Carane migrasi menyang glo yakata saka rencana glo

Foto penulis
Ditulis dening Soliu

 

Nyebar katresnan

Ing tutorial iki sampeyan bakal sinau carane pindhah menyang Glo Yakata saka rencana Glo. Dadi kabeh sing dibutuhake saka sampeyan yaiku maca thread iki kanthi ati-ati.

Nanging sadurunge delving menyang inti utama saka prakara, sampeyan kudu elinga yen rencana prabayar Glo iki teka karo akèh keuntungan apik tenan.

iklan

keuntungan iki kalebu free data, unlimited Glo kanggo Glo telpon free, free sawetara menit kanggo nelpon sembarang baris liyane, etc.

Nyatane, bonus telpon gratis bisa metamophos menyang jumlah total N2,200 kanggo mung ngisi N100. Iku bonus gedhe 2000% ing saben mbayar ulang. Kelangan, bener?

Kabeh bangers iki kalebu sawetara barang liyane bakal diwènèhaké marang Glo nalika sampeyan ngisi ulang baris minangka pangguna tarif Glo Yakata.

Kangge, Globacom Nigeria isih nawakake, luwih akeh, volume data kanthi rega sing murah.

Jaringan telekomunikasi sing diduweni Nigeria uga nggawe portal Internet Kecepatan Tinggi lan portal manajemen data perawatan diri.

Kabeh iki dikenalake mung kanggo nambah pangguna kanggo tuku data, nuduhake data, menehi hadiah, lan uga mriksa panggunaan data. Kanggo seneng pembangunan iki, ngunjungi kene.


Pandhuan kanggo Migrasi menyang Rencana Tarif Glo Yakata 2021

Tanpa mangu, rencana tariff Glo Yakata minangka paket jus lan menarik anyar sing ditawakake kanggo pelanggan Glo sing ana lan anyar dening Globacom Nigeria.

Iki minangka bagean saka inisiatif perusahaan telekomunikasi kanggo ngupayakake ngembangake produk inovatif sing bisa ngasilake nilai lan dhuwit.

Glo Nigeria ngenalake Rencana Yakata Anyar iki kanggo menehi ganjaran pangguna sing berpengalaman lan calon pangguna kanthi bonus data sing apik tenan.

Lan iki biasane ditindakake sawise migrasi lan ngisi ulang. Dadi njupuk wektu lan santai amarga artikel iki bakal nuntun babagan cara migrasi menyang glo yakata saka rencana glo ing Nigeria.

Apa Glo Yakata Prepaid Plan?

Rencana prabayar Glo Yakata minangka salah sawijining rencana tarif utawa paket Glo anyar sing dienalake mung kanggo menehi ganjaran marang pangguna Glo.

Ganjaran iki teka kanthi bonus data sing luar biasa lan kita 2000% entuk manfaat swara ing saben ngisi ulang ing garis Glo.

Nalika kabeh pelanggan rencana prabayar Glo anyar bakal kanthi otomatis entuk rencana data Glo Yakata nalika saluran wis didaftar lan diaktifake.

Ora perlu nelpon kode ussd. Paket kasebut disetel kanthi otomatis, gampang banget lan ora kaku.

iklan

LANJUT MACA ING ngisor iki

iklan

Ing sisih liya, penting kanggo ngerti manawa kabeh pangguna glo sing wis ana kudu langganan Glo yakata kanggo nikmati kabeh keuntungane.

Keuntungan Rencana Tarif Glo Yakata

Apa wis kasebut ing ndhuwur, yen Glo yakata bundle minangka rencana prabayar sing diwenehake dening Glo kanggo nglayani pelanggan anyar lan sing wis ana.

Kajaba iku, sawetara keuntungan liyane saka bundel yaiku:

Kanthi mbendel Glo yakata sing mentas diluncurake, sampeyan entuk 22 kaping luwih saka regane apa wae sing diisi ulang.

Sing ngomong, yen sampeyan mbukak kertu Glo N200, sampeyan bakal nampa N1000 bonus worth wektu airtime. Yen sampeyan mbukak N500, sampeyan bakal nampa wektu udhara N2,500.

iklan

iklan

Lan yen sampeyan mbukak voucer airtime N1000, sampeyan bakal nampa N5,000 bonus airtime, etc.. Kabeh iki bonus airtime kang bisa digunakake kanggo nelpon (nasional) kanggo kabeh jaringan liyane.

Mupangat liyane utawa bab apik babagan bundel Glo yakata sing lagi tren yaiku yen sampeyan entuk kertu SIM Glo anyar, ana data 6GB.
Lan bonus data kasebut bener kanggo 6 sasi sabanjure.

Carane migrasi menyang glo yakata saka rencana glo


Minangka pelanggan sing berpengalaman lan ana ing Glo sing pengin pindhah menyang Glo yakata saka rencana Glo liyane, sampeyan bakal nelpon 23O # ing dialer telpon.

Kode migrasi rencana tarif Glo YAKATA

Ussd kuwi minangka kode rencana tarif Glo yakata resmi kanggo pelanggan jaringan Glo sing ana utawa lawas.

Kanggo pelanggan anyar, aja kuwatir utawa ngganggu dhewe babagan migrasi amarga kertu SIM bakal dipindhah menyang rencana tarif Glo yakata kanthi otomatis.

Nanging kanggo klarifikasi luwih lengkap, sampeyan bisa uga kudu nimbang subheadings ing ngisor iki, kanthi ati-ati!

Kode kanggo Migrasi menyang Rencana Tarif Glo Yakata

Nalika akeh wis ngandika sadurungé yen sampeyan tuku, ndhaftar, lan ngaktifake SIM Glo anyar, lan sampeyan bakal ditambahake menyang rencana tariff Glo yakata sange otomatis.

Lan iki asically tegese kabeh kertu SIM Glo (anyar) minangka standar kabeh nerangake karo rencana tarif yakata mesmerizing.

iklan

Nanging, yen sampeyan duwe kertu SIM Glo lawas, sampeyan isih duwe wektu lan kesempatan kanggo gabung karo kulawarga yakata.

iklan

LANJUT MACA ING ngisor iki

iklan

LANJUT MACA ING ngisor iki

iklan

Sampeyan mung kudu mencet *230# ing dialer telpon lan langganan. Ora luwih lan ora kurang. Kanthi iki, sampeyan bakal bisa kanggo seneng kabeh bonus saben-saben sampeyan mbayar ulang ing baris Glo Panjenengan.

Carane mriksa imbangan bonus Glo Yakata nggunakake kode USSD

Dimaklumi yen bonus glo yakata mung sah kanggo 7 dina. Lan iki diwiwiti saka dina sampeyan diisi ulang. Sampeyan uga bisa nglumpukake utawa entuk bonus liyane saben-saben sampeyan ngisi.

Kanggo mriksa imbangan bonus Glo yakata, mung pencet 2301 # ing dialer lan ngenteni respon cepet munggah, sing imbangan bonus Panjenengan.
Kanggo airtime utawa imbangan data, kode bisa digunakake kanggo loro printah.

Kode Langganan Data Glo Yakata

Kanggo langganan paket data Glo Yakata, cukup pencet x220# ing telpon smartphone sampeyan. Elinga yen sampeyan kudu dadi pangguna tarif kanggo entuk manfaat.

Carane migrasi menyang glo YAKATA rencana tarif saka sembarang rencana glo

iklan

Kanggo konfirmasi yen sampeyan layak utawa wis ana ing paket Glo Yakata, hubungi x100# ing telpon kanggo konfirmasi.

iklan

LANJUT MACA ING ngisor iki

Tingkat Telpon Glo Yakata

Kanggo rencana tariff Glo YAKATA, Glo to Glo tarif telpon 55 kobo per detik, lan jumlah iki kanggo N33 saben menit nalika kira-kira.

Tingkat panggilan Glo menyang Jaringan liyane ing Nigeria yaiku 70 kobo per detik lan jumlah iki dadi N42 saben menit, nalika diitung.

Cathetan pungkasan

Pangiriman sing andhap asor sampeyan nemokake tutorial iki babagan cara migrasi menyang Glo Yakata saka rencana glo sing migunani.

Mula, sampeyan bisa nindakake kanthi apik kanthi nuduhake artikel iki marang wong sing ditresnani, supaya dheweke uga bisa ngrasakake mupangat sajrone isih ana.


Nyebar katresnan

1 mikir babagan "Cara migrasi menyang glo yakata saka rencana glo"

Ninggalake Komentar