12 Cara pinter golek dhuwit nganggo telpon ing taun iki.

Foto penulis
Ditulis dening Godfrey

 

Nyebar katresnan

Pambuka kanggo cara kanggo nggawe dhuwit karo telpon

Ana cara pinter kanggo nggawe dhuwit karo telpon. Dhuwit wis dadi mantra ing macem-macem platform media sosial kanggo wektu sing suwe. Apa sampeyan wis nyoba golek cara kanggo golek dhuwit nganggo telpon? Ya, artikel iki bakal menehi wawasan babagan carane golek dhuwit nganggo ponsel sampeyan.

Cara cerdas kanggo golek dhuwit nganggo telpon ing taun iki

dhaftar cara Smart kanggo nggawe dhuwit karo telpon taun iki.

1) Ngisi survey online

Sawetara situs online mbayar survey sing diwenehake lan nuduhake pendapat sampeyan. Perusahaan njaluk pendapat lan mbayar dhuwit. Conto sawetara survey online kalebu InboxDollars. Sampeyan bisa entuk dhuwit ing kene kanthi nonton video, ngeklik pariwara, maca email, blanja online, surfing internet, lan nindakake survey ing situs kasebut.

2) Asisten virtual

iklan

Cara liya kanggo nggawe dhuwit nganggo telpon yaiku kanthi kerja minangka asisten virtual. Asisten virtual yaiku wong sing nulungi wong liya nanging kerja liwat telpon utawa laptop. Sampeyan ora kudu ndeleng wong kasebut utawa menyang kantor kanggo kerja. Sawetara individu lan organisasi kerja sama tansah golek asisten virtual lan mbayar kanthi apik.

web:  2022 Dhaptar Perusahaan Investasi Forex Legit ing Nigeria

3) Sade barang

Ana situs web sing bisa sampeyan adol barang dagangan utawa barang sing ora perlu maneh. Conto situs web kasebut yaiku Jiji. Kabeh sing dibutuhake ing aplikasi iki yaiku njupuk gambar barang sing didol lan dikirim ing situs web ing kategori sing ana ing ngisor iki. Sampeyan bisa nambah nomer telpon kanggo komunikasi gampang. Situs web liyane sing bisa sampeyan adol barang yaiku Poshmark lan eBay. Poshmark bisa digunakake kaya aplikasi Jiji.

Sampeyan mung kudu njupuk gambar sandhangan utawa barang dagangan sing arep didol lan diunggahake. eBay dianggo kanthi cara sing beda. Sampeyan kudu ndhaptar akun, ngirim barang sing didol, lan ngenteni pelanggan nawarake. Iki minangka situs web sing gampang digunakake lan uga minangka cara adol sing efisien.

Cara cerdas kanggo golek dhuwit nganggo telpon taun iki nganggo jiji

4) Penulisan bebas

Cara cerdas liyane kanggo golek dhuwit nganggo telpon yaiku kanthi freelancing. Minangka panulis lepas, sampeyan ora ana hubungane karo organisasi utawa individu. Sampeyan makarya miturut syarat dhewe. Conto platform sing bisa dadi freelance kalebu MicroGigSite, Fiverr, Upwork, lan liya-liyane.

Freelancing minangka sawetara subkategori. Sampeyan bisa mutusake dadi copywriter freelance utawa panyipta konten lepas utawa malah desainer grafis.

5) Pengaruh media sosial

Iki minangka cara liya kanggo golek dhuwit nganggo telpon, utamane yen sampeyan duwe pengikut gedhe ing media sosial. Sawetara start-up utawa individu mbayar influencer kanggo pasar produk online. Minangka influencer, sampeyan kudu ngisi lan menehi tawaran babagan tarif pariwara lan liya-liyane.

6) YouTube

Cara liya kanggo nggawe dhuwit nganggo telpon yaiku nggunakake YouTube. Iki utamané yen sampeyan duwe telpon apik karo fitur kamera gedhe. Akeh wong sing durung ngerti babagan tambang emas sing ana ing internet. Nggawe dhuwit liwat YouTube bisa kanthi nggawe video lan luwih akeh pandherekipun utawa pelanggan, luwih akeh bayaran YouTube sampeyan bakal luwih dhuwur.

web:  Kepiye carane dadi pramugari (Atendan Penerbangan) ing Nigeria

7) Nyunting lan nyunting

Ana akeh panulis online sing nggoleki individu kanggo proofread lan nyunting karyane. Sampeyan bisa duwe akses menyang proyek kasebut ing platform kaya Upwork lan malah Facebook. LinkedIn minangka tambang emas liyane kanggo proyek kaya iki. Nalika sampeyan ndhaptar ing LinkedIn lan nyorot jinis proyek sing pengin diwenehi kabar, LinkedIn ngirim nganyari lan informasi babagan proyek kasebut.

Asil gambar kanggo maca bukti

8) Manajemen media sosial

Iku konyol, jumlah wektu nggunakake media sosial nanging cara wis digawe urip gampang ora bisa negasi. Sawetara perusahaan asring mbutuhake wong kanggo ngatur situs web media sosial. Kanthi mung telpon, sampeyan bisa nindakake lan entuk dhuwit gedhe. Iki minangka cara sing apik kanggo golek dhuwit kanthi nggunakake telpon.

9) Ngedit video

Ana njupuk video lan ana njupuk video sing katon profesional. Loro-lorone beda-beda. Video biasa bisa digawe profesional mung nganggo telpon. Ana sawetara aplikasi kanggo nyunting video lan contone yaiku Adobe Rush. Sampeyan bisa entuk dhuwit nganggo telpon kanthi nyunting video kanggo individu.

10) Adol foto lan video online

Cara liyane sing apik kanggo nggawe dhuwit online yaiku adol foto lan video. Njupuk foto lan video sing apik bisa nguntungake. Sawetara situs sing bisa adol foto lan video ing Foap. Padha mbayar $5 saben gambar utawa video.

11) Dolanan game

Muter game online minangka cara liya kanggo golek dhuwit nganggo telpon utamane kanggo para penyayang game. Ana sawetara aplikasi sing ngidini individu nyoba game lan menehi umpan balik. Padha uga mbayar kanggo testing game. Conto situs web kasebut yaiku Qriket. Ing Qriket, sampeyan bisa muter wheel lan menang dhuwit. Watesan iku dudu app kanggo menang dhuwit gedhe banget.

web:  Carane Investasi ing FGN Savings Bond

Kene 6 Camping kanggo Play game online lan entuk dhuwit

12) Tutor online

Dadi tutor online minangka cara sing apik kanggo golek dhuwit nganggo ponsel. Sampeyan mung kudu ngerteni apa sing sampeyan pancene apik lan ana aplikasi sing mbayar sampeyan mulang online.

iklan

LANJUT MACA ING ngisor iki

iklan

Sampeyan uga bisa nggunakake WhatsApp utawa telegram kanggo mulang wong kaya rutinitas perawatan kulit, cryptocurrency, resep-resep lan liya-liyane kanthi ragad. Sing paling apik babagan bisnis iki yaiku yen sampeyan pancene apik ing apa sing sampeyan lakoni, referral saka tutuk bakal nggawe sampeyan luwih akeh pelanggan.

kesimpulan

Ana sawetara cara pinter kanggo nggawe dhuwit karo telpon sing artikel iki ora ngomong bab. Iku penting kanggo nindakake soko ing sisih utamané kanggo dina udan lan duwe stash nang endi wae amarga ora ana sing ngerti apa mangsa portends. Saliyane ngirit kanggo dina udan, nindakake bisnis nganggo telpon uga bisa digunakake kanggo nambah CV yen sampeyan ngerti cara nampilake kanthi apik.


Nyebar katresnan

1 mikir babagan "12 Cara cerdas kanggo golek dhuwit nganggo telpon ing taun iki."

  1. Sinau carane nggawe dhuwit saka Amazon gratis, tanpa biaya.
    Kelas gratis utawa sampeyan bisa ngobrol pribadi kanggo tutorial.
    Pencet aku +2348066660566
    WhatsApp Mung. Matur nuwun

    Reply

Ninggalake Komentar