5 Cara Gampang Cara Priksa Nomer MTN Panjenengan

Foto penulis
Ditulis dening Godfrey

 

Nyebar katresnan

Minangka pangguna MTN, sampeyan kudu duwe masalah babagan carane mriksa nomer MTN. MTN minangka salah sawijining perusahaan telekomunikasi sing paling populer ing Nigeria. Dheweke dikenal amarga layanan pelanggan sing apik lan sambungan internet sing cepet.

Salah sawijining pitakonan sing paling umum MTN pelanggan takon dhewe carane mriksa nomer seluler, nggunakake salah siji app utawa kode USSD. Ing kirim blog iki, kita bakal ngrembug babagan carane nindakake loro lan sawetara cara liyane kanggo mriksa nomer sampeyan.

Aku sing pungkasan paling gampang.

web: Carane Priksa Nomer Glo Ing 2 Detik

1. Cara mriksa nomer MTN nggunakake aplikasi seluler MTN

Cara paling gampang kanggo mriksa nomer MTN sampeyan yaiku nggunakake aplikasi seluler. Sampeyan bisa nggunakake browser telpon utawa menyang App Store lan nelusuri "MTN Nigeria". Sawise sampeyan ndownload, bukak app ing piranti banjur tutul 'Priksa Nomer'. Iki bakal nuduhake nomer seluler MTN sampeyan. Iku uga bakal nuduhake paket MTN lan pinten dhuwit sampeyan duwe ing akun.

2. Carane mriksa nomer MTN nggunakake kode USSD

Kode USSD kanggo mriksa nomer telpon MTN sampeyan yaiku *123*1*1#. Kode USSD liyane sing bisa nampilake nomer MTN sampeyan yaiku *663#.

3. Telpon kanca kanggo ndeleng nomer telpon ing layar dheweke

Cara liya kanggo mriksa nomer MTN sampeyan yaiku nelpon kanca sing bakal nampa telpon lan ndeleng nomer panelpon ing layar.

4. Telpon customer care

MTN customer care bisa pitutur marang kowe carane mriksa nomer uga. Nalika sampeyan nelpon customer care, padha uga bakal pitutur marang kowe carane akeh dhuwit ing akun lan carane akeh menit sing kiwa ing paket.

Sampeyan bisa tekan perwakilan layanan pelanggan kanthi mencet 180 utawa 181 banjur tindakake pituduh swara.

5. Gunakake *123# lan tindakake pituduh

Cara liya kanggo mriksa nomer MTN sampeyan yaiku kanthi mencet *123#. Banjur pilih informasi akun ing layar. Ing kono sampeyan bisa ndeleng kabeh informasi akun kalebu nomer telpon, rencana tarif, imbangan akun, imbangan data, lan malah status registrasi SIM, lan akeh liyane.

Uga Waca: Cara Priksa Nomer Airtel Sampeyan Ing 2 Detik (8 Cara)

carane mriksa nomer MTN

Summary

Mangkene carane mriksa nomer MTN sampeyan nggunakake rong cara sing beda: Sampeyan bisa nggunakake aplikasi utawa kode USSD.

Cara paling gampang bisa uga kanthi ndownload aplikasi seluler lan uga kudu ana pilihan sing ujar "Priksa Nomer Sampeyan" sing bakal nuduhake kabeh informasi babagan rencana telpon kalebu jumlah imbangan sing isih ana ing akun sampeyan. Yen iki ora bisa kanggo sawetara alesan, banjur langkah apik sabanjuré ngetik *123*1*1# utawa *663# menyang piranti.

Pungkasan, yen ora ana pilihan, sampeyan bisa tansah nelpon kanca kanggo ndeleng nomer telpon ing telpon utawa mencet *123# lan tindakake pituduh.


Nyebar katresnan

Ninggalake Komentar