3 Cara Gampang Cara migrasi menyang MTN Pulse

Foto penulis
Ditulis dening Soliu

 

Nyebar katresnan

Mesthine, kiriman blog iki bakal nuntun sampeyan babagan cara migrasi menyang rencana tarif pulsa MTN kanthi gampang lan gratis.

Nanging sadurunge, sampeyan kudu ngerti manawa rencana tarif pulsa MTN kaya rencana liyane duwe akeh keuntungan lan fitur sing bisa narik kawigaten.

iklan

Pelanggan MTN sing wis nggunakake tarif Pulse bisa entuk akeh tawaran apik lan ing antarane yaiku data 1GB kanggo ₦500 ing Dealzone, njelajah wengi ing N25 saben dina, lsp.

Sadurunge kita nerusake, sampeyan bisa uga mikir apa sejatine rencana tarif pulsa MTN iki. Nah, saiki dakkandhani.

MTN Pulse minangka salah sawijining rencana tarif sing apik sing diwenehake dening panyedhiya jaringan telekomunikasi terkemuka ing Nigeria, MTN.

Tarif kasebut disambut dening pelanggan lan masyarakat umum kanthi atusan ewu pangguna MTN migrasi menyang pulsa MTN.

Napa Sampeyan kudu pindhah menyang MTN Pulse

Yen sampeyan isih mangu-mangu babagan apa arep pindhah menyang pulsa MTN, ing ngisor iki ana sawetara alasan sing yakin kenapa sampeyan kudu nindakake saiki.

  • Sampeyan bakal duwe kesempatan kanggo langganan data sing regane 1GB kanthi rega ₦500 saka zona kesepakatan. Paket data iki valid kanggo 7 dina.
  • Sampeyan duwe kemewahan kanggo surfing internet, browsing sewengi, streamline utawa download kabeh wengi mung ₦ 25.
  • Sampeyan uga bakal duwe kesempatan kanggo entuk streaming tanpa watesan ing musik + kanthi biaya terjangkau ₦ 10 saben dina.
  • Kajaba iku, sampeyan duwe kesempatan kanggo entuk tarif telpon utawa biaya sing murah yen sampeyan nelpon nomer telpon MTN liyane. Senajan iki nerangake karo biara sing pangguna liyane kudu dadi pangguna rencana tarif MTN Pulse uga. Saben telpon metu bakal dikenani biaya ing 11 Kobo per detik sawise menit pisanan.
  • Minangka pangguna rencana tarif MTN Pulse, saben sampeyan ngisi akun kanthi jumlah apa wae, sampeyan bakal diwenehi bonus tambahan lan cepet data (10MB worth), kang uga bener kanggo 7 dina.
  • Sampeyan bakal dikenani biaya nganti ₦4 Saben SMS sing dikirim kanggo nyambung lan ngobrol karo pelanggan MTN Pulse liyane.
web:  Kepiye Cara Nemtokake Skor Reputasi Merek Sampeyan? [Pandhuan Rinci 2022]

Carane pindhah menyang MTN Pulse

Saiki, sampeyan bakal weruh cara sing kasedhiya sing bisa sampeyan tindakake supaya sampeyan bisa migrasi menyang pulsa MTN.

Cara migrasi menyang rencana tarif pulsa MTN

Ing cathetan iki, mung ana telung cara sing bisa digunakake kanggo nindakake lan yaiku:

1) Kanthi nelpon USSD

Salah sawijining cara paling cepet kanggo pindhah menyang rencana tarif pulsa MTN yaiku kanthi mencet kode USSD ing telpon ing ngendi kertu Sim sing dimaksud dilebokake.

Sawise sampeyan yakin yen kertu Sim ing telpon sampeyan pancene sampeyan pengin pindhah menyang MTN pulsa nelpon *406# ing telpon telpon banjur pencet send.

Sawise kode kasil dikirim, sampeyan bakal nampa SMS konfirmasi kanggo sampeyan sing kertu SIM wis migrasi menyang MTN pulsa kasil.

2) Kanthi ngirim SMS menyang 131

Opsi kapindho babagan cara migrasi menyang pulsa MTN yaiku kanthi ngirim SMS menyang 131. Elinga yen SMS gratis, ora ana biaya.

Cukup menyang galeri pesen telpon, klik nulis jinis pesen anyar "406" lan kirim menyang 131.

Sawise pesen wis dikirim, sampeyan bakal nampa pesen congratulating sampeyan wis migrasi menyang MTN pulsa kasil.

3) Kanthi nelpon layanan customer care

iklan

LANJUT MACA ING ngisor iki

iklan

Opsi pungkasan babagan cara migrasi garis MTN menyang rencana tarif pulsa MTN yaiku kanthi nelpon Layanan Layanan Pelanggan MTN.

Kanggo nggayuh, pencet 121 ing telpon banjur rungokake instruksi swara kanthi mencet tombol utawa nomer tengen kaya sing diprentahake.

web:  Cara Nggawe Omah Sampeyan Siap Didol, Ing 8 Langkah Gampang.

Tindakake instruksi kasebut kanthi teliti nganti sampeyan dijaluk ngenteni wakil customer care sing bakal ngurus sampeyan.

Langsung salah siji wakil MTN njawab telpon sampeyan, matur marang wong ing sisih liya telpon yen sampeyan pengin migrasi rencana tarif menyang pulsa MTN.

Sampeyan bakal dijaluk nyedhiyakake sawetara informasi penting babagan sampeyan dhewe sing digunakake nalika ndhaptar kertu Sim.

iklan

iklan

Sawise sampeyan kasil menehi informasi kanthi akurat, panjaluk sampeyan bakal diwenehake lan rencana tarif sampeyan bakal otomatis ganti dadi pulsa MTN.

Deloken sisan: Cara Migrasi menyang MTN Beta Talk

Kasunyatan Penting Sampeyan Kudu Ngerti Babagan MTN Pulse

Yen sampeyan wis tau gabung karo rencana prabayar liyane kajaba pulsa MTN, sampeyan mesthi bakal ngerti yen saben rencana prabayar duwe rahasia sing didhelikake dhewe.

Ing cathetan iki, ing ngisor iki sawetara fakta penting sing sampeyan kudu ngerti babagan rencana tarif pulsa MTN.

Kanthi pulsa MTN, migrasi gratis. Tegese, nalika sampeyan pindhah menyang rencana tarif iki, ora ana biaya akses utawa biaya sing didhelikake.

Nanging, yen sampeyan ora yakin karo rencana kasebut lan mutusake ninggalake utawa migrasi saka MTN Pulse sajrone 30 dina sawise migrasi awal, sampeyan bakal dikenani biaya migrasi ₦100.

Menit pisanan saka telpon apa wae sing sampeyan gunakake kanggo dina ing rencana tarif MTN Pulse sing apik banget bakal dikenani biaya kanthi rata-rata 27 kobo per detik.

Sawisé iku, kabeh telpon sakteruse liyane sing digawe ing dina utawa ing 24 jam sabanjuré ing rencana tarif MTN Pulse iki bakal biaya 11.26 Kobo per detik.

web:  Cara Njaluk Visa Singapura Saka Nigeria

kesimpulan

iklan

Ana lipatan rencana prabayar ing MTN telekomunikasi jaringan sing apik, nanging migrasi menyang pulsa MTN tegese sampeyan bakal ngrasakake sawetara keuntungan sing bisa uga ora ana pelanggan liyane.

iklan

LANJUT MACA ING ngisor iki

iklan

LANJUT MACA ING ngisor iki

iklan

Dadi, yen sampeyan durung ana ing rencana tarif iki, kenapa sampeyan ora ngetutake langkah-langkah babagan cara migrasi menyang pulsa MTN sing wis dibahas ing ndhuwur?


Nyebar katresnan

Ninggalake Komentar