Kepiye Cara Nggawe Dhuwit Nalika Lelungan? Proyek sing bisa ditindakake ing 2022

Foto penulis
Ditulis dening Godfrey

 

Nyebar katresnan

Ana akeh cara kanggo nggawe dhuwit nalika lelungan, utamane yen sampeyan lelungan kanthi anggaran sing sithik kayata liwat freelancing utawa gabung karo situs web freelance. Nggawe dhuwit nalika ing dalan bakal menehi sampeyan kesempatan kanggo nemu akeh perkara ing dalan.

Donya wis dadi salah sawijining desa global sing gedhe amarga internet, saengga luwih gampang sampeyan entuk dhuwit sanajan lelungan. Sinau carane golek dhuwit nalika lelungan bakal mbantu sampeyan seneng lelungan kanthi cara sing luwih akeh tinimbang sing sampeyan bayangake.

iklan

Sampeyan ora kudu kompromi kenyamanan sampeyan mung amarga anggaran perjalanan sing sithik. Fokus saka artikel iki kanggo nyedhiyani sampeyan karo macem-macem cara lan cara ing carane nggawe dhuwit nalika lelungan. Perasaan ora duwe kapasitas finansial kanggo nikmati liburan utawa lelungan sampeyan bisa uga ora kepenak.

Ing artikel iki, kita bakal nutupi:

  • Carane ndhukung dhewe nalika lelungan
  • Pakaryan aneh sing bisa ditindakake nalika lelungan
  • Carane nggawe dhuwit ing industri travel
  • Cara kanggo nggawe dhuwit nalika tripping dalan

Penafian lengkap, aja ngelingi yen kita nuduhake sampeyan carane nggawe jutaan ing kene, iki mung minangka cara kanggo nulungi sampeyan kanthi finansial nalika lelungan. Nanging sampeyan bisa uga mutusake kanggo ngowahi ide-ide prasaja iki dadi bisnis sing lengkap yen sampeyan cukup pinter, nanging iki minangka artikel kanggo dina liyane.

Ayo wiwiti…

Kepiye Cara Nggawe Dhuwit Nalika Lelungan?

1. Sampeyan bisa nulis kanggo situs web sing blog ing travel

Sampeyan bisa nimbang nawakake layanan nulis menyang situs web lelungan, utamane amarga sampeyan duwe pengalaman langsung ing papan sing wis dibukak. Ora kudu artikel sing dawa. Artikel ringkes ringkes babagan kawruh tangan pertama bisa dadi adoh. Conto situs web sing bakal mbayar sampeyan kanggo artikel kasebut kalebu Wow Women ing Nulis, Link-Able, Cracked.com antara liya. 

Saliyane entuk dhuwit saka lelungan, sampeyan uga bakal nambah katrampilan nulis sing dadi katrampilan sing ora ana regane. Kita ing AtlanticRide gelem mbayar sampeyan gumantung saka jumlah tembung lan kualitas artikel sampeyan. Liyane sing apik babagan kesibukan iki yaiku akeh wong sing bakal maca babagan pengalaman lelungan sampeyan.

Tulis kanggo situs web Travel minangka cara kanggo entuk dhuwit nalika lelungan
Tulis kanggo situs web Travel minangka cara kanggo entuk dhuwit nalika lelungan

2. Dadi desainer grafis

Sampeyan mesthi bakal kepengin weruh manawa ana akeh bisnis lan merek ing saindenging jagad sing mbutuhake desain web lan grafis lan logo. Yen sampeyan duwe skill, nggawe dhuwit nalika lelungan dadi luwih gampang.

Sampeyan bisa milih dadi desainer grafis kanggo panyiapan bisnis utawa merek lan entuk dhuwit nalika ana ing dalan. Sing apik babagan proyek tartamtu iki yaiku sampeyan bisa nindakake saka ngendi wae ing jagad iki. Nyatane, iki bisa dadi proyek full-time. Ing ngisor iki sawetara conto ing ngendi sampeyan bisa sinau katrampilan desain grafis: Udemy lan alison.com. Sawetara kursus dibayar, dene liyane gratis.

3. Sampeyan bisa dadi pangembang web

Carane nggawe dhuwit nalika lelungan punika secara harfiah telas. Minangka pangembang web, sampeyan bisa entuk dhuwit online nalika seneng lelungan. Ana akeh perusahaan gedhe, medium, lan cilik ing saindenging jagad sing mbutuhake pangembang web.

Sing apik yaiku akeh perusahaan iki luwih seneng freelancer (A freelancer biasane wong sing nawakake layanan kanthi ragad lan biasane ora ngarepake klien tunggal sing permanen, sanajan hubungan kerja kasebut kadhangkala bisa ditindakake) amarga angel njaga. karyawan fulltime.

Yen sampeyan duwe katrampilan, disaranake sampeyan nggawe akun karo Upwork.com, fiverr.com, utawa freelancer.com lan terus kerja.

(Penafian, kita ora duwe afiliasi karo salah sawijining situs web sing disaranake, kita wis nyoba sawetara, liyane dianjurake dening kanca sing dipercaya)

Sampeyan uga bisa kaya: Carane Dadi Pramugari Jet Pribadi: Pandhuan 2019

web:  16 Cara Rahasia kanggo Book Penerbangan Murah Banget Nalika Lelungan

4. Coba mulang basa tartamtu sing sampeyan ngerti banget

Iki tambang emas liyane. Pengajaran minangka cara liyane sing apik kanggo entuk dhuwit nalika lelungan. Yen sampeyan fasih ngomong lan nulis basa tartamtu, bisa dadi angsa emas sampeyan.

Basa kaya Inggris, Prancis, Latin, Mandarin, lan sapiturute kabeh kesempatan sing apik kanggo sampeyan golek dhuwit nalika lelungan. Yen sampeyan minangka penutur asli saka salah sawijining basa kanthi gelar sarjana, mula kerja sajrone lelungan dadi luwih gampang minangka guru basa.

Ajar nalika lelungan
Ajar ing lelungan minangka cara kanggo golek dhuwit nalika lelungan

iklan

LANJUT MACA ING ngisor iki

iklan

Ing skala cilik, sampeyan bisa dadi guru pribadi kanggo wong sing mbayar layanan sampeyan. Yen sampeyan bakal nglampahi wektu ing panggonan sampeyan, ucapake 3 sasi lan luwih; banjur pindhah menyang skala gedhe. Contone, sampeyan bisa nglamar kanggo mulang ing sekolah utawa organisasi liyane sing mbutuhake layanan sampeyan.

Link iki bisa uga migunani.

Ana negara tartamtu ing ngendi sampeyan kudu menehi syarat tartamtu sadurunge sampeyan nduweni kualifikasi kanggo mulang kanthi skala gedhe. Contone, negara kaya Arab Saudi lan Uni Emirat Arab mbutuhake sampeyan duwe pengalaman mulang sadurunge. Negara-negara Asia kaya China, Korea Selatan, lan Jepang ora nuntut kuwi.

Aku manawa sampeyan wis miwiti kanggo ndeleng carane nggawe dhuwit nalika lelungan ora dadi luwih saka tantangan minangka akeh wong sing bener nindakake proyek iki. Aku ngerti iku bisa dadi kesel kanggo golek sekolah utawa organisasi kanggo nglamar, supaya sampeyan kudu nimbang nggunakake Recruiter. Nanging nggunakake sawetara pranala sing dituduhake ing ndhuwur bakal entuk manfaat.

5. Tuku lan adol barang online

Saiki, meh ora ana sing ora bisa dituku lan didol kanthi online. Nalika sampeyan seneng lelungan utawa lelungan, sampeyan kudu nimbang adol barang kanthi online. Sampeyan ora kudu pindhah saka siji omah menyang omah liyane kanggo entuk pelanggan. Kabeh bisa ditindakake kanthi kepenak ing kamar kanthi gampang.

iklan

iklan

Sampeyan bisa njupuk siji utawa loro barang sing murah ing pasar lokal lan adol online. Produk buatan tangan dianjurake. Sampeyan bisa nimbang sade ing eBay.com utawa Craigslist.com yen sampeyan ana ing Amerika Serikat utamané. Sampeyan bisa uga nimbang miwiti situs web bisnis sampeyan dhewe.

Sanajan bakal nantang ing wiwitan, mesthine bakal menehi wektu kanggo melu kegiatan liyane. Ana mung akeh cara kanggo nggawe dhuwit nalika lelungan. Trik yaiku sampeyan mung kudu golek ceruk dhewe lan ngoptimalake.

6. Sampeyan bisa ngedol foto lan video

Iki bisa uga dadi tip paling gampang babagan golek dhuwit nalika lelungan. Nalika sampeyan njupuk foto lan video ing lokasi sing apik banget, apa sampeyan ngerti yen sampeyan bisa entuk dhuwit?

Nalika nimbang kesempatan bisnis tartamtu iki, luwih becik duwe kamera sampeyan. Smartphone sampeyan bisa njupuk gambar sing apik banget, nanging ora kaya kamera. Nalika tuku kamera dhewe, sampeyan kudu ndeleng minangka investasi lan ora mung duweke liyane.

Ana akeh situs web gambar saham online sing gelem lan kepengin mbayar gambar sing paling apik. Yen sampeyan kepengin golek dhuwit saka foto lan video, Shutterstock, Foap, utawa Stock minangka papan sing apik kanggo miwiti.

Elinga yen referensi paling dhuwur kanggo fotografer sing apik yaiku 500piksel. Iki tegese sampeyan kudu ngerti apa sing sampeyan lakoni supaya entuk dhuwit saka adol foto lan video online.  

Sampeyan uga kudu ngerti manawa ana akeh kompetisi ing adol foto saham nanging kudu dicoba. Sampeyan kudu nglampahi wektu serius kanggo nambah katrampilan fotografi yen sampeyan pengin entuk bathi.

   7. Coba kerja minangka influencer

Influencer iku mung wong sing mengaruhi pikiran, pola pikir, lan tumindake wong. Iku dadi populer karo munculé media sosial. Sampeyan bisa dadi siji nalika lelungan, lan dhuwit mesthi bakal teka. Ana pakaryan sing kudu ditindakake amarga ora segampang sing dikira, nanging yen sampeyan wis duwe basis pengikut sing akeh ing media sosial, mula setengah saka pakaryan wis rampung.

Lelungan influencer media sosial ing telpon
Lelungan influencer media sosial ing telpon

iklan

Ing ngisor iki sawetara conto pengaruh media sosial sing bisa sampeyan tindakake supaya sampeyan bisa sinau babagan.

iklan

LANJUT MACA ING ngisor iki

  • @ora mulih
  • @chrisburkard
  • @melissa
  • @funforlouis
  • @doyoutravel
  • @izkiz
web:  Carane Entuk Asuransi Perjalanan ing Nigeria

iklan

LANJUT MACA ING ngisor iki

iklan

Sampeyan uga bisa DM kanggo ngenalake sampeyan. Sampeyan ora ngerti, dheweke mung bisa mbales pesen sampeyan.

Sampeyan butuh transportasi, sandhangan, peralatan, lsp sajrone lelungan. Apa sampeyan mikir babagan ngubungi sawetara merek sing nyedhiyakake barang kasebut lan nawakake dadi duta? Merek kasebut bakal gelem nggayuh persetujuan karo sampeyan anggere sampeyan bakal mrentah pamirsa sing apik ing media sosial.

Sampeyan bakal luwih gampang yen sampeyan ngubungi merek cilik sing mbutuhake paparan kasebut. Dheweke bakal luwih gampang diyakinake tinimbang merek sing wis ana ing bisnis kasebut.

8. Sampeyan kudu mbukak blog travel

Nalika ing dalan, sampeyan bisa nyiyapake lan entuk penghasilan sing layak saka blog lelungan. Mbutuhake investasi sing luwih gedhe babagan wektu lan dhuwit, mula sampeyan kudu siyap. Iki beda banget karo mung nulis artikel kanggo situs web liyane.

iklan

Kanthi konsistensi lan kemampuan kanggo tuwuh pamirsa, sampeyan mesthi bakal entuk penghasilan saka situs web sampeyan. Sampeyan kudu ngerti manawa umume blog sukses sing sampeyan deleng entuk nganti $ 1000 USD saben wulan. Iki biasane liwat konten sing disponsori, penghasilan iklan, lan dodolan online uga.

iklan

LANJUT MACA ING ngisor iki

Kepiye carane golek dhuwit nalika lelungan dadi luwih menarik, apa sampeyan mikir?

Dadi blogger lelungan minangka cara kanggo golek dhuwit nalika lelungan
Dadi blogger lelungan minangka cara kanggo golek dhuwit nalika lelungan

9. Apa sampeyan fotografer profesional?

Yen jawaban kanggo pitakonan ing ndhuwur ya, banjur golek dhuwit nalika lelungan ora dadi tugas sing angel kanggo sampeyan. Ing panggonan sampeyan, ana akeh individu lan uga perusahaan sing mbutuhake fotografer bakat kaya sampeyan. Minangka fotografer profesional, sampeyan ora perlu mikir carane nggawe dhuwit nalika lelungan amarga sampeyan wis duwe.

Sampeyan bisa nawakake layanan kanggo lelungan liyane, perusahaan, utawa malah perencana acara ing panggonan sampeyan.

Njupuk gambar kanggo didol nalika lelungan
Njupuk gambar kanggo didol nalika lelungan

Sampeyan bisa uga kasengsem ing: Cara Entuk Paspor Kapindho: Kewarganegaraan Bulgaria Miturut Investasi

10. Ngirim paket lan mbayar

iklan

Iki uga tip apik liyane babagan carane nggawe dhuwit nalika lelungan, kurang conventional, nanging wis makarya uga ing sasi. Pilihan tartamtu iki biasane kanggo lelungan dalan. Kanthi ora ngerti babagan rute lan papan ing mobil sampeyan, sampeyan bakal entuk dhuwit kanthi ngirim paket kanggo wong. Sampeyan bakal kaget yen sampeyan ngerti jumlah wong sing ora percaya karo layanan pos.

iklan

LANJUT MACA ING ngisor iki

Amarga sampeyan bakal lelungan ing dalan, apa salah yen nggawe sawetara paket transportasi awis menyang tujuan sampeyan? Ngelingi ukuran paket lan jarak, sampeyan bisa entuk dhuwit sing akeh banget.

Yen sampeyan lelungan menyang negara liya, nggunakake WorldCraze, sampeyan bisa hubungi wong sing nggoleki produk tartamtu ing negara sampeyan. Sampeyan bisa tuku produk lan nggawa menyang panuku sing sampeyan lelungan menyang negarane. Sawise pangiriman rampung, WorldCraze mbayar dhuwit sampeyan langsung. Sing apik ing kene yaiku sampeyan bakal dibayar kanthi lengkap yen ana sing salah karo transaksi kasebut nganti suwe masalah kasebut ora diwiwiti saka mburi sampeyan.

Ngirim Paket nalika ing trip minangka cara kanggo nggawe dhuwit
Ngirim Paket nalika ing trip minangka cara kanggo nggawe dhuwit

11. Sampeyan bisa njaluk ganti rugi kanggo pesawat kaganggu 

Ah-ha, dalan liyane kanggo nggawe dhuwit nalika lelungan yaiku kanggo njaluk ganti rugi penerbangan sing kaganggu utawa telat. Kita duwe a artikel rinci ing kene. Senajan iki gumantung ing negara saka ngendi sampeyan lelungan menyang lan saka.

Iki uga khusus kanggo lelungan udara. Mesthi, luwih akeh sampeyan lelungan, luwih gedhe kemungkinan sampeyan ngalami penerbangan sing telat utawa kaganggu. Gangguan iki bisa entuk dhuwit 600 Euros, yen sampeyan tekan paling ora 3 jam ing panggonan sing dituju.

iklan

Ora ana sing pengin keterlambatan utawa gangguan penerbangan, nanging yen kedadeyan sampeyan, banjur nimbang cara cepet kanggo entuk dhuwit nalika lelungan.

iklan

LANJUT MACA ING ngisor iki

Ana telung cara utama kanggo nuntut ganti rugi penerbangan sing kaganggu, kalebu:

12. Makarya ing bar utawa restoran

Iki bisa uga minangka karya musiman sing paling populer ing saindenging jagad. Sampeyan ora perlu ngrasa aneh. Mung ngladeni wong-wong sing mangan lan omben-omben banjur entuk bayaran. Iku sing prasaja. Ana kemungkinan sing luwih dhuwur yen sampeyan bakal kerja sajrone wektu tartamtu. Iki menehi sampeyan kesempatan kanggo isih duwe aran lingkungan nalika sampeyan nggawe sawetara dhuwit ing sisih.

web:  Sinau ing Swiss kanggo siswa internasional, Kabeh sampeyan kudu ngerti

Luwih akeh turis utawa pengunjung, luwih gampang sampeyan golek kerja ing bar lan restoran ing papan sing dituju. Yen sampeyan duwe visa liburan kerja, apik banget; nanging yen ora, sampeyan bisa tansah golek pemilik sing gelem mbayar sampeyan ing sisih.

13. Coba kerja dadi salesman

 Iki minangka kesempatan sing apik kanggo sampeyan entuk dhuwit nalika lelungan. Yen sampeyan manteb ing ati ing skills komunikasi lan bisa bebarengan gampang karo wong; sampeyan kudu nyoba iki. Sampeyan mung kudu mlebu menyang toko sing dikarepake lan nawarake layanan sampeyan. Sampeyan bisa ngomong yen sampeyan bisa nambah basis pelanggan lan nambah dodolan yen sampeyan diwenehi kerja.

iklan

Aku bakal menehi saran supaya nimbang toko sing luwih ngandelake turis, amarga bakal luwih gampang kanggo nyewa sampeyan. Sampeyan bisa tansah takon watara kanggo opsi liyane sanadyan, sampeyan ora bisa ngomong dina begja. Dipikir carane nggawe dhuwit nalika lelungan bakal mbukak pikiran sampeyan kanggo akeh kemungkinan, sampeyan mung kudu milih sing paling cocog karo sampeyan.

iklan

LANJUT MACA ING ngisor iki

Nalika rembugan kanggo proyek, nyoba kanggo duwe upah tetep plus komisi ing sembarang customer sampeyan introduce kanggo wong-wong mau. Sampeyan kudu nggawe wong weruh carane ngyakinake sampeyan. Penjual sing apik mesthi yakin banget, mula ayo padha ndeleng kendel sampeyan kanggo ngrampungake.

14. Apa sampeyan wis mikir babagan karya konstruksi? 

Yen sampeyan mikir tenan carane nggawe dhuwit nalika lelungan, karya construction punika awis cepet. Sampeyan mung kudu ketemu buruh konstruksi lan nawakake mung kerja sedina. Peluang sampeyan bakal luwih apik yen sampeyan duwe pengalaman ing jinis karya iki. Buruh konstruksi kasebut mesthi mbutuhake pitulungan lan bakal menehi sampeyan kerja kanthi jangka pendek.

AtlanticRide

Bab sing kudu digatekake sadurunge nindakake pakaryan iki yaiku kesel fisik. Priksa manawa tutup asuransi sampeyan anyar yen ana kacilakan.

15. Dadi freelancer

Freelancing mung minangka cara kanggo mbayar kanggo layanan sing sampeyan tawakake online. Ana akeh platform kayata Fiverr, Upwork, Toptal, Amazon, Behance, Craigslist, lan sapiturute ngidini sampeyan nawakake layanan kasebut.

iklan

Ing kene, sampeyan bakal njlèntrèhaké katrampilan lan nyedhiyani portofolio online kanggo nampa tawaran proyek saka ngendi wae ing saindenging jagad. Katrampilan apa wae sing sampeyan duwe bisa diowahi dadi dhuwit nalika lelungan.

iklan

LANJUT MACA ING ngisor iki

Carane nggawe dhuwit nalika lelungan: Prekara-prekara sing Sampeyan Perlu Dipikir Sadurunge Njupuk Proyek Apa wae

Ing ngisor iki sawetara perkara penting sing kudu ditimbang sadurunge sampeyan miwiti entuk dhuwit nalika lelungan:

  • Apa niatmu?

Nemtokake tujuan bakal mbantu sampeyan milih proyek sing paling cocog karo sampeyan. Apa sampeyan kudu kerja amarga sampeyan kekurangan dhuwit? Apa mung njupuk proyek mung kanggo nambah kanthong sampeyan? Nalika sampeyan wis mangsuli pitakon-pitakon iki, sampeyan saiki bisa miwiti mikir carane nggawe dhuwit nalika lelungan.

  • Akeh tandha penipuan

Nalika sampeyan nimbang carane nggawe dhuwit nalika lelungan, sampeyan pancene kudu ati-ati banget supaya ora tiba ing tangan sing salah. Utamane yen sampeyan nggunakake situs web, aku menehi saran supaya sampeyan mung nggunakake situs web sing ora mbutuhake sampeyan mbayar ragad. Minangka wong manca ing lingkungan aneh, sampeyan kudu ngelingi jinis panggonan sing arep golek proyek. 

  • Apa ide sampeyan kanggo entuk?

Browsing carane nggawe dhuwit nalika lelungan gedhe, nanging wis panginten babagan gagasan pribadi kanggo nggawe dhuwit? Uga, apa sampeyan luwih seneng sing luwih fisik utawa sampeyan bakal milih sing kalebu karya mental? Yen sampeyan wis mangsuli pitakon kasebut, sampeyan bakal entuk kesempatan sing luwih apik kanggo ngerti jinis proyek sing bakal ditindakake.

iklan

Artikel iki wis nuduhake yen ana akeh cara carane nggawe dhuwit nalika lelungan. Sampeyan mung kudu milih sing paling cocog karo sampeyan. 

iklan

LANJUT MACA ING ngisor iki


Nyebar katresnan

Ninggalake Komentar