Kepiye Cara Priksa Asil Jamb mung nganggo Nomer Registrasi?

Foto penulis
Ditulis dening Godfrey

 

Nyebar katresnan

Badan Gabungan lan Matrikulasi minangka organisasi sing ditugasake kanggo mriksa calon mahasiswa sing pengin mlebu ing institusi tersier.

Yen sampeyan wis nulis JAMB lan pengin mriksa asil sampeyan, artikel iki bakal nuduhake sampeyan carane mriksa asil JAMB sampeyan mung nganggo nomer registrasi.

iklan

Uga Waca: Cara mriksa asil JAMB kanthi online lan Nyetak

Priksa Asil Jamb mung nganggo Nomer Registrasi?

JAMB wis tuwuh sajrone pirang-pirang taun. Salah sawijining owah-owahan utawa wutah penting sing wis dialami bubar yaiku nyederhanakake panggunaan situs web. Salah sawijining fitur yaiku sampeyan bisa mriksa Asil JAMB kanthi online ing situs web.

Uga Waca: Cara Priksa Nomer Rekening Bank Nigeria kanthi cepet

Salah sawijining cara sing dikenalake ing portal papan yaiku kemampuan kanggo mriksa asil JAMB kanthi mung nomer registrasi JAMB. Iki wis nggampangake para calon supaya gampang mriksa asile tanpa kudu menyang kaca profil utama utawa kudu mlebu nganggo email utawa ngetik sandhi. Ing ngisor iki minangka pandhuan langkah demi langkah babagan Cara mriksa asil JAMB kanthi mung nomer registrasi.

web:  Universitas Kedokteran paling apik ing Jerman

CARA Mriksa HASIL JAMB DENGAN NOMOR PENDAFTARAN

CARA Mriksa HASIL JAMB DENGAN NOMOR PENDAFTARAN

Total Wektu: 5 menit

Langkah siji; ketik alamat situs web

Bukak browser lan ketik bagean URL, alamat situs web ing ngisor ikiAtlanticRide

Langkah loro; ketik Nomer Registrasi JAMB

Ketik nomer registrasi JAMB ing papan sing kasedhiyaAtlanticRide

Klik ing tombol "Priksa Asil Kula".

Klik ing tombol "Priksa Hasilku" lan priksa asil sampeyan.AtlanticRide

Sawise tindakake langkah gampang ing ndhuwur, asil bakal ditampilake.

NB: sampeyan bisa mriksa asil kanthi langkah ing ndhuwur nggunakake komputer utawa smartphone. Kabeh sing dibutuhake yaiku sambungan internet.

Rekomendasi: Yen sampeyan angel ndeleng asil sampeyan utawa kayane situs kasebut ora bisa digunakake, mangga ngalih tampilan browser menyang mode desktop. Iki bakal ngidini sampeyan duwe tampilan lengkap kaya sing bakal katon ing komputer.

Cara 2: CARA LOGIN menyang JAMB PORTAL Yen sampeyan ora bisa ngelingi sandhi

Kanggo njamin keamanan rincian profil calon, JAMB wis nggawe fitur sing ngidini calon mlebu menyang portal jamb kanthi mung nomer registrasi utawa jeneng pangguna. Iki minangka fitur sing mbantu ngamanake sandhi lan mung bisa digunakake ing kahanan tartamtu sing bakal diterangake ing ngisor iki lan sampeyan uga bakal entuk pandhuan langkah demi langkah babagan cara nggunakake.

Ing pedoman sing diwenehake menyang kabeh pusat registrasi akreditasi JAMB, dheweke ora kudu njaluk sandhi calon sadurunge bisa nulungi calon kasebut kanthi profil utawa layanan liyane sing pengin diwenehake marang calon kasebut. Kanthi sistem anyar, kabeh pusat registrasi sing akreditasi diwenehi Router JAMB sing bakal mbantu dheweke nyambung menyang portal registrasi JAMB lan uga bakal duwe rincian log in.

web:  Kursus Ilmu Sampeyan Bisa Sinau Tanpa Kimia utawa Fisika lan Sekolah kanggo Dilamar

Uga maca: Dhaptar Universitas umum ing Jerman sing gratis kuliah

Iki bakal mbantu nglacak pusat registrasi ing ngendi profil calon diowahi utawa didaftar.

Dadi kepiye carane iki ditrapake kanggo sampeyan minangka calon, supaya sampeyan bisa mlebu mung nganggo nomer registrasi? Ing ngisor iki minangka pandhuan langkah demi langkah kanggo nggayuh.

CARA LOGIN menyang JAMB PORTAL MUNG NYAWANG NOMOR PENDAFTARAN

CARA LOGIN menyang JAMB PORTAL MUNG NYAWANG NOMOR PENDAFTARAN

Cara mlebu menyang profil calon tanpa tembung sandhi (CARA Mriksa HASIL JAMB DENGAN NOMOR PENDAFTARAN)

  1. Ngunjungi pusat registrasi akreditasi JAMB,
  2. Ing pusat registrasi akreditasi JAMB, operator bakal ngunjungi https://www.jamb.org.ng/ lan klik tombol "Gawe Akun e-Facility/Login" utawa ngunjungi https://www.jamb.org.ng/ kepinteran/
  3. Portal bakal kanthi otomatis ndeteksi sing dibukak saka jaringan router dikenal lan kadhaptar lan pangalihan menyang pangguna CBT (pusat registrasi akreditasi) Login Page. Pangguna CBT (pusat registrasi terakreditasi) banjur bakal ngetik rincian login lan klik tombol "login".
  4.  mlebu, sampeyan saiki bisa nyedhiyani pusat akreditasi karo registrasi, sing banjur bakal duwe akses kanggo login mung nggunakake nomer registrasi. (Yaiku tanpa Sandi)

FEQ

Apa yen aku iki CARA Mriksa HASIL JAMB DENGAN NOMOR PENDAFTARAN cara ora bisa?

Yen sampeyan angel ndeleng asil, ganti tampilan browser menyang mode desktop. Iki bakal ngidini sampeyan duwe tampilan lengkap kaya sing bakal katon ing komputer.

Kepiye carane bisa mriksa asil JAMB tanpa sandhi?

Sampeyan ora mbutuhake sandhi kanggo mriksa asil JAMB sampeyan nggunakake cara ing ndhuwur. Utawa, teks RESULT, liwat SMS, menyang 55019 kanthi nomer sing padha karo sing digunakake kanggo ndhaptar JAMB. banjur ketik informasi sing dibutuhake lan asil bakal dikirim menyang sampeyan.

web:  Pendhidhikan vs. Pengalaman: Kang Entuk Proyek?

Nyebar katresnan

7 pikirane babagan "Carane Priksa Hasil Jamb kanthi Nomer Registrasi Mung?"

  1. Halo pamirsa ana kabar paling anyar ing kutha ana wong sing jenenge MR JAMES iki minangka dosen ing universitas portharcourt dheweke lan bapakku kanca sing cedhak banget. Ing skor jamb, aku duwe 120 lan aku butuh 200, mula aku ngandhani babagan asilku, dheweke ngandhani yen dheweke bisa nulungi aku nganyarke skor, aku ngira iku pranks, mula aku ngirim nomer registrasiku sawetara menit mengko jambku. wis ditingkatake, mula aku pengin nuduhake informasi iki menyang kabeh calon jamb amarga aku ngerti kepiye yen tandha sampeyan sithik lan ora kualifikasi cepet pesen utawa hubungi hinm saiki yen skor jamb sampeyan kurang +2348055826042 muga-muga sampeyan sukses 👍

    Reply

Ninggalake Komentar