Carane NFTs lan Metaverse bisa tetep fashion Luxurious

Foto penulis
Ditulis dening Paul

 

Nyebar katresnan

Industri fashion wis wiwit katon menyang cryptoverse, sing ora rahasia. Ing catwalk metaverse, Dolce & Gabbana, Gucci, Philipp Plein, lan Tiffany & Co. kabeh arep ing arah sing beda-beda. Teknologi tansah saya apik, lan fashion tansah ganti. Padha kudu ngumpul ing sawetara titik, nanging padha bisa nindakake proyek sing luwih apik.

Wong-wong mbayar mayuta-yuta dolar kanggo tanah ing jagad maya nalika metaverse mung diwiwiti amarga bisa uga. Apa ora fashion kudu dadi bagéan saka iku? Industri fashion tansah golek cara anyar kanggo nindakake samubarang lan ngganti sing lawas. Sampeyan bisa nambah strategi dagang ing bitcodes.io.

AtlanticRide

Nanging umume wong ngerti manawa industri fashion isih dadi salah sawijining sing paling ditutup ing saindenging jagad. Wong-wong duwe kekuwatan gedhe ing jagad fashion amarga kekurangan, rega, rasukan, lan, ing pirang-pirang kasus, sapa sing ngerti. Sampeyan mung bisa tuku tas Chanel akeh, lan butuh wektu suwe kanggo entuk Birkin utawa Kelly saka Hermès. Industri fashion kuwat amarga iki.

Wong sing peduli babagan fashion ngerti yen ora ana sing luwih apik tinimbang nyuwek paket barang sing ditunggu-tunggu, nyoba kanggo pisanan, lan tresna maneh. Yen sampeyan pengin apa wae nanging ora bisa entuk ing endi wae, sampeyan ngarani kemewahan. Napa sandhangan ing metaverse beda karo sandhangan ing jagad nyata?

Sanadyan bisnis kondhang menehi akeh nilai ing tradhisi kasebut, tradhisi kasebut kudu tetep owah sawayah-wayah. Nanging, angel nggawa pangguna anyar nalika tetep kasengsem sing lawas.

Viltrakyt marang Cointelegraph sing koleksi digital bisa nuduhake carane akeh penggemar fashion kaya merek. Iki bakal kanggo kabeh wong, ora mung "influencer" utawa "bejo" wong sing entuk paket PR saka perusahaan amarga duwe akeh penggemar sing kasengsem.

Contone, Maison Margiela bisa menehi saben pasangan Bianchetto Tabi Boots nomer tartamtu saka wearables digital. Penggemar sing ora duwe akeh pengikut nanging isih pengin nuduhake dhukungan bisa nindakake kanthi nganggo sepatu bot ing Metaverse lan ing urip nyata.

Anyar: CBDC digunakake ing Karibia luwih akeh tinimbang ing papan liya, sanajan sistem perbankane ora apik.

Sampeyan ora bisa bali utawa ijol-ijolan barang sing sampeyan tuku online

Token non-fungible, uga disebut NFT, minangka "token sing bisa digunakake kanggo nuduhake kepemilikan barang unik," miturut Ethereum Foundation. Viltrakyt ujar manawa aset digital digawe, ora bisa diganti utawa dibusak, lan "aset digital ora bakal rusak."

Finty ujar manawa akeh aset penting ing industri fashion, kayata Birkin, sing "ngungguli S&P 500 sajrone 35 taun," bisa dicolong, rusak, utawa rusak sajrone wektu yen ora dirawat kanthi bener. Birkin minangka salah sawijining perkara kasebut. Viltrakyt ujar manawa barang-barang sing larang lan larang regane ora kudu dadi barang sing bisa sampeyan tuku lan "tutul".

Kajaba iku, kajaba padha kolektor utawa caretakers, iku hard kanggo pembuangan kanggo njaluk Piece saka arsip. Iki luwih bener yen potongan kasebut ora bisa diurus kanthi becik. Kadhangkala perusahaan nampilake arsip ing sawetara wektu ing kutha-kutha kaya Paris utawa Milan, nanging umume acara kasebut minangka acara pribadi sing ditindakake dening wong pribadi. Paris lan Milan minangka rong papan kasebut.

Gunakake teknologi anyar lan bisnis online kanggo keuntungan sampeyan

Sanadyan nyenengake kanggo pindhah menyang toko lan nyoba, ndemek, mlaku-mlaku, lan ngerti sandhangan lan toko, e-commerce wis dadi cara utama wong blanja. Metaverse bisa dadi keren lan paling anyar kaya tuku tas Kelly sing populer ing Paris.

Viltrakyt ujar manawa saiki COVID-19 wis rampung, meh kabeh bisnis, malah Hermès, adol online. Iki tegese kita kudu nggawe sing anyar lan beda. Nggunakake teknologi, perusahaan bisa nambah citra lan cara kerjane karo para pelanggan.


Nyebar katresnan

Ninggalake Komentar