Carane mbusak tag keamanan target

Foto penulis
Ditulis dening Precious Onuekwusi

 

Nyebar katresnan

tag keamanan target

Apa sampeyan wis tuku barang anyar lan digawa mulih, mung ngerti yen kasir lali mbusak tag keamanan target? 

Yen sampeyan maca artikel iki, kemungkinan sampeyan tuku barang lan ninggalake toko kanthi tag keamanan target abang isih ana. Semalat, sampeyan bisa mbusak tag keamanan dhewe. 

iklan

Ing artikel iki, kita bakal ngrembug babagan carane mbusak tag keamanan target dhewe, nanging sadurunge ayo ngerteni apa tag keamanan target.

Apa Target Keamanan Tag?

Tag keamanan target digunakake dening toko minangka sarana nyuda nyolong. Penting ora kanggo mbingungake tag iki karo tag rega sing luwih umum. Biasane dipasang ing sandhangan lan komoditas liyane.

Tag keamanan target minangka jinis tag khusus sing digawe khusus kanggo produk target. Amarga tag kasebut umume luwih cilik tinimbang tag keamanan standar, kemungkinan maling ora bisa nemokake.

Nanging padha efisien kanggo nyegah nyolong.

Tag kasebut bisa dibusak nggunakake khusus sing kasedhiya ing target. Sampeyan bisa nggunakake alat iki kanggo mbusak tag tanpa nyebabake karusakan ing produk. Sawise tag mati, item kasebut bisa digawa metu saka toko tanpa nyetel weker.

web:  22 Apa sing kudu ditindakake yen sampeyan bosen lan ora mikir

Carane Mbusak Target Keamanan Tag

Tag keamanan target minangka kasangsaran akeh pembeli, nanging nyingkirake ora kudu angel. Ana macem-macem cara kanggo nyingkirake tag sing ngganggu iki tanpa ngrusak sandhangan sampeyan. 

Mangkene carane mbusak barang sing ngganggu kasebut kanthi gampang supaya sampeyan bisa nerusake blanja!

1. Sepasang Tang

AtlanticRide

Cara sing paling umum kanggo wong nggunakake tang yaiku nyekel siji sisih tag lan narik tangane ing sisih liyane.

Iki bisa ditindakake kanthi ngeculake sandhangan sampeyan sanalika sampeyan njepret kabel logam sing nyambungake ing sisih loro, dadi gampang banget kanggo sampeyan mbuwang nganggo cara sing sampeyan seneng.

2. Srengenge

Sampeyan bisa nyoba nggunakake senar yen tang ora bisa digunakake kanthi alesan apa wae utawa yen ora ana kabel logam ing cedhak. Sampeyan mung butuh senar dawa kanggo miwiti.

Sampeyan kudu nyekel siji mburi senar lan dasi mburi liyane watara tag. Cukup tarik benang nganti tag muncul kanggo ngrampungake proses kasebut.

Mung eling supaya ora narik tag kasebut kanthi kuat utawa sampeyan duwe risiko nyuwek sandhangan.

3. obeng

Iki minangka cara liyane sing cepet lan gampang nanging ora aman kaya nggunakake gunting. Nemokake obeng cilik utawa liya-liyane sing cocog karo bolongan tag lan nggunakake kanggo ngilangi tag kasebut kabeh sing dibutuhake. Mung ati-ati supaya ora keprungu lan resiko nyuwek sandhangan.

web:  Kepiye carane ngganti jamb mesthi lan ngganti institusi

4. Gunting

Senajan iki mbokmenawa cara paling gampang, babras awak utawa sandhangan luwih kamungkinan nalika mbusak tag keamanan cara iki.

iklan

LANJUT MACA ING ngisor iki

iklan

Kabeh sing kudu dilakoni kanggo mbusak tag wis Cut liwat bagean plastik saka iku, ora kabel logam. Mung ati-ati banget ing proses supaya ora slip lan nglereni sandhangan utawa sampeyan dhewe.

5. Magnetik Tag Remover

Iki minangka cara paling cepet lan paling gampang kanggo mbusak tag keamanan, nanging uga paling larang. Cukup tuku remover tag magnetik lan tahan nganti tag kanggo nyopot.

Magnetik bakal nggawe tag ilang saka sandhangane lan ngidini supaya gampang ilang supaya sampeyan bisa mbuwang manawa sampeyan pengin.

6. Nail File

Sanajan mbutuhake wektu sing luwih suwe tinimbang cara liyane, iki umume cara paling aman kanggo mbusak tag keamanan.

Sampeyan mung kudu ngajukake bagean plastik tag nganti cukup tipis kanggo pecah. Yen sampeyan ora pengin njupuk kesempatan kanggo ngrusak sandhangan sampeyan, bisa uga butuh sawetara wektu, nanging ora ana gunane.

iklan

7. Tang Irung Jarum

iklan

Cara iki cepet lan prasaja, nanging ora aman kaya nggunakake gunting. Sampeyan mung kudu mbusak tag kasebut yaiku nemokake set tang tip jarum lan gunakake kanggo mbukak tag kasebut. Mung ati-ati ing proses supaya ora slip lan nyebabake karusakan ing sandhangan sampeyan.

8. Safety Pin

Cara iki cepet lan prasaja, nanging ora aman kaya nggunakake gunting. Njupuk pin safety lan nggunakake kanggo mung narik tag mati iku kabeh sing perlu.

web:  Cara Nyambungake NIN menyang Nomer Ponsel: MTN, Glo, Airtel, 9mobile, lsp.

Lebokake pin ing tag keamanan lan copot supaya bisa mati. Priksa manawa sampeyan ngati-ati banget supaya ora nglarani awak.

9. Tweezers

Sanajan mbutuhake wektu luwih suwe tinimbang cara liyane, iki umume cara paling aman kanggo mbusak tag keamanan.

Cukup goleki sepasang pinset lan gunakake kanggo nyopot kabel logam cilik sing nyekel tag kasebut. Cukup eling supaya ora nyebabake karusakan ing sandhangan nalika proses kasebut.

10. Karet gelang

AtlanticRide

Pasang gelang karet ing sakubenge pin tag keamanan. Pita karet kudu cukup cilik kanggo ngubengi pin nanging kudu gedhe lan cukup kandel supaya kuwat. Iki bakal ngidini pin metu.

Gunakake tangan siji kanggo nyekel tag lan tarik pin karo tangan liyane. Tekanan pin kudu cukup kuwat supaya pin pungkasane mbukak utawa gampang ditarik saka tag liyane.

kesimpulan

Sampeyan duwe saiki! Ana sepuluh cara prasaja kanggo nyingkirake tag keamanan sandhangan sing ngganggu. Priksa manawa sampeyan nyoba babagan 3 nganti 4 cara sadurunge nyerah amarga salah sijine mesthi bakal bisa ditindakake. 

iklan

Muga-muga sampeyan nemokake artikel iki migunani kanggo mulang sampeyan carane nyisihake tag keamanan target ing sandhangan sampeyan.

iklan

LANJUT MACA ING ngisor iki

iklan

LANJUT MACA ING ngisor iki

iklan

Deleng uga carane nggawe dhuwit sak sekolah hukum


Nyebar katresnan

Ninggalake Komentar