Cara Migrasi menyang Glo Yakata Saka Rencana Glo Ing 2023

Foto penulis
Ditulis dening Soliu

 

Nyebar katresnan

Ing artikel iki, sampeyan bakal sinau carane pindhah menyang Glo Yakata saka rencana Glo. Kabeh sing dibutuhake saka sampeyan yaiku maca thread iki kanthi ati-ati.

Sadurunge nyelidiki inti utama, sampeyan kudu eling yen rencana prabayar Glo iki entuk akeh keuntungan sing luar biasa.

keuntungan iki kalebu free data, Unlimited Glo kanggo Glo telpon free, sawetara menit free nelpon sembarang baris liyane, etc.

Nyatane, bonus telpon gratis bisa nganti jumlah total N2,200 kanggo ngisi daya mung N100. Iku bonus gedhe 2000% ing saben mbayar ulang. Kelangan, bener?

Kabeh bangers iki kalebu sawetara barang liyane bakal diwènèhaké marang Glo nalika sampeyan ngisi ulang baris minangka pangguna tarif Glo Yakata.

Kangge, Globacom Nigeria isih nawakake, malah luwih akeh, volume data kanthi rega sing murah.

Jaringan telekomunikasi sing diduweni Nigeria uga nggawe portal Internet Kecepatan Tinggi lan portal manajemen data perawatan diri.

Kabeh iki dikenalake mung kanggo nambah pangguna kanggo tuku data, nuduhake data, menehi hadiah, lan uga mriksa panggunaan data.

Sampeyan uga kaya: Kabeh Glo Data Plans: Prices lan Kode Langganan


Pandhuan kanggo Migrasi menyang Rencana Tarif Glo Yakata 2023

Tanpa mangu-mangu, ing rencana tariff Glo Yakata punika juicy lan paket Interesting ana kanggo pelanggan Glo anyar lan ana dening Globacom Nigeria.

Iki minangka bagean saka inisiatif perusahaan telekomunikasi kanggo terus ngembangake produk inovatif sing bisa ngasilake nilai lan dhuwit.

Glo Nigeria ngenalake Rencana Yakata kanggo menehi hadiah kanggo pangguna sing berpengalaman lan calon pangguna kanthi bonus data sing apik tenan.

Iki biasane ditindakake sawise migrasi lan ngisi ulang. Dadi njupuk wektu lan santai amarga artikel iki bakal nuntun sampeyan babagan cara migrasi menyang Glo yakata saka rencana Glo ing Nigeria.

Apa Glo Yakata Prepaid Plan?

Rencana prabayar Glo Yakata minangka salah sawijining rencana utawa paket tarif Glo sing dienalake mung kanggo menehi ganjaran marang pangguna Glo.

Ganjaran iki teka karo bonus data sange lan sampeyan bisa seneng 2000% keuntungan swara ing saben mbayar ulang ing garis Glo sing.

Kabeh pelanggan prabayar Glo anyar bakal kanthi otomatis entuk rencana data Glo Yakata yen saluran wis didaftar lan diaktifake.

Ora perlu nelpon sembarang kode USSD. Paket kasebut kanthi otomatis disetel, gampang banget lan ora kaku.

Ing tangan liyane, iku wigati kanggo ngerti sing kabeh kedhaftar Glo ana kudu langganan ing yakata Glo kanggo seneng kabeh keuntungan uga.

Keuntungan saka Rencana Tarif Glo Yakata

Wis kasebut ing ndhuwur yen Glo yakata bundle minangka rencana prabayar sing diwenehake dening Glo kanggo nglayani pelanggan anyar lan sing wis ana.

Kajaba iku, sawetara keuntungan liyane saka bundel yaiku:

Kanthi mbendel Glo yakata sing mentas diluncurake, sampeyan entuk 22 kaping luwih akeh tinimbang jumlah sing diisi ulang.

Sing ngomong, yen sampeyan ngisi ulang kertu Glo N200, sampeyan bakal nampa N1000 bonus worth saka airtime. Yen sampeyan ngisi maneh N500, sampeyan bakal nampa airtime bonus worth N2,500.

Yen sampeyan mbukak voucer airtime N1000, sampeyan bakal nampa N5,000 bonus airtime, etc.. Kabeh iki bonus airtime sing bisa digunakake kanggo nelpon nasional kanggo kabeh jaringan liyane.

Keuntungan liyane saka bundel Glo yakata yaiku yen sampeyan entuk kertu SIM Glo anyar, data kasebut ana 6GB. Tambahan, bonus data kuwi bener kanggo kabèh 6 sasi.

Carane pindhah menyang Glo yakata saka rencana Glo


Minangka pelanggan sing berpengalaman lan ana ing Glo sing pengin pindhah menyang Glo yakata saka rencana Glo liyane, sampeyan bakal nelpon 23O # ing dialer telpon.

Kode migrasi rencana tarif Glo YAKATA

Kode USSD iki kode rencana tarif Glo yakata resmi kanggo pelanggan jaringan Glo ana.

Kanggo pelanggan anyar, sampeyan ora perlu kuwatir babagan migrasi amarga kertu SIM bakal teka kanthi rencana tarif Glo yakata kanthi otomatis.

Kanggo klarifikasi luwih lengkap, terus maca.

Kode kanggo Migrasi menyang Rencana Tarif Glo Yakata

Akeh sing wis diomongake sadurunge. Yen sampeyan tuku, ndhaptar, lan ngaktifake SIM Glo anyar, sampeyan bakal ditambahake menyang rencana tariff Glo yakata sing luar biasa kanthi otomatis.

Iki tegese kabeh kertu SIM Glo anyar teka karo rencana tarif yakata sing nggumunake kanthi standar.

Yen sampeyan duwe kertu SIM Glo lawas, sampeyan isih duwe wektu lan kesempatan kanggo gabung karo kulawarga yakata.

Sampeyan mung kudu mencet *230# ing telpon lan langganan. Ora luwih lan ora kurang. Kanthi iki, sampeyan bakal bisa kanggo seneng kabeh bonus saben-saben sampeyan mbayar ulang ing baris Glo Panjenengan.

Carane mriksa imbangan bonus Glo Yakata nggunakake kode USSD

Dimaklumi yen bonus Glo yakata mung sah kanggo 7 dina. Lan iki diwiwiti saka dina sampeyan ngisi ulang. Sampeyan uga bisa nglumpukake utawa entuk bonus liyane saben-saben sampeyan ngisi.

Kanggo mriksa imbangan bonus Glo yakata, mung pencet 2301 # ing dialer lan ngenteni respon cepet, sing imbangan bonus Panjenengan. Kanggo airtime utawa imbangan data, kode bisa digunakake kanggo loro printah.

Kode Langganan Data Glo Yakata

Kanggo langganan paket data Glo Yakata, cukup pencet *220# ing telpon smartphone sampeyan. Elinga yen sampeyan kudu dadi pangguna tarif kanggo entuk manfaat.

Carane migrasi menyang glo YAKATA rencana tarif saka sembarang rencana glo

Kanggo konfirmasi yen sampeyan layak utawa wis ana ing paket Glo Yakata, pencet *100# ing telpon kanggo konfirmasi.

Tingkat Telpon Glo Yakata

Kanggo rencana tariff Glo YAKATA, Glo to Glo tarif telpon 55 kobo per detik, lan iki jumlah kanggo N33 saben menit nalika kira-kira.

Glo menyang Jaringan liyane ing Nigeria tarif telpon 70 kobo per detik lan iki jumlah kanggo N42 saben menit nalika diwilang.

Cathetan pungkasan

Apa sampeyan nemokake artikel iki babagan carane migrasi menyang Glo Yakata mbiyantu? Mangga bareng artikel iki karo wong sing ditresnani, supaya bisa uga entuk manfaat, selagi isih ana.


Nyebar katresnan

1 pamikiran babagan "Cara Migrasi menyang Glo Yakata Saka Rencana Glo Ing 2023"

Ninggalake Komentar