Carane Mangan Dhewe Tanpa Rumangsa Kikuk

Foto penulis
Ditulis dening Godfrey

 

Nyebar katresnan

Yen sampeyan kaya aku, sampeyan ora seneng mangan dhewe. Jujur, aku ora bisa lungguh ing restoran dhewekan, luwih ngomong babagan mangan dhewe ing kana. Nanging aku wis nemokake tamba, utawa luwih kaya karya. Mung maca ing.

Kredit gambar: medicalnewstoday.com

Perasaan ngerti yen sampeyan arep mangan dhewe bisa dadi saraf-wrecking, nanging kita mung bisa duwe solusi kanggo sampeyan. Fokus saka artikel iki kanggo mbantu karo tips carane mangan piyambak, utamané minangka lelungan solo. Miturut wali, sampeyan ora piyambak. Akeh lelungan solo uga ora bisa mangan piyambak. Aku wis ketemu akeh, lan mayoritas ngakoni isih sinau carane mangan piyambak.

iklan

Sampeyan bakal diwenehi informasi babagan ing ngisor iki:

  • Mangan dhewe ing umum
  • Psikologi mangan piyambak
  • Mangan dhewekan ing omah
  • Apa ora apa-apa kanggo mangan piyambak?
  • Panggonan kanggo mangan piyambak ing lingkungan sampeyan
  • Tata krama dhahar piyambak
  • Arep sarapan dhewekan
  • Carane mangan piyambak mulyo

Kanthi akeh informasi babagan sing kasebut ing ndhuwur, sinau carane mangan dhewe tanpa rasa kikuk dadi luwih gampang kanggo sampeyan. Cetha banget yen perasaan kikuk kasebut asring kedadeyan nalika mangan solo. Dadi, sampeyan bakal dituduhake carane mangan piyambak tanpa kroso kikuk. Terus maca amarga bakal nyenengake lan nyenengake uga.

web:  Panggonan paling apik kanggo nglampahi Natal ing Eropah

Beda Cara Sampeyan Bisa Sinau Cara Mangan Dhewe

1. Jaga kuwatir lan rasa wedi

Supaya sampeyan sinau carane mangan dhewe kanthi nyaman tanpa rasa lara, mula sampeyan kudu ngatasi rasa kuwatir. Sampeyan kudu takon dhewe sawetara pitakonan banget pribadi. Pitakonan kasebut kalebu, apa sing sampeyan kuwatir? Apa sampeyan wedi rumangsa kikuk? Apa sampeyan kuwatir yen wong bakal ngadili sampeyan? Sawise sampeyan bisa mangsuli pitakonan iki, carane mangan piyambak dadi luwih gampang.

Sampeyan bakal kepengin weruh yen ana wong sing wedi mangan mung amarga wedi yen wong liya bakal teka lan melu. Yen sampeyan keganggu babagan apa sing bakal diomongake wong, sampeyan bakal kaget ngerti manawa wong-wong ora peduli. Dadi, wektune sampeyan miwiti sinau mangan dhewe tanpa perasaan negatif.

 Related Artikel: Apa sing kudu ditindakake nalika liburan: 11 Ide Inspiratif

2. Dadi manteb ing ati

Kurang kapercayan sampeyan bisa dadi alasan kanggo rasa kikuk nalika mangan dhewe. Marang dhewe sing ora wong pisanan mangan piyambak ing panggonan sing; uga sampeyan ora bakal pungkasan. Sawise sampeyan ngerti pratelan ing ndhuwur, mangan dhewe ora bakal dadi tugas kanggo sampeyan.

Saben sampeyan lelungan solo, sampeyan kudu mbangun kapercayan. Sawise sampeyan yakin, mangan dhewe dadi ora relevan. Cara liya kanggo nambah kapercayan, utamane yen sampeyan lagi mangan dhewe yaiku ngelingi manawa sampeyan ora bakal bisa ndeleng wong kasebut maneh. Yen sampeyan ngerti, rasa kikuk bakal ilang.

web:  Proyek Ing Finlandia Sing Bisa Digayuh Wong Nigeria kanthi Gampang

3. Sampeyan bisa nggawa buku utawa nggawe nggunakake telpon

Yen alesan kanggo kroso kikuk nalika mangan piyambak iku kasepen, banjur sampeyan bisa duwe iku kanggo tetep perusahaan. Sampeyan bisa mbukak kanggo meal karo buku kanggo maca nalika sampeyan mangan lan anggur piyambak. Perasaan tansah apik lan sampeyan ora bakal ngerti yen sampeyan wis kesel wektu. Bab liyane sing positif babagan iki yaiku bakal mbantu sampeyan nyegah penyusup saka meja sampeyan.

Kanthi prekara sing kudu sampeyan lakoni, bakal luwih gampang sinau babagan mangan dhewe tanpa kroso kikuk. Nalika ngenteni dhaharan teka, sampeyan bisa nggunakake telpon kanggo nyambungake karo kanca lan kulawarga ing media sosial. Iku mesthi bakal kurang mboseni lan luwih nglipur kanggo sampeyan.

4. Apa ora chatting karo waiter(s)?

Iki bisa tambahan kanggo ora duwe buku utawa telpon ing tangan. Sampeyan bener bisa tetep karo pelayan ing restoran kasebut. Waiters lan waitresses iki bakal tansah crita Fantastic kanggo pitutur marang kowe bab awake dhewe lan lingkungan. Iki bisa dadi cara sing apik kanggo sampeyan sinau mangan dhewe utamane nalika lelungan solo.

Salah siji cara sampeyan bisa tetep akrab yaiku kanthi ngunjungi restoran sing padha. Ora suwe, para pelayan lan pelayan bakal ngelingi jeneng sampeyan. Mangan piyambak ing lingkungan sing ramah ora bakal kikuk. Iku bakal kaya sampeyan ana ing tengah-tengah kanca-kanca.

web:  Kepiye Cara Nggawe Dhuwit Nalika Lelungan? Proyek sing bisa ditindakake ing 2022

Uga Waca: Ngendi Sampeyan Kudu Lelungan Sabanjure?

5. Ora ana sing nonton sampeyan

Paling asring, sampeyan rumangsa kikuk amarga sampeyan nganggep wong nonton sampeyan. Aku sengit kanggo break iku kanggo sampeyan, nanging ora ana sing bener mikir bab sampeyan ing sembarang cara punapa wae. Wong-wong mung sibuk karo jajanan lan kanca-kancane sing ora duwe wektu utawa ora duwe wektu kanggo mikirake wong liyo. Dadi, sampeyan kudu nglalekake apa sing diomongake wong liya lan seneng mangan dhewe.

Nah, yen ana sing mikir babagan sampeyan, mula masalahe wong kasebut dudu masalah sampeyan. Iki nuduhake manawa kemampuan sampeyan sinau mangan dhewe kanthi rasa kikuk gumantung saka sampeyan ora keganggu apa sing diomongake wong.

Wong wadon mangan dhewe
Kredit gambar: independent.ie

6. Sampeyan bisa miwiti karo nedha awan

iklan

LANJUT MACA ING ngisor iki

iklan

Nalika sampeyan sinau carane mangan piyambak tanpa kroso kikuk, iku dianjurake sing miwiti karo nedha awan utawa sarapan. Wektu nedha awan tansah kurang sosial utawa romantis yen nedha bengi. Iku tansah luwih gampang kanggo njaluk bebarengan nalika sarapan utawa nedha awan. Alesan bisa uga sing sawetara wong sing saiki lan ana kurang kegiatan sajrone periode kasebut.

Yen sampeyan minangka jinis sing rumangsa kikuk nalika mangan dhewe, luwih becik sampeyan miwiti latihan kanthi jumlah wong sing luwih sithik.

7. Mulai karo panggonan paling obscured

Supaya sampeyan bisa adaptasi karo mangan dhewe, aku menehi saran supaya sampeyan miwiti karo restoran sing jarang dikunjungi wong. Iku pancene bakal mbantu kanggo seneng dhewe tanpa akeh kuwatir bab. Dadi, nalika sampeyan arep mangan dhewe, coba papan sing mesthi duwe pelanggan luwih sithik. Iku pancene cara sing apik kanggo miwiti.

Tip ing ndhuwur bakal mbantu sampeyan miwiti mangan dhewe tanpa krasa kikuk. Yen sampeyan duwe tips babagan carane mangan dhewe tanpa rasa lara, sampeyan bisa nuduhake liwat kothak komentar ing ngisor iki.


Nyebar katresnan

Ninggalake Komentar