Cara Ndhaptar Kode Transfer Bank Pertama tanpa Kartu ATM (2023)

Nyebar katresnan

Kanggo ndhaptar kode transfer First Bank ing ponsel, pencet *894*0# saka aplikasi telpon. Layar bakal nampilake nomer kertu debit sing disguised. Pilih kertu debit sampeyan, ketik PIN transfer 4 digit, banjur PIN transfer First Bank 5 digit. Konfirmasi kode kanggo aktivasi cepet.

Sugeng rawuh ing pandhuan rinci babagan cara ndhaptar kode transfer Bank Pertama tanpa kertu ATM. First Bank wis nggawe alternatif sing cepet lan aman kanggo transfer tanpa mbutuhake kertu ATM amarga teknologi terus ngowahi sektor finansial.

Apa sampeyan wis lali kertu utawa luwih seneng cara tanpa kertu, pandhuan langkah-langkah iki bakal mulang sampeyan carane ndhaptar kode transfer First Bank tanpa kertu ATM kanthi gampang, menehi akses lancar menyang jagad perbankan digital sing gampang.

Gabung karo kita nalika mbukak cara sing gampang nanging efektif sing bakal ngidini sampeyan ngontrol transaksi finansial, kabeh kanthi mencet tombol.

First Bank of Nigeria nyedhiyakake alat migunani sing dikenal minangka Kode Transfer Bank Pertama.

Kanthi kode *894#, sampeyan bisa nindakake transaksi tanpa mbutuhake kertu ATM.

Kode iki ngidini sampeyan kanggo bank online, mriksa saldo akun, lan malah ngirim dhuwit menyang bank liyane tanpa nggunakake kertu ATM.

Persyaratan Pendaftaran Kode Transfer Bank Pertama

Sampeyan mbutuhake ing ngisor iki kanggo ndhaptar Kode Transfer Bank Pertama tanpa kertu ATM:

  1. Nomer ponsel sing kadhaptar ing Bank Pertama
  2. Akun First Bank sing aktif
  3. Telpon seluler (telpon cilik utawa smartphone).
Cara Ndhaptar Kode Transfer Bank Pertama tanpa Kartu ATM

Cara Ndhaptar Kode Transfer Bank Pertama tanpa Kartu ATM

Tindakake langkah iki kanggo ndhaptar kode transfer First Bank tanpa kertu ATM:

  1. Ing ponsel, ketik *894#.
  2. Banjur klik "1" kanggo nerusake registrasi.
  3. Ketik nomer akun First Bank sabanjuré.
  4. Banjur, yen dijaluk, wenehi informasi pribadhi, kalebu jeneng lengkap lan tanggal lair.
  5. Gawe PIN 5 digit kanggo otorisasi transaksi.
  6. Pungkasan, kanggo ngrampungake proses registrasi, konfirmasi PIN sampeyan.
Cara Ndhaptar Kode Transfer Bank Pertama tanpa Kartu ATM

Cara Ndhaptar Kode Transfer Bank Pertama

Sawise ndhaptar kanthi sukses, sampeyan kudu ngaktifake Kode Transfer Bank Pertama kanthi ngrampungake langkah-langkah iki:

  1. Ing nomer ponsel sampeyan, ketik *894#.
  2. Banjur klik "0" kanggo ngakses opsi Quick Banking.
  3. Sabanjure, pilih "Aktifake Kode" saka menu gulung mudhun.
  4. Pungkasan, kanggo ngaktifake kode transfer, ketik PIN 5 digit. 

Cara Supaya Kode Transfer Bank Pisanan Sampeyan Aman

Cara Ndhaptar Kode Transfer Bank Pertama tanpa Kartu ATM

Nalika Kode Transfer Bank Pertama trep, penting kanggo prioritas keamanan operasi finansial sampeyan.

Ing ngisor iki sawetara langkah kanggo njaga informasi finansial sampeyan kanthi aman:

  1. Jaga PIN kode transfer sampeyan pribadhi, lan aja mbukak menyang sapa wae.
  1. Aja nggunakake PIN sing katon kaya tanggal ulang taun utawa angka sing terus-terusan.
  1. Waspada karo taktik teduh lan aja menehi informasi pribadhi utawa finansial kanggo nanggepi pitakon sing ora dikarepake utawa dijaluk.
  1. Ngawasi aktivitas akun sampeyan kanthi rutin lan laporake kegiatan sing ora biasa menyang bank.

Cara Hubungi Layanan Pelanggan lan Dhukungan First Bank

Cara Ndhaptar Kode Transfer Bank Pertama tanpa Kartu ATM

Hubungi layanan pelanggan First Bank yen sampeyan duwe masalah utawa butuh pitulung babagan prosedur registrasi Kode Transfer Bank Pertama.

Dheweke duwe staf khusus kanggo ngatasi masalah sampeyan lan menehi saran.

Nomer telpon kanggo First Contact: 0700FIRSTCONTACT (0700-34778-2668228), 01-4485500, 0708-062-5000.

Alamat email FirstContact yaiku [email dilindhungi].

www.firstbanknigeria.com yaiku situs web perusahaan.

Watesan ing First Bank Transfer USSD Code

Watesan transfer seluler ing First Bank yaiku N100,000 Naira. Watesan iki ditrapake manawa sampeyan ngirim dhuwit menyang akun First Bank utawa akun bank liyane.

Nanging, carane sampeyan nggunakake watesan iki tanggung jawab sampeyan! Sampeyan bisa nggawe transaksi 100,000 Naira siji menyang siji panampa utawa nyebarake transaksi sing dikarepake.

Transfer bakal sukses preduli saka carane sampeyan nggunakake watesan anggere sampeyan tetep ngisor watesan 100,000 Naira.

Elinga yen First Bank nyetel watesan kode transfer iki kanggo nambah keamanan lan nyegah transaksi ilegal.

Penting supaya tetep ing watesan sing ditemtokake lan tindakake aturan tambahan sing ditawakake bank.

Kaluwihan First Bank Mobile Banking

Secara pribadi, minangka pelanggan First Bank, aku nemokake mobile banking First Bank mbiyantu banget. Kajaba saka kesederhanaan Kode Transfer Bank Pertama, perbankan seluler duwe sawetara keuntungan liyane. Iki sawetara conto:

  1. 24/7 Akses

Kanthi mobile banking, sampeyan entuk akses saben jam menyang akun, sing ngidini sampeyan nindakake transaksi kapan wae, sanajan ing njaba jam perbankan.

  1. Tabungan

 Mobile banking ngilangake kabutuhan kanggo lelungan nyata menyang bank utawa ATM, ngirit wektu lan dhuwit kanggo transportasi.

  1. Riwayat Transaksi

Sampeyan bisa kanthi cepet ngakses lan ngawasi riwayat transaksi, sing nggawe nelusuri mbuwang lan ngatur dhuwit luwih gampang.

  1. Kabar Cepet

Perbankan seluler menehi tandha lan kabar wektu nyata kanggo kegiatan akun, supaya sampeyan ngerti babagan owah-owahan utawa transaksi.

  1. Tambah Keamanan

Kanggo ngamanake transaksi mobile banking, bank nggunakake cara keamanan sing ditingkatake. Iki kalebu enkripsi, otentikasi rong faktor, lan verifikasi biometrik kanggo njamin keamanan informasi finansial sampeyan.

FAQs

Kepiye cara ngaktifake tandha SMS Bank Pertama?

Mlebu menyang platform First Bank Digital Banking lan ngakses akun sampeyan, banjur navigasi menyang Layanan> Enrollment Teks kanggo ngaktifake Perbankan Teks.

Kepiye carane bisa ngaktifake akun bank tanpa kertu ATM?

Kanggo mbukak akun UPI tanpa kertu debit utawa ATM, sambungake akun bank menyang aplikasi UPI favorit banjur pilih verifikasi adhedhasar Aadhaar ing ndhuwur verifikasi kertu debit. Kirim lan validasi data Aadhaar sampeyan, banjur gawe PIN UPI 4 utawa 6 digit.

Kepiye cara ngaktifake transfer kode USSD First Bank tanpa kertu ATM?

*894*Jumlah*Nomer Rekening# iku kode transfer Bank Pertama menyang akun bank liyane. Kode iki bisa digunakake tanpa perlu kertu debit ATM lan mung PIN 5 digit. 

Proses ing ngisor iki perlu kanggo ngirim dhuwit menyang bank liyane: *894*Jumlah*Nomer Rekening# iku kode USSD.

kesimpulan

The Kode Transfer Bank Pertama minangka cara sing gampang lan aman kanggo nindakake transaksi finansial tanpa kertu ATM.

Sampeyan bisa uga seneng keuntungan saka mobile banking lan nindakake akeh transaksi ing pucuk driji kanthi tindakake prosedur gampang dituduhake ing artikel blog iki.

Kanggo njamin pengalaman perbankan sing aman lan aman, prioritasake nglindhungi informasi pribadhi lan tindakake praktik paling apik.


Nyebar katresnan

Ninggalake Komentar