Carane Simpenan Cek Ing Chase ATM

Foto penulis
Ditulis dening Chinyere Akalugwu

 

Nyebar katresnan

Apa sampeyan lara kudu cepet-cepet menyang bank nalika mbukak? Apa sampeyan kadang butuh dhuwit nanging ora duwe wektu kanggo menyang bank? Yen mangkono, sampeyan bisa uga mikir apa lan carane sampeyan bisa nggawe simpenan ing Chase ATMs.

Ing kirim iki, kita bakal ngomong babagan macem-macem cara sampeyan bisa nyetor cek ing ATM Chase Bank. Kita uga bakal mangsuli sawetara pitakonan sing asring ditakoni babagan cara kerjane proses iki.

Sampeyan bakal sinau kabeh sing sampeyan kudu ngerti babagan nggawe simpenan ing ATM Chase Bank ing pungkasan kiriman iki. Terus maca. 

Apa iku chase bank?

Chase minangka bagéan saka JPMorgan Chase & Co. sing ngurusi perbankan pribadi lan bisnis. Iki minangka salah sawijining bank paling gedhe ing Amerika Serikat, lan ukurane saya tambah nalika gabung karo JPMorgan & Co. ing taun 2000.

Saiki, bank kasebut duwe aset sing regane $ 2.9 triliun, lan produke digunakake kira-kira setengah saka kabeh rumah tangga Amerika.

Chase nduwe akeh lokasi ing saindenging negara kanthi layanan ATM. Sampeyan uga duwe akses menyang app apik kanggo telpon.

Sampeyan bisa ngatur akun Chase lan investasi JPMorgan nggunakake aplikasi Chase, mriksa kredit, nggawe budget lan nglacak dhuwit, nggunakake Zelle, lan miwiti celengan seluler.

Kejar ATM

Uga maca: Pira dhuwit ing ATM? Iku ora kaya sing sampeyan pikirake

Bisa Chase mriksa simpenan ATM?

Cek bisa disimpen ing Bank Chase kanthi sawetara cara sing gampang, kayata ing ATM. ATM Chase Bank bisa digunakake kanggo nyimpen cek kertas lan cek sing dikirim kanthi elektronik.

Pelanggan kudu ngetik nomer akun lan jumlah ing mriksa nalika setor mriksa ing ATM. Sawisé iku, mesin bakal mindai mriksa lan menehi customer panrimo sing nandheske simpenan.

ATM Chase Bank mbukak 24 jam dina, 7 dina seminggu, supaya pelanggan sing kudu nyetor cek ing njaba jam kerja normal bisa gampang.

Apa watesan simpenan mriksa ing ATM bank chase?

Ora ana watesan kanggo jumlah awis sing bisa dilebokake ing ATM Chase, nanging jumlah tagihan sing bisa dilebokake bebarengan bisa diwatesi kanthi cara mesin kasebut dibangun. Sampeyan bisa simpenan minangka akeh minangka 30 kir bebarengan.

Ana uga ora watesan ing pinten sampeyan bisa simpenan utawa kakehan sampeyan bisa nindakake ing siji dina.

Pira biaya sing dikenani biaya nalika nggunakake simpenan mriksa Chase?

Pelanggan Chase Bank bisa nggunakake ATM Chase kanggo nyetor cek tanpa kudu mbayar biaya. Kabeh pelanggan Chase Bank sing duwe kertu ATM disambungake menyang akun mriksa bisa nggunakake layanan iki.

Sampeyan uga bisa simpenan mriksa ing cabang Chase utawa karo telpon. Ora ana layanan kasebut, sampeyan kudu mbayar apa-apa.

Suwene iku njupuk kanggo simpenan mriksa ATM Chase kanggo mbusak?

Nalika sampeyan nggunakake ATM Chase kanggo simpenan mriksa, dhuwit kudu ing akun ing siji kanggo rong dina bisnis.

Kepiye carane nyetor cek ing ATM Chase?

ATM nggampangake pelanggan Chase Bank nyetor cek. Ing ngisor iki langkah-langkah sing kudu ditindakake:

  • Goleki ATM bank chase 
  • Priksa manawa sampeyan duwe kabeh sing dibutuhake kanggo nindakake transaksi (kertu ATM lan mriksa tandha)
  • Priksa manawa lingkungan sampeyan padhang lan aman
  • Lebokake kertu ATM / debit lan PIN Chase menyang maca kertu.
  • Saka menu utama, pilih "Cek Deposit."
  • Ketik jumlah sing arep kanggo simpenan saka mriksa.
  • Tandha lan tanggal ing mburi mriksa supaya resmi.
  • Sijine mriksa munggah lan warata menyang slot ATM karo sisih sing wis mlebu madhep mudhun.
  • Yen didhawuhi, njupuk kertu lan kuitansi metu saka ATM. Simpen kuitansi kanggo cathetan sampeyan.

Sadurunge miwiti transaksi, priksa manawa maca kabeh instruksi ing layar kanthi ati-ati, lan aja wedi njaluk bantuan saka karyawan Chase sing cedhak yen sampeyan perlu (anggap ana sajrone jam kerja normal).

Chase simpenan mriksa ATM

Apa sampeyan bisa nyelehake cek ing ATM chase tanpa nggunakake kertu?

Ya, sampeyan bisa nyelehake cek ing ATM chase tanpa nggunakake kertu, nanging sampeyan kudu nambah kertu debit menyang dompet seluler bank ing aplikasi chase. Kanggo nyambungake kertu debit menyang dompet seluler, sampeyan kudu tindakake langkah ing ngisor iki: 

  • Bukak aplikasi seluler 
  • Tambah informasi kertu debit chase Panjenengan
  • Ing ATM apa wae, bukak dompet seluler sampeyan
  • Ing dompet, pilih kertu debit chase kanggo transaksi
  • Tutul telpon sampeyan ing simbol iki ing ATM
  • Ketik PIN kertu debit
  • Terus transaksi sampeyan.

Apa sampeyan bisa nindakake yen sampeyan lali pin Chase

Yen sampeyan lali PIN Chase Bank, sampeyan bisa nindakake sawetara perkara. Sampeyan bisa pindhah menyang cabang bank Chase lan njaluk PIN anyar utawa nggunakake sistem telpon otomatis kanggo ngreset PIN.

Sampeyan kudu ngelingi PIN Chase Bank supaya bisa nggunakake ATM kanggo simpenan utawa mbatalake dhuwit. Sampeyan uga bisa nggunakake app Chase QuickDeposit ing telpon utawa app Chase Bank ing telpon kanggo simpenan mriksa.

Carane sampeyan bisa nemokake ATM Chase?

Chase Bank nggampangake nemokake ATM Chase Bank kanthi menehi sawetara cara kanggo nindakake. Sampeyan bisa nggunakake aplikasi Chase ing telpon kanggo nemokake ATM Chase sing paling cedhak karo sampeyan.

Kanggo nindakake iki, bukak app lan pilih "Temokake Kita" saka menu. Sampeyan uga bisa nggunakake Chase locator online kanggo golek ATM. Kanggo nggunakake alat iki, sampeyan kudu ngandhani sampeyan lagi ing ngendi lan jenis ATM Chase sing pengin ditemokake (contone, drive-up, simpenan-njupuk, etc.).

Pungkasan, sampeyan bisa nelpon garis layanan pelanggan kanggo ngobrol karo layanan pelanggan Chase. A wakil bakal bisa kanggo pitutur marang kowe ngendi ATM Chase paling cedhak. Sampeyan bisa nemokake garis customer care ing website Chase. 

Chase ATM locator

Apa celengan mriksa Chase ing ATM aman?

Aman kanggo nyetorake cek ing ATM Chase Bank. Dheweke duwe scanner cek sing bisa maca lan nyetor cek kanthi aman. Pemindai nggunakake fitur berteknologi tinggi kanggo mesthekake yen cek sampeyan disimpen kanthi bener lan aman.

ATM Chase Bank uga ana ing papan sing aman kanthi cahya sing apik. Lan layanan pelanggan Chase Bank kasedhiya 24 jam dina, 7 dina minggu, yen sampeyan duwe pitakonan utawa uneg-uneg babagan jaringan ATM sawijining.

Chase Bank wis njupuk langkah kanggo mesthekake yen jaringan ATM aman lan gampang digunakake.

Apa apa nalika nemokke masalah nalika depositing mriksa karo Chase ATM 

Ana sawetara cara kanggo nggawe kontak karo layanan pelanggan Chase Bank. Kanggo pitakonan umum babagan akun utawa bantuan karo ATM utawa kertu kredit saka Chase Bank.

Yen sampeyan perlu bantuan karo celengan mriksa, sampeyan bisa nggunakake Chase Mobile App utawa Online Banking Message Center kanggo njaluk ing tutul karo wong-wong mau.

Kanggo ngirim pesen Chase liwat app, mlebu, tutul "Liyane," banjur tutul "Hubungi Kita." Mlebu lan pindhah menyang kaca "Pesen" kanggo nggunakake Perbankan Online. Sampeyan banjur bisa milih "Pesen anyar" banjur "Mriksa simpenan" saka dhaptar topik pesen.

Ing situs web, sampeyan uga bisa nemokake jawaban kanggo pitakonan sing asring ditakoni babagan produk lan layanan Chase. Cukup menyang chase.com lan pilih "Dhukungan" saka menu ing sisih ndhuwur.

kesimpulan

ATM Chase Bank wis gampang kanggo simpenan mriksa, lan ora ana watesan ing jumlah awis sing bisa simpenan.

Biasane, pelanggan bisa entuk dhuwit saka cek sing disimpen sajrone siji nganti rong dina kerja.

Nalika sampeyan nggunakake ATM saka Chase Bank kanggo simpenan mriksa, ora ragad, lan yen ana masalah, sampeyan bisa nelpon Dhukungan Customer.


Nyebar katresnan

Ninggalake Komentar