Kepiye golek dhuwit kanthi survey online

Foto penulis
Ditulis dening Godfrey

 

Nyebar katresnan

Apa sampeyan nggoleki cara kanggo nggawe dhuwit ekstra? Yen mangkono, sampeyan bisa uga pengin nimbang nindakake survey online.

Survei online bisa dadi cara sing sampurna kanggo entuk dhuwit ekstra saben wulan, lan nyenengake.

iklan

Kiriman blog iki bakal nuduhake carane nggawe dhuwit kanthi survey online lan menehi sawetara tips kanggo miwiti.

Apa survey online?

Survey mbayar online iku mung survey sing rampung online lan entuk ganjaran. Perusahaan survey bakal mbayar pendapat sampeyan babagan macem-macem produk, layanan, lan masalah.

Umume survey online mung butuh sawetara menit kanggo ngrampungake lan duwe ambang cashout minimal.

Carane aku miwiti?

Langkah pisanan yaiku nemokake perusahaan survey online sing biso dipercoyo kanggo ndhaptar.

Ana macem-macem perusahaan, mula penting kanggo nindakake riset sadurunge ndhaptar karo perusahaan apa wae.

Disaranake mriksa situs web kaya Survey Junkie kanggo miwiti.

Nggawe akun lan njupuk survey yen sampeyan wis nemokake perusahaan kanggo ndhaptar.

Sampeyan biasane bakal nampa email nalika survey anyar kasedhiya, lan sampeyan bisa mlebu menyang akun kanggo ngrampungake survey.

Apa mupangate nindakake survey online karo Survey Junkie?

Ana akeh keuntungan njupuk survey online karo Survey Junkie.

Kaping pisanan, sampeyan bisa entuk dhuwit kanthi nindakake sing nyenengake.

Kapindho, sampeyan bisa kerja saka ngendi wae yen sampeyan duwe sambungan internet.

Katelu, Survey Junkie minangka salah sawijining platform wawasan sing paling dipercaya, kanthi luwih saka 20 yuta anggota nganti saiki lan rating Trustpilot 4.5 / 5 saka meh 30,000 ulasan.

Survey Junkie minangka platform sing aman lan aman sing dituju saben dina atusan ewu wong kanggo nuduhake apa sing dikira lan ditindakake karo merek kanthi ijol-ijolan hadiah.

Kajaba iku, ora preduli apa sing sampeyan pilih kanggo nuduhake, manawa panemu utawa kegiatan digital, ndhelik kanggo keamanan sampeyan.

iklan

LANJUT MACA ING ngisor iki

iklan

Informasi sensitif ora tau diklumpukake, kayata sandhi, cara pembayaran, lan nomer jaminan sosial.

Pungkasan, sampeyan bisa milih nalika sampeyan pengin kerja, amarga umume survey mung butuh 8-15 menit kanggo ngrampungake.

Pira aku bisa entuk karo Survey Junkie?

Survey Junkie ganjaran karo nilai nalika njupuk survey. Sampeyan banjur bisa ngganti TCTerms menyang awis utawa hadiah kertu.

Anggota Survey Junkie bisa entuk ing ngendi wae saka $0.50 nganti $0.75 saben survey, lan jumlah sing sampeyan lakoni bakal gumantung saka dawa lan kerumitan survey.

Contone, survey cendhak mung bisa mbayar $0.50, nalika survey maneh bisa mbayar $0.75.

iklan

iklan

TCTerms uga bisa nebus awis utawa hadiah SIM, lan sampeyan bisa nampa pembayaran liwat PayPal utawa e-Giftcards.

Sampeyan bisa ngetokake dhuwit nalika tekan 500 poin, padha karo $5.

Yen sampeyan ngrampungake telung survey saben dina, sampeyan bisa entuk kira-kira $40 saben wulan.

Mulai survey saiki!

Dadi, yen sampeyan nggoleki cara kanggo nggawe dhuwit ekstra saka comfort saka ngarep dhewe, survey online bisa dadi pilihan sampurna kanggo sampeyan.

Elinga manawa mbutuhake sawetara wektu lan usaha kanggo nemokake kesempatan survey sing berkualitas, mula disaranake Survey Junkie minangka pilihan sing sampurna.

Dadi, njupuk wektu lan nindakake survey!


Nyebar katresnan

Ninggalake Komentar