Cara Migrasi menyang MTN Beta Talk ing 2022

Foto penulis
Ditulis dening Oluwaseun Ayo

 

Nyebar katresnan

Ing pandhuan iki, sampeyan bakal nemokake kabeh sing sampeyan kudu ngerti babagan cara migrasi menyang MTN Beta Talk. Ora preduli saka rencana tarif saiki, sampeyan bisa pindhah kanthi lancar menyang MTN BetaTalk yen sampeyan tindakake langkah-langkah sing digarisake ing kiriman iki.

Saiki ayo miwiti.

Apa iku MTN BetaTalk?

Utamane, MTN BetaTalk menehi wektu tayang lan bonus data ing saben ngisi ulang. Rencana iki menehi bonus worth telu Nilai saben mbayar ulang sing digawe. 

Ing tembung liyane, preduli saka jumlah, saben airtime sampeyan mbukak sampeyan nduweni kualifikasi kanggo bonus 300% saka jumlah sing diisi ulang. 

Contone, yen sampeyan ngisi N100, sampeyan bakal menehi bonus 300% yaiku N300. In total, apa sing duwe N400; N100 ing akun utama lan N300 ing akun bonus. 

Ora mung kuwi. Saben sampeyan ngisi ulang baris ing MTN BetaTalk, panyedhiya jaringan iki bakal menehi bonus Data bebarengan karo bonus airtime. 

Khusus, yen sampeyan ngisi daya kurang saka N200, bonus data sampeyan 200% saka jumlah sing diisi ulang. Contone, yen sampeyan mbukak airtime N50 ing baris, bonus data N100. Yaiku, biaya browsing sampeyan bakal dikurangi saka bonus data N100. 

Kosok baline, yen sampeyan ngisi wektu udhara antarane N100 lan ndhuwur, sampeyan bakal diwenehi 20MB lan ndhuwur, gumantung saka pira wektu udhara sampeyan ngisi ulang. Uga, isi ulang wektu udhara saka N1000 lan ndhuwur mung entuk 200MB. 

Cathetan: sampeyan bakal nemokake rincian sadurunge bagean pungkasan saka pandhuan iki. 

Keuntungan Migrasi menyang MTN BetaTalk

Mupangat ing ngisor iki nunggu sampeyan yen sampeyan arep dadi ing rencana MTN BetaTalk:

1. Sampeyan bakal seneng 300% airtime bonus lan 200% Bonus Data ing saben mbayar ulang kurang saka N100.

2. Sabanjure, sampeyan bakal diwenehi bonus data 20MB lan ndhuwur bebarengan karo 300% bonus airtime ing mbayar ulang saka N100 lan ndhuwur. 

Bonus data iki bakal maju ing pirang-pirang 20MB. Tegese, luwih akeh sampeyan ngisi ulang, luwih dhuwur MB sing dialokasiake. 

3. Yen sampeyan ana ing MTN BetaTalk Plan, sampeyan kudu nampa paket khusus sing kalebu: 

  • 40MB kanggo N50
  • 250MB kanggo N200

4. Pungkasan, MTN bakal menehi sampeyan 10MB Bonus Data Saben wulan gratis ing Isi Ulang Pisanan utawa Telpon Pisanan ing wulan kasebut.

Sapa sing bisa pindhah menyang rencana MTN BetaTalk?

Minangka pelanggan MTN Prabayar, sampeyan bisa sukses migrasi menyang rencana tarif MTN BetaTalk.

Yen sampeyan pelanggan MTN Pascabayar, MTN ora ngidini sampeyan pindhah menyang rencana tarif MTN BetaTalk.

Pira regane kanggo pindhah menyang MTN BetaTalk?

Migrasi menyang BetaTalk gratis yen sampeyan mung pisanan miwiti proses kasebut sajrone 30 dina. 

Ing tembung liyane, sampeyan ora bakal dikenani biaya kanggo migrasi menyang rencana tarif BetaTalk yen iki pisanan ing 30 dina. 

Nanging, yen sampeyan kudu migrasi ing sasi sing padha karo migrasi sadurunge, iki bakal narik biaya N102.

Kode Langganan MTN Beta Talk

Ana rong pilihan kanggo langganan rencana iki nggunakake kode. 

1. Cukup pencet *123*2*6#.

2 Kirim BT menyang shortcode 131.

Elinga, MTN beta talk mung kanggo pelanggan prabayar MTN, lan sampeyan bisa miwiti njupuk kauntungan saka rencana iki sakcepete sawise tindakake salah siji saka rong pilihan ing ndhuwur. 

Cara Migrasi menyang MTN BetaTalk 

Ana 5 macem-macem cara sampeyan bisa pindhah menyang rencana dhiskusi MTN Beta. Pilihan kalebu: 

1 Teks BT nganti 131.

2 Tekan *123*2*1#

3 MTN ChatBot.

4 Aplikasi myMTN: Mlebu menyang Aplikasi myMTN, pilih 'Rencana Liyane,' banjur pilih 'BetaTalk.'

5 myMTN Web:

  • Mlebet menyang https://mymtn.com.ng
  • Ketik nomer telpon sampeyan.
  • Ketik OTP banjur pilih 'Nerusake.'
  • Ing pojok tengen ndhuwur kaca ngarep, klik jeneng sampeyan.
  • Pilih My Plan.
  • Pilih Other Plans.
  • Pilih MTN BetaTalk.

Saluran isi ulang apa sing layak nampa bonus MTN BetaTalk?

Sampeyan kudu ngerti yen sampeyan mung layak nampa bonus airtime lan data mung nalika sampeyan ngisi daya liwat saluran sing disorot ing ngisor iki:

  • PIN Fisik/Logikal nggunakake USSD (*555*PIN#)
  • web myMTN
  • Aplikasi myMTN
  • MTN OnDemand
  • Tanggapan Swara Interaktif (180)
  • chatbot

Liyane kalebu:

  • VTU
  • Mod
  • Bank/DYA
  • Awuf4U

Uga, elinga yen sampeyan ora bakal nampa bonus airtime utawa bonus data yen sampeyan nampa airtime liwat Share N Sell.

Pira aku bakal dikenani biaya nalika nggunakake Airtime lan Bonus Data?

Miturut informasi sing dijupuk ing platform online MTN, ing ngisor iki minangka Rate kegiatan saka Akun Bonus.

  • Telpon Lokal: 73k/dtk (N43.80/min)
  • SMS Lokal: N4/SMS Capped ing 75 saben minggu.
  • Data Lokal: N15.36 saben MB
  • Bonus Data: N10 saben MB
Cara Migrasi menyang MTN Beta Talk

Kepiye Biaya Telpon Ngaruhi Akun Utama lan Akun Bonus BetaTalk 

Wigati dimangerteni manawa MTN bakal ngisi akun utama sampeyan kanggo menit pertama lan kaping 1 saben dina. Ing jam 5:11 pm, counter pangisi daya bakal ngreset kanthi otomatis lan miwiti maneh, ngetang maneh wiwit 59:12.

Ing tembung liyane, biaya sampeyan bakal dadi 32.50k / detik (₦19.50k / min) kanggo telpon 1st lan 5 menit saka akun utama. Sawise menit kapisah iki, biaya sakteruse bakal kelakon saka akun bonus BetaTalk utawa akun bonus liyane.

Apa validitas airtime lan bonus data?

Airtime lan bonus data bener kanggo 7 dina. Tegese, sawise 7 dina, bakal kadaluwarsa yen sampeyan durung kesel. 

Kepiye carane mriksa imbangan bonus wektu lan data?

Mriksa airtime lan imbangan bonus data gampang banget. Sampeyan mung kudu mriksa akun tengah, lan bonus uga bakal katon. 

Oalah, sampeyan bisa nggunakake saluran ing ngisor iki kanggo ngerti imbangan sampeyan: 

  • Kode USSD *556# &*559*43#
  • SMS: Teks '2' nganti 131
  • web myMTN
  • Aplikasi myMTN
  • MTN OnDemand
  • Tanggapan Swara Interaktif (180)
  • chatbot

Risak Bonus Recharge  

  • N1-N199: 300% bonus airtime lan 200% saka jumlah mbayar ulang
  • N200-N299: 300% bonus airtime lan 40MB
  • N300-N399: 300% bonus airtime lan 60MB
  • N400-N499: 300% bonus airtime lan 80MB
  • N500-N599: 300% bonus airtime lan 100MB
  • N600-N699: 300% bonus airtime lan 120MB
  • N700-N799: 300% bonus airtime lan 140MB
  • N800-N899: 300% bonus airtime lan 160MB
  • N900-N999: 300% bonus airtime lan 180MB
  • N1000 lan ndhuwur: 300% bonus airtime lan 200MB

bungkusan Up

Saiki sampeyan bisa ndeleng carane gampang pindhah menyang MTN Beta Talk?

Kanthi pandhuan iki, sampeyan ora bakal bingung babagan carane miwiti lan ngrampungake proses migrasi. MTN BetaTalk nawakake keuntungan gedhe sing kudu sampeyan gunakake. 

Nanging, yen sampeyan uga pengin nimbang pindhah menyang MTN Pulse, sampeyan bisa mriksa carane nindakake kene.


Nyebar katresnan

Ninggalake Komentar