Foto penulis
Ditulis dening James

 

Nyebar katresnan

Nalika pedagang miwiti dagang, perkara pisanan sing kudu dingerteni yaiku cara kerja bitcoin. Mung banjur sampeyan bisa ngerti carane lan nalika nampa pembayaran nggunakake cryptocurrencies. Kaya sing kita ngerteni manawa ana akeh pedagang lan wong umum sing mbingungake kabeh konsep mata uang virtual bitcoin.

Kita uga nyebat jaringan finansial peer-to-peer sing digunakake kanggo ijol-ijolan sawetara mata uang digital lan uga kanggo ngirim pembayaran menyang wong. Bitcoin wis tau mbutuhake bank terpusat utawa pemerintah. Iki mung digunakake dening masyarakat nilai kanggo pasokan lan panjaluke.

iklan

Bebarengan karo iki, dina iki, macem-macem jinis pembayaran ditampa kanthi gampang ing sawetara situs web utawa toko online sing menarik banget kanggo para pedagang lan para panuku sing pengin nggunakake luwih akeh. Warta crypto sing luwih menarik bisa ditemokake ing ulasan Fintech Insight.

Ayo kita ngerti carane pembayaran bisa ditampa liwat website. Kene rong pilihan kanggo sampeyan.

Kepiye Cara Njaluk Bitcoin minangka Pembayaran?

Gateway Pembayaran Coingate

Kaping pisanan, situs sing dianggep entuk mata uang apa wae ing crypto-currencies dikenal minangka CoinGate, lan bisa nggawe pembayaran karo sawetara situs web sing nyritakake babagan Kaya WordPress lan Shopify, PrestaShop kebak integrasi sing ngidini.

Kaping pisanan, sampeyan kudu ndhaptar ing kaca Coingate. Sawise iku, yen sampeyan wis ndhaptar, sampeyan kudu verifikasi email karo kita, banjur sampeyan bakal bisa ngakses seamlessly kabeh panel kontrol CoinGate. Sawise sampeyan pindhah menyang bagean API ing Papan, sawise arep API, sawetara opsi ditampilake teka, sawise iku, sampeyan kudu milih app kang dipilih d, lan sawise iku, sampeyan kudu ngeklik ing App anyar.

web:  Apa Cardano?

Sampeyan kudu tansah elinga yen kabeh informasi sing ana gandhengane karo app kudu dilebokake. Sabanjure ana link antarane situs web kita uga CoinGate sing bisa digunakake.

CoinGate lan WooCommerce.

Ing kasus iki, sampeyan kudu eling yen mung siji blog ing WordPress apa wae, mula dianggep paling gampang kanggo mbayar Coingate lan uga nggabungake platform kasebut. Kabeh sing kudu kita lakoni yaiku nginstal plugin WooCommerce kanthi bener saka panel administratif WordPress sing cukup sarat. Sawise plugin iki diinstal, sampeyan kudu pindhah menyang WooCommerce / Setelan lan uga ing kono sampeyan bakal weruh yen ana CoinGate ing tab Pembayaran, sawise ngaktifake sampeyan kudu ngeklik Setelan.

Ing iki, sampeyan bisa ndeleng yen bitcoin lan sawetara cryptocurrencies liyane dibayar lan mung bisa diaktifake liwat CoinGate. Kanggo ngaktifake pembayaran cryptocurrency sampeyan kudu ngeklik CoinGate, sawise iku, kita kudu nambah katrangan judhul lan kode API sing wis rampung sadurunge kanggo nyetel token auth API.

Kita bakal langsung nyedhaki CoinBase lan enggal sampeyan bisa nggawe akun CoinBase kanthi gampang. Ayo ndhisiki lan nuduhake sampeyan carane tekan CoinBase.

Kaping pisanan, kita ndeleng Shopify dibayar ing CoinBase sing nyambung menyang platform banjur token digawe uga akses API lan + kunci API anyar ing setelan kasebut. Saiki sampeyan kudu mikir apa konfigurasi API sing dipilih karo kabeh akuntansi mata uang sing bakal dibahas luwih lanjut.

web:  Carane Entuk Bunga Apik ing Aave

Mung yen kita ngerti iki, kita bisa entuk kabeh pembayaran menyang pedagang kanthi bener, lan ing wektu sing padha, kita diwenehi ijin lengkap. Iki tegese carane nampa crypto ing Shopify karo Coinbase. Shopify wis diakoni minangka industri sing paling populer lan ora mung minangka salah sawijining sing paling disenengi ing toko online. Iki ngidini kita nyimpen tanpa kawruh hosting utawa program teknis apa wae.


Nyebar katresnan

Ninggalake Komentar