Kepiye Ngentekake Rong Minggu Ing Prancis Ing 2022

Foto penulis
Ditulis dening Godfrey

 

Nyebar katresnan

Kita wis tau krungu bab alam romantis Prancis lan aku yakin sawetara wong pengin nglampahi luwih saka rong minggu ing Prancis. Aku ngerti. Iku legendaris.

Yen sampeyan pengin nggawa pasangan utawa bocah-bocah utawa loro-lorone menyang ngendi wae ing donya, nglampahi rong minggu ing Prancis, utamane Paris, bakal dadi salah sawijining perkara sing paling apik sing sampeyan lakoni. Sampeyan bisa duwe liburan kulawarga sing sampurna ing Prancis lan kita bakal nuduhake sampeyan carane.

iklan

Mbayangno kabeh kesenengan lan eksploitasi sampeyan bisa duwe ing Prancis. Iku malah luwih sampurna kanggo Ladies amarga wis cara kanggo nyebut feminitas, ora ngomong sing wong ora bakal seneng utawa soko; Aku yakin sampeyan ngerti maksudku. Sampeyan bisa nindakake apa wae sing dikarepake ing Prancis. Sampeyan bisa pindhah menyang pertandhingan bal-balan, nekani pesta gedhe, ngulandara gedhe, golek katresnan utawa asmara gedhe, lan pindhah menyang panggonan sajarah tartamtu lan akeh liyane.

Yen sampeyan kudu nglampahi rong minggu ing Prancis, iku ora kudu boroske. Sampeyan kudu dadi liburan kulawarga sing sampurna nanging kabeh ana ing tangan sampeyan. Iku bakal dadi carane sampeyan nggawe.

Kepiye Ngentekake Rong Minggu Ing Prancis Ing 2021

Aku bisa pitutur marang kowe categorically sing Prancis iku panggonan apik tenan ing. Sampeyan bisa mikir bab struktur lawas lan anyar sange, Alpen sing salju-katutup lan jajanan iso lali. Iku panggonan kang apik kanggo ing.

Iki minangka negara sing beradab banget, mula sampeyan ora kudu mbatesi kacilakan tartamtu sing bisa kedadeyan. Kita ora ujar manawa kedadeyan kasebut ora bakal kedadeyan, nanging iki arang banget tinimbang norma. Mbayangno barang kaya larangan panganan supermarket. Larangan kanggo mbuwang panganan sing ora didol. Apa sing kudu sampeyan lakoni? Ya, sampeyan kudu nyumbang kanggo bank pangan. Tau krungu bab iku?

Negara kasebut dikenal nyedhiyakake upah sing cukup kanggo para seniman, musisi, panulis, lan liya-liyane. Iku mbantu dheweke ngembangake karyane. Prancis duwe sistem transportasi umum sing apik lan apik tenan. Kabeh titik iki lan liyane culminate ing nggawe negara siji banget sipil. Iki diarani negara gentleman kanggo alesan.

Ayo kula kaget sampeyan luwih. Prancis nampa luwih saka 82 yuta turis saben taun. Iki ndadekake iku salah siji panggonan paling kerep dibukak ing bumi. Iki minangka negara sing bermartabat lan njaga gayane. Iki minangka papan sing kudu sampeyan pikirake kanggo liburan kulawarga sing sampurna.

Gumantung nalika sampeyan pengin menyang Prancis lan apa sing sampeyan pengin entuk, sampeyan bisa ngunjungi Prancis ing sembarang wektu taun. Ing mangsa, sampeyan bisa seneng ski ing Alpen lan ngunjungi Cote d'Azur kanggo sun dhewe ing mangsa panas utawa malah seneng kembang sak dawah. Ora ana wektu sing ala kanggo ngunjungi mung masalah apa sing sampeyan seneng seneng.

Ya, salah sawijining kekurangan kanggo liburan kulawarga sing sampurna ing Prancis sajrone rong minggu yaiku larang regane tetep ing negara kasebut. Iku isih dianggep larang kanggo sing tetep ing negara ing budget. Nanging, yen sampeyan bisa mbayar dhuwit, aku bisa njamin yen Prancis bakal nyedhiyakake liburan Keluarga sing sampurna lan malah luwih akeh.

Inggih, yen sampeyan bisa nyisihake rong minggu, kita bakal seneng nuduhake sawetara gagasan babagan carane sampeyan bisa nggunakake rong minggu kanggo seneng-seneng lan ngunjungi luwih saka siji panggonan ing Prancis. Ora ana aturan sing ngomong sampeyan ora bisa nglampahi rong minggu ing Paris, utawa Lyon utawa Marseille utawa Monaco. Sampeyan bisa nindakake iku nanging bakal luwih apik kanggo njelajah kabeh Prancis lan nikmati apa sing ditawakake.

web:  Sing Perlu Dingerteni Babagan Angkutan Umum ing Kanada Kanggo Wiwitan

Cara Ngentekake Rong Minggu Ing Prancis (Piranti kulawarga sing sampurna)

Kita bakal nyampurake sethithik kanggo menehi rasa Prancis sing holistik. Nanging, sampeyan duwe hak kanggo nggawe owah-owahan sing perlu. Sawise kabeh, apa sing kita pikir sampeyan bakal seneng bisa uga dudu apa sing sampeyan seneng. Anggaran sampeyan bisa uga luwih utawa kurang lan duwe implikasi sing akeh babagan apa lan menyang ngendi sampeyan pengin lelungan. Ing tingkat rata-rata, iki kudu bisa kanggo sampeyan.

1. Nglampahi 3 bengi ing Paris

Dadi kepiye sampeyan miwiti nglampahi rong minggu ing Prancis? Paris. Paris minangka permata agung Prancis. Wis meh kabeh sampeyan bisa pengin saka vacation. Kutha iki diarani kutha cahya nanging aku ngarani kutha asmara lan katresnan. Iki minangka papan sing apik banget kanggo miwiti liburan kulawarga sing sampurna ing Prancis. Sampeyan uga bisa ngunjungi pungkasan yen sampeyan pengin nyimpen sing paling apik kanggo pungkasan. .

ana pandelengan apik tenan ing Paris. Malah bakal angel kanggo dhaptar kabeh. Ing pandelengan standout kalebu Menara Eiffel legendaris; Louvre (Yen sampeyan wis maca utawa nonton Kode Davinci, sampeyan bakal ngerti luwih) sing dadi papan kanggo akeh seni paling gedhe ing donya iki lan sampeyan uga bakal weruh Katedral Notre Dame sing epik.

Luwih, sampeyan bisa nindakake luwih saka iku. Yen sampeyan seneng mlaku-mlaku, sampeyan bisa njupuk sawetara wektu ing pinggir Kali Seine lan Champs-Elysees sing legendaris. Sampeyan mesthi wis krungu babagan boulevard sing paling misuwur ing donya supaya sampeyan bisa nyoba. Ana pilihan kanggo ngunjungi sawetara kafe lan sampeyan bisa lelungan menyang monumen Arc de Triomphe.

Apa sampeyan bakal mangan lan akomodasi ora bakal dadi masalah amarga sampeyan bisa nemokake lan Book hotel mirah lan malah Book penerbangan murah karo kita kene ing AtlanticRide.

2. Njupuk dina trip kanggo Versailles saka Paris

iklan

LANJUT MACA ING ngisor iki

iklan

Sampeyan bisa uga ora pengin nglampahi kabeh wektu ing kutha Paris. Mulane, lelungan menyang sawetara interior bakal nggawe akal.

Disaranake sampeyan lelungan dina menyang Istana Versailles. Dhèwèké biyèn dadi désa cilik nanging saiki dadi panggonan akèh wong sugih saka Paris. Pandangan kasebut bakal dadi puncak liburan kulawarga sing sampurna amarga sampeyan bakal mbayangake kabeh urip sing apik sing bisa ditindakake lan kulawarga.

Istana sing pengin sampeyan bukak biyen dadi pondokan mburu Louis XIII. Kita ngerti yen wis rusak sawise revolusi. Nanging ora tetep ing negara kasebut. Sawisé iku wis dibalèkaké menyang mantan kamulyan lan kamulyan. Sampeyan bakal nglipur karo Kebon gembur lan aula misuwur mirrors.

Ana akeh aktivitas sing bisa nglipur sampeyan ing Versailles. Sawetara bakal ditemokake ing kene, mula sampeyan kudu mriksa. Iki minangka cara sing apik kanggo nglampahi rong minggu ing Prancis.

3. Wengi ing Mont St- Michel

Mont dikenal amarga biara ing. Biara kasebut minangka salah sawijining landmark paling populer ing Prancis. Iku bener pulo lan dumunung seprapat-mil saka tanah lan ing pesisir Normandia.

iklan

iklan

Mont wis dadi situs pertahanan kaya sing sampeyan bayangake. Abad kaping enem minangka pratelan sing aman. Nalika pasang surut, sampeyan bisa tekan kanthi mlaku nanging nalika pasang surut, sampeyan bisa kesapu.

Nanging, sampeyan ora perlu kuwatir babagan iki amarga sampeyan bisa tekan dina iki kanthi dalan gedhe. Kajaba iku, sampeyan bisa seneng ndeleng Biara Gotik sing didedikake kanggo Archangel Michael. Panggonan kanggo nginep ora dadi masalah amarga ana pilihan. Priksa pilihan hotel murah kita

4. Nglampahi 2 bengi ing Amboise

Kutha iki minangka kutha pasar cilik nanging ora mesthi kaya ngono. Iku omahé kraton Prancis. Sing ora menehi saran, kanthi cara apa wae, manawa bakal nyenengake utawa ora nyenengake kanggo liburan kulawarga sing sampurna.

web:  20 Cara kanggo Ndeteksi Agen Perjalanan Palsu ing 2022

Ing lokasi pasar, sampeyan bakal nemokake banyu mancur sing nuduhake boneka teddy ing ndhuwur penyu. Salah sawijining kasunyatan sajarah yaiku kutha sing tilar donya Leonardo da Vinci. Dheweke tilar donya ing omah Manor Clos Luce.

Kutha iki dumunung ing Prancis Tengah lan ana ing Kali Loire. Sampeyan mesthi wis krungu saka King Francois 1, omahé sing dikenal minangka Chateau d'Amboise ndominasi kutha cilik. Dheweke minangka wong sing ngajak da Vinci menyang Amboise.

Nalika sampeyan tekan, kita manawa sampeyan bakal nemokake panggonan Tetep lan disaranake sampeyan ngunjungi Pagode de Chanteloup sing dibangun ing 1771 lan dhuwuré watara 144 meter. Amboise minangka papan sing apik kanggo nglampahi rong dina; bisa uga kurang utawa luwih.

5. 2 dina ing Bayeux bakal nggawe akeh pangertèn

Nglampahi rong minggu ing Prancis, wektu sampeyan ing Prancis ora bakal lengkap yen sampeyan ora nglampahi wektu ing Bayeux. Aja kuwatir, aku angel milih sawetara kutha amarga Prancis minangka negara sing apik tenan. Wis akeh kutha lan kutha sing apik tenan. Bayeux misuwur amarga pesisir D-dina Perang Donya II lan Tapestry Bayeux.

Tapestry iku simbolis. Iki mbokmenawa digawe ing Inggris lan mèngeti lan nglambangaké penaklukan Norman saka Brits ing 1066. Sampeyan nemokake iku hanging ing Katedral Bayeux.

iklan

Bayeux uga menehi sampeyan titik wiwitan yen sampeyan pengin njelajah pesisir sing didadekake Pasukan Sekutu nalika pengin ngusir Nazi ing daratan. Sampeyan bakal nemokake akèh fun lan bukti sajarah ing Bayeux.

iklan

LANJUT MACA ING ngisor iki

6. Njupuk Trip menyang Loire Châteaux

iklan

LANJUT MACA ING ngisor iki

iklan

Yen wis rampung karo eksposur sing bakal ditampa saka ngunjungi Bayeux lan Amboise, iku wektu kanggo mriksa metu Loire Châteaux. Nyatane, tur bakal diwiwiti ing Amboise sing minangka salah sawijining kutha ing Lembah Loire.

Elinga, sampeyan mesthine duwe liburan kulawarga sing sampurna lan papan sing nyedhiyakake pemandangan kastil lan chateaux ing sadawane kali mesthi dadi papan sing kudu dipikirake. Iki manggoni akeh kraton sing ora gelem pindhah nalika Raja Francois 1 mindhah ibukutha Prancis saka Amboise menyang Paris. Omah-omahé mung apik tenan kanggo nonton.

Sayange, sawetara dirusak nalika revolusi Prancis lan Perang Donya. Nanging, ana kastil sing bakal nyedhiyakake situs sing apik. Sampeyan bakal weruh Châteaux de Blois, de Chaumont, de Chambord, de Samur lan de Cheverny. Aktivitas lan wisata sing bakal ditindakake meh ora ana telas.

Rong minggu ing Prancis Njupuk Trip menyang Loire Châteaux

7. Nglampahi wengi ing Bordeaux

Yen sampeyan pacangan anggur kaya kula lan kulawarga seneng karo kamungkinan saka nglaras anggur abang gedhe, banjur bagéan saka liburan kulawarga sampurna sampeyan kudu trip kanggo Bordeaux Sawijining dina kudu apik. Sampeyan ora dianjurake kanggo drown dhewe ing anggur supaya siji dina bakal nindakake kajaba sampeyan mikir liyane. Iku dhuwit sampeyan sawise kabeh.

iklan

Nalika sampeyan tekan Bordeaux, sampeyan bakal nemokake banget santai lan kepenak. Sampeyan bakal nemokake bukit-bukit ing saubengé kutha sing diubengi kebon anggur. Yen sampeyan nglacak kanthi apik, sampeyan bakal ngerti manawa wong Prancis wis nggawe anggur abang ing Bordeaux wiwit wiwitan taun 8.th abad. Pameran anggur utama ing donya sing dikenal minangka Vinexpo dianakake ing kutha kasebut.

iklan

LANJUT MACA ING ngisor iki

Sampeyan kudu ngelingake yen sampeyan ora mung mungkasi Tetep karo mung njupuk sawetara anggur nanging sampeyan kudu nindakake luwih. Dolan maring pabrik anggur lan lelungan menyang kutha kasebut. Aku njamin sampeyan bakal nemokake akeh bangunan sajarah. Nyatane, kutha iki nduweni bangunan bersejarah sing luwih akeh tinimbang sing bakal ditemokake ing kutha Prancis liyane.

Sawetara wong kalebu Square paling gedhé ing Eropah; Esplanade de Quinconces, Gereja-gereja Salib Suci lan St. Pierre lan Bourse lan patung Louis XV.

web:  21 Festival Paling Popular Dirayakake ing Nigeria

8. Nglampahi wengi ing Carcassonne

Nglampahi rong minggu ing Prancis ora bakal lengkap tanpa Nginep ing Carcassonne. Apa sampeyan wis krungu utawa main game papan sing kothak diselehake kanggo mbentuk Landscape Prancis? Game kasebut diarani Carcassonne lan dijenengi miturut kutha gedhe iki. Kutha iki minangka kutha abad tengahan sing dumunung ing sisih kidul-kulon Prancis. Kutha iki misuwur kanthi tembok kutha. Kutha iki tetep dadi bètèng wiwit jaman dominasi Romawi.

Sampeyan bisa uga pengin mlaku-mlaku ing tembok kutha Carcassonne kanggo ngrasakake benteng sing apik banget ing kutha iki. Kastil lan katedral ing njero kutha bakal nggawe liburan kulawarga sing sampurna.

iklan

Kutha iki dudu kutha lawas amarga wis direnovasi dadi kutha modern, nanging isih ana sawetara tampilan abad pertengahan. Anggur lan kapal pesiar uga bakal nggawe dina.

iklan

LANJUT MACA ING ngisor iki

9. Avignon kudu njupuk rong bengi

Ana papan sing diarani Palais des Papas sing dumunung ing Avignon. Ora ana pengganti kanggo lelungan menyang Roma, nanging sampeyan bisa njupuk sing paling apik sabanjure lan yaiku Palais des Papas ing Avignon. Iku nuduhake carane sawetara paus urip. Inggih, pilihan iki kudu dijupuk munggah yen sampeyan duwe kapentingan ing Gréja lan cara kerjane.

Sampeyan ndeleng, kira-kira 7 paus mrentah saka sisih kidul-wétan Prancis ing abad pertengahan. Ing Avignon, sampeyan bakal nemokake akeh gréja lan kapel ing sadawane dalan kutha lawas. Kutha iki minangka kutha benteng sing ana ing Kali Rhone. Sampeyan bakal nemokake bangunan lawas sing didegake nganti tekan banyu sing ndadekake lanskap sing menarik lan apik.

Kutha Avignon uga misuwur kanthi anggur. Bisa uga dudu Bordeaux, nanging isih nindakake sing paling apik. Sing luwih menarik, iki nindakake festival Seni sing bakal mbantu sampeyan nggawe liburan kulawarga sing sampurna. Mulane, rada kaget yen luwih saka 100,000 wong ngunjungi kutha iki saben Juli.

10. Njupuk dina trip kanggo Provence lan Pont du Gard

Yen maca buku Peter Mayle, sampeyan bisa duwe sethitik pangerten saka kaendahan Provence. Wong lanang kasebut njlentrehake keajaiban papan iki lan sampeyan kudu nggawe bagean saka liburan kulawarga sing sampurna.

iklan

Desa iki nduweni udakara 90 desa sing pindhah menyang daratan saka Riviera Prancis. Lapangan lavender sing misuwur ing kutha iki bisa uga ora ana, nanging sampeyan ora kudu kuwatir amarga ana sawetara perkara liyane.

iklan

LANJUT MACA ING ngisor iki

Pont du Gard iku salah siji panggonan kuwi. Iki dibangun dening wong Romawi kuna lan minangka saluran banyu. Iku ngliwati Kali Gordon. Iki sejatine paling dhuwur saka kabeh saluran banyu sing dibangun dening wong Romawi kuno.

kesimpulan

Ora ana cara sing sampurna kanggo ngrancang liburan kulawarga sing sampurna kanggo kabeh wong, nanging mbuwang rong minggu ing Prancis dudu ide sing ala. Apa sing sampurna kanggo A bisa uga ora sampurna kanggo B. Kita nggoleki istirahat 2 minggu kanggo kabecikan supaya mesthi ora sampurna kanggo kabeh wong (apa sing wis ditulis).

Yen sampeyan ngeweruhi, kita malah ora nambah kutha kaya Nice, Monaco, Lyon, Marseille lan kutha-kutha liyane ing Prancis sing bisa dadi luwih sampurna kanggo sampeyan saka sing kita bener ngedika bab. Sing bener. Panggonan sing dikarepake sampeyan bakal nglampahi 2 dina bisa dadi papan sing sampeyan pengin nglampahi luwih utawa kurang saka iku.

Mulane, apa sing kita ngarepake sampeyan kudu ndeleng apa sing wis rampung lan mriksa panggonan sing bakal luwih sampurna kanggo sampeyan lan ndeleng carane sampeyan bakal nuduhake dina lan seneng panggonan. Sampeyan kudu katon ing kabeh opsi nalika planning plesiran kulawarga sampurna. Sapa sing ngomong sampeyan ora bisa nglampahi kabeh ing Paris lan rampung. Pilihan iku bener sampeyan.


Nyebar katresnan

1 mikir babagan "Carane Ngentekake Rong Minggu Ing Prancis Ing 2022"

Ninggalake Komentar