Cara Priksa Saldo Airtime MTN lan Kode Liyane (Dianyari 2023)

Nyebar katresnan

Sampeyan bisa mriksa Balance Airtime MTN kanthi mencet *310# ing piranti seluler sampeyan, banjur ngenteni respon cepet saka MTN sing nuduhake imbangan airtime sampeyan.

Apa sampeyan langganan MTN lan pengin ngerti carane mriksa Saldo Airtime MTN? Aja katon maneh amarga aku bakal nyorot macem-macem cara kanggo mriksa Balance airtime ing airtime kanthi gampang.

Ngawasi imbangan airtime njamin sampeyan ora bakal kehabisan kredit ing wektu sing ora trep. 

MTN duwe sawetara kode praktis sing bisa nambah pengalaman jaringan seluler sampeyan. Contone, yen sampeyan pengin ngerti jumlah data sing isih ana, ana kode.

Apa sampeyan kudu ngisi akun kanthi cepet? MTN wis dijamin. Pengin langganan rencana data? Sampeyan guessed - ana kode kanggo iku uga. 

Tanpa ado maneh, ayo menyang kode kanggo mriksa imbangan MTN airtime lan banjur kode migunani liyane.

Carane Priksa MTN Airtime Balance

Cara Priksa Balance Airtime MTN lan Kode Liyane

Ana telung cara kanggo mriksa Balance Airtime MTN. Ing ngisor iki ana telung cara;

  • Metode Kode USSD
  • Metode SMS
  • Metode Aplikasi Mobile MTN
  • Telpon Customer Care

Mangkene panjelasan sing luwih rinci babagan cara nindakake saben metode.

Metode Kode USSD

Iki minangka salah sawijining cara sing gampang banget babagan 'carane mriksa keseimbangan airtime MTN'. Perlu sawetara langkah;

  • Pencet *310# ing keypad telpon.
  • Pencet tombol telpon lan ngenteni sedhela.

Ta-da! Saldo airtime MTN sampeyan bakal ditampilake ing layar. Laporan sing luwih dianalisis babagan Airtime Balance uga bakal dikirim menyang sampeyan liwat SMS.

Metode SMS

Yen sampeyan luwih seneng pesen teks, cara iki bakal cocog karo sampeyan. Mangkene sing kudu ditindakake:

  • Bukak aplikasi olahpesen banjur tulis pesen teks anyar.
  • Ketik "BAL" utawa "Imbangan" (tanpa tanda petik) ing awak pesen.
  • Kirim pesen menyang 312. 
  • Enteni sawetara detik, lan sampeyan bakal nampa SMS karo kabeh rincian babagan imbangan airtime. Carane trep iku?

Priksa imbangan MTN airtime sampeyan ora kudu ngelu. Apa sampeyan luwih seneng kode USSD utawa cara SMS, MTN wis nutupi sampeyan. 

Metode Aplikasi Mobile MTN

Nginstal aplikasi seluler MTN ing smartphone nggawe mriksa imbangan airtime luwih trep. Mangkene carane sampeyan bisa nindakake:

Cara Priksa Balance Airtime MTN lan Kode Liyane
  • Bukak aplikasi seluler MTN ing smartphone sampeyan. Yen sampeyan durung nginstal, sampeyan bisa ngundhuh saka app store piranti lan nyetel nganggo nomer MTN.
  • Sawise mlebu menyang app, klik menu kanggo ndeleng macem-macem opsi lan fitur. Goleki bagean sing ana gandhengane karo informasi akun utawa imbangan.
  • Tutul ing bagean sing cocog kanggo ngakses rincian akun. Ing bagean iki, sampeyan kudu ndeleng imbangan wektu udhara saiki ditampilake kanthi jelas.

Cathetan: Saldo Airtime MTN sampeyan uga bisa ditampilake ing layar ngarep aplikasi seluler MTN nalika sampeyan mlebu. Yen sampeyan ora bisa nemokake, gunakake langkah ing ndhuwur.

Saliyane minangka salah sawijining cara kanggo mriksa Balance Airtime MTN, aplikasi seluler MTN uga nawakake fitur tambahan ngluwihi mung mriksa imbangan airtime. 

Sampeyan bisa njelajah bagean app liyane kanggo ngatur panggunaan data, langganan rencana data, ngisi ulang akun, lan liya-liyane. Iki minangka solusi siji-mandeg kanggo kabeh kabutuhan sing gegandhengan karo MTN.

Maca uga: Cara Priksa Nomer MTN: Cara Anyar

Telpon Layanan Pelanggan

Iki alternatif liyane babagan carane mriksa MTN Airtime Balance. Yen ora ana cara ing ndhuwur sing bisa digunakake, hubungi layanan pelanggan MTN mesthi dadi pilihan. 

Dheweke bisa mbantu mriksa imbangan utawa ngrampungake masalah sing bisa sampeyan temoni. Nelpon 300 saka sampeyan MTN line kanggo tekan helpline layanan pelanggan.

Kanggo ngobrol utawa ngomong karo customer care MTN utawa wakil,

Panggil

  • Saka baris MTN: 300
  • Saka jaringan liya: 08031000300
  • Saka njaba negara: +2348031000300
  • WhatsApp – 09033000001

Apa MTN Data Bundle Balance Code

Kanggo mriksa imbangan paket data MTN mung *323# UTAWA Pencet *301#, banjur Tutul 4

Yen wis rampung, sampeyan bakal nampa pesen cepet karo imbangan data utawa Nuwun sewu, sampeyan ora duwe imbangan bundel.

Kode Saldo Akun MTN

Pencet *310# ing piranti seluler sampeyan, banjur enteni respon cepet saka MTN sing nuduhake imbangan airtime sampeyan.

carane mriksa MTN Airtime Balance

Kode MTN USSD Liyane lan Fungsine 

Ngerti carane mriksa MTN Airtime Balance, iku uga penting kanggo njaluk nganyari ing kode MTN USSD paling anyar lan fungsi. Priksa metu ing ngisor iki;

  • Tuku Data – *312#
  • Pinjam Airtime – *303#
  • Nyilih Data – *303#
  • STOP Service (VAS) – *305#
  • Priksa Saldo - *310#
  • Isi Ulang Kredit – *311#
  • Transfer airtime – *777*Nomer Panampa*Jumlah*PIN# 
  • Verifikasi Registrasi SIM/NIN-SIM Linkage – *785# / *996#
  • Kode Imbangan Data – *323#
  • Kode Imbangan Bonus Data - *323# (banjur tindakake pandhuan ing layar)
  • Imbangan Awuf – *312#
  • Tawaran Promo MTN (4ME) – *121#
  • Pusat Telpon - 300

Cara Nyilih Airtime ing MTN Nggunakake USSD

Kanggo nyilih MTN Airtime utawa kredit nggunakake *303# kudu tindakake langkah ing ngisor iki:

1. Pencet *303# banjur pilih XtraTime

2. Banjur pilih 3 kanggo nyilih Airtime lan tindakake pesen ing layar

Cara Tuku Airtime MTN Saka Rekening Bank

Kanggo tuku MTN Airtime saka bank, pencet *904# kanggo mbukak menu utawa *904*Jumlah# kanggo tuku airtime.

Nalika sampeyan nelpon *904#, sampeyan bakal digawa menyang kaca kanthi dhaptar bank-bank sing sampeyan bank, saka ngendi sampeyan bisa milih bank sing pengin didebit.

Carane mriksa MTN Data Bonus Balance Code

Awit sampeyan wis ngerti carane mriksa MTN Airtime Balance, kene carane mriksa imbangan data MTN.

Kanggo mriksa imbangan data MTN sampeyan: pencet *323# kanggo ndeleng Kode Imbangan Bonus Data

Cara Priksa Keseimbangan Data SME MTN liwat Kode USSD

Kanggo mriksa imbangan data UKM liwat kode USSD, tindakake prosedur ing ngisor iki:

  • Pindhah menyang aplikasi telpon / telpon telpon ing ponsel sampeyan
  • Pencet kode USSD *461# nggunakake nomer telpon MTN
  • Tindakake pituduh sing ditampilake
  • Imbangan data MTN SME sampeyan bakal ditampilake ing layar.

CATETAN: Prosedur iki gratis!

Pitakonan Paling Sering 

Bisa Priksa Saldo Airtime MTN liwat Aplikasi MTN Mobile?

Ya, umume aplikasi seluler MTN ngidini mriksa imbangan airtime sampeyan. Yen sampeyan duwe aplikasi seluler MTN diinstal ing smartphone, sampeyan bisa mbukak app lan navigasi menyang bagean cocok kanggo ndeleng imbangan airtime. 

Apa bisa Priksa Saldo Airtime nomer MTN Liyane?

Ora, cara sing diterangake sadurunge khusus kanggo mriksa imbangan wektu udhara nomer MTN sing ana gandhengane karo kertu SIM. Sampeyan ora bisa nggunakake cara iki kanggo mriksa imbangan airtime nomer MTN liyane. 

Nanging, sampeyan bisa njaluk pemilik nomer kasebut nggunakake kode USSD utawa metode SMS kanggo mriksa keseimbangane.

Apa Kode MTN USSD kanggo Priksa Balance Airtime?

Kode MTN USSD kanggo mriksa Airtime Balance yaiku *310#. Sampeyan bakal entuk respon rinci babagan apa Saldo Airtime sampeyan.

Semono uga sing bisa daktindakake babagan Cara Priksa Saldo Airtime MTN lan Kode Liyane. Mugi sampeyan nemokake iku mbiyantu. Yen sampeyan duwe pitakon, kirimake ing kothak komentar ing ngisor iki. 


Nyebar katresnan

Ninggalake Komentar