8 Cara Gampang Priksa Nomer Glo Sampeyan Ing 2 Detik

Foto penulis
Ditulis dening Godfrey

 

Nyebar katresnan

Apa sampeyan kudu mriksa nomer Glo kanggo transaksi sing penting nanging ora bisa nemokake paket Sim utawa ngelingi nomer kasebut maneh? Yen jawaban sampeyan bener, santai amarga artikel iki bakal nuduhake sampeyan carane mriksa nomer Glo ing sawetara detik tanpa masalah.

Wong lali marang glo nomer kanggo akeh alasan. Sawetara wis nilar kertu Sim kanggo sasi, sawetara duwe ing telpon nanging ora tau digunakake kanggo nelpon, sawetara tau nyoba kanggo nindakake nomer offhand wiwit wiwitan, etc.

Nanging, saben ana perlu kanggo wong-wong mau nggunakake nomer kanggo ngrampungake transaksi tartamtu, sing nalika padha bakal nelusuri kode kanggo mriksa nomer Glo.

Inggih, Aku ora kene kanggo nganiaya sampeyan, nanging, kanggo nuduhake sampeyan kasedhiya dites, lan cara dipercaya sing bisa digunakake kanggo ngerti nomer Glo ing sawetara menit.

Sing ngandika, sampeyan bisa ndeleng cara ing ngisor iki.

web: Cara Priksa Nomer Airtel Sampeyan Ing 2 Detik (8 cara)

Cara Ngerti Nomer Glo Sampeyan

Kapan sampeyan butuh nomer Glo lan sampeyan ora bisa nemokake paket Glo Sim ing endi wae, sampeyan bisa nggawe salah sawijining cara ing ngisor iki:

  • Priksa nomer Glo kanthi mencet 1244.
  • Nelpon nomer Glo mriksa kode USSD.
  • Nelpon kanca karo kertu Sim padha.
  • Dolan maring portal perawatan diri Glo.
  • Kirimi SMS menyang wong sing cedhak karo kertu Sim.
  • Telpon layanan pelanggan Glo.
  • Gunakake pilihan SMS "Mangga Nelpon Aku Mbalik".

Cara Deleng Nomer Glo Kanthi Nelpon 1244

Kadhangkala, sampeyan bisa ing Go nalika perlu kanggo ngetik nomer Glo bakal njedhul, ing kahanan kaya mengkono sampeyan bakal macet lan stunned kanggo apa pilihan kasedhiya kanggo sampeyan kanggo asil.

Kanggo bail metu, mung nelpon 1244 ing kertu Glo Sim padha sing ora bisa ngelingi nomer. Sawise nomer dadi liwat, sampeyan bakal nampa telpon otomatis, njawab lan ngrungokake swara nelpon metu nomer Glo kanggo sampeyan.

Ing wektu kasebut, njupuk pulpen lan tulis nomer kasebut. Nanging yen sampeyan ora duwe pena ing wektu iku, nyilih siji utawa ketik nomer ing telpon liyane. Iku yen sampeyan duwe luwih saka siji telpon utawa sampeyan bisa kanthi cepet nggunakake telpon wong kanggo nulis.

Cara Gunakake Kode USSD Kanggo Priksa Nomer Glo Panjenengan

Cara Gunakake Kode USSD Kanggo Priksa Nomer Telpon Glo

Cara liya kanggo mriksa nomer Glo nalika sampeyan mbutuhake kanggo nindakake tugas tartamtu yaiku nelpon kode USSD lan tindakake pandhuan lan instruksi sabanjure.

Iki bisa digambarake ing ngisor iki:

  • Pencet * 777 * ing Sim padha;
  • Pencet 4 kanggo Rencana Tarifku;
  • Pencet 3 kanggo Nomerku.

Sawise sampeyan menet pilihan 3, nomer Glo bakal ditampilake kanggo sampeyan. Nyalin metu lan kasebut kanthi teliti, simpen nang endi wae kanggo wektu sabanjuré.

web: 20+ Rencana Malam MTN Kanggo Kode Langganan Tarif Data lan Telpon

Carane Deleng Nomer Telpon Glo Kanthi Nelpon

Ing urat sing padha, nelpon menyang wong sing cedhak karo sampeyan ing wektu tartamtu yen sampeyan butuh nomer kasebut minangka salah sawijining cara paling cepet kanggo ngerti nomer Glo sampeyan.

Kanggo nindakake iki, priksa manawa sampeyan masang kertu Glo Sim ing telpon lan mesthekake yen sampeyan duwe paling sethithik N1 kanggo nelpon.

Sawise iku, takon nomer telpon sapa wae sing cedhak karo sampeyan lan nelpon nomer kasebut, yen wis liwat, nyumerepi telpon lan mriksa log telpon wong kasebut.

Nomer pisanan sampeyan ndeleng ing log iku nomer Glo Panjenengan. Tulis nomer kasebut lan simpen kanthi ati-ati yen sampeyan pengin nggunakake maneh.

Cara Deleng Nomer Sampeyan Dolan maring Portal Perawatan Diri Glo

Cara Ndeleng Nomer Kunjungan ing Portal Perawatan Diri Glo

Uga, yen sampeyan duwe paket data ing telpon, sampeyan mung bisa ngunjungi situs web resmi Glo Self-care kanggo mriksa nomer telpon ing kana.

Dimaklumi yen kertu Sim sing padha kudu ana ing telpon sampeyan lan iku sing bakal digunakake kanggo ngakses portal supaya bisa ngerti nomer sampeyan.

Menawi mekaten, klik ing link iki kanggo nggawa sampeyan mudhun menyang portal perawatan diri Glo http://hsi.glo.com/HSISelfCarePortal/

web: Kode Transfer UBA: Kode USSD UBA Kanggo Transfer, Airtime, Data & Tagihan, lsp.

Kirim SMS menyang Wong Cedhak Kanggo Priksa Nomer Sampeyan

Kajaba iku, sampeyan bisa ngerti nomer Glo kanthi gampang kanthi ngirim pesen teks menyang sapa wae sing cedhak karo sampeyan nalika sampeyan butuh nomer sampeyan.

Kanggo nindakake iki, kertu Sim sing dimaksud kudu dilebokake ing telpon lan sampeyan kudu duwe apa-apa kurang saka N4 sadurunge pesen bakal dikirim.

Sawise kabeh syarat iki wis ketemu, navigasi menyang kothak pesen telpon, nulis pesen anyar, ketik nomer panampa lan ngirim.

Sawise pesen dikirim, bukak ing telpon panampa lan tulisake nomer pangirim. Iku nomer Glo sampeyan.

Cara Ngerti Nomer Telpon Glo Kanthi Telpon Layanan Pelanggan Glo

Ing ngono sampeyan piyambak lan ora bisa nemokake sapa kanggo ngumpulake nomer kanggo telpon utawa ngirim pesen pilihan, sampeyan bisa nelpon care customer Glo kanggo njupuk nomer.

Senajan cara iki kaku banget amarga sampeyan ora bakal diwenehi nomer yen sampeyan ora bisa mangsuli pitakonan keamanan, padha bakal takon sampeyan nanging Nanging, iku aman lan banget aman.

Kanggo nelpon layanan pelanggan Glo, mung mencet 121 ing telpon lan tindakake pandhuan swara otomatis sakwise.

Cara Priksa Nomer Telpon Glo Nggunakake SMS "Mangga Nelpon Aku".

Cara Priksa Nomer Telpon Glo Nggunakake SMS "Mangga Nelpon Aku".

Pungkasan, yen kabeh opsi sing kasebut ing ndhuwur babagan carane mriksa nomer Glo sampeyan ora bisa digunakake utawa sampeyan ora bisa nggunakake kanthi alasan siji utawa liyane, sampeyan bisa ngirim pesen telpon bali menyang kanca utawa kulawarga. Panjenengan sing nggunakake kertu Glo Sim.

Kanggo ngakses layanan iki, pencet *125*nomer telpon#. Kaya iki, *125*0805XXXXXXX# lan kirim. Sawise pesen dikirim, bukak pesen sing ditampa banjur tulis nomer pangirim. Kuwi nomermu.

web: Kode Transfer Bank Pertama: Transfer Dhuwit, Airtime, Data, FAQ, lan Liyane.

Priksa Nomer Glo Sampeyan Nggunakake Kode USSD

Liyane saka umum *777* kode USSD, sampeyan bisa merata ngerti nomer kanthi mencet kode USSD tartamtu dirancang kanggo maksud iki dening Glo.

Tanpa tembung mincing, kode resmi kanggo mriksa nomer Glo yaiku *135*8#. Sawise sampeyan nelpon kode, nomer Glo bakal langsung ditampilake kanggo sampeyan.


Nyebar katresnan

2 pikirane babagan "8 Cara Gampang Priksa Nomer Glo Sampeyan Ing 2 Detik"

Ninggalake Komentar