Carane miwiti bisnis impor mobil ing Nigeria (Kabeh sampeyan kudu ngerti).

Foto penulis
Ditulis dening Godfrey

 

Nyebar katresnan

Apa sampeyan wis browsing internet babagan carane miwiti bisnis impor mobil ing Nigeria ora ana gunane? Apa sampeyan butuh pandhuan sing murni babagan carane miwiti bisnis ngimpor mobil sing duwe bathi saka awal? Yen ya, artikel iki bakal nerangake kabeh langkah sing kudu ditindakake supaya bisnis bisa mlaku.

Saenipun, bisnis impor mobil minangka salah sawijining kesempatan bisnis sing nguntungake lan nguntungake sapa wae sing bisa diwiwiti saka awal lan tuwuh dadi usaha bisnis skala gedhe ing Nigeria.

Nigeria minangka negara heterogen kanthi atusan yuta populasi kanthi kekarepan sing kuat kanggo duwe mobil. Mangkono, ora saben wong duwe kemewahan kanggo tuku sing anyar, lan kanthi mangkono, kendaraan impor sing paling disenengi.

Sampeyan uga bisa kaya: Perusahaan Real Estate paling apik ing Australia.

Dadi yen sampeyan wis siyap kanggo break menyang industri impor mobil iki ing Nigeria, sampeyan kudu wis buoyant financial kanggo nandur modal ing bisnis lan duwe kepinginan kuwat kanggo sukses uga. 

Carane miwiti bisnis impor mobil ing Nigeria (Kabeh sampeyan kudu ngerti).

Apa Bisnis Impor Mobil ing Nigeria Nguntungake?

Kanthi populasi Nigerian lan katresnan wong kanggo mobil, ora ana sangsi sing bisnis punika Lucrative lan duwe bathi; pasar kanggo mobil impor pancen ana.

Kajaba iku, ora ana industri manufaktur mobil ing Nigeria, 95% kabeh Mobil sing kita gunakake diimpor saka AS, Jepang, Kanada, Jerman, Inggris, lsp. "Innoson Motors Nig. Limited is fabricating in Nnewi, Anambra State.

Dadi dina iki, sampeyan bakal sinau carane miwiti bisnis ngimpor mobil ing Nigeria kanthi gampang, carane ngresiki, lan carane adol Mobil sing diimpor kanthi bathi tanpa kesulitan.

Langkah-langkah Cara Miwiti Ngimpor Mobil menyang Nigeria kanggo Didol.

1. Apa riset pasar.

Bisnis impor mobil dudu bisnis apa wae sing bisa diwiwiti kaya ing Nigeria tanpa riset sing tepat. Sadurunge kapitalisasi ing bisnis iki, sampeyan kudu ngerteni Mobil sing paling disenengi, tuku, digunakake lan paling disenengi dening wong Nigeria.

Iki bakal menehi sampeyan wawasan babagan jinis, merek lan model mobil sing bakal diimpor menyang negara kasebut. Kanggo nindakake iki, sampeyan bisa menyang area komersial ing distrik kutha utawa kutha, lan nulis macem-macem merek lan model Mobil sing liwat ing jam.

Kanthi iki, ora ana cara sampeyan ora bakal nemokake merek Mobil sing paling akeh digunakake, populer, lan misuwur ing wilayah sampeyan. Nanging, ing lemah sing netral utawa umume Nigeria, merek Mobil sing paling disenengi wong yaiku:

Apa merek Mobil sing paling akeh digunakake ing Nigeria?

Nalika sampeyan kudu nindakake studi kelayakan babagan iki ing kutha utawa kutha sampeyan, kita kudu nyorot merek lan model mobil sing paling disenengi ing Nigeria.

Maneh, bagean tartamtu iki penting banget kanggo sukses ing bisnis impor mobil Nigeria. Saka survey lan riset pasar, Aku wis teka kanggo éling sing Nigerian tresna, pengin padha duwe, lan ngedol kanggo wong, mobil Japanese kaya Honda Cars lan Toyota.

Kepiye miwiti bisnis impor mobil ing statistik Nigeria
  • Kanggo Mobil Toyota, wong Nigeria seneng karo Toyota Corolla, Toyota Sienna, Big Daddy, Camry, Envelope, lan liya-liyane;
  • Kanggo Mobil Honda, tresna Nigerian End of Discussion (EOD), Honda Ala, Honda Baby Boy, Honda Bullet lan liya-liyane;
  • Kanggo Mobil kelas atas, wong luwih seneng Range Rover Sport, SUV, Mercedes-Benz, BMW, Venza, Ford, lan liya-liyane.

2. Tulis rencana bisnis impor mobil.

Saben usaha bisnis lan panyiapan anyar mbutuhake rencana bisnis lan mulane, sampeyan kudu duwe rencana sadurunge miwiti bisnis kanthi bener.

Iku rencana bisnis sing bakal dadi dhasar kanggo bisnis. Iku bakal nuntun kabeh langkah lan ora bakal kesasar. Nanging yen sampeyan ngrancang kanthi apik.

Dadi, nalika nulis rencana kasebut, peta merek Mobil sing bakal diimpor lan negara sing bakal diimpor. Nyorot anggaran finansial, ngenali target pamirsa, lan apa sing paling disenengi.

Nindakake kabeh iki lan akeh perkara liyane ing rencana bisnis bakal mesthekake yen bisnis impor lan ekspor mobil sampeyan tekan ing tanah sing dijanjekake.

3. Sumber kanggo Cars online.

Sampeyan kudu wis ngenali Mobil sing paling akeh digunakake lan patronized ing Nigeria liwat survey pasar lan sampeyan kudu ngerti ngendi bakal njupuk consignment saka ing rencana bisnis.

Dadi saiki kudu ngetrapake rong langkah pisanan. Sampeyan bisa sumber Mobil online langsung saka situs web Dealer Mobil kayata E-bay Auctions, Yahoo Autos, Auto Auctions, etc.

Sampeyan bakal bisa ndeleng macem-macem gambar saka macem-macem jinis mobil, merek, model lan liyane ing persediaan karo kabeh rincian lan informasi perlu sampeyan kudu ngerti babagan mobil.

Dadi saben pasar lelang mobil online sing sampeyan pilih, sampeyan bakal entuk jumlah sing tepat sing dibutuhake kanggo ngamanake Mobil lan malah Kirimake menyang Nigeria kene.

Yen sampeyan wis ndeleng pilihan sampeyan, mbayar rega lelang mobil lan sampeyan bakal ditanggepi invoice (diundhuh) kanggo kabeh tuku sing digawe kanggo tujuan referensi.

Amarga sampeyan uga mbayar ragad pengiriman, kabeh dokumen sing dibutuhake kanggo reresik Mobil bakal dikirim menyang email sampeyan lan yen wis ndharat, sampeyan bakal bisa mbusak kanthi informasi sing kasedhiya.

Mesthi, sampeyan bakal dikenani biaya ing pelabuhan sadurunge mobil bakal dirilis kanggo sampeyan. Mbusak, tagihan muatan, lan tagihan liyane bisa uga regane N200,000 utawa luwih, mula siyap.

4. Njaluk akèh kanggo Cars.

Yen sampeyan bakal ngimpor luwih saka mobil ing wektu, sampeyan kudu njaluk Lot ngendi sampeyan bakal nyimpen Mobil sadurunge panuku potensial nyedhaki sampeyan kanggo wong-wong mau.

Lan yen sampeyan bakal miwiti karo siji, sampeyan bisa uga ora perlu saiki amarga sampeyan bisa malah macet panuku ing sabab saka nunggang iku watara kutha.

5. Nggawe kesadaran / pariwara.

Sampeyan ora bisa mbukak bisnis iki ing vakum, dadi ana perlu kanggo supaya wong ngerti sing saiki menyang bisnis ngimpor Mobil.

Sampeyan bisa nyithak fliers utawa malah nggunakake saluran media sosial kanggo keuntungan sampeyan kanthi ngunggah kabeh kedatangan anyar menyang kaca sampeyan ing ngendi target pamirsa bisa ndeleng.

Kesimpulan.

Kabeh sing dibahas ing ndhuwur yaiku sampeyan kudu ngerti babagan miwiti bisnis impor mobil ing Nigeria. Yen sampeyan duwe pitakon liyane, gunakake kothak komentar.


Nyebar katresnan

1 mikir babagan "Carane miwiti bisnis impor mobil ing Nigeria (Kabeh sing sampeyan kudu ngerti)."

Ninggalake Komentar