Cara Priksa Imbangan Data MTN lan Kode Liyane (Dianyari 2023)

Nyebar katresnan

Kanggo mriksa imbangan data MTN, pencet *323# saka saluran telpon MTN. Kode iki bakal nampilake macem-macem opsi kaya imbangan rencana Akses, imbangan rencana bisnis, lan 4 kanggo mriksa Balance, Klik 4 kanggo imbangan data.

Yen sampeyan pangguna MTN ing Nigeria, sampeyan bisa uga mikir carane mriksa imbangan data MTN. Kabar apik iku gampang kanggo nindakake!

Dina iki, kita bakal ngrembug babagan carane mriksa imbangan data MTN kanthi gampang kalebu sawetara cara, kalebu liwat chatbot MTN, situs web resmi MTN, SMS, lan aplikasi seluler MTN.

Kanthi cara iki, sampeyan bisa kanthi gampang mriksa imbangan data lan priksa manawa sampeyan entuk manfaat saka rencana data sampeyan. Apa sing muni apik? Kajaba iku, kita bakal menehi ringkesan babagan cara kerja rencana data MTN. Kita uga bakal menehi sawetara tips babagan carane ngatur panggunaan data sampeyan.

Cara mriksa Balance Data Mtn Liwat Zigi, chatbot MTN 

Cara mriksa imbangan data mtn

Cara pisanan sing bakal kita bahas yaiku nggunakake chatbot MTN, Zigi. Sampeyan bisa ngakses Zigi liwat WhatsApp, SMS, Facebook Messenger, utawa situs resmi MTN.

Kanggo Telegram gunakake link nggunakake: https://t.me/MTNOnlineBot

Kanggo whatsapp nggunakake link utawa nomer telpon: +234 903 300 0001 utawa 

Kanggo facebook gunakake link:https://m.me/MTNLoaded

 Kanggo mriksa imbangan data sampeyan nggunakake Zigi, kirim pesen 'Halo' utawa 'Halo' menyang saluran ing ndhuwur.

Zigi banjur bakal nanggapi karo menu pilihan, kalebu pilihan kanggo mriksa imbangan data sampeyan.

"Nalika sampeyan milih pilihan kanggo mriksa imbangan data, Zigi bakal njaluk nomer telpon MTN sampeyan. Cukup ketik nomer mtn sing bener banjur pencet 'Kirim'. Zigi banjur bakal nanggapi karo imbangan data saiki.

Sampeyan uga bisa takon Zigi kanggo informasi liyane, kayata menit telpon sing isih ana utawa pesen SMS sing isih ana.

Cara mriksa Balance Data Mtn Liwat situs web resmi MTN Nigeria 

Sampeyan uga bisa mriksa imbangan data ing situs web MTN. Cukup menyang https://mtn.com lan klik ing tab "MyMTN". Banjur, ketik nomer telpon lan sandhi MTN kanggo mlebu.

Sawise sampeyan mlebu, sampeyan bakal bisa ndeleng imbangan data lan informasi akun liyane.

Keuntungan mriksa imbangan data MTN liwat situs web resmi MTN Nigeria yaiku sampeyan bisa ndeleng imbangan data sawayah-wayah, tanpa kudu nggunakake data utawa baterei telpon. Keuntungan kapindho yaiku sampeyan bisa ndeleng informasi akun liyane, kayata imbangan menit lan imbangan airtime. Lan pungkasane, situs web MTN ramah pangguna lan gampang dilayari.

Cara Priksa Saldo Data Mtn Liwat SMS

"Yen luwih seneng mriksa imbangan data liwat SMS, sampeyan bisa nindakake kanthi ngirim pesen teks menyang 131. Ing pesen kasebut, ketik '2' banjur pencet 'Kirim'. Ing sawetara detik, sampeyan bakal nampa pesen teks kanthi imbangan data saiki.

Cara iki cepet lan gampang, lan bisa ditindakake saka piranti seluler apa wae. 

Cara mriksa Saldo Data MTN Liwat Aplikasi MTN Mobile

Langkah pisanan yaiku ngundhuh lan nginstal aplikasi seluler MTN ing piranti seluler sampeyan.

Sawise sampeyan nginstal aplikasi kasebut, langkah kapindho yaiku miwiti aplikasi kasebut lan mlebu nganggo rincian akun MTN sampeyan.

Langkah katelu kanggo tunyuk ing tab 'Data' banjur tunyuk ing pilihan 'My data panggunaan'. 

Iki bakal nggawa sampeyan menyang layar ing ngendi sampeyan bisa ndeleng imbangan data.

Langkah katelu kanggo tunyuk ing tab 'Data' banjur tunyuk ing pilihan 'My data panggunaan'. Iki bakal nggawa sampeyan menyang layar ing ngendi sampeyan bisa ndeleng imbangan data.

Sawetara keuntungan mriksa imbangan data nggunakake aplikasi seluler mtn yaiku gampang digunakake lan navigasi, sampeyan bisa entuk kabar babagan panggunaan data lan imbangan data.

Sampeyan uga bisa ngatur akun MTN kanthi gampang lan ngganti rencana sampeyan kanthi gampang.

Cara mriksa Mtn Data BalanceThrough pusat bantuan customer care MTN

Priksa imbangan data liwat pusat bantuan customer care MTN iku pilihan apik liyane sing bisa nimbang njupuk. Sing kudu ditindakake yaiku nelpon nomer layanan pelanggan MTN ing 300.

Sawise sampeyan nelpon, sampeyan bakal diwenehi pilihan sing beda-beda, kanggo layanan pelanggan MTN sampeyan bakal dijaluk menet 1, terus pencet 1 supaya sampeyan bisa maju menyang langkah sabanjure.

Sawise sampeyan nyambungake karo wakil, sampeyan bisa njaluk dheweke mriksa imbangan data kanggo sampeyan. Iku minangka prasaja.

Sawetara keuntungan sing digandhengake karo njupuk langkah iki yaiku sampeyan bakal duwe akses menyang wong urip sing bisa nulungi sampeyan babagan pitakonan utawa keprihatinan sampeyan. Kajaba iku, sampeyan bisa njaluk bantuan pribadi saka wakil sing kenal karo produk lan layanan MTN.

Iku penting kanggo Wigati sing MTN pusat bantuan customer care mung kasedhiya sak jam tartamtu, lan sampeyan bisa uga ora bisa njaluk bantuan sing perlu yen pusat care customer sibuk. Iki minangka sawetara kekurangan sing bisa ditindakake nalika nggunakake pilihan kasebut.

Sapa sing bisa langganan paket data MTN

Sapa wae sing duwe akun MTN bisa langganan paket data MTN! MTN nawakake macem-macem rencana data sing cocog karo kabutuhan lan anggaran sing beda. Apa sampeyan pangguna entheng utawa pangguna abot, ana rencana data sing cocog kanggo sampeyan.

Apa bedane rencana paket data mtn sing kasedhiya

Cara mriksa imbangan data mtn

Ana sawetara rencana paket data MTN sing kasedhiya! Ayo dadi miwiti karo rencana data saben dina. Ana rencana saben dina N100, sing menehi data 50MB kanggo nggunakake saben dina kanggo # 40, # 100 kanggo 100MB. Banjur ana rencana saben dina N200, sing menehi data 200MB kanggo digunakake sajrone 3 dina, ana # 700 kanggo 3GB. , #500 kanggo 2.5GB kanggo 2 dina. 

Ana rencana mingguan, sing menehi 350MB kanggo #300 data sing digunakake saben minggu, #200 kanggo 1GB(IG/TT/YT), #500 kanggo 1.5GB etc.

Banjur ana rencana mingguan N1000, sing menehi data 1GB kanggo digunakake saben minggu. Lan pungkasane, ana rencana mingguan N1500, sing menehi data 2GB kanggo digunakake saben minggu. Rencana mingguan endi sing paling apik kanggo sampeyan?

Jinis rencana data sabanjure yaiku rencana data saben wulan. Ana rencana saben wulan N2,000, sing menehi data 7.5GB kanggo digunakake saben wulan.

Banjur ana rencana saben wulan N3,500, sing menehi data 15GB kanggo digunakake saben wulan. Lan pungkasane, ana rencana saben wulan N5,000, sing menehi data 30GB kanggo digunakake saben wulan.

Rencana saben wulan sing paling apik kanggo sampeyan? Kanggo nemokake sing paling apik kanggo sampeyan, cukup klik *312# banjur pencet 1 kanggo rencana data, banjur tindakake pandhuan ing layar kanggo milih rencana sing dikarepake.

Apa kode kanggo mriksa imbangan data ing MTN? 

Kanggo mriksa imbangan data ing MTN, cukup pencet *323#. Sampeyan uga bisa nggunakake aplikasi seluler MTN kanggo mriksa imbangan data. Lan mesthi, sampeyan bisa nelpon pusat layanan pelanggan MTN kanggo bantuan.

4 Cara Paling Apik kanggo Ngontrol Panggunaan Data Seluler lan Mungkasi Mbusak MB

Cara mriksa imbangan data mtn

Penting kanggo ngatur panggunaan data seluler supaya sampeyan ora mbuwang data sing larang regane. Mangkene papat cara paling apik kanggo ngontrol panggunaan data seluler:

  •  Pateni data latar mburi ing telpon.
  •  Gunakake Wi-Fi yen bisa.
  •  Pateni video lan musik muter otomatis.
  • Setel watesan panggunaan data ing telpon.

Kanthi ngetutake tips iki, sampeyan bisa ngontrol panggunaan data seluler lan supaya ora mbuang data. 

Kode MTN liyane

MTN Network wis anyar kaya panyedhiya jaringan liyane ngganti kode, kode anyar yaiku:

  • Telpon *312# kanggo rencana data
  • 311 kanggo Isi Ulang
  • 303 kanggo nyilih airtime
  • 323 kanggo imbangan data
  • 310 kanggo imbangan Akun
  • 321 kanggo saham MTN
  • 305 kanggo VAS
  • 996 kanggo NIN


Nyebar katresnan

Ninggalake Komentar