Carane Lelungan; Nggunakake "Lelungan Saiki Bayar Mengko Ora Priksa Kartu Kredit"

Foto penulis
Ditulis dening George

 

Nyebar katresnan

Carane Lelungan; Nggunakake "Lelungan Saiki Bayar Mengko Ora Priksa Kartu Kredit"

Sampeyan bisa uga ora tau krungu "Travel Now Pay Later No Credit Card Checks" minangka pilihan lelungan. Inggih, bab apik iku sampeyan bisa uga ora piyambak ana. Kaping pisanan, ora kaya asline, nanging ayo njelajah sedhela.

Apa sampeyan wis mbayangno kahanan sing bakal lelungan tanpa kudu mbayar kabeh? Saiki, iki jenis sing bakal sampeyan entuk karo pilihan iki.
Ngundhuh lan Tenan iku loro perusahaan sing finance sawetara lelungan saiki mbayar opsi finance mengko.

iklan

Carane Lelungan; Nggunakake "Lelungan Saiki Bayar Mengko Ora Priksa Kartu Kredit"

Punika cara kerjane;

Sampeyan bakal dibutuhake kanggo nyedhiyani kertu kredit alus nanging manawa iku ora bakal mengaruhi skor kredit. Nalika ora ana pilihan mriksa kredit, sampeyan bisa nyoba FlexPay kanggo nangani. Sampeyan bisa nyoba nggunakake rencana pembayaran saka agensi lelungan online kanggo reservasi. Bakal ana imbangan lan sampeyan kudu nangani sadurunge mangkat menyang lelungan. Kabar apik yaiku ora ana bunga lan ora ana biaya.

Ya, ora ana pilihan kredit mriksa uga kasedhiya kanggo sing pengin nglamar utangan cicilan pribadi sing bisa digunakake kanggo apa wae lan lelungan uga kalebu.
Kabeh ide nggunakake lelungan saiki mbayar mengko ora ana pilihan mriksa kertu kredit kanggo ngaktifake wong sing pengin lelungan ing saindenging jagad lan luwih seneng mbayar cicilan tinimbang jumlah gedhe kanggo nindakake kanthi bener.
Saliyane duwe perusahaan kaya Uplift, Affirm lan FlexPay, sampeyan bisa nggunakake Airfordable lan Flightway.com kanggo ngolah perjalanan sampeyan saiki mbayar mengko ora ana pilihan mriksa kredit.

Lokasi sampeyan bakal nemtokake pilihan sing kasedhiya kanggo sampeyan. Elinga yen sampeyan bisa mbayar kabeh trip ing ngarep, mula ora ana alesan kanggo kuwatir babagan pilihan iki. Iki kanggo sing mbayar bakal dadi kuwatir lan beban abot nanging isih kudu lelungan.

Inggih, ayo kita ora mikir babagan sing jelas. Ayo ndeleng sing ora dingerteni. Kita pengin ndeleng carane kita bisa nggunakake lelungan saiki mbayar mengko ora pilihan mriksa kredit.

Nanging terus sethithik. Opsi iki babagan pembiayaan liburan lan yen ora bakal ngganggu, kita kudu ndeleng pembiayaan liburan. Apa sampeyan mlebu? Inggih, yen sampeyan ngerti apa iku sampeyan bisa skip lan pindhah menyang subheading sabanjuré.

Top 10 Holiday Paket Company in Nigeria

Pangertosan Pembiayaan Liburan

Sampeyan bisa uga bakal mikir yen pendanaan liburan minangka cara kanggo mbiayai saben jinis lelungan. Iku bakal salah banget. Dadi, apa pembiayaan liburan? Iki minangka paket khusus sing ngidini sampeyan pesen lelungan utawa lelungan (penerbangan, hotel, rental mobil lan liya-liyane) lan mbayar mengko.

Sing kudu dingerteni yaiku sampeyan kudu ngrampungake pembayaran sadurunge lelungan. Sing mengko ora ateges sampeyan bakal lelungan lan mbayar mengko. Iku mung tegese sampeyan bisa Book pesawat kanggo lelampahan tartamtu lan miwiti mbayar kanggo wong-wong mau ing cicilan. Contone, sampeyan bisa Book pesawat kanggo Juni ing April nanging sampeyan kudu ngrampungake pembayaran sadurunge tanggal lelungan nyata. Sampeyan mung nyetel syarat.

Lelungan liburan bisa uga ora dadi pilihan sing paling apik kanggo sampeyan, nanging yen sampeyan kepengin banget lelungan, sampeyan bisa nyoba yen sampeyan ora bisa mbayar kanthi lengkap.

Iku wektu kanggo katon ing lelungan saiki mbayar mengko ora ana pilihan mriksa kertu kredit kasedhiya kanggo kita. Kajaba iku, kita bakal ngrembug utangan lelungan lan preian sing bisa sampeyan entuk liwat situs kaya Expedia lan menehi pendanaan jangka panjang. Sampeyan uga bakal ngerti carane nggunakake silihan cicilan pribadi kanggo nangani lelungan.

Kasedhiya Lelungan Saiki Bayar Mengko Ora Ana Pilihan Priksa Kertu Kredit

FlexPay lan rencana pembayaran
FlexPay lan pembiayaan agensi travel online tansah kasedhiya ing wektu sampeyan bakal nindakake pesenan. Sampeyan mung kudu nggawe rencana pembayaran karo perusahaan. Sampeyan bisa uga kudu nindakake simpenan keamanan.

Simpenan keamanan bakal ditrapake kanggo total biaya perjalanan. Wigati dicathet yen sampeyan ora bakal dijaluk informasi finansial utawa kredit, nanging sampeyan kudu mbayar kanthi lengkap apa wae sing sampeyan utang sadurunge lelungan diwiwiti. Muni gedhe aku guess.

Nanging kanthi kabeh kaluwihan kasebut, ana kekurangan nggunakake pilihan iki lan kalebu;

  • Iku luwih kaya pilihan ora mriksa kredit tinimbang lelungan saiki mbayar pilihan mengko. Elinga yen dhuwit kudu dibayar kanthi lengkap sadurunge sampeyan miwiti lelungan.
  • Bisa uga ora cocog kanggo kahanan darurat utamane ing menit pungkasan amarga jumlah kasebut kudu dibayar kanthi lengkap sadurunge sampeyan lunga.

iklan

LANJUT MACA ING ngisor iki

iklan

FlexPay duwe telung rencana pembayaran.

Ing goBahamasPlus, mikir omah liburan lan Airfordables.

goBahamasPlus

Platform iki luwih saka agensi lelungan nanging mbantu sampeyan lelungan lan lelungan. Agensi mbantu karo pesenan cruise, paket vacation lan hotel malah mbantu karo liyane. Buku agensi lelungan utamane menyang Bahama.

Ing ngisor iki minangka fitur unik saka goBahamasPlus;

iklan

  • Kanthi platform iki, ora ana kapentingan lan ora ana biaya. Sampeyan kudu Book pesawat paling 45 dina ing Advance. Ana alesan kanggo iku. Biaya total kudu dibayar paling ora 45 dina sadurunge sampeyan miwiti lelungan.
  • Maneh, biaya perjalanan sampeyan kudu luwih saka $400. Ana alesan kanggo iki. Sampeyan kudu mbayar dhuwit mudhun minimal $400 nalika sampeyan pesen pesawat. Iki bisa dibayar kanthi lengkap utawa cicilan nanging kudu rampung sadurunge wektu pesenan.
  • Kaya sing dikarepake, ora ana pamriksa kredit sing dibutuhake.
    Yen sampeyan nyukupi syarat pambayaran kanggo pesenan lelungan, sampeyan kudu milih FlexPay minangka pambayaran nalika sampeyan ngunjungi goBahamasPlus.

iklan

Mikir Omah Liburan

Isih ing lelungan saiki mbayar mengko ora opsi mriksa kertu kredit, kita bakal katon ing omah-omahé vacation minangka bagéan saka rencana FlexPay. Iku agensi sing nekanake ing rentals vacation. Sing luwih penting, dheweke minangka koleksi properti sing apik lan disewakake kanthi profesional.

Sawetara fitur unik kalebu;

  • Ora mbutuhake kapentingan utawa biaya. Sampeyan wis samesthine kanggo nggawe pesenan 60 dina sadurunge. Kaya sing wis dingerteni saiki, jumlah total kudu dibayar paling ora 60 dina sadurunge lelungan.
  • Nalika pesenan, sampeyan kudu mbayar paling sethithik 20% saka dhuwit. Yen imbangan tetep, rencana pembayaran asli sampeyan bakal dikenani biaya kanthi otomatis. Nalika sampeyan mbatalake lelungan, sampeyan bakal mbalekaken nanging ora lengkap. Simpenan 20% ora bisa dibalekake.
  • Kaya sing dikarepake, ora ana pamriksa kredit sing dibutuhake.
    Sawise sampeyan nyukupi syarat pesenan, kita ngarepake sampeyan milih FlexPay minangka cara pembayaran sing disenengi nalika sampeyan ngunjungi mikir situs web omah liburan.

20 Cara kanggo Ndeteksi Agen Lelungan Palsu

Airfordable

Isih ing rencana FlexPay minangka bagéan saka lelungan saiki mbayar mengko ora opsi mriksa kertu kredit, kita bakal katon ing Airfordable. Iki minangka pesenan sing ngidini sampeyan mbayar pesawat kanthi cicilan.

Punika ditondoi dening fitur unik ing ngisor iki;

  • Sampeyan wis samesthine kanggo mbayar ragad layanan. Iki bakal dadi siji-wektu lan bakal dibayar nalika pesenan pesawat. Ragad biasane 10-20% saka total tiket pesawat. Pemesanan kudu rampung paling ora 19 dina sadurunge lan kudu regane paling sethithik $200.
  • Sadurunge lelungan, sampeyan kudu mbayar tiket pesawat kanthi lengkap. Yen sampeyan mbatalake pesenan ing 24 jam, sampeyan bakal dibalekake kanthi lengkap.
  • Kaya sing dikarepake, ora ana pamriksa kredit sing dibutuhake.
    Kanggo pesen penerbangan, sampeyan kudu ngunjungi Situs web Airfordable lan pilih rencana pembayaran sing disenengi.

iklan

 

iklan

LANJUT MACA ING ngisor iki

Pinjaman Lelungan Lan Liburan

iklan

LANJUT MACA ING ngisor iki

iklan

Pinjaman lelungan diwenehake dening perusahaan pihak katelu lan sampeyan entuk pesenan liwat maskapai utawa agensi transportasi online (OTA). Utangan iki asring apik kanggo lelungan saiki mbayar mengko ora mriksa kredit. Utangan sing sampeyan entuk ing kene kaya silihan pribadi sing sampeyan entuk ing endi wae nanging khusus kanggo biaya lelungan.

Umumé, kekurangane kalebu

  • Biasane, padha mbutuhake mriksa kredit nanging ora mutlak. Sampeyan isih nduweni kualifikasi sanajan riwayat kredit sampeyan ala utawa ora ana.
  • Bisa uga ora duwe akal finansial kanggo utang amarga biaya sing ora perlu kaya lelungan miturut pakar finansial. Yen ora ana rencana mbayar maneh, aja nganti mbayar utang.

 

Uplift

UpLift Pay Monthly minangka platform sing bisa digunakake kanggo mbiayai penerbangan, sewa liburan, hotel lan liya-liyane liwat panyedhiya perjalanan perusahaan. Dheweke duwe akeh mitra kayata Southwest Airlines, United Airlines, Funjet Vacations lan Airways JetBlue. Pembiayaan sing ditawakake biasane ana ing bentuk silihan cicilan tanpa jaminan. Fitur kalebu;

  • Ing wektu pembayaran, sampeyan bakal mbayar ragad 2% ragad nalika sampeyan pesen pesawat. Ana uga tingkat bunga tetep saka 8.99% nganti 36%. Ora kaya opsi liyane, sampeyan ora samesthine ngrampungake pembayaran sadurunge lelungan amarga sampeyan bebas mbayar maneh sajrone wektu sing tetep. Bisa 6 sasi, 1 taun utawa luwih.
  • Opsi iki mbutuhake pamriksaan kredit nanging ora duwe implikasi sing adoh ing skor kredit sampeyan.
  • Ing wektu pesenan pesawat liwat sembarang panyedhiya travel UpLift kang, milih UpLift minangka cara pembayaran sing disenengi ing checkout lan sampeyan bakal diarahake menyang aplikasi kasebut.

Tenan

iklan

Platform iki menehi utangan cicilan kanggo mbantu sampeyan mbiayai lelungan. Sampeyan samesthine kanggo Book liwat situs partner lan padha kalebu Groupon Getaways, Expedia lan CheapAir.com. Fitur kalebu;

iklan

LANJUT MACA ING ngisor iki

  • Sampeyan wis samesthine kanggo mbayar ragad layanan nalika pesen pesawat lan uga mbayar 0-30% APR. Durasi utangan antara 3 nganti 12 wulan.
  • Opsi iki mbutuhake pamriksaan kredit nanging ora duwe implikasi sing adoh ing skor kredit sampeyan. Dheweke uga nyetujoni peminjam kanthi skor kredit sing sithik.
  • Kanggo nglamar, sampeyan kudu ngunjungi salah sawijining mitra Affirms lan pilih minangka cara pembayaran nalika checkout. Nalika sampeyan tekan checkout, sampeyan bakal diarahake menyang aplikasi kasebut. Deloken Konfirmasi situs web kanggo informasi luwih lengkap.

 

Pinjaman Angsuran Pribadi

Nalika umume platform liyane mung nangani utangan sing gegandhengan karo transportasi lan rencana finansial, silihan cicilan pribadi menehi luwih saka iku. Sampeyan bisa nggunakake babagan apa wae lan kalebu lelungan. Iku lelungan saiki mbayar mengko ora sistem mriksa kertu kredit amarga padha ora mbutuhake mriksa kredit pepek lan padha uga sarujuk nyilih karo kredit ala.

Biasane, padha mbutuhake mriksa kredit nanging ora mutlak. Sampeyan isih nduweni kualifikasi sanajan riwayat kredit sampeyan ala utawa ora ana.

Bisa uga ora duwe akal finansial kanggo utang amarga biaya sing ora perlu kaya lelungan miturut pakar finansial. Yen ora ana rencana mbayar maneh, aja nganti mbayar utang.

iklan

Sawetara platform silihan cicilan pribadi kalebu ing ngisor iki;

iklan

LANJUT MACA ING ngisor iki

OneMain Keuangan

Yen sampeyan duwe riwayat kredit sing ala utawa winates, sampeyan bisa nyoba OneMain Financial amarga menehi utangan kanggo wong sing duwe kahanan sing padha. Fitur kalebu;

  • The menehi utang aman lan ora aman kanggo wong. Utangan saka $1,500 nganti $30,000. Suku bungane uga ora ala. Padha ngisi 16-36% minangka kapentingan. Sampeyan duwe antarane 24 nganti 60 wulan kanggo mbayar maneh utangan.
  • Platform iki mbutuhake syarat mriksa kredit. Nanging, ora ana nomer minimal babagan skor kredit. Rata-rata kanggo peminjam saka platform iki yaiku skor kredit antarane 600 lan 650.

Njaluk utangan cicilan pribadi saka OneMain Financial bakal ditindakake kene.

 

iklan

sadurunge

iklan

LANJUT MACA ING ngisor iki

Avant nganggep sampeyan layak kanggo silihan cicilan pribadi sanajan sampeyan duwe kredit ala utawa kredit rata-rata. Dheweke luwih kasengsem ing sawetara faktor liyane nalika nemtokake kelayakan sampeyan. Fitur kalebu;

  • Utangan kasebut saka $2,000 nganti $35,000. Tarif kanggo kapentingan sawetara saka 10-36% lan sampeyan duwe antarane 24 kanggo 60 sasi kanggo mbayar utang.
  • Platform iki mbutuhake mriksa kertu kredit. Ana nomer minimal babagan skor kredit. Minimal kanggo peminjam saka platform iki yaiku skor kertu kredit 580.
  • menyang Avant Online kanggo nglamar utangan cicilan pribadi iki.

 

OppLoans

OppLoans bisa dadi ora perlu luwih larang babagan tingkat bunga. Inggih, iki relatif ngandika. Fokus kanggo ngrampungake masalah utangan pribadi kanggo wong sing kertu kredit ala. Cukup waspada karo tingkat bunga kasebut. Ayo ndeleng fitur-fitur kasebut.

  • Biasane ana biaya asal sing kudu dibayar. Tingkat bunga kanggo silihan nganti $4,000 kira-kira 199%.
  • Iki dhuwur banget dadi sampeyan kudu nonton.
  • Ana mriksa kertu kredit dibutuhake. Iku mung mriksa kredit alus. Kabar apik yaiku mriksa ora bakal mengaruhi skor kredit sampeyan. Penghasilan sampeyan kudu apik amarga sampeyan bakal menehi bukti penghasilan stabil paling ora $1,500 saben wulan.
  • Sampeyan bisa nglamar cicilan pribadi yen wis siyap kene ing OppLoans online.

 

LendUp

iklan

Platform pinjaman iki fokus kanggo mbantu para pelanggan mbangun lan nglindhungi kredite. Luwih akeh sampeyan nyilih dhuwit saka platform iki lan kasil nangani pembayaran maneh; sampeyan entuk akses kanggo njupuk jumlah silihan luwih gedhe kanthi syarat sing luwih apik lan luwih apik. Ing ngisor iki fitur;

iklan

LANJUT MACA ING ngisor iki

  • Kanggo silihan lump-sum sing biasane antarane $100 nganti $500, sampeyan bakal mbayar tingkat bunga meh 900% saben taun liyane. Utangan kudu dilunasi sajrone wektu 30 dina. Ing sisih liya, silihan cicilan kudu dibayar sajrone 3-12 wulan. Tingkat bunga biasane antara 30 nganti 180 persen.
  • Ora mbutuhake proses mriksa kredit. Sampeyan mung kudu duwe akun mriksa.
  • Sampeyan bisa nglamar iki kene.

 

kesimpulan

Donya bakal terus berkembang sing mesthi ana cara kanggo nangani prekara sanajan ana kedadeyan sing ora mungkin. Lelungan saiki mbayar mengko, ora ana pilihan mriksa kertu kredit sing bisa mbantu sawetara wong. Kabeh wong bisa uga ora seneng karo pilihan kaya sing dikarepake, nanging ora ngganti kasunyatan sing apik tenan.

Aku yakin sampeyan kudu nggawe keputusan dhewe amarga sampeyan wis ngerti manawa ana kedadeyan sing nggunakake pilihan iki ora ana gunane. Nanging yen sampeyan kudu nggunakake, mula sampeyan bisa nggunakake lan priksa manawa sampeyan nggunakake platform sing cocog kanggo sampeyan. Wong lelungan sing aman.

 

iklan

 

iklan

LANJUT MACA ING ngisor iki


Nyebar katresnan

3 pikirane babagan "Carane Lelungan; Nggunakake "Lelungan Saiki Bayar Mengko Ora Priksa Kartu Kredit""

Ninggalake Komentar