Carane nggunakake Apple Pay ing Target. Kabeh sing kudu dingerteni

Foto penulis
Ditulis dening Soliu

 

Nyebar katresnan

Apa sampeyan wis surfing internet babagan carane nggunakake Apple pay ing Target nanging ora bisa nemokake jawaban sing jelas lan jelas? Yen ya, artikel iki bakal ngrampungake masalah sampeyan.

Kanggo miwiti, target iku salah siji saka pengecer Amérika misuwur karo liwat 368,000 karyawan ing luwih saka 1,900 lokasi tengen bangsa.

iklan

Target dikenal kanthi sembako sing murah, sandhangan sing apik, elektronik, perhiasan, dolanan, perabotan, produk pekarangan, sepatu, pasokan kewan, persediaan kecantikan lan kesehatan, lsp.

Amarga saiki dadi masyarakat tanpa kas, Target wis mriksa pilihan pembayaran lan nambah sawetara gateway pembayaran.

Nanging sayangé, umume para pelanggan ora nganyari babagan pangembangan paling anyar iki.

Apa Target njupuk Apple Pay?

Sadurunge arep menyang topik wacana, iku penting kanggo ngerti yen Target njupuk Apple Pay ing Panggonan pisanan.

Pancen umum yen kanthi 2,000 utawa sekitar toko Target sing ana ing Amerika Serikat, wong-wong ing wektu kasebut pengin nggunakake Apple Pay.

Wangsulan pitakon ing ndhuwur, mula, YA! Target njupuk Apple pay lan mulane kita bakal ngrembug babagan carane nggunakake Apple pay ing Target saiki.

Minangka pelanggan anyar utawa target target, sampeyan bisa nggunakake Apple Pay kanggo mbayar barang sing sampeyan tuku ing Target.

Kanthi luwih saka 383 yuta pangguna Target ing saindenging jagad, salah sawijining cara sing paling populer lan trep kanggo para pamirsa kanggo mbayar barang sing dituku yaiku liwat Apple Pay.

Apa Target nampa bayaran Apple?

Apa aman nggunakake Apple Pay ing Target?

Siji kudu yakin manawa transaksi apa wae sing bakal ditindakake kanthi online nggunakake info kertu kredit utawa debit iku sah lan dudu scam.

Dadi, sampeyan bisa uga pengin ngerti yen aman nggunakake Apple pay kanggo pambayaran barang utawa layanan sing digawe saka Target.

Ing cathetan iki, dilaporake manawa aman nggunakake Apple Pay ing Target utawa ing ngendi wae. Lan mesthi, menehi saran kanggo njupuk kabeh pancegahan sing perlu.

Kajaba iku, usaha supaya cetha lan waspada saben-saben nggunakake gateway pembayaran - kalebu Apple Pay. Kabeh ing kabeh, iku babar blas lan rampung aman.

Cara verifikasi iPhone utawa jam tangan Apple kanggo Apple Pay

Kanggo gampang nggunakake Apple Pay ing Target, sampeyan kudu verifikasi dhisik yen sampeyan wis nyiyapake Apple Pay ing piranti iPhone utawa Apple Watch.

Kanggo nindakake iki, sampeyan kudu nambah kertu kredit utawa debit menyang app Apple Pay Wallet ing piranti iPhone.

iklan

LANJUT MACA ING ngisor iki

iklan

Yen sampeyan bakal nambah kertu kredit utawa debit menyang akun mriksa Apple sing wis ana, mung klik tandha + ing aplikasi dompet.

Sawise iku, sampeyan bakal njupuk foto kertu debit utawa kredit sing pengin digunakake utawa luwih apik, sampeyan bisa ngetik rincian kertu kanthi manual ing Apple pay.

Sawise kertu wis disambungake menyang Apple Pay app Dompet, nggunakake ing Target minangka media pembayaran kanggo item sing dituku bakal luwih gampang.

Sawise verifikasi piranti sampeyan kanggo mbayar Apple, sing kudu disinaoni saiki yaiku carane nggunakake Apple pay ing Target.

Cara Nggunakake Apple Pay ing Target

Kanggo nggunakake Apple pay at Target minangka sarana pembayaran kanggo item sing sampeyan tuku, sampeyan kudu nindakake ing ngisor iki.

iklan

iklan

Nanging sadurunge iku, penting banget kanggo verifikasi piranti karo Apple Pay dhisik sadurunge sampeyan bisa seneng layanan karo Target.

Kanggo verifikasi iPhone utawa Apple watch, tindakake langkah ing ngisor iki:

1) Klik kaping pindho ing tombol ngarep

Ing bid kanggo nggunakake Apple pituwas ing Target, ana perlu kanggo sampeyan klik kaping pindho tombol diselehake ing pojok sisih tengen njaba iPhone.

Iku tombol sing padha biasane digunakake kanggo nguripake lan mateni layar telpon. Cukup tutul kaping pindho.

Yen rampung kanthi bener, sampeyan bakal nampa tampilan pop-up saka Apple Wallet sing bakal mbukak kanthi otomatis kanthi gambar kertu sing ditambahake menyang Dompet.

2) Gunakake Terminal Pembayaran

Sawise Dompet Apple dibukak, sampeyan kudu nggunakake terminal pembayaran utawa maca kertu amarga bisa uga kanggo mbayar barang sing sampeyan tuku ing Target.

Kanggo nindakake iki, sampeyan kudu nyekel piranti iPhone - kanthi Apple Wallet mbukak - liwat kertu maca rada adoh saka kertu maca / terminal pembayaran.

Yen wis rampung kanthi bener, pembayaran bakal diproses kanthi otomatis lan pembayaran bakal dikenani biaya saka kertu sing digandhengake karo Apple Wallet.

Apa Apple mbayar biaya kanggo nggunakake Apple Pay ing Target Store?

iklan

Sampeyan bisa uga pengin ngerti yen ana biaya sing kudu dikurangi dening Apple mbayar kanggo nggunakake layanan ing toko Target.

iklan

LANJUT MACA ING ngisor iki

iklan

LANJUT MACA ING ngisor iki

iklan

Mula, sampeyan kudu ngerti manawa ora ana biaya kanggo nggunakake Apple Pay minangka alat pembayaran ing Target utawa toko online utawa offline.

Yen sampeyan dikenani biaya, mula biaya kasebut teka saka bank lan dudu Apple Pay. Sampeyan bisa uga kudu ngunjungi bank kanggo pitakon luwih lanjut.

Apa Apple Pay bisa digunakake ing situs web Target?

Jawabane YA! Ing kawicaksanan sampeyan dhewe, sampeyan bisa nggunakake Apple Pay kanggo tuku barang saka situs web Target kanthi gampang.

Nanging, kanggo nindakake iki, sampeyan kudu nggunakake piranti Apple kaya iPhone utawa iPad, lan nalika ngunjungi situs web Target, nyoba nggunakake browser Safari.

iklan

Kosok baline, nggunakake Google Chrome utawa browser liyane kanggo ngunjungi situs web Target ora bakal sukses amarga pilihan kanggo mriksa Apple Pay ora kasedhiya.

iklan

LANJUT MACA ING ngisor iki

kesimpulan

Saka ndhuwur, iku ketok sing Target njupuk Apple pituwas. Yaiku, sampeyan bisa nggunakake Apple Pay kanggo mbayar ing toko Target.

Ora mung iku, kita supaya ngerti sing nggunakake Dompet ing Target aman lan aman, lan kabeh langkah sing perlu kanggo carane nggunakake Apple pituwas ing Target wis diterangno.


Nyebar katresnan

Ninggalake Komentar