Cara nglamar Dana Investasi Pemuda Nigeria

Nyebar katresnan

Apa sampeyan wong Nigeria lan butuh pedoman babagan cara nglamar Dana Investasi Pemuda Nigeria (NYIF)? Yen wangsulan sampeyan negesake, banjur waca.

Ing upaya kanggo nyirnakake pengangguran lan nglawan urip sing miskin lan ora sehat ing antarane para pemuda Nigeria, pamrentah federal nganggep cocog kanggo nggawa program iki.

Program kasebut khusus darmabakti kanggo nandur modal ing katrampilan, ide, lan bakat inovatif para pemuda Nigeria lan kanthi mangkono, ngowahi dadi pengusaha sukses.

Ora diwatesi, Pamrentah Federal uga siyap nggawe para pemuda Nigerian sing trampil lan inovatif minangka pengusaha tenaga kerja lan pencipta kasugihan.

Pedoman aplikasi kanggo Program Dana Investasi Pemuda Nigeria

Saenipun, program Dana Investasi Pemuda Nigeria (NYIF) minangka inisiatif sing metu saka Kementerian Pembangunan Pemuda lan Olahraga Federal (FMYSD).

Lan akeh banget dibiayai dening Bank Sentral Nigeria (CBN). Portal aplikasi kanggo program dana investasi pemuda saiki mbukak.

Nom-noman sing kasengsem saiki bisa mbukak akses portal nganti Fasilitas Kredit N3 Million. Elinga, program kasebut ditargetake - mung - kanggo para pengusaha enom lan bisnis.

.........................

Kajaba iku, yen sampeyan ora kasengsem entuk setinggi Juta NEW, sampeyan bisa njaluk mung N250 (minimal).

Ing titik iki, sampeyan kudu nyathet yen program dana investasi pemuda Nigeria (NYIF) sing dipinjam yaiku 5 taun sing apik lan tingkat bunga 5% PA

web:  Cara mbusak AMP kanthi bener (Plugin AMP resmi Google)
Cara nglamar dana investasi pemuda Nigeria

Kriteria eligibility kanggo Nigeria Youth Investment Fund 2021

Ngerti carane ndhaptar program Dana Investasi Pemuda Nigeria minangka salah sawijining perkara lan ngerti kritéria utawa status eligibility sampeyan liyane.

Nanging sadurunge, kudu dilaporake manawa ana rong kategori pamilik perusahaan bisnis sing dianggep kanggo utangan iki.

Ana pemilik bisnis informal lan bisnis kadhaptar. Mangkono, kritéria eligibility, mulane, beda-beda.

Mula, sampeyan kudu nyathet kritéria ing ngisor iki kanggo milih calon NYIF;

1) Usaha Informal

Kriteria pilihan iki khusus kanggo pemilik bisnis individu utawa tunggal sing kepengin ngakses dana investasi pemuda.

.........................

Wong kasebut kudu nduweni kabeh syarat ing ngisor iki:

  • Kudu dadi warga Nigeria, muda lan ing umur 18 - 35 taun;
  • Dheweke kudu duwe bisnis operasional sing domisili ing Nigeria;
  • Pemilik bisnis sing ora kadhaptar sing dadi warga Nigeria kanthi perusahaan bisnis sing domisili ing Nigeria uga bisa nglamar dana;
  • Dheweke mesthine ora disalahake amarga kejahatan sing ana gandhengane karo keuangan sajrone 10 taun kepungkur;
  • Dheweke kudu duwe Nomer Verifikasi Bank (BVN) sing valid lan aktif; lan

Sertifikat pribumi Pemerintah Lokal sing mbuktekake klaim sampeyan.

2) Badan usaha formal

Kategori pemuda nomer loro sing bisa ngakses program dana pemberdayaan iki yaiku para pemuda Nigeria sing duwe perusahaan bisnis sing wis kadhaptar.

Lan kritéria pilihan kanggo kategori iki uga kalebu:

  • Sedina lan perusahaan bisnis resmi (perusahaan milik Pemuda) karo Komisi Urusan Perusahaan (CAC);
  • Kuesioner sing wis rampung utawa nyedhiyakake ringkesan rencana bisnis sampeyan;
  • Sertifikat Pelatihan sing disetujoni dening FMYSD EDIs bukti sing padha;
  • Nomer Verifikasi Bank (BVN) sing sah lan aktif saka Direktur perusahaan; lan
  • Ketentuan Nomer Identifikasi Pajak (TIN) perusahaan bisnis sampeyan.
  • Dana Investasi Pemuda Nigerian Bisnis Aktif utawa Layak
web:  Cara Priksa Status NIN Sampeyan Gampang Ing 2023

Minangka pemuda Nigerian sing inovatif, sampeyan bisa ngakses dana pemberdayaan para pemuda nganti saiki sampeyan bisa nyukupi syarat utawa kritéria sing dibahas ing ndhuwur.

.........................

Nanging, ana kelas tartamtu saka perusahaan bisnis sing diwenehi - malah luwih - saka liyane.

Kegiatan utawa bisnis kasebut kalebu:

  • Teknologi lan Inovasi
  • Pertanian lan rantai nilai liyane sing gegandhengan
  • Manufacturing
  • Hospitality
  • Sektor Ekonomi Hijau lan Energi Terbarukan
  • construction
  • Sektor kreatif
  • Logistik lan rantai pasokan
  • Pariwisata
  • rantai nilai kesehatan

Sapa pelamar sing ora layak kanggo Dana Investasi Pemuda Nigeria?

Ing ngisor iki ana set pelamar sing layak kanggo nglamar program dana investasi pemuda.

Ing antarane yaiku;

  • Sembarang ahli waris utawa ahli waris saka silihan NMFB (eg Targeted Credit Facility (TCF) lan Agribusiness/Small and Medium Enterprises Investment Scheme (AGSMEIS) sing wis dibayar ora layak;
  • Kabeh ahli waris saka program silihan Pemerintah liyane sing durung dibayar ora layak nglamar

Cara nglamar dana investasi pemuda Nigeria

Sawise nerangake sawetara perkara penting lan penting sing kudu dingerteni, kita bakal ngrembug pedoman prosedur aplikasi NYIF saiki.

Kanggo nglamar skema pinjaman pemuda, bukak portal resmi skema kasebut ing kene lan isi formulir aplikasi.

.........................

Elinga yen informasi sing bakal diwenehake babagan sampeyan kudu adhedhasar informasi sing diwenehake ing noya.ng.

Kajaba iku, partisipasi sampeyan ing program dana investasi pemuda bakal melu kabeh langkah ing ngisor iki;

Langkah 1: Dilatih

Kabeh pemuda Nigeria sing kasengsem ing NYIF kudu melu latihan wirausaha wajib sing disetujoni dening EDIs Kementerian Pemuda lan Olahraga Federal (FMYSD).

web:  Cara nggawe cat tan (kombinasi warna cat tan)

Langkah 2: Njaluk Pinjaman

Mung nom-noman sing sukses dilatih lan pelamar sejahtera sing bisa nerusake menyang portal resmi NIRSAL Microfinance Bank (NMFB) kanggo nglamar utangan pemberdayaan.

Langkah 3: Kirim Aplikasi

Kabeh pelamar skema dana investasi pemuda Nigeria sing layak kudu ngirim aplikasi kanthi sukses ing portal NIRSAL Microfinance Bank (NMFB).

Langkah 4: Persetujuan

Bank Keuangan Mikro NIRSAL bakal nganakake penilaian utangan nggunakake Kriteria Penilaian Risiko & pedoman program.

Sawise iku, dheweke bakal nggawe keputusan sing cocog lan ngirim dhaptar pelamar sing disaranake menyang CBN kanggo disetujoni pungkasan.

.........................

Langkah 5: Disbursement

Sawise CBN mriksa kabeh aplikasi sadurunge, bakal menehi persetujuan pungkasan lan dana bakal ditransfer menyang NMFB.

Sawise Bank Keuangan Mikro NIRSAL nampa dana kasebut, bakal disburse miturut pelamar sing dipilih.

Kesimpulane, sampeyan kudu ngisi formulir aplikasi online sing kasedhiya ing situs web resmi Nigeria Youth Investment Fund nyif.nmfb.com.ng uga noya.ng.

Aja ndhaptar utawa nyedhiyakake informasi online ing papan liya kajaba rong portal kasebut. Penipu internet iku nyata, please informed.

Yen sampeyan duwe masalah utawa masalah sing ana gandhengane karo cara nglamar dana investasi pemuda Nigeria, tulisake masalah kasebut nggunakake kothak komentar ing ngisor iki.


Nyebar katresnan

Ninggalake Komentar