Cara Miwiti Bisnis Impor Mini Ing Nigeria lan Nggawe Penjualan

Foto penulis
Ditulis dening Godfrey

 

Nyebar katresnan

Apa sampeyan wis kepengin sinau carane miwiti bisnis sing nguntungake kaya impor mini? Apa sampeyan wis dadi impor mini lan wis berjuang karo dodolan produk sampeyan? Aja kuwatir maneh amarga sampeyan ana ing papan sing bener. Ing artikel iki ana informasi lengkap sampeyan kudu miwiti ngimpor mini, nggawe dodolan gedhe kanthi bathi gedhe.

Impor mini Melibatake tuku barang kanthi jumlah cilik, utamane saka negara liya, lan ngimpor menyang negara utawa negara panuku sing bakal digunakake utawa didol. Model bisnis impor mini ngidini tuku barang kanthi jumlah cilik, lan sing paling menarik yaiku barang kasebut dituku langsung saka pabrikan lan kadhangkala saka distributor utama. Punapa mawon iku, rega tansah banget murah.

Bisnis Mini Import; Carane Miwiti ing 2020

iklan

Mbayangno dhuwit sing bakal sampeyan entuk nalika sampeyan tuku tuku saka pabrikan ing negara liya kanthi rega sing murah banget (Ie rega pabrikan) lan adol kanthi rega sing apik banget lan nguntungake pangguna (rega grosir utawa pengecer). Sampeyan uga bisa adol menyang grosir kanthi rega sing apik gumantung saka volume barang sing diimpor lan biaya total barang sawise dikirim menyang negara sampeyan.

Sajrone pirang-pirang taun, akeh wong sing percaya yen sampeyan kudu duwe mayuta-yuta naira sadurunge bisa mlebu bisnis impor, nanging amarga kemajuan teknologi, saiki bisa miwiti impor mini kanthi sawetara ewu naira lan adol kanggo entuk bathi sing apik. dhuwur minangka 100% utawa luwih.

web: Cara nggawe dhuwit ing Instagram

Keperluan dhasar kanggo miwiti bisnis impor mini ing Nigeria

  • Ibukutha: iki dhuwit sing sampeyan gunakake kanggo tuku saka supplier sing ana ing negara liya. Kaya sing wis dingerteni sadurunge, sampeyan saiki bisa miwiti bisnis impor mini
  • Laptop utawa telpon: amarga sampeyan ora kudu lelungan menyang negara liya sadurunge bisa miwiti ngimpor barang, sampeyan butuh piranti (laptop utawa smartphone) kanggo browsing lan ngubungi supplier liwat internet.
  • Sambungan internet sing apik: mesthi kanggo ngakses platform ing internet, bakal ana perlu kanggo sambungan internet.
  • Cara pembayaran sing bisa ditampa: sawise sampeyan bisa nemtokake lan milih barang sing pengin diimpor, wektune kanggo mbayar barang kasebut. Wiwit transaksi sampeyan bakal saka negara liya, bakal ana prabédan ing mata uang, nanging kabar apik sing paling g
  • Alamat omah utawa kantor sing bener lan bisa dilacak: sawise nggawe tumbas ing platform, iku wektu kanggo ngirim menyang negara penduduk. Kanggo pengiriman sing sukses, sampeyan kudu menehi alamat sing bener lan bisa dilacak, bisa uga alamat omah utawa alamat kantor.
web:  68 Bisnis Sampeyan Bisa Miwiti Kanthi 100k, 200k, 500k, 1M

Saka ngendi sampeyan bisa miwiti ngimpor

Sampeyan bisa ngimpor saka negara apa wae sing sampeyan pilih, nanging milih negara sing arep diimpor gumantung saka apa sing pengin diimpor. Ing ngisor iki ana sawetara papan sing disaranake sampeyan bisa miwiti ngimpor.

AtlanticRide
  • China:  Iki minangka lokasi sing paling umum kanggo wong sing ngimpor mini. China mung duwe luwih saka limang (5) portal impor sing bisa sampeyan pilih kanggo miwiti impor mini.
  • Vietnam
  • USA
  • Japan
  • Canada
  • Meksiko,
  • Japan,
  • Jerman etc.

Portal Import Mini.

Kaya sing wis kasebut sadurunge, sampeyan ora butuh visa, utawa tiket lelungan sadurunge bisa miwiti ngimpor mini. Thanks kanggo kemajuan ing teknologi, sampeyan bisa tuku lan ngirim barang menyang lokasi saka comfort saka kamar turu. Sampeyan mung kudu nggunakake kemajuan teknologi kasebut kanthi ngakses pabrikan utawa supplier liwat situs web (toko online).

Ana akeh toko online sing bisa digunakake, nanging kanggo mesthekake yen sampeyan wis dilengkapi, ing ngisor iki dhaptar toko online sing kondhang lan dipilih kanthi ati-ati sing bisa diwiwiti saka kamar turu.

Uga Waca: 14 Cara Wong Nigeria Bisa Nggawe Dhuwit Ing Facebook Saiki

  • AliExpress: iki uga minangka situs web e-commerce China sing bisa tuku lan ngimpor barang kanthi rega grosir.

Kanggo miwiti, bukak https://www.aliexpress.com/

  • 1688: iki salah siji saka portal paling, iku portal Cina lokal, dumunung ing China, lan ditulis ing basa Cina. Yen sampeyan ora ngerti basa kasebut, bisa uga angel ngerteni situs web kasebut, nanging amarga teknologi, sampeyan bisa nerjemahake konten situs web menyang basa Inggris, nggunakake browser sing bisa nerjemahake utawa nggunakake penerjemah eksternal. Kanggo miwiti, bukak https://www.1688.com
  • Alibaba: iki uga toko online dumunung ing China. Isine ditulis ing basa Inggris lan sampeyan bisa tuku saka pabrikan lan grosir kanthi rega sing apik lan murah. Kanggo miwiti, bukak https://www.alibaba.com
  • Amazon: iki minangka toko e-commerce sing kondhang ing Amerika Serikat lan diduweni dening Jeff Bezos sing dadi pengusaha paling sugih ing donya. Amazon wiwitane diwiwiti minangka toko buku online ing taun 1995 nanging banjur berkembang lan saiki nawakake macem-macem barang lan gadget sing bisa diimpor. Kanggo miwiti ngunjungi https://www.amazon.com
  • www.jd.com: iki uga toko e-commerce adhedhasar china. Iki ditulis ing basa Cina lan bisa diterjemahake nggunakake penerjemah minangka browser sing apik.
  • www.taobao.com
  • www.dhgate.com
  • www.tmall.com
  • www.chinainvasion.com
  • www.dealExtreme.com
  • www.Everbuying.com
  • Ankaka.com lsp.
web:  Cara Miwiti Bisnis Laboratorium Medis ing Nigeria & Tips Sukses

Keuntungan saka miwiti impor mini ing Nigeria

  • Sampeyan ora butuh modal gedhe kanggo miwiti impor mini ing Nigeria. Sampeyan bisa miwiti kanthi kurang saka 10,000 naira.
  • Sampeyan ora kudu ngunjungi utawa lelungan menyang negara sing pengin tuku produk sampeyan, umume toko duwe situs web sing bisa gampang ngakses produke.
  • Sampeyan ora kudu tuku ing jumlah gedhe, saben Produsèn utawa supplier wis Minimum Order Quantity (MOQ) kanggo produk sing, nanging MOQ iki biasane cilik lan paling kaping teka karo diskon. Dadi ora paling sampeyan tuku jumlah gedhe.
  • Kanggo impor mini, sampeyan ora kudu duwe dokumentasi resmi sadurunge bisa tuku utawa ngirim barang.
  • Sampeyan ora kudu duwe pengalaman ing bisnis sadurunge bisa miwiti impor mini.

Uga Waca: 16 Situs Investasi Bitcoin Sampeyan Kudu Investasi Saiki.

Langkah lan Tips kanggo miwiti lan carane nggawe dodolan apik

  1. Pilih produk sing arep diimpor: ana macem-macem produk sing kasedhiya sing bisa diimpor saka portal impor mini sing kadhaptar ing ndhuwur.
Bisnis Impor Mini ing Nigeria: Pandhuan Cara Miwiti (2020)

Tip kanggo milih produk sing arep diimpor:

  • Apa survey pasar sadurunge milih produk kanggo diimpor:  Nindakake survey pasar kalebu, sinau jero babagan apa sing dikarepake ing pasar, cathet apa sing dadi tren ing pasar, lan pilih produk sing dikarepake paling dhuwur.
  • Milih produk sing akeh dikarepake lan uga kurang pasokan ing pasar bakal dadi kauntungan tambahan lan uga bakal njamin produk sampeyan kurang kompetisi ing pasar.
  • Pilih produk hot-selling: Produk sing laris yaiku produk sing dikarepake ing pasar, contone nalika wabah Coronavirus, topeng irung, sarung tangan, lan sanitizer dadi produk sing laris lan akeh dikarepake.
  • Aja golek produk abot: sing luwih dhuwur bobot barang sing pengin diimpor, luwih dhuwur biaya pengiriman. Dadi kanggo nyuda biaya, priksa manawa sampeyan milih produk sing entheng.
  • Sumber produk saka portal impor mini sing dipilih: sawise sampeyan bisa milih produk sing arep diimpor, langkah sabanjure yaiku milih portal sing bener kanggo sumber produk sampeyan. Iku tansah apik kanggo pindhah menyang bisnis kanggo bisnis (B2B) portal kayata 1688.com lan alibaba.com kanggo sebutno sawetara. Kanthi mbukak portal B2B tegese sampeyan bisa tuku minangka bisnis saka pabrikan lan sampeyan uga bisa menehi merek produk ing jeneng perusahaan / bisnis sampeyan.
  • Selehake pesenan lan mbayar: sawise sumber kanggo produk, iku wektu kanggo nggawe pesenan lan nggawe pembayaran kanggo validasi pesenan. Iki bisa ditindakake kanthi rong (2) cara
  • Nggawe dhewe: nalika nggawe pembayaran, akeh Nigerian ngadhepi kangelan amarga prabédan ing mata uang lan basa minangka komunikasi dibutuhake kadhangkala nalika nggawe pesenan tartamtu supaya pesenan ditampa lan dimangerteni.
  • Nggunakake agen pengadaan / perusahaan: kanggo ngatasi masalah bedane mata uang lan basa, sampeyan bisa nggunakake agen / perusahaan pengadaan kanggo nggawe pesenan lan uga pembayaran.
  • Pilih perusahaan logistik: sawise sampeyan wis sukses nggawe pesenan lan mbayar, sampeyan butuh perusahaan logistik kanggo ngirim barang sampeyan. 
web:  Cara ngirim dhuwit ing luar negeri saka Nigeria tanpa metu saka omah

NB: umume agen / perusahaan pengadaan uga dadi layanan logistik. Supaya sampeyan bisa nggunakake perusahaan kanggo tuku lan ngirim uga.

  • Pick munggah lan ngresiki: sawise kabeh langkah ing ndhuwur wis rampung, lan barang wis dikirim menyang Nigeria, sampeyan bakal nampa kabar saka perusahaan kapal ngandika pesenan lan carane njupuk munggah.
  • NB: ing titik nggawe pembayaran, sampeyan bakal diwenehi nomer nelusuri lan ID pesenan kang kudu nyedhiyani ing titik Pick-up kanggo negesake claims lan identitas.

Sampeyan uga bakal mbayar ragad sing isih ana utawa ragad reresik. Iki gumantung lan beda-beda saka siji perusahaan logistik menyang liyane.

Tips kanggo duwe sales apik lan nggawe bathi kelangan.

  • Priksa manawa produk sampeyan terjangkau / ora ngluwihi rega barang sampeyan: nindakake survey marketing kanggo ngerti rega saiki produk sing diimpor. Iki bakal mbantu nemtokake rega adol bebarengan karo kabeh biaya sing ditindakake nalika ngimpor
  • Iklan produk sampeyan: Iki minangka jaman digital lan sampeyan mesthi bisa nggunakake media sosial kanggo entuk luwih akeh panuku. Bawa produk sampeyan menyang jagad iki, pariwara produk sampeyan ing internet supaya entuk luwih akeh. Ana sawetara cara sing bisa ditindakake kanthi mbayar lan gratis, pilih miturut anggaran lan target sampeyan. Platform media sosial sampeyan bisa nggunakake Whatsapp, Facebook, Instagram, Twitter, Telegram, lsp.

NB: sampeyan ora diwatesi ing platform media sosial sing kasebut ing ndhuwur.

  • Nggawe toko e-commerce: sampeyan uga bisa nyiyapake toko e-commerce kanggo adol produk kanthi online.
  • Adol nalika metu saka toko e-commerce: yen sampeyan ora bisa mbayar biaya kanggo nyiyapake lan njaga toko e-commerce dhewe, sampeyan bisa dadi bakul saka macem-macem toko e-commerce sing wis ana kayata Jumia (bukak www.jumia.com.ng), Konga (bukak www.konga.com), Jiji (bukak www.Jiji.ng), lsp.
  • Nggawe model pemasaran afiliasi: kanggo entuk dodolan luwih akeh, sampeyan bisa mbukak pemasaran afiliasi. Mlaku pemasaran afiliasi tegese sampeyan bakal duwe pasar lan adol produk sampeyan kanthi persentase komisi sing disepakati.

Nyebar katresnan

Pikiran 7 babagan "Cara Miwiti Bisnis Impor Mini Ing Nigeria Lan Nggawe Penjualan"

  1. Pancen aku kesengsem banget karo risak, kanthi instruksi lan pedoman kasebut bisa ditindakake. Matur nuwun ingkang kathah.

    Reply
  2. Artikel iki babagan carane miwiti bisnis impor mini ing Nigeria lan nggawe dodolan banget edukatif. Aku luwih seneng SkyShop skyshop-worldwide .com kanggo bisnis impor mini, platform iki ngidini sampeyan toko lan ngirim kapal saka AS, Inggris, lan China. Padha wis digawe mini importation saka china kanggo Nigeria lan negara liyane gampang banget, sampeyan mung kudu ndhaftar ing website njaluk alamat UK lan China kanggo toko ing situs importation mini, lan sampeyan barang bakal dikirim menyang alamat UK utawa China, banjur bakal dikirim menyang langkah lawang kene ing Nigeria. Kanggo AS, dheweke mbantu tuku, lan ujar manawa bakal kalebu Turki ing pungkasan taun iki. Dheweke wis gampang miwiti bisnis impor mini ing Nigeria

    Reply
  3. iku beda-beda becik lan educative nulis munggah pls tetep munggah. Nanging sampeyan ora bisa nggawe nulis lengkap babagan carane miwiti ngekspor coklat bubuk kanthi skala cilik kaya ing kg ...
    Thanks

    Reply

Ninggalake Komentar