Kepiye Cara Waras Foto sing Dibusak ing iPhone?

Foto penulis
Ditulis dening Godfrey

 

Nyebar katresnan

Kanthi kemajuan teknologi, kita bisa nyimpen data ing sawetara lokasi, kayata iCloud, Google Photos, lan liya-liyane. Nanging, kadhangkala foto sampeyan tiba-tiba dibusak. Siji klik salah ing layar bisa langsung mbusak momen paweling utawa malah mbusak kabeh galeri foto.

Biasane, foto dibusak amarga alasan kaya pambusakan ora sengaja, karusakan fisik, kesalahan manungsa, reset pabrik, nganyari iOS, lan liya-liyane. Punapa mawon alesan kanggo pambusakan foto ing iPhone, sampeyan bisa kanthi gampang waras foto dibusak saka folder Bubar dibusak.

Malah serep uga bisa mbantu kanggo waras foto nalika bakal dibusak saka iPhone. Nanging, yen sampeyan ora duwe serep kasedhiya, sampeyan bisa nggunakake piranti lunak iPhone pihak katelu kanggo njaluk foto bali. Kene, ing artikel iki, kita wis kasebut kabeh cara sing bisa kanggo njawab carane waras foto dibusak ing iPhone. Mung aplikasi cara prasaja iki siji kanggo njupuk foto ilang.

Kepiye Cara Nemokake Foto sing Dibusak ing iPhone?

Ing bagean iki, kita wis kasebut sawetara cara Recovery cepet lan prasaja sing bisa nyoba kanggo waras foto dibusak ing iPhone. Nemtokake kahanan sampeyan lan gunakake sing paling cocog karo kabutuhan sampeyan.

Cara 01: Waras Foto sing Dibusak Saka Folder "Mentas Dibusak". 

Apa sampeyan kepingin weruh menyang ngendi foto sing wis dibusak sawise dicopot saka aplikasi Foto? Yen sampeyan mbusak foto saka iPhone, bakal disimpen kanthi otomatis ing album sing bubar dibusak. Foto-foto kasebut disimpen ing folder kasebut suwene 30 dina. Ing tembung liyane, sampeyan bisa njaluk foto bali saka folder "Mentas Dibusak" ing 30 dina. 

Bukak langkah-langkah ing ngisor iki kanggo ngerti carane njupuk foto sing wis dibusak saka folder sing Bubar Dibusak:

Langkah 1. Pisanan, bukak aplikasi Foto lan klik "Album".

Langkah 2. Temokake lan klik ing folder "Mentas Dibusak".

Langkah 3. Saiki, klik "Pilih" lan milih kabeh foto sing arep waras.

Langkah 4. Sawise milih kabeh foto kasebut, klik "Waras" banjur pilih "Waras Foto" kanggo njaluk foto dibusak bali.

AtlanticRide

Cara 02: Gunakake iTunes kanggo Nompo Foto sing Dibusak ing iPhone 

Yen foto sing pengin dipulihake ora kasedhiya ing folder "Mentas Dibusak", sampeyan bisa nggunakake iTunes serep kanggo njaluk bali foto dibusak. Pilihan serep iTunes ngijini sampeyan kanggo njaluk foto bali ing iPhone. Bukak langkah-langkah ing ngisor iki kanggo ngerti carane mulihake kabeh data iPhone saka serep iTunes:

Langkah 1. Nggawe sambungan antarane iPhone lan Mac nggunakake kabel USB.

Langkah 2. Bukak iTunes, klik lambang "Piranti" banjur pilih "Ringkesan".

AtlanticRide

Langkah 3. Pilih pilihan "Mulihake Serep" banjur pilih serep sing kudu dipulihake.

Langkah 4. Ing pungkasan, klik tombol "Mulihake" kanggo miwiti proses Recovery foto ing iPhone.

AtlanticRide

Cara 03: Waras Foto sing Dibusak Permanen ing iPhone liwat iCloud

Sampeyan uga bisa nggunakake serep iCloud kanggo waras foto dibusak permanen saka iPhone. Kaya nggunakake serep iTunes, sampeyan bisa mulihake kabeh saka serep iCloud liwat setelan iPhone. Ing bagean iki, kita wis nyedhiyani rinci carane sampeyan bisa njupuk foto dibusak nggunakake iCloud: 

Sadurunge miwiti cara iki, mbusak kabeh isi lan setelan ing piranti iOS banjur pilih kanggo mulihake piranti saka serep. Yen ora, sampeyan mbutuhake alat pihak katelu kanggo ngakses lan mbalekake data saka serep.

Tindakake cara ing ngisor iki kanggo waras foto dibusak permanen saka iPhone nggunakake serep iCloud:

Langkah 1. Menyang "Setelan"> "Umum" banjur klik ing "Reset" pilihan.

Langkah 2. Klik "Busak Kabeh Konten lan Setelan" kanggo ngreset iPhone.

Langkah 3. Saiki, nyiyapake iPhone lan pilih "Mulihake saka iCloud Serep" pilihan katon ing Aplikasi & Data jendhela.

AtlanticRide

Langkah 4. Ketik kredensial login kanggo mlebu menyang ID Apple lan klik "Pilih serep".

Langkah 5. Pilih serep iCloud paling anyar kanggo mulihake iPhone saka.

Sawise rampung karo langkah-langkah ing ndhuwur, foto sampeyan bakal dipindhah maneh menyang album foto. Iku uga bakal dibalèkaké menyang iPhone nalika nyelarasake karo layanan iCloud maneh.

Cara 04: Gunakake Layanan Pihak Katelu

Ana sawetara layanan pihak katelu, kayata OneDrive, Google Photos, utawa Dropbox, sing bisa digunakake kanggo mulihake foto sing wis dibusak saka iPhone. Ayo kita nimbang conto Google Photos. Yen sampeyan wis ngaktifake pilihan Serep lan Sinkronisasi ing iPhone, foto lan video sing dibusak bakal tetep ana ing tong sampah ing Foto Google. Foto lan video sing wis dibusak bakal kasedhiya ing kono suwene 60 dina sadurunge dibusak kanthi permanen. 

Mangkono, sampeyan bisa nggunakake opsi serep iki kanggo waras foto dibusak ing iPhone. Diwenehake ing ngisor iki sawetara langkah-langkah prasaja sing bisa sampeyan tindakake kanggo waras foto dibusak permanen saka iPhone liwat Google Photos:

Langkah 1. Bukak Google Photos ing iPhone.

Langkah 2. Bukak folder "Library" lan klik "Trash".

Langkah 3. Pilih kabeh foto sing kudu waras lan klik "Mulihake".

Cara 05: Gunakake Piranti Lunak Pamulihan Foto

Ana sawetara piranti lunak Recovery foto kasedhiya online sing bisa digunakake kanggo njaluk foto bali. Salah sawijining piranti lunak sing populer yaiku Stellar Data Recovery kanggo iPhone. Yen ora ana cara ing ndhuwur sing mbantu sampeyan mbalekake foto, mula Pemulihan Data Stellar kanggo iPhone yaiku sing sampeyan butuhake. Minangka profesional Alat Recovery data iPhone, bisa mbantu ing mbalek maneh data dibusak saka iPhone. 

AtlanticRide

Piranti lunak sing apik tenan iki bisa mbalekake video 4k, 6k, 8k, HD, UHD, utawa 360 derajat, lan foto saka format apa wae. Sampeyan bisa kanthi gampang mbalekake foto sing diklik saka DSLR, kamera aksi, camcorder, smartphone, drone, lan piranti liyane. Sing luwih penting, bisa mulihake foto sing ilang tanpa serep. 

kesimpulan

Recovery foto iPhone ora sing akeh angel kaya muni. Ing artikel iki, kita wis dijamin kabeh cara kanggo njawab carane njupuk foto dibusak ing iPhone. Miwiti proses pemulihan kanthi mriksa folder sing Bubar Dibusak, ing ngendi kabeh foto sing wis dibusak disimpen suwene 30 dina. 

Sampeyan uga penting kanggo nggawe serep data larang regane supaya data mundhut lengkap ing mangsa. Nanging, yen sampeyan ora duwe serep foto utawa video, sing pengin waras, sampeyan bisa nggunakake piranti kaya Recovery foto Lintang. Iku pilihan sing paling apik kanggo mbalekake foto, video, lan file audio tanpa gawe serep. 


Nyebar katresnan

Ninggalake Komentar