Kepiye Entuk Dhuwit ing TikTok ing Nigeria (10 Langkah Kuat)

Foto penulis
Ditulis dening Berkah Okoro

 

Nyebar katresnan

Kepiye golek dhuwit ing Tiktok ing Nigeria minangka salah sawijining pitakonan sing ditakoni pangguna TikTok ing Nigeria. Iki kaya pitakonan liyane sing narik kawigaten wong Nigeria: carane WhatsApp nggawe dhuwit?

Pangguna kepengin weruh ora mung yen Tiktok entuk dhuwit, nanging yen aplikasi media sosial sing disenengi banget bisa ngasilake dhuwit. Yen sampeyan pangguna TikTok, utawa bakal dadi siji, sampeyan uga pengin ngerti. Dadi, maca terus kanggo ngerteni.

carane nggawe dhuwit ing Tiktok ing Nigeria

Kaya sing wis dingerteni, Tiktok minangka salah sawijining platform media sosial sing nyenengake sing narik minat wong saiki. Nanging nganti diluncurake ing September 2016, bisa uga katon minangka idea app sing durung dikembangaké. Wutah eksponensial ing panggunaan, nanging ndadekake sensasi ing saindenging jagad. Nanging, nyenengake ora mung sing ditawakake TikTok; siji uga bisa nggawe dhuwit ing platform.

Umume, kita ngerti manawa Tiktok minangka aplikasi enggo bareng video kanthi bentuk cekak sing katon kaya ekspresi. Kanthi mung klip video udakara 15 detik nganti 10 menit babagan topik apa wae sing dipilih, sampeyan bisa ngandhani maksud sampeyan utawa promosi kreatifitas menyang pamirsa sing luwih akeh. 

Apa ora apik tenan?

Tiktok minangka jaringan enggo bareng video sing bisa diakses kabeh. Iku kasedhiya kanggo Ios lan Android. Mula, sampeyan ora kudu duwe iPhone sadurunge bisa nonton video utawa nggawe ing app; kabeh sing perlu iku akun fungsi. 

Dadi, yen sampeyan ora duwe akun TikTok, sampeyan ora bakal bisa entuk manfaat saka apa sing dibahas ing artikel iki; sinau macem-macem cara nggawe dhuwit ing app. Kanggo entuk manfaat, dadi Tiktoker mung sawetara detik kanthi telung langkah sing gampang.

  1. Instal aplikasi Tiktok ing telpon (kasedhiya kanggo iOS lan Android).
  2. Nggawe akun kanthi ngrampungake profil sampeyan.
  3. Tindakake tumindak TikTok (kaya, komentar, lan, sing paling penting, nggawe video pertama sampeyan; bisa uga selfie video, lan nuduhake).

Saiki sampeyan wis ora ana, saiki wektune sinau babagan golek dhuwit ing aplikasi enggo bareng video. Nanging pisanan, ayo ndeleng syarat sing dibutuhake kanggo miwiti entuk.

Kanggo entuk dhuwit ing Tiktok, syarat pertama yaiku tuwuh pamirsa. Ngembangake pamirsa mung tegese njaluk pangguna TikTok liyane ngetutake akun TikTok sampeyan.

Kepiye carane? 

Sampeyan nindakake kanthi rutin ngirim video sing menarik lan menarik. Sing luwih menarik lan narik kawigaten kiriman video sampeyan, luwih akeh pengikut sampeyan. 

Tuwuh pamirsa minangka syarat utama kanggo entuk dhuwit ing Tiktok. Iki amarga ora preduli langkah sing sampeyan lakoni kanggo monetisasi konten sampeyan, sampeyan isih butuh pamirsa sing setia kanggo ngrungokake sampeyan. Lan partisipasi dheweke, ing wangun apa wae, yaiku sing nerjemahake penghasilan sampeyan.

Nanging, kabar apik yaiku sampeyan ora kudu dadi panyipta konten kanggo entuk dhuwit ing Tiktok. Sampeyan bisa uga kepingin weruh carane iku bisa. Inggih, punika.

 Ing artikel iki, sampeyan bakal sinau macem-macem cara sampeyan bisa entuk dhuwit ing TikTok tanpa dadi panyipta konten lan macem-macem strategi sing digunakake para pangripta ndhuwur kanggo golek dhuwit ing platform media sosial. Ayo diwiwiti.

Carane Nggawe Dhuwit ing Tiktok ing Nigeria

1. Pasar produk sampeyan ing Tiktok

Pemasaran dagangan sampeyan ing Tiktok minangka salah sawijining cara kanggo entuk dhuwit ing aplikasi kasebut. Ora preduli jinis konten sing digawe, sampeyan bisa promosi produk sing pengin didol ing video kanthi kreatif, banjur pamirsa sing setia bisa mutusake kanggo tuku.

Nalika pengikut sampeyan tuku produk, sampeyan entuk. Sampeyan bisa ngirim produk sing dituku menyang omah.

2. Gunakake Iklan TikTok

Ana rong cara kanggo entuk dhuwit nggunakake iklan Tiktok. Salah sawijining pilihan yaiku nggunakake kanggo promosi produk kanthi cara sing padha karo iklan Facebook, Twitter, lan Instagram. Mangkono, bisa dadi strategi tambahan utawa tindak lanjut sing sampeyan gunakake sawise promosi produk ing salah sawijining video.

Cara kapindho yaiku mbantu merek lan bisnis sing pengin promosi produk ing Tiktok nanging ora ngerti kepiye. Sawise sampeyan menehi pitulungan kasebut, sampeyan bakal dibayar. 

3. Iklan mbayar

Sampeyan bisa entuk dhuwit liwat iklan mbayar ing Tiktok. Iklan sing dibayar uga dikenal minangka kiriman sing disponsori. Nalika entuk kiriman sing disponsori, sampeyan kudu ngunggah kiriman ing akun Tiktok amarga sampeyan dibayar kanggo nindakake. Iki apa sampeyan dijaluk katon ing video utawa ora.

Merek lan bisnis nindakake iki amarga menehi respon emosional; pangguna luwih percaya pendapat saka wong sing dituruti, disenengi, lan dihormati tinimbang endorsement merek tunggal. Pangguna Tiktok sing akeh pengikut asring dadi target kesempatan iki.

4. affiliate Marketing

Ing pemasaran afiliasi, sampeyan promosi produk nggunakake tautan kanggo nyengkuyung wong tuku. Sawise salah sawijining pengikut sampeyan ngeklik tautan kasebut lan tuku produk, sampeyan bakal entuk komisi.

affiliate marketing minangka salah sawijining strategi nggawe dhuwit ing TikTok sing ora mbutuhake akeh pengikut kanggo nggawe.

5. Gawe lan adol akun Tiktok

Yen sampeyan ngerti carane nggawe akun TikTok kanthi pengikut sing akeh wiwit awal, iki bisa uga dadi pilihan sing paling apik kanggo awis aplikasi iki. Wong tuku akun TikTok kanthi macem-macem alasan, mula katrampilan sampeyan bakal nulungi dheweke.

Ing Nigeria, iki dudu cara sing umum kanggo golek dhuwit ing TikTok. Nanging, iki isih dadi cara sing bisa digunakake, mula alesan kasebut didaftar minangka salah sawijining pilihan kanggo mangsuli kepiye golek dhuwit ing TikTok ing Nigeria.

6. Lisensi Media

Lisensi Media minangka cara liya kanggo entuk dhuwit ing Tiktok. Iki mung ngidini merek nggunakake konten sampeyan, lan iki mbayar. Sampeyan bisa adol video menyang merek utawa pandherekipun. Salah siji cara, gumantung saka rega sing sampeyan nemtokake, sampeyan bisa entuk dhuwit akeh.

7. Dana Pencipta TikTok

Pangguna TikTok kanthi pengikut sing akeh bisa entuk dhuwit nggunakake dana pencipta Tiktok. Iku bener cara tradisional kanggo entuk ing app. Sanadyan iku dudu strategi cepet kaya liyane, iku paling maringi hadiah nalika matures. Entuk liwat Dana Pencipta Tiktok minangka strategi jangka panjang lan mbutuhake komitmen. 

Minangka pangguna TikTok, yen sampeyan duwe pengikut sing akeh, mung siji: sampeyan wis nggawe konten video sing disenengi wong. Dadi, sing kudu ditindakake yaiku tetep. Terus nggawe video sing menarik lan kirim.

Video sing luwih menarik sing dikirim, luwih akeh pengikut sampeyan. Luwih akeh pengikut, luwih akeh tampilan sampeyan bakal entuk. Banjur, yen sampeyan duwe akeh tampilan kaya sing wis ditemtokake ing pedoman Titok, Tiktok mbayar sampeyan. Apa sampeyan ndeleng aliran?

Kanggo gamblang, ayo nerangake manawa TikTok mung mbayar miturut jumlah pengikut lan tampilan sing digawe. 

Dadi, kanggo 1,000 pengikut, sing bisa nyebabake 1,000 tampilan, Tiktok mbayar 2-4 sen. Iki tegese TikTok nglumpukake kabeh penghasilan sampeyan amarga pandherekipun mundhak lan ngasilake luwih akeh nganti sampeyan tekan jumlah pengikut lan jumlah tampilan sing dikarepake. 

Kanthi strategi iki, pangguna TikTok bisa entuk dhuwit akeh saben wulan, antarane N100,000 lan N2 yuta, gumantung saka jumlah pengikut, tampilan video, lan keterlibatan.

Kanggo gabung karo dana pencipta TikTok, deleng pedoman ing ngisor iki:

  • Sampeyan kudu paling sethithik 18 taun.
  • Sampeyan kudu dadi warga Nigeria.
  • Sampeyan kudu duwe minimal 10,000 pengikut aktif.
  • Video TikTok sing diterbitake kudu asli lan tindakake aturan TikTok.
  • Ing 30 dina pungkasan, sampeyan kudu nampa paling ora 100,000 tampilan video.

Dadi, kanggo dadi ahli waris dana pencipta TikTok, sampeyan kudu duwe paling ora 10,000 pengikut lan 100,000 tampilan sajrone 30 dina kepungkur.

Yen sampeyan wis mencet tandha iki lan Tiktok mbayar, sampeyan bisa mbatalake dhuwit saka akun Tiktok sampeyan. Kanggo mbatalake, tindakake langkah iki:

i. Bukak akun PayPal.

ii. Bukak aplikasi TikTok. Tutul telung titik horisontal ing pojok tengen ndhuwur kanggo ngakses setelan.

iii. Pindhah menyang dompet, tutul "penghasilanku," banjur mbatalake.

iv. Mlebu menyang akun PayPal kanggo konfirmasi mundur total.

7. Nyuwun sumbangan utawa sumbangan

Njaluk sumbangan utawa kontribusi saka pandherekipun utawa pamirso dadi pilihan sing bener minangka strategi nggawe dhuwit yen sampeyan duwe alasan sing apik.

Bisa uga ora kepenak, nanging yen sampeyan butuh dhukungan saka pamirsa supaya bisa ngasilake konten video sing bakal disenengi, mula mesthine pamirsa bakal seneng ndhukung sampeyan amarga pengin konten sampeyan luwih akeh.

8. dadi a Manajer Akun Tiktok

Dadi Manajer Akun Tiktok minangka cara liya sampeyan bisa entuk dhuwit nganggo Tiktok. Minangka manajer akun TikTok, sampeyan bisa dadi agen atas jenenge merek menyang pangripta TikTok utawa sampeyan bisa dadi wong sing mbantu merek lan bisnis ngatur akun TikTok.

9. Video Editing Tiktok

Sadurunge nimbang dalan iki minangka cara kanggo entuk dhuwit ing Tiktok, sampeyan kudu duwe pengalaman nyunting video. Kanthi katrampilan nyunting video, sampeyan bakal bisa nulung para pangripta TikTok nyunting video. Tugas sampeyan yaiku njamin video nggambarake profesionalisme sadurunge diunggah.

10. Keuntungan saka seneng lan komentar

Entuk dhuwit kanthi seneng lan menehi komentar babagan video dadi bagean saka dhaptar babagan carane golek dhuwit ing Tiktok ing Nigeria. Senajan iki ora mbayar akeh, iku isih cara sregep kanggo nggawe dhuwit ing aplikasi enggo bareng video.

kesimpulan

Kanthi pilihan ing ndhuwur, sampeyan bisa miwiti golek dhuwit ing Tiktok minangka wong Nigeria. Minangka sadurungé nyatet, sampeyan bisa nggawe akeh dhuwit ing app, nanging sampeyan kudu setya kanggo reap ganjaran amarga iku game long-term. Sampeyan kudu gelem nyawisake wektu lan gaweyan yen sampeyan pengin golek dhuwit karo TikTok ing Nigeria.

Kaya sing wis dingerteni sadurunge, sampeyan bisa entuk dhuwit akeh ing TikTok ing Nigeria yen sampeyan ngetutake dhaptar iki babagan carane golek dhuwit ing TikTok ing Nigeria. Sanajan strategi sing didhaptar ing kene kanggo entuk dhuwit ing Tiktok ing Nigeria efisien, nyatane, sampeyan bisa nggunakake strategi apa wae sing cocog karo sampeyan.

Mung wong-wong sing ora wedi sukses lan ora wedi gagal bakal entuk dhuwit akeh ing app. Dadi, wani lan mlumpat kesempatan iki kanggo nggawe jutaan karo Tiktok ing Nigeria.

 


Nyebar katresnan

Ninggalake Komentar